En torsdag bland födelsedagar o goda riskakor

Torsdag idag och idag har det faktiskt varit en bra dag .

Idag så fyller inte bara fisen 18 år och har tagit steget in i krogvärlden (congratz) utan idag så firar jag även 1 månad tillsammans med mitt kära worldclass !

Dagen har spenderats i skolan för att sedan gå och fira månadsdagen på gymmet för att sedan dra till fisen och gratulera och äta tårta , där tydligen påskharen hängde i väntan på påsken och nybakt. (även en och annan riskaka)

image115

Tisdag

Tisdag idag och denna tisdag är jag precis vansinnigt trött och har tydligen träningsverk i benen från idrotten igår ..

kvällen har bestått av plugg , likaså kvällen igår ! .. jasså har skolan börjat nu igen .





Annars så är det faktiskt bara 21 dar kvar tills den stora dagen .. men återigen , vem räknar .


image114

Tillbaka i skolan bland osvenska lärare och ett nytt ljunkan

Idag är det måndag och skolan har tvärr dragit igång igen !

Och idag drog även det nya iv valet igång, något som man kan säga en hel del om eftersom att vi fick en förjävla speciell lärare vid ett namn som inte ens går att uttala på svenska läppar, lektionen började och han drog fram ett overhead papper stod och läste och försökte mer lära sig dem svenska orden än att höras och förstås för att han stod nämligen där framme mummlade för sig själv i samma ton utan ett enda rätt svenskt uttal i kanske en kvart.
och på den kvarten lyckades han även få hela den nya gruppen emot sig som .. Bra gjort !

En stor flopp skulle man nog kunna kalla det , med andra ord mindre värt att sitta med honom varje måndag och fredag.

Annars så har ljunkan även investerat i en massa nya tv apparater över hela skolan under lovet (exakt likadan som ja har) , nej jag har inte tagit ljunkans tv ...alltid ska dem härmas. Tv-apparaterna beräknas sitta kvar hela och fungerande i 2 veckor innan de blir sönderslagna.

Veckans bakfylle botare V.8

Då var det söndag igen och som vanligt bjuds de på två helt nya youtubeklipp ! och för dem som inte vill bota baksmällan kan de vara något som hjälper en att klara av ännu en vecka med skola !

Enjoy !

Förjävla rolig kille.


hahah , en lite smått överseriös nyhet kanske?

Jobbsökarn

Fredag idag och lovet är så gott som slut , lovet som gick lka fort som lov brukar göra .. lite synd de där.
men det har ändå varit ett bra men slappt lov.

Igår så var jag förövrigt skrämmande duktig och drog mig in emot stan och slängde in mitt cv hos en massa affärer .. känner mig äckligt less nu på att inte ha ett öre på sommrarna så nu kände ja att det var daxs att göra nått åt de . får väl hoppas på de bästa

Sen om man ska iväg i sommar kan det ju vara en fördel att ha pengar , eventuellt blir det till att råna en bak om jobbsökningen inte funkar.


Onsdag

Det är för jävla skönt med lov !

Igår var det förvrigt exakt en månad kvar , för den som inte har koll  

image112


Sunkigare än vanligt

det har varit en riktigt slapp och sunkig helg.

Gårkvällen spenderades i en lokal i malmslätt med en massa filmer godis och enrgidrycker , trevlig kväll som höll på till runt halv 4 då vi drog oss hemåt . Dock blev de ingen sömn förräns några timmar senare på grund av all energidryck och sockerkickar.

Så att idag har ja mest slappat det enda vettiga ja har gjort ä att ja tog mig i kragen o drog med min bil ut (och även farsan) och övningskörde lite.

Imorn blir de till att spendera några timmar på gymmet  och efter de så får vi se va som händer, nått kul ska de nog kunna bli .


Veckans bakfylle botare v.7

Då var det daxs igen att bota lite baksmälla hos folket !

enjoy !


Killen med den nya krogdansen !


och så en klassiker !

Äntligen lov

Då har äntligen de där efterlängtade lovet kommit fram nu då och det känns ju fina fisken .

Igår så var det alla hjärtans dag en sjukt överskattad dag , men det är gott med gelehjärtan.
Idag kände jag att ja har varit riktigt förbannat duktigt på sistonde o förtjänade en extra dags lov så då fick ja de .
dagen har spenderats på gymmet där de pumpades hårt.

Kvällen bevisar än en gång att fredagskvällar inte ä linköpings starkaste sida eftersom att fredagkväll för de mesta har en tendens till att bli en aning torra o inte bjuda på så mycket.


känns även som att det är sjukt många som har flytt från linköping nu när det ä sportlov , men inte ja inte .. ja stannar kvar !

En onsdag bland nya jeans och engelska svenskar

Onsdag idag och det har faktiskt varit en ganska så bra dag .

