De fattiga dagarna ä slut .. iaf idag .

Torsdag idag och det var en torsdag då det rassalde till i plånboken för att idag var det äntligen daxs för de otroligt efterlängade studiebidraget att ramla in, blir till att köpa sig nått fint nu !

Imorn är det äntligen daxs för helg igen .. och en annan riktigt trevlig grej är att jag har inget iv val imorn .. så imorn blir det till att spendera eftermiddan på att pumpa upp kroppen till beach 2010 på gymmet .  sen på kvällen märks vad som händer !

18 års dagen är inte långt borta den heller , och om du vill räkna ner till min födelsedag så att du inte missar att köpa present eller bara sitta och titta på nått som rör sig så kan jag vara snäll här och slänga in en länk :


http://www.dailiescountdown.se/c.aspx?ukey=R0J0E0W0G0J2E1K8V8U530X251E

Slappdag

Idag är det onsdag och jag har inte gjort ett smack förutom att va i skolan då... riktikgt skönt faktiskt .

Imorn är det torsdag .. med andra ord en dag närmare helgen med andra ord sovmorgon !

även lovet börjar komma krypandes långt där borta ... 18 dagar kvar , men vem räknar  

image109

Bowling , var de en så himla bra uppfinning egentligen?

Måndag idag och den har sett ut som dem brukar göra , förutom att vi bowlade på idrotten idag och det är verkligen så sjukt tråkigt ! Misstänker att personen som uppfann bowlingen förmodligen var jävligt full och råkade slänga iväg nån jävla boll av misstag och krossa några vaser som stod där ... och då tyckte han själklart att det var roligt .. men där hade han fel !

Annars så är gymkortet äntligen inhandlat , så nu äre WorldClass som gäller i ett år framåt då .. så om ni vill ha en glimt av mig så är det just till WorldClass ni ska gå till !


En fredag med nackont och förfrysningar .. och även lite Arn !

Då var det helg igen vilket känns lika skönt som vanligt .

Igår var det då fredag och efter en lång och seg dag i skolan blev det bio med robin o milla på kvällen. och det var inte vilken biokväll som helst utan det var en biokväll på första raden längst fram i i bion med filmen Arn . Man satt så nära att man kunde se om Arn hade glömt att peta näsan. Men filmen var faktiskt bra så att den var värd nackskadorna och inte nog med att man fick förbannat ont i nacken , nej utan då drog dem igång luftkondiotonerningen som var precis framför näsan på oss , den drog de på kallaste dem kunde på så mot slutet satt man mest och frös.
Men återigen trots nackskador och en förfrysning så var filmen faktiskt en mycket bra film och den var så värd 2 timmar längst fram i biosalongen en fredagkväll


Snart helg !

Idag har det varit studide dag och det har varit en dag som har varit lite upp och ner kan man nästan säga va .
Har varit en hel del tjafs om gymkort hit och dit men nu är det iallafall fixat och det känns ju lite extra fint sådär.

Men jag har ju inte bara varit lat idag .. även om mitt smeknamn på msn faktiskt är LazyBoy så kan även jag vara duktig ibland, för jag har nämligen pluggat samhällskunskap typ hela kvällen .. blir stolt över mig själv.

Imorn är det fredag igen och det känns bra för då har man en hel helg att se fram emot . och på kvällen ryktas det om bio , troligen blir de till att sitta och kolla på en talande isbjörn i en och en halv timme kan bli spännande .. nej men jag ska inte klaga för att den filmen kanske faktiskt är bra , man vet aldrig .

Studiedag..

..Sitter ju inte helt fel direkt !

image24

Du sköter ditt så sköter ja mitt ...

Nu har jag verkligen fått nog av dina sjukt onödiga och dryga kommentarer som bara fortsätter att komma fler o fler.. din kommentar igår var verkligen droppen och hoppas verkligen de var den sista .. för nu har de pågått allt för länge. allt ja vill är att vi ska vara kompisar ..

Så nu jag hoppas att jag får sköta mitt privatliv ifred i fortsättningen


Helgen

Då var det ny vecka igen då och denna vecka är jag sjukt trött efter helgen där det inte blev allt för mycket sömn !

I lördags så bjöd Anna in till fest , en mycket trevlig kväll som aldrig riktigt tog slut ! för att som så månger gånger förr brukar de bli så att man missar bussen när man har riktigt trevligt och är i stan och vad gör man då ? jo man väntar på nästa buss som går vid halv 7 , och det var precis vad vi gjorde så att efter en hel del singstar och även en del tid på toan (?) så drog jag , robin o makkan oss mot stan där tiden bara rann iväg .. sen drog makkan hem och sov och ja och robin tänkte att vi tar en liten kort promenad och precis vad vi gjorde . runt kl halv 6 började vi frysa och inse att ingen ville släppa in oss till värmen så vi gjorde de som alla hade gjort ... gick till recesentrum och bara kände oss jävligt coola när vi satte oss på bänkarna där inne bland uteliggare o annat pack , där man förövrigt hann sova en liten stund på dem faktiskt jävligt sköna bänkarna innan man sedan satte sig sjukt trött och sunkig på en ungefär lika sunkig 213 hem . så väl klockan 8 ranlgade man hem och gick o la sig .. På söndagen hände inte allt för mycket ...

