Första advent

Idag är det första advent och jag börjar känna hur julstämmningen kommer krypandes och jag tänkte försöka att locka fram julstämmningen hos alla genom att varje söndag fram till jul slänga upp ett roligt youtube klipp från olika klassiska julkalendrar.

Så enjoy!


- Sunes Jul

Lördag

Klockan är snart halv 3 och jag är full och redan hemma UTAN kebab.. orutinerat.!  

Fin besök på jobbet

Igår kom det in en Shemale på jobbet och skulle handla skor, efter det besöket diskuterades det vilt vad man skulle kalla en sådan människa.. slutsatsen blev djuret.

Bitter eftersmak

Den hårda dagen igår satte tydligen sina spår och imorse var jag bara galet opepp på allt och kunde inte släppa tanken på hur galet otur man faktiskt kan ha ibland och galet är det rätta ordet för galet vilken skitdag jag hade igår.. dock räddades dagen lite med en stämmningshöjjare på kvällen.

Idag var man på´t igen och tillbaka på jobbet , som fisken i vattnet trvides jag även idag och vuxenpoängen haglade då jag hade med matlåda och ett äpple till jobbet, nu äre bara kaffe som saknas sen äre full pott!

update tisdag

Blir inte mycket blogga idag inte .. härda ut


Planer inför julen

Idag är det exakt en månad kvar till jul och det börjas märkas av då det är nästintill -90 grader ute just nu.. lagom överdrift.

Är det kanske dags att börja på att planera lite julklappar och så vidare kanske.. funderar på att ha som julklapp att betala tillbaka mina 80 skulder som jag har över hela världen..återigen lagom överdrift men en bra julklapp till folket.

Även våran datalärare kände av julstämmningen och härjade om tomten var inne just nu hela lektionen

Veckans lista

Ny lista och denna gång äre vecka 47 som ska krönas.


Veckans käk - Tacobuffé i ikanohuset, kan ha varit de godaste på länge värt varenda krona.

Veckans hat - Johan Palm varför är du fortfarande kvar i idol?! har inte min blogg samma effekt som fjollbinbella eller?


Veckans mest misslyckade morgon - Min fredagsmorgon ... Say no more

Veckans löfte - Har lovat det svenska folket minst ett blogginlägg per dag, något som väckt stor uppmärksamhet och jag känner nu ett väldigt ansvar.. det är så nu när jag har blivit ett med det svenska folket.

Veckans kändisträff - Sålde ett par skor till Ragnar Dahlberg i veckan, förjävla blöt typ


Så här är det...

Ni behöver inte vara oroliga gott folk, många har hört av sig och undrat vad som egentligen hänt då det svenska folket blev helt utan blogginlägg under hela lördagen något som förstörde lördagskvällen för vissa som hade planerat en mysig hemmakväll med familjen framför brasan och vänta in mitt lovande inlägg, beklagar det inträffade ska inte hända igen. 

Kan även tipsa om senare ikväll då äre återigen dags för veckans lista, är du med?
Kolla in det sen..

Fredagsnöjje

Körde ett parti sanning & konka på msn förut och måste verkligen säga att de har lagt ner tid till frågorna och tänkt till.
-Har du bajsat på dig på sistonde?
-har du pruttat högt?
-skulle du vilja prutta ljudlös och lukfri eller tvärtom?

-har du fisit och skyllt på nån annan?

Och detta var bara några av de vassa frågor som msn erbjuder.. verkligen inga sådana frågor som man kan komma på bara sådär utan de ligger vekligen hårt arbete bakom dessa frågor, bra msn

när är de nog?

Går denna kille vidare ikväll tappar jag allt mitt hopp på de svenska folket..



Hittade en gammal klassik dikt från vår datalektion med roffan i 9an.. han var så seriös lärare

Rosor är röda, kanske fast ifall någon trampat på den så blir den svart.

Jag ser en häst han ser ut som han ska på fest kanske hos sin mormor.

Hans mormor är ganska trendig.

Hon dricker saft och huvudet är på skaft.

Ibland när saften tar slut dricker hon vatten.

Där är en råtta han ska va hemma klockan 8 fast kanske halv 9 beror på om det är kallt ute.

Om det är kallt kan man ha muffar för öronen.

Nej nu ska jag hem och äta en godisräm.

  


  

  

  


aeh

surare än en tre år gammal gräddfil just nu.. mobilen kom idag men dem hade skickat fel mobil dem jävla stjärnorna så att ja fick nån jävla mongomobil den som väntar på nått bra väntar tydligen i onödan..

trött tydligen

Gjorde ikväll ett försök till att försöka plugga, gick ut stenhårt kände att detta kan nog funka, efter 5 minuter kunde jag inte hålla ögonoen öppna och knappt skriva en mening på datorn. Varför jag fortarande är vaken och skriver detta blogginlägg är fortfarande oklart.. något som ska kollas upp och sen ska jag soooova  

Onsdag

Idag är jag trött som ett djur, inte ett djur i bur då eftersom de sitter ju mest still.. kanske lite mer lika trött som en sköldpadda som har flyttat sig 2 meter på 5 timmar... för de är inte så snabba.