Började med skola som vanligt , sen blev de till att träffa Matilda & josse en snabbis .. drog till carlings för att kolla jeans , ett carlings som inte var som de brukar vara för när jag stod där och kollade jeans kom killen som jobbade där fram till mig .. inget ovanligt tänker ni och de tänkte jag med ... tills han öppnade munnen och började snacka en massa engelska , chockad som ja var fick ja bara fram ett yes och han gick lite surt därifrån .
hittade sedan ett par jeans och killen kommer fram igen och börjar snacka en massa och för att inte skrämma honom med min skrämmande bra engelska så fortsatte jag med att säga yes och nicka på huvudet ,
det var ju inte de att ja inte fattade va han sa men hur fn säger man "hur mycket kommer dem här jeansen ungefär att töja sig" på engelska ? haha


det blev iaf inköp av ett par nya jeans och drog mig sedan hemmåt där de inte har hänt ett smack .. skönt !

Hög mysfaktor

Då var vi inne på en ny vecka då och det är inte vilken vecka som helst utan det är nämligen sista veckan innan lovet , med andra ord är det skrämmande hög mysfaktor på denna vecka !

Första dagen av denna vecka har sett ut som alla måndagar , förutom att vi var på tekniska verken på studiebesök då där det verkligen luktade förjävligt lite i stil med en nyinskiten bajamaja faktiskt !


Veckans bakfylle botare v.6

Då var de daxs igen .. denna vecka 2 videoklipp mot baksmällan

enjoy !

Killen som inte kan sluta garva !


Dem ä förjävla roliga dem där asiaterna

En fredag bland hostgarvande personer på Schenker

Idag bar det av på studibesök till Schenker där en riktigt trendig kille som mer liknade en alkis med tix visade oss runt .
Och det var ju inte vilket tix som helst heller utan när han pratade komm det helt oväntat hostgarvningar ifrån honom något som överskadde mig varje gång och gjorde de väldigt svårt att inte garva ...men jag är ju inte den som är den så han är säkert jätte trevlig.

Annars så hade jag även filmkunskaps prov idag , precis vansinnigt överseriöst prov blev till att sitta 10 minuter slumpa svaret på alla frågor och sedan sluta tidigt .

Nu är det iaf helg och det ska bli grymt skönt med lite sovmorgon !

Helgen ser annars så sjukt oplanerad ut .. men det kanske är en sån där helg nu igen , ta den som den kommer .

En vecka bland plugg och sena bussar

Just nu är det bara sjukt mycket pluggande ..

Igår så började morgonen med att bussen var sjukt försenad och man började hoppas på att den inte skulle komma så man kunde gå hem o sova , men nej den kom och när den väl kom så körde den som en dåre o slickade mitten hela resan.
Senare på kvällen blev de till att sitta och plugga till prov .. tillslut iaf eftersom att ja satt o sköt upp skiten en timme framåt i typ 3 timmar ! kanon bra !

Idag blev de skolan och sedan spendera runt 2 och en halv på gymmet där det med sikte på beach 2010 pumpades stenhårt idag ! och kvällen ska spenderas framför min filmkunskapsbok , filmkunskapens historia .. hmm !

vill bara ha helg just nu !


Lokal sökes

Måndag idag , har varit en lika lång dag som måndagar brukar vara .
har inte hänt allt för mycket , spelades handboll på idrotten, togs en massa kort på svenskan och inte så mycket mer .

Annars så har festplaneringen av min o kaskens 18 års fest gått lite trögt på sistonde .. för er som inte vet då så blev det ju strul med lokalen och vi har nu därför ingenstans att ha den , så ni får gärna säga till om ni vill låna ut erat hus till en massa festsugna människor (du får betalt) hehe , eller bara vet någon förbannat bra lokal man kan vara i  , hör av dig i sånnafall
image110

Bakfylletankar

Söndag idag och det innebär att en hel vecka och en helg har runnit iväg .

Igår bjöd anna in till fest igen och det var en riktigt trevlig kväll som det brukar bli när hon bjuder in till fest , tackar vi för !
Idag har det inte hänt ett smack...

Igår bevisades även att de finns folk till allt ... hur man kan göra en sån grej?

___________________________________________________________________________________________
Har även fått en idé idag (blev lite inspirerad av lovisa)  .. troligen äre bakfyllan inom mig som talar och de blir säkert en stor jävla flopp av allting , men har tänkt såhär att varje söndag när man sitter framför sin dator törstig , trött , sunkig och bakis .. då kan man behöva något som piggar upp en och därför så tänkte jag slänga in ett eller två förbannat bra youtubeklipp varje vecka som man kan sitta och garva åt och glömma bakfyllan för en kort sekund .. förhoppningsvis så leder de även till att fler folk börjar supa ännu mer för att dem vet att dagen efter kan man ta sig en titt på min blogg där de bjuds på underhållning och botemedel mot baksmällan .



... jaha här kommer första videon då .. hmmm .. vilken jävla flopp ..
 Men ett jävla roligt klipp .




Bara för att det är premiär så slänger ja in ett klipp till .