Rätt coolt ..

Idag måste jag bara skryta med att jag gymmade tsm med en massa spelare ifrån LHC.. kände mig dock rätt liten när jag stod där två meter ifrån dem och jag insåg att deras vadmuskler var nästan större än vad jag var.

Utebio om myggen själv får välja

Idag blev det till att ta sig till ebba för att sitta där och njuta av sommaren ett tag för att sedan dra sig till utebion som linköping bjöd upp till. Filmvalet var inte riktigt lika bra tycker jag inte det var filmen hairspray som visades och myggen blev helt till sig av all sång i filmen och sökte skydd på mig hela tiden .. varför?
Kan bli så att jag vaknar upp med 20 myggbett i pannan imorgon .. vem vet.. 19 om ja har tur.

Home

Då var man hemma igen från några dagars semesterfirande i jönköping.
Det bjöds på hotellhäng och en massa annat



minisemester

Då bär det av på en liten minisemester några dar med familjen .

Ses onsdag gott folk

Hej.

Lördag igen

Det har blivit ett par riktiga stekar dagar nu med en massa badande dem senaste dagarna vilket har lett till att jag har gått och blivit brun och sånt är ju alltid trevligt .

Igår då det nalkades Lördag igen drog sig jag robin britta och milla in till vårat kära sf bio för att se filmen Batman som tydligen skulle vara väldigt bra, och det var den oxå .. kan vara den bästa filmen som skådats på en svensk biograf på ett antal år.
Den kan jag verkligen rekomendera .
När jag kom hem var jag pigg så det blev en liten trevlig kvällspromenad med Elisa innan jag runt klockan 4 bestämde mig för att jag skulle försöka att sova lite.

Det njuts för fullt av sommarn

Det har bjudits upp till kanonväder varje dag denna vecka och det blir ju bara varmare och varmare .. inte helt fel nej .

Kvällen igår spenderades vid stångån med en öl i handen och en massa mygg på armarna .. hög mysfaktor..

Idag var vädret oxå underbart så att det blev till att gå upp tidigt och ta sig till varamon där det pressades på ordentligt och ikväll blev det att sitta vid stångån igen ,man måste ju faktiskt passa på medans det är varmt ute och man har sommarlov.

Imorn ska det oxå bli fint väder och jag ska därför ta mig upp tidigt igen och pressa i varamon .

Nu är jag trött HEJ

Påfyllning i garderoben

Dagen idag har bjudit på en sjukligt tidig uppgång, en massa bilfärd och ett jävla provande av kläder .. ja ni förstår förstås att familjen Bodén har varit i Vingåker och inhandlat en hel del nya kläder och är nu trendigare än aldrig förr!
Tre par snygga jeans och en trendig slips var vad som hittades för min del idag och jag är därför en väldigt nöjd man för tillfället.. trött .. men nöjd





Orolig sovare tydligen

Har tydligen gått och fått sömnproblem med, blir nästan hål i sängen då jag ligger och snurrar runt 50 varv innan jag äntligen lyckas somna. Och när jag väl har somnat så vaknar jag fn aldrig.

Häng i Berg

Igår blev det till att åka till Berg och sätta sig där för att avnjuta lite bra musik med trevligt sällskap, att det skulle bli så oväntat bra väder var det inte riktigt heller någon som lyckades lista ut och speciellt inte jag då jag gick och släpade på den varmaste tröjan och en väst.
Kvällen avslutades med lite kebab med Mackan och Britta och sen gå hem till mackan en snabbis för att snabbt titta lite på film och sedan bar de av till station där Brittski mest pratade om sitt stora problem... hahah

Men det var en trevlig och varm kväll.

Fredag

Igår var det 18års fest i lambohov för att fira Sabbe som gällde, det var en trevlig kväll som dock dog ut lite väl fort när fler o fler folk försvann men vi höll oss tappert kvar och efter att ha fått i oss lite ölkorv och haft lite vattenkrig så blev det till att avsluta kvällen och åka hem.. men trevligt vare .





Idag känner jag att vädret är ett typiskt filmkvällsväder så att ikväll får det bli till att bjuda in till en liten filmkväll här.