Jobbat idag med och det gick bra, sålt en massa skor och nu är jag helt slut i benen
Dagens höjdpunkt är utan tvekan den galet goda tacobuffén som inhandlades i ikanohuset idag, den var värd varenda liten slant.

Andra nyhter är att min jakt på ny mobil är slut och en ny är beställd och ska komma imorn.. tackaj

killen med kollen

Idag kan jag meddela att det faktiskt bara är 36 dagar kvar till självaste julafton ... det ni

HÖR UPP!

För att börja lika någon form av lite mer seriös bloggare törs jag här med lova att jag ska slänga in minst ett inlägg till alla er läsare varje dag, detta gör jag för jag hatar blondinbella och för att jag tycker att ni ska kunna ha chansen att rädda dagen med något bättre såhär i höstdeppet.

Så enjoy, ett nytt inlägg varje dag på det här då.




Veckans lista

Nu är den här, topplistan för Vecka 46


-Veckans poppuläraste tjej: Inget snack om saken, det finns bara en Britta Palm - svartsjukedrottningen, vart hon än vänder sig är svartsjukan framme.


-Veckans värsting: Gubben på bussen påväg in till stan som ställde sig och härjade på en stackars kille och blev tillslut så arg att han satte sig på honom.


-Veckans tabbe: åka in till skolan fast det är sovmorgon, solklart veckans tabbe då jag insåg att jag kunde ha sovit liite längre, något min svenskalärare förstod och lät mig sova under lektionen när alla andra redovisade.


-Veckans fis: Mellis enormt laddade fis i bowlinghallen som fick personalen att fly ut.


-Veckans diss: Dissad av porten på jobbet när ja skulle slänga sopor och den låste ut mig.. vi hatar nu varandra.


Nästa veckas bubblare:
Veckans bästa - Blir troligen äntligen att införskaffa sig en ny mobil.. vilket brukar vara en stämmningshöjjare


Bowling & Krogrunda & Mellis fis

Igår var det roligt, började med lite förtagg hemma hos mig med min nybrända skiva som gjorde suceé och drog oss sedan in till bowlinghallen, brände av några kast och drog sedan en klassisk krogrunda. mycket uppskattat.

Kvällens värsta var helt klart Mellis fis inne i bowlinghallen när vi skulle hämta ut våra jackor. Jag fick själv inte uppleva dramat men vittnen säger att den luktade så äckligt att tjejen i kassan var tvungen att springa ut och ta en nypa frisk luft. hon hade även gjort en hel del miner i själva fisögonblicket.. frågan var om hon någonsin skulle kunna återhämta sig men framförallt vad hade Mellis ätit?!?!?


It´s alive !

Efter ett halvårs klaganade över hur dålig min ihopsatta nyårskiva i år var känner jag att det är ikväll dags att kliva ur skuggan och göra ett nytt försök till en skiva. Med nervösa fingrar har jag nu satt ihop en skiva på 73 låtar. Om det blir fest eller flopp återstår att se, hursomhelst.. im on fire!


Jag skäms fortfarande

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/idol/article3771119.ab

Pinsammare får man leta efter!

"Han rättar till hatten och tar sats. Plonk. Inte mycket händer.

- Asså jag har inga muskler, säger idolen uppgivet.

Plonk två. Plonk tre. Plonk fyra. Johan fortsätter att hugga i asfalten. För att slutligen lyckas klyva elgitarren krävs blodutgjutelse.

- Aj så in i helvete!

Johan har fått en flisa i fingret. Blodet sipprar fram, precis som ilskan. Det utslagna instrumentet får ytterligare några hopp innan han är klar för att springa in efter plåster"










Killen har inte ens kommit in i målbrottet, inte ens fått hår på penis, hur fn skulle de se ut om han blev idol... ska han låta brudarna sitta o läsa sagor för honom då istället för att ligga me dem som en vanlig idolstjärna skulle gjort??
Att det krävs fyra slag mot marken för att slå sönder en gitarr och när den sen går söden få en flisa i handen och springa in o hämta plåster...
Aeh detta håller inte Johan Palm, gör oss en tjänst och gå tillbaka till fritids detta är ju bara pinsamt!


P.S.Vill bara flika in att jag är inte hatisk..