Denna vecka blir de förövrigt nya gymäventyr . taggning på de !


Förbannade brandlarm

Idag är det då fredag och det firade jag genom att ta en ledig dag och vara hemma från skolan för att få en extra lång helg.

Kvällen spenderades med en slappkväll hemma hos mig med nicke .. de bjöds på en del filmer och en del youtubeklipp. trevligt .


Annars så har ja ju kommit på varför vi inte får någon praktik eller något roligt längre på ljunkan , det ändå roliga vi får ä brandlarm och dem ä inte ens särskilt roliga .. men dem är oxå anledningen till att vi inte får någon praktik .. enligt mig då .. för att istället för att stå för våran praktik eller något roligt så måste skolan betala för alla förbannade brandlarm  . så med andra ord så äre små snorungar som sitter o leker med tändare som gör att vi inte får komma iväg och göra något skoj . så därför ä mitt förslag att samla alla dem ungarna och när det väl brinner på riktigt någonstans slänga in dem i elden där så att dem får se hur roligt det är .. alternativt slänga dem i majbrasan i år , fast det är för dem lite mer miljövänliga .. det går ju inte åt så mycket skog då .
Eller bara ta bort alla brandlarm från ljunkan , fast då kan den ju brinna ner .... synd de vore då  .. hmm



image108

Oseriösa lärare som blir seriösa är inget för mig.

Nu har man då gått 3 dagar på den andra skolveckan efter lovet och börjar redan bli lite smått skoltrött faktiskt , och därför är det  tur att det kommer en stuidedag krypande nästa torsdag så att man iaf slipper skolan för en dag.

Och jag hatar onsdagar förövrigt för vi har lektioner precis hela tiden och det är ju inte direkt roliga lektioner heller. Och onsdagarna avslutas med lite engelska med världens mest oseriösaste lärare per som man aldrig vet om han skämtar eller är seriös eftersom han skämtar bort allting , även såna grejer som han kanske borde vara seriös över ... och ja idag hände nått helt otroligt som jag aldrig har varit med om förut , per blev seriösare än aldrig förr   ... ja ni hörde .. han blev till o med så seriös så att han skrek o slängde ut mig och kasandra från lektioen .. det enda ja såg framför mig var "plötsligt händer de" och bara väntade på musiken och att han skulle visa en trisslott med vinst på 1 miljon och förklara att det bara var en tv -reklam men NEJ så blev de inte istället fick ja o kasandra sluta lite tidigare och det är ju iuf aldrig fel så ja klagar inte !

63 dar till ja fyller år.

Idag vill jag dra ett mycket stort tack till britta http://brittaspjut.webblogg.se/ som har hjälpt min blogg med designen , och såhär trendig har den ju aldrig varit , knappt så man känner igen sig va ! så nu blir de till att blogga med stil så de tackar vi för.

Annars har de inte hänt allt för mycket idag , skolan gym och inte så mycket mer !

image107 

24 dar till nästa lov.

Måndag , och dagen har sett ut som alla måndagar brukar göra  ... skolan gymma och hem .

Annars så är det bara 24 dar till nästa lov , vilket känns riktigt fint , bara att fortsätta räkna ner då !

Har inte så mycket mer att säga idag .

Tja.

65 dar till ja fyller.

Då har denna helg oxå sprungit förbi då .. någon som såg den?

Just nu längat jag bara till mars , nej inte planeten utan månaden !!

Annars så drar skolan igång igen imorn och det känns mindre okej .. men spännande med nya gymmäventyr !

Och så måste ja även fixa till designen i bloggen ... den ser ju förjävla tråkig ut måste ja hålla med om .

Ha de fint .

Tja.

image74

inte okej ..

Beviset på att det finns folk till allt  :

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1617253.ab

Favorit i repris !

Då har man gått en vecka i skolan då och är precis vansinnigt slut .. som man brukar vara med andra ord.

Det har varit en vecka med mycket gymmande och dörför en hel del träningsverk , men ändå en bra vecka.
nästa vecka bär det av på nya gymäventyr på nya ställen .. vi är så sjukt smarta när det gäller gratisveckor !

Idag har jag verkligen kommit fram till att filmkunskap måste vara bland de tråkigaste man kan välja på iv-valet och att våran lärare tänder på att dela ut läxor och prov till oss .. som man ändå inte orkar göra , men ändå tänk på de lite mer seriösa folket i skolan .. dem får ju JÄTTE mycket att göra nu ju finns inte en lugn stund för dem.