Bland inskrivningar och hån vid misslyckade klock-köp

Onsdag idag och jag har äntligen lyckats få tummen ur röven och bestämt mig för vilken körskola jag ska lägga mina pengar på.. det blev Franssons.. så dagen idag har spenderats på stan med nicke och förutom att boka in mig på en körskola så hade jag planerat att köpa mig en snygg klocka, hittade en liten rackare med en blygsamt prislapp på 33000kr men kände att en klocka som jag skulle behöva råna en bank för att ha råd med inte kändes rätt och begav mig därför den billigare avdelningen, där jag hittade en som var ett mycket bra pris men där det visade det sig att den första siffran bara inte syntes på prislappen och den blev genast dyr .. kassörskan hånade mig för att jag trodde att den var så billig och jag gick besviket därifrån.


I försök att leva nyttigt

Då var det måndag igen och dagen har spenderats på gymmet där det var ett bra tag sen jag var .. men det var riktigt skönt med en efterlängtad comeback idag.


Äre fest så äre

Då var det daxs för en sånhär fruktansvärt härlig bakfylle söndag igen då, en helt galen kväll igår när mackan öppnade dörrarna och bjöd in till fest.

Det var en rolig kväll som hade precis allt och det visade sig även att malmslättsbor tydligen är bra på att decka , mellis tackade för sig redan vid klockan 10 och lilje söp sig bokstavligt under bordet .
Det var verkligen en helt galen men kul kväll och alla blev precis vansinnigt dragna och det bjöds på många roliga saker.
Det blev även en tripp till stan då det hanns med en 3an med ris på kebabaren innan vi drog oss hem till mackan igen och avslutade kvällen.

Idag vaknade man upp hos mackan obeskrivligt sliten och med tankar om att jag ska aldrig mer dricka alkohol i hela mitt liv .. ungefär samma tankar då som man har varje bakfyllesöndag, men iaf när alla väl hade vaknat till börjades snacket om vad fn som hände igår egentligen. sen bar det av till donken för lite frukost och sedan hem .

Idag har jag inte fått ett skit gjort och så kommer de nog vara hela dagen .

Fredag

Då var det fredag igen och idag är det inte direkt något sånt väder som gör en på bra humör och uttråkningen har därför varit mycket stor.

Igår var det iaf fint väder och det var även en mycket trevlig dag, dagen spenderades med Louise, det bjöds på kontaktanonnser och den bästa filmen som någonsin gjorts .. ja det var walk the line .

Trevligt !


home sweet home

Då var man hemkommen ifrån huvudstaden då .
Det har varit ett par trevliga dagar som har bjudit på kanske lite för mycket regn, men förutom allt regn bjöds det även på fotboll och även en del (gratis) alkohol hos mina kusiner och gratis smakar alltid godast , och det visade sig dessutom vara nyttigt då min förkylning försvann !
Öl Kan eventuellt dyka upp på apoteket i framtiden .. vem vet.
 


Daxs att röra på sig

Då bär det av till stockholm i ett par dagar för lite kusinträff och fotboll och sådant som huvudstaden har att bjuda på.

Hörs på onsdag gott folk.. förhoppnigsvis är jag då något mindre förkyld oxå !

Tjaa.

Lördag

Dagarna rullar på och vädret fortsätter att vara fint och det fortsätter att vara varmt och jag har därför inte allt för mycket att klaga på just nu .

Har även gått och blivit rik tydligen då jag fick ett oväntat studiebidrag ifrån csn .. man tackar !




Hör upp !

Det händer inte bara mycket i min hals för tillfället utan även en hel del på msn
Smeknamnet Lazyboy är borttaget då jag kände att namn som innehåller z inte är okej på msn när man har har kommit upp i åldern 18 år, det tog mig dock 3 månader att inse detta men nu är det fixat och jag hoppas att det inte ska skapa allt för stor förvirring bland allt mitt msn folk .


Bitter eftersmak

Precis som jag misstänkte när jag åkte hem i söndags fruktansvärt sliten och sunkig så har jag nu blivit sjuk .. halsont och feber.. vilket alltid leder till en fin förkylning det är fina grejer .. ska knarka berocca och vila mig tillbaka till toppen , det brukar funka och hoppas slippa en stor förkylning.
 Dock blir man jävligt risig i magen av berocca .. men va fasen ..