D.S




Torsdag

Jobbat idag.. det var lika kul som vanligt, dagens samtalsämne på jobbet idag i personalrummet var tydligen om mitt nya smeknamn som jag går under på jobbet, Marre.. det diskuterades vilt om det var ett tjejnamn eller killnamn och hur nöjd jag själv var över att ha blivit tilldelad detta smeknamn.. ingen kom fram till nått

Dagens pensionärer...

Idag måste jag berätta om min roliga bussresa som jag var med om i tisdags.
Allt utspelade sig självklart på buss 13 där allt händer och det som hände denna gång var ett en trött kille satt med fötterna uppe på sätet mitt emot något som han skulle ångra stort då en gubbe kommer på bussen och måste bestämt slå sig ner där han har fötterna, killen som nu ligger o halvsover reagerar inte alls när gubben tar ton och skriker:
-"TA NER FÖTTERNA!!!"
inget händer
-!TA NER FÖTTERNA DÅ!!!!!!!! "han låter nu argare än nånsin och tillslut skriker han
-"NEHE DÅ SÄTTER JAG MIG PÅ DIG DIN JÄVEL!!!!" sagt och gjort så sätter sig gubben på den stackarshalvsovande killen som inte fattar ett smack.. och gubben fortsätter att mala på med sin vän.
-"Dagens ungdomar! hade fn satt mig på han även om bussen varit tom.. så jävla dåligt"

och allt detta satt jag och skådade bara några cm ifrån där det hela utspelade sig..bussåkning alltså..

Nationella proven.. eller godisprov?

Skrev nationella proven idag och varje nationellt prov är en perfekt ursäkt för att äntligen få ha med sig godis och annat gott in på en lektion utan att behöva bjuda någon annan.. något som jag faktiskt inte gjorde (brukar dock görat) men idag kom jag dit utan ett enda tilltugg och gick därifrån med ett tugummi istället...och just ja provet skrev jag också blev helt slut!


portad

Idag blev jag utlåst på jobbet när jag skulle slänga soppor den förbannade porten och jag är tydligen inte så tajta som jag har gått runt och trott. som tur var kom det en snygg tjej och öppnade åt mig där jag stod o frös och skämdes.. jävla port ska få igen!

Måndag 10 november

Idag har jag inte så mycket mer att säga än att jag faktiskt har namnsdag... har ju blivit lite av en tradition nu att ha det den 10 november varje år... eh smart kille.

hänger med trenden och börjar med en lista

Det är tydligen inne att ha nån form av lista på sin blogg och jag ska därför inte vara sämre så därför ska jag varje söndag slänga in en lista där jag utser veckans värsta bästa och roligaste grejer osv. 
så se nu till att göra lite roliga grejer nu då för att få äran att hamna på listan!

-Veckans grej: Den sammanlagt 15 veckor långa praktiker har gått av stapeln och är nu i full gång.


-Veckans comeback: stod jag för när jag gjorde comeback på gymmet efter min förkylning och alla blev helt till sig av lycka och ville ha mitt skåp


-Veckans märkligaste lärare: Vår datalärare som skriker can crew inte bara på lektionerna utan även när man ser honom på stan.


-Veckans roligaste: Förfesten som Britta öppnade upp portarna till igår där det spelades klassiska spel såsom tabs osv.


-Veckans tips: Gruppen "peppra kanel" på facebook där några av p&l festivalens stora stjärna manges låtar kan höras och stödjas för dess bra och givande text.

Helgen

Helgen börjar lida mot sitt slut och är väl dags att göra alla bakfulla söndagsläsare som vill höra om min helg nöjda..

Igår var det 18års firande på maxim som gällde och kvällen började med en sprakande förfest hos britta där alla söp sig under bordet, precis så som en förfest ska vara! Sedan in mot stan för att hänga maxim där det var drag efter det blev de till att stå i kö i en timme för att få avnjuta en klassisk och efterlängtad kebab med ris extra sås.
Sen bjöd britta in till nån form av efterfest där jag tydligen var galet trött och kände att det var mer lockande att sova...väckningsförsök gjordes tydligen under natten fick ja höra dan efter.. men var som sagt trött som en stock.

underbar start på denna fredag! slutsats .. gymkort? nej räcker med att springa till bussen

Bra start på denna morgon, skulle vara i skolan vid halv 9 så jag tänkte ta en bondbuss som är inne lite lagom sådär .. kanske att man glider in 5 min senare, men då slipper man iaf sitta och trängas med allt folk på den bussen som gick några min innan...planeringen var planerad i minsta detalj fint folk kommer alltid 5 min senare var tankarna när jag gjorde mig iordning och hade siktet på den bussen. Stressen kom krypande mer o mer eftersom klockan tycktes gå ovanligt fort idag.. brukar vara så på fredagar, så jag stressade på mig alla kläder och springer ut och ser den bonnigabussen komma åkandes på vägen.. och eftersom det är en bondbuss måste man springa till andra sidan vägen och under en tunnel osv. så jag tar fart håler på att halka ungefär 90 gånger på sträckan och springer upp för backen och tänker att jävlar så fort det går.. väl havvägs uppför backen insåg jag att jag inte var lika snabb som bussen då den passerade mig precis när jag nästan var uppe!

Så nu sitter jag här, svetten sprutar har nästan hjärttack.. men med en slutsats på att jag tydligen kan springa jävligt fort om ja ä stressad.. nästan lika snabbt som en buss.

Eftersom jag är ä lite tvär nu och svettig måste ja víla upp mig och känner att det kan vara lagom att glida in till provet vi har senare idag.

Torsdag

Ännu en dag på jobbet avklarad då och även idag har jag lyckats sälja en del skor, riktigt kul är det faktiskt och stämmningen är på topp varje dag nere på skoavdelningen på intersport där det inte går att ha tråkigt hur lite kunder det än är!
Nu är det vila upp sig med lite god alkohol i helgen som gäller och sedan börja tagga för jobbet på tisdag igen!

Fräschare än nånsin

När jag kom hem efter en hård arbetsdag idag gick jag iväg och bubblade och bastade och känner mig nu som en ny människa... men det är jag inte .. eller? .. kan man bli det?

De kommer alltid i flock

Flocken med pensionärer som tittade in imorse var inte en lika läskig flock som vi på sko avdelningen förväntat oss utan de var faktiskt rktigt trevliga och jag lyckades till o med få lite skor sålda till dem.
De var tydligen så nöjda att de skulle komma in med en wiskey som tack nån dag..trevliga dem där
Annars har det varit en rolig dag på jobbet.

Taggen

Taggar till jobbet imorn då pensionärligan tydligen skulle komma i flock och testa skor!

Första praktikdan..

Idag drog vi igång våran praktik som faktiskt kändes rätt lång men rolig. Jag hamnade på skoavdelning där det är riktigt skön personal som man jobbar med vilket är nice! Som bekant så ska praktiserar jag på intersport.. men även om man jobbar på intersport är det viktigt att vara händig när man är praktiaknt, som idag gick en dörr sönder intill lagret.. alla såg ju mig som en given reperatör då jag ser förjävla händig ut (men framför allt för att praktikaterna får göra skitgörat) men jag tog iaf på mig uppgiften och fixade den trasiga dörren. det är vuxenpoäng.. dem ska jag rama in

lyssna då sajja

Detta är inte ett långt inlägg..

stackars tant.. så nära men ändå så långt bort!


-väljer du rätt lucka kan du vinna en kryssning!
-ohh
-då tar ja lucka nummer 5 tack
-nej tyvärr de blir ingen kryssning, de blir badsalt
-nääee inte badsalt!

-hoppas du ä nöjd ändå
-NAE det är jag inte


Comeback på gymmet vilket ledde till slagsmål om mitt skåp.

Idag var det comeback som gällde på gymmet efter att äntligen blivit helt frisk från min galet jobbiga förkylning som aldrig ville rinna ur näsan eller hostas ut från lungorna .. men nu så har jag tydligen hostat ut den.

En comeback är som bäst när det är mycket folk som idag på gymmet då när det tillslut var så mkt folk att det inte fanns några skåp kvar så att när ja duschat klart var det slagsmål om vem som skulle få de.. men det är ju klart, det var ju ett tag sen jag tränade så folk har väl saknat mig.

Maskeradfest.. vilken kväll

Då var lovet slut, det var faktiskt ett riktigt roligt lov som bjöd på en massa roliga saker.

Helgen är även den över och den bjöd på nån form av kanontrevlig karetefylle-födelsedag-maskerad-halloween-fest hemma hos ebba som avslutades med en rafflande efterfest som jag hannes och britta viskade oss igenom fram till ungefär klockan 7 på morgonen då vi alla tre deckade i en förjävla skön soffa dock låg mina ben rakt ut i luften och hannes låg och fes hela natten. men så är de på efterfester. 
annars på efterfesten snackades det en hel del om att fista.. något som britta uppskattade och sa att hon alltid velat prova efter sin shocker upplevese tidigare i sitt liv.
Kvällens besvikelse var att jag aldrig köpte någon kebab något som dock läkte mina sår efter utebliven kebab var att britta gick o handlade godis för 154 kr och bjöd på.. perfekt bakfyllegäs där!
Dagen efter kan annars ha varit en av de värsta bakfyllorna i svensk historia.. inte bara för mig utan även britta och hannes tycktes uppleva en förjävla hemsk bakfylla