Dag 5 på lovet

Igår var det bondpremiär som gällde så vi pallarade oss in till stan till klockan 12 och slog oss ner och filmen var riktigt bra! Något som inte var riktigt lika bra var resan hem, då vi för första gången på riktigt länge bestämde oss för att ta en vanlig taxi hem blev de med en galet tjurig kille som bara ville slänga ut mig ur taxin o när ja sedan gick av fick jag en blick som kunde döda.. trevlig kille. Svarttaxi är bättre!

Ikväll är det maskeradfest som gäller.. jag ska tydligen bli sunkigare än sunkigast och förvandla mig till uteliggare, hur en krogrunda som uteliggare går till får ni höra imorn!

Dag 4 på lovet

Idag kände jag robin o britta att det var en perfekt dag att dra en runda på stan och fixa inför imorn .. eller ja vi kände de tills det började först att spöregna och sedan snöa en jävla massa. efter några timmar på stan gick de inte att se skilland på oss och tre slickade katter vem som slickar katter är dock oklart.

Nu sitter jag här och taggar inför bondpremiären som vi ska på klockan 23,59 ikväll.. även premiär för biopremiärer för min del.. taggen

Dag 3 på lovet

idag gick jag tydligen upp tidigt..hade körlektion .. åkte hem .. åkte till stan och tog några öl .. åkte hem .. hamnade här.
Givande inlägg ..

Dag 2 på lovet

Dag 2 var tydligen nån form av duktig dag då jag i behov av pengar som jag är ställde upp på att städa vårat gästrum som inte gick att komma in i för att de va så stökigt.

Efter det så kände jag att jag ändå hade varit så duktig så att ja lika gärna kunde fortsätta med de och har därför suttit nu och pluggat teori 3 timmar i streck. tydligen fetaste påsarna under ögonen nu.. kan jämföras med peace and love påsarna som var så stora att folk försökte gömma sina öl i dem.

Dag 1 på lovet

Idag blev det till att åka klippa sig hos min snygg-frisör.. hon är snygg.
Efter att ha tappat lite hår hos frisörn lekte jag lite med britta som tydligen var så hungrig att hon sprang hem.

Påväg till bussen på station kom den andra britta springades från ingenstans och skrämde mig med sin svarta outfit och paraplyg i högsta hugg! blev tydligen galet rädd och gjorde hundögonogen som försvar.. bra.
I väntan på buss o tåg satte vi oss på staiton och satt o fascinerades av en tant som skrek till sig själv ungefär 50 gånger
-sluta jobba för dem då jävla psykfall!

Lov sajja

Då drar lov veckan igång där varje dag är planerad.. kör vi då saaaajja


 



 


talar ut

Igår såg jag en film om en massa coola hundar.. så nu är hundar inte längra lika läskiga i mina ögon.
Bara vissa... de flesta.. men inte alla

Hoooockey

Idag blev jag medbjuden på hockey av brittsommar så självklart tackade jag ja.. förjävla trevligt var de o dramatiken var inte bara hög på isen utan även utanför isen där folk ramlade i trappen och ungar inte vågade gå och kissa och bröt ut i tårar.
Say no more

Förjävla rolig körlektion idag tydligen

Idag på min körlektion fick jag till uppgift att först skjutsa en väldigt förvirrad utlänning till ikano efter att utlänningen tjatat om att få skjuts. De blev tillslut full bil med två körskolärare en förvirrad utlänning och en skicklig bilförare om jag får säga de själv då.
Halvägs till ikano frågar min lärare vart han vill bli avsläppt och utlänningen börjar då skrika något i stil med:
-"buss.. vänt.. buss.. inte .. nej.." ingen fattade någonting av vad han denne stackare försökte få fram och när jag sedan stannade vi ett rödljus försökte min lärare få svar: "Ska du av vid en busshållsplatsi ikano?" frågade han fundersamt
-"okej okej" utbrister utlänningen stressat knäpper upp bältet o springer ur bilen mitt i vägen.. trevlig kille sa jag då och dem andra höll med.

Resten av körlektionen var oxå kul, fick sitta o lyssna på medans körskolelärarna satt o diskuterade lite speciella elver som dem hade.. min favorit var tjejen som hade tagit 70 lektioner men visste knappt hur man skulle göra vid ett rödljus!