Andra goda nyheter för dagen är att det blir en favorit i repris i år igen .. jag o kasken ställer till med en 18års fest .. efter förra årets lyckade fest kände vi att vi ville göra det igen , fast i år ännu bättre, änuu trendigare, ännu mer dricka och ännu mer musik och dans ! Planeringen är i full gång och inbjudan kommer till v.i.p folket

det känns faktiskt riktigt kul och i år bjuds de på en lite mer seriös fest än förra året, i år med dj, välkomstdrink o grejer ! 


bara att boka in den 22/3 då gott folk ! 
 
image102

Beach 2012

Idag är det faktiskt en ganska så stor dag eftersom att idag är dagen då det bestämdes att jag skulle ta tag i träningen ordentligt och det började ju faktiskt riktigt bra med ett gympass idag med robban och kasken va . Och robban och jag har då bestämt oss för att vi ska verkligen ta tag i träningen och försöka gymma varje dag , med ett mål på att se ut som hulken runt 2012 ser det faktiskt väldigt lovande ut ! Eftersom vi är rätt ekonomiska och vill att det ska kännas rätt så ska vi provaträna gratis på lite olika ställen i några veckor först, eventuellt klä ut oss och provträna där några veckor igen sen haha . Dock är ju bastu ett måste !

Annars så är dag 2 i skolan avklarad och det känns fint . DOCK så känner jag att etetisk verksamhet kommer att bli mitt hatämne .

Har även fått in en hel dal klagomål på min design (dock från en och samma person dock) och då vill ja bara säga .. skicka gärna ett mejl eller något till skaparna av blogg.se och fråga vad dem tänkte på ! haha


Ha de mys .. lägg dig i en frys


Nedräkningen är igång !

Idag tänkte jag faktiskt ta och dela med mig av min otroligt trendiga nedräknare som ja sitter o dräglar framför varje dag och drömmer mig bort 70 dagar framåt . 

http://www.dailiescountdown.se/c.aspx?ukey=R0J0E0W0G0J2E1K8V8U530X251E

Och om ni har brist på saker att se fram emot så kan ni ju alltid räkna ner till denna fina dag .

Flyghund

Måndag och första skoldagen är slut .. den har varit helt okej ändå ...fick sitta och argumentera varöfr man ska ha lite mer japanskt i jullafton .. våran idrottslärare torterade oss på idrotten och nån kille stod o snackade om molekyler i en timmer .... en helt normal dag med andra ord !!  mindre okej var min natt eftersom att ja verkligen inte kunde sova, så att då fick de bli till att ligga uppe och kolla på nattliv fram till klockan fyra då folket äntligen listat ut vad de var för ord dem sökte .. då kunde ja sova gott ! Och kom fram till inatt att det är ju inte dem vanligaste orden dem använder direkt .. i luften --> börjar på flyg ...   joo flyghund var de rätta svaret va ! vem tänker på att svara flyghund ?

Annars så får väl cassandra stå för dagens pinsamaste berättelse ... hon berättade att hon ... haha trodde du verkligen att ja skulle säga eller?

Vi hörs va .

Ha de bäst , bli en häst.

Sista dagen på lovet.

Idag är det då söndag och sista dagen på lovet ...  inte okej !

Lovet har ändå varit bra så jag ska inte klaga va ... istället för att klaga så smart som jag är så är det det bara att räkna ner till nästa lov som är om 32 dagar ! då har man ju iaf nått att se fram emot .

Och idag tog mig även en titt på vårat schema då .. jag har ju sett trevligare scheman om man säger så va .. känns ju mindre värt att ha en håltimme på 3 timmar varje tisdag och även en på torsdag .. fast de kan ju iuf vara bra för mig o robban va eftersom att vi faktiskt har lovat att ta tag i matten .. vill ju inte göra Ejje besviken !!

Annars så har även sista helgen på lovet varit bra tycker jag .. fest hos anna i fredags riktigt trevlig kväll med spel och en hel del snack om allt möjligt .

image104



Och så ett litet meddelande till en viss person som förmodligen inte ens läser min blogg men ändå ..

Stör mig på ditt beteende.. om du nu  ska ha flickvän kan du väl bete dig och stå för vad du gör mot henne istället !  (för de va ju inte första gången) och sen när du får veta att det är några som vet om vad du har gjort då gör du allt för att ingen ska avslöja dig .. ge mig en bra anledning till varför ja ska lyssna på dig o inte berätta .. jo här har du en, därför att du ska berätta de ! (och du ska nog inte vänta för länge för att här i malmslätt går de fort vill ja lova! ) 

Sådär då var de sagt .. ja ska inte lägga mig i de där för de finns roligare saker att göra ,ville bara säga det där.

2008

Ja då var det nytt år och grejer då .. känns ju rätt trevligt .

Och det nya året firades då in hemma hos kasken som bjöd in till fest .. de blev en riktigt trevlig kväll faktiskt .. får man tacka för !

Annars har jag inte haft för mig allt för mycket under dagarna på de nya året .. träffat kompisar och njutit av lovet.

Och en sak som känns mindre soft just nu är ju att skolan börjar snart .. inte okej.

har väl annars inte sådär jätte mycket mer  att säga idag va ..

image103