Nys mig i nacken , det är ju lång helg !

Skrämmande skönt ska de bli nu med lite ledigt ifrån skolan och få sig en låång helg !
Och bara få sova hur länge man vill utan att vakna av den alltid så förbannat bra the kooks låten she moves in her on way , och få träffa massa roligt folk .. älskart .


Valborg imorn för den som har missat det ... troligen rätt svårt att missa eftersom att varenda tidning i hela sverige skriver om den .. men nej så överskattad är den väl inte ..

image137

Varm vecka och lång helg

Det har varit en riktikt solig och varm vecka, sommarkänslorna har flödat vilket såklart har uppskattats sjukt mycket och istället för att orka plugga har de blivit till att hänga i solen en hel del .

I fredags så fick ja veta att det tydligen skulle bli päronfritt hemma och bestämde mig därför för att fixa till en liten mysig grillfest så på några timmar bjöd ja in lite folk för att sedan dra mig hemmåt och slita som ett djur för att få fram alla utemöbler som ingen tatt sig tid till att ta fram .
Grillningen blev förbannat god och milla och marcus ser nu sig självla som mästerkockar.
Men det blev en trevlig kväll .. det var ju trotsallt en riktig inpuls fest !

På lördagen blev de till att slita sig upp ur sängen klockan 8 och vingla upp för att städa för att sedan dra sig mot nyköping där de bjöds på släktträff .. helt ok kväll va ... gratis öl och sprit är ju aldrig fel ! .. hade ju även eget hotellrum och grejer .

Annars har det inte hänt allt för mycket idag !

Veckans bakfyllebotare V.17

Då var det daxs igen att bota lite bakfylla hos folket , även om ja själv inte är allt för bakis så ställer jag upp för dem som tappert dragit sig upp ur sängen för att få sig en bakfyllebotare av min blogg.

Denna vecka äre NileCity tema !

Enjoy !

-haha 


-Kåtast i Kungsängen


-Greger i porrbutik
 

Vilket väder !

image136

Perfekt start på veckan med lite sol !

Det har varit en lååång dag idag men den gick faktiskt lite fortare tack vare att solen tog sig fram och bjöd på sig själv idag. riktigkt skönt , blev till att hänga en hel del under den faktiskt .

Blev även rätt så förvånad idag när vi på svenskan fick se nån form av mjukporr film som läraren tagit fram åt oss .. fortsättningen av den kommer på måndag.. spännande

Hade även löptest idag i skolan , gick bra gled in runt 9 min och kände mig hyfsat nöjd med tanke på att konditionen inte är vad den har varit .
Upptäckte sedan efter löpningen att det kanske är daxs att byta ut mina alldelles för små skor då mina strumpor var blodiga av naglar som gått av , och nej ja har inte långa naglar.


Veckans bakfyllebotare V.16

Då var det daxs igen .


Enjoy !

-Lite roliga sporttabbar .


-Gammal klassiker till reklam - rappande piloter


Bittert i linköping

Japp just nu är det inte bara bittra miner i skolan utan det är även jävligt bittert i hela linköping efter att domaren och hv tillsammans lyckades med att sno kvällens match och där med lyckades ta guld ,
Bra gjort av domaren att lyckas med att sno ett mål ifrån LHC .. sno en straff och bara missa en massa andra lägen , och det var bara den här matchen .. om man sen tittar på alla andra matcher i finalserien så har ju domaren dömt ett grovt fel minst en gång varje match som har varit avgörande och alla besluten har lett till att LHC förlorat eller tappat i matchen .

det är ju skrämmande att precis alla dommare i finalserien har gått och fått HiV och bara dömer åt ett håll .. självklart blir det väldigt svårt att vinna då !



image135

Ja det är bara väldigt bittert just nu , alltid när man tror att man har matchen så kommer det där förbannade skit målet.

Bitter kväll helt enkelt .

Bittert i skolan

Då var det äntligen fredag och helgen är här igen .. men den går ju ändå alltid så förbanant fort så brukar vara svårt att hinna med den.

Nu så har även alla lärare kommit på en ny ide när solen börjar titta fram och sommaren är pågång och alla börjar bli lite gladare ... något som skolan inte tycker om och har därför bestämt sig för att dem ska dela ut mer än 10 prov och en massa inlämningsarbeten till oss på mindre än 6 veckor ... börjar ju på att känna sig som en katedralere .


Det är inte över förräns det är över !

image134

Försvara äran hemma på fredag
Vinna SM-GULD borta på söndag

Det är så jag ser det .

Då var man tillbaka i skolan , alltid lika sunkigt och det gör en alltid förbannat trött .. fast denna vecka är lite extra fin eftersom att vi slutar faktiskt vid kl 11 typ varje dag så det är nice !

Dagen idag har väl inte varit allt för händelserik , skolan och sen till gymmet sen hem och halvsova framför tvn .
Spännande !!

Är även fortfarande besviken över hur dåligt det gick i matchen igår .. men inga problem de fixar dem imorn !

Lördag ..

Igår så bjöd jossan in till fest . så fortfarande en smula bakis ifrån dagen innan så begav vi oss till vidningsjö .

Det var en trevlig kväll och jag är för trött för att orka skriva så mycket mer om den .

På bussen hem så bjöds de på allsång av en gubbe som sprang omkring i hela bussen och försökte få upp stämmningen och lyckades verkligen .. allas humör var på topp förutom busschaffuören som tydligen inte uppskattade att en fyllegubbe springer fram till han och försöker slita tag i mikrofonen för att sjunga teddybjörnen fredriksson .
Det blev iaf en förjävla spännande och rolig bussfärd hem vilket var ett perfekt avslut .

image132



Idag har jag mest varit sliten ,tankspridd och fylld med en del ånger .

Veckans bakfyllebotare V.15

Eftersom att LHC är i final i år igen så kör vi ett LHC tema idag !

Enjoy !


-Frasses sjukt snygga räddning .


-Jävla HV

18års fest på BQ . Igen ...

Kvällen började med att försöka hitta hem till britta som stod för förfest , och med marcus som vägvisare så blev det en spännande resa över stängsel och emellan trädgårdar tills vi tillslut hittade hem till britta svettiga och glada för att det var hockey slog vi oss ner ... det var en trevlig liten förfest faktiskt förutom att LHC förlorade då .

Sedan blev de till att ta med sig allt folk o lite chips och sätta sig på bussen in mot BQ .

Där det var typ 80 procent killar eller något och de blev därför ett jävla liv . Men det var trevligt och det bjöds på mycket skönsång iform av LHC ramsor inne i barområdet medans tre personer tappert hängde dansgolvet.

Runt kl 3 blev vi utslängda och då drog vi till kebabbaren och avnjöt liite kebab och även på kebabbaren bjöds de på LHC ramsor från alla som åt. stämmning . Sedan drog ja o hampe och hängde gatorna på stan och hittade på allt möjligt .. även då bjöds de på LHC ramsor . Runt 4 började svartaxichafuörerna att bli sugna och sprang o raggade på oss men de blev vit taxi hem och runt halv 5 kissa horhenke ner hela malmslätt o sen drog vi oss hemmåt.

Det var en trevlig kväll .. dock var de nog roligast efter vi hade blivit utslängda ifrån BQ festen var slut. Och efterfesten på stan .

image130
 

Nu så..

Torsdag idag och den har sett ut som så att först varit i skolan och slitit och sen gått till gymmet och slitit och sen när ja kom hem sögs ja ner i fotöljen o har inte riktigkt kommit upp därifrån än .

Även helgen börjar komma lite närmare något som innebär sovmorgon .. underbart !

Även sommaren börjar komma närmare och det känns bara för underbart det med !
image129

Tjuvlyssnat.se

En tjej med väldigt djup urringning går på bussen och fram till chauffören.
Tjejen: Vill du se dom?
Chauffören: JAA!
Tjejen tar fram fritidskort och kvitto ur fickan.
Chauffören (besviket): Jaha... Dom...


Svenska för nybörjare

Idag måste jag bara slänga in det förjävla lyckade uppropet på iv valet idag .

Läraren som typ inte kan svenska tar tag i listan med alla namn och börjar osäkert att läsa
-Anna ... är Anna här ..
Då hör man längst bak ifrån klassrummet en kille som man aldrig hört prata innan typ skrika
-Ja marcus *räcker upp fingret* 
-Nej Anna! svarar läraren förvånad över hur dålig han faktiskt är på svenska !


Helgen .. 18års fest på BQ

I lördags så var det äntligen daxs för Min och Linneas 18års fest på BQ ..

Kvällen började i en lokal här hemma i malmslätt där jag inte bara bjöd på bra musik (jo den var bra) utan jag bjöd även på godis chips och en massa skumpa , det var en trevlig förfest .

Sedan blev de till att dra sig in mot BQ . Det blev en sjukt trevlig kväll som spenderades en del inne i baren men mest på dansgolvet, där det var riktikgt trevligt !

Framåt klockan 3 så närmade det sig stängning och då ropar Dj killen ut att det här är sista låten och drar på en fruktansvärt oväntat lugn låt som gör att hela dansgolvet stannat upp .. glad som jag var går ja fram till han och skriker med ett leende:
- Sätt på nån låt med lite fart i för fan det är ju sista låten vi måste ju avsluta det här lite snyggt !!
Dj killen ler och säger ja .. och går därifrån . (utan att byta låt )

Sedan blev alla utslängda och då var de bara till att åka hem och runt halv 4 kom en förjävla nöjd kille med en sjukt snygg hatt på sig hem till sitt.

Är som sagt sjukt nöjd med kvällen det var en riktigt trevlig kväll med mycket trevligt folk  !
Sånt gillar vi !

image127

Veckans bakfyllebotare V.14

Idag bjuds det på lite olika misslyckande av olika slag ..

Enjoy !

-Lite misslyckanden inom kampsport.
 
-Bara jävligt misslyckat !

En dag bland rånade banker och raggningsförsök.

Idag har det varit en händelserik dag även om inte jag var med om allt det händelserika så har det ändå hänt vissa saker som chockat mig väldigt mycket , jag talar förstårs om Millas otroligt övverskande trevlighet mot en gubbe när hon försökte inleda ett lite samtal (raggningsförsök) genom att önska honom en bra dag .. inte bara jag blev chockad utan även gubben som inte visste riktigt hur han skulle reagera på detta och flinade mest lite nervöst.

Annars så har det även rånats en bank här i linköping .. och det är spännande eftersom att vi befann oss på banken , dock en annan bank .. men vi var iaf på banken vid samma tid den rånades .. alltså vad .. det är spännande ! och tydligen så lyckades linnea att gå förbi precis förbi när rånaren åkte dit och tog en lite lyckobild och kommer nu få en massa pengar av aftonbladet , rätt orättvist tycker jag allt .. jag var faktiskt på banken samma tid som en annan bank rånades , det är väl lite mer spännande eller??

Då var det tisdag igen .

Då var man tillbaka i den sunkiga skolan igen bland alla prov och hippilärare .

Och tydligen så är våren påväg hit oxå fast det verkar ju inte som den hade tänkt stanna i linköping direkt med tanke på att det ska komma en massa snö till helgen .. får väl hoppas att han kommer tillbaka sen efter det då.

Annars så är det bara förjävla mycket plugg denna veckan med andra ord minde soft !



Veckans bakfyllebotare V.13

Då bloggen inte funkade i söndags när folket var i behov av bakfyllebotare slänger jag in en nu istället .. det är ju trotsallt lillfredag idag eftersom det är lillördag imorn !

Enjoy !

-Ännu ett fall av en kille som inte kan sluta garva . och vadå så högljuda verkar väl inte ungarna vara? :P
 
-Haha rätt misslyckad lottskrapning !