Duktig onsdag

Idag har jag varit duktig .. ovanligt duktig
Började med att ja drog mig in till stan för en körlektion och innan den hann jag även boka klipptid efter körlektionen så gick jag hela vägen till garnisonen och hämtade mitt legg även denna gång var de en lite speciell person i kassan som talade ut om hur trött han var och såg ut som han skulle falla ihop när som helst. Efter det gick jag hela vägen till stan igen och sen har ja inte orkat göra mer på hela dan... har iuf inte råd att göra nått.. galet segt

Bland förkylning och desperata pengabehov

Förbanant jobbigt är det att vara förkyld något som jag fått uppleva nu i en vecka då min näsa varit täppt och snorig och bara jävligt jobbig hela dagarna och halsen oxå. förkylning är underskattat.. galet jobbigt!

Bristen på pengar fortsätter kanske får skylla mig själv egentligen när jag lagt nästan alla pengar från studibidraget på öl denna månad iuf men nu är de som de är! vill man vara kung i baren så!
Vissa jobbar för att få in pengar, jag säljer mina grejer (inte mig själv.. än) senaste i bodéns hemköp är ett playstation 2 med galet mycket spel till .. hojta vid intresse.

Söndag

Då var det daxs för ett sånt där klassiskt söndags inlägg då där man tydligen ska summera helgen.. det blev en lugn helg med bio i fredags och filmkväll hemma hos britta igår med britta robin mellis och britta själv då. Det bjöds på rolig film massor av godis och nån form av sockerkick från min sida. Trevlig kväll var det iaf!

Och imorn är det tydligen skola igen

Hooch is Crazy!


Hockeyvrål

Dagens mest oväntade måste ha varit när ja satt o kollade på djurgården - LHC på tv som är  borta i sthlm helt plötsligt så hör man en röst skrika skit väl -Kom igen nu Britt Marie kör för fa-an!!  mitt i matchen i bakgrunden de lät så jävla väl så att han måste ha stått precis berid kommentatorn och skrikit de.. trodde först de va kommentatorn som skrek de men nej..

Bio

helg igen och igår firades helgen in med att dra på bio, patrik 1,5 . Det var nervöst innan för rykterna gick om att de skulle vara en massa pinsamma scener mellan dem två killarna i filmen och så vart oxå fallet så fort en sån scen kom började alla killar i hela bion att vrida på sig skämmas lite o så medans ett fjortisgäng skrek "SÅÅÅÅ SÖÖÖÖT" hela tiden.
Filmen var dock rolig och bra.

Onsdag

Dagen har varit skit och så håller jag på att bli sjuk oxå.. men ja ä inte bitter.. eller joo de ä ja fn

Rena rånet

ABC-gruppen är nog sveriges största skämt! hörde av mig till dem i veckan för att jag ville ändra en detalj på min studentmössa eftersom att dem var så jävla otydliga när man beställde mössan från början så att texten fram på mössan blev inte i den ordningen som ja ville ha den.. fick jag ändra nu då när det ä 70 år kvar till själva studenten?? nej gick inte. kul att man får sin mössa som man vill ha den!! ABC-gruppen in my ass.
Ska fan köpa en studentmössa på rusta för 10 kr o pimpa den själv

Tisdag

Idag tog jag med mig Britta till polisen för att fixa ett nytt legg efersom att mitt går ut om några veckor vilket betyder att mitt fina legg som ja har nu där ja ser ut att vara 8 år på bilden inte längre kommer att få mig in på krogarna.
Annars så konstaterade hon i luckan hos polisen där ja tog kort att ja såg dryg ut o de med en diskret kommentar:
-"Du ser dryg ut"

Annars bjöd dagen även på godisregn när vi skulle handla godis då ett fyllo tydligen ville kasta godiset omkring sig istället för att lägga de i påsen.

Trevligt sajja

Tipsarn

Idag slänger jag in ett litet filmtips till er alla på en förbannat bra på film som måste ses




.....

Kom igen nu Martin tagga upp för fa-an!

Röd dag

Idag blev jag tydligen galet röd i huvudet och det blev bara rödare o rödare tillslut sprang folk o tog skydd för att det var så rött att det såg ut som det skulle sprängas när som helst.. tyvärr fick jag inte uppleva denna syn själv men vittnen berättar att det såg ut som en brinnande tomat ungefär.. tydligen inne har ja hört.

Norrköping kan dem med

Då var helgen över igen fast den precis börjare.

Igår så drog vi oss till norrköping för att känna pulsen på krogarna där.. till en början spelades de förjävla dyster musik och det gick mest runt folk med rullator och ägde baren .. sen efter nån timme blev alla dem tydligen utslängda eller nått o rätt som de var så kryllade de av folk och det var ett förjävla bra drag påt!
Det får göras om.

Idag är det söndag.. vilket innebär att man inte ska göra ett smack.. precis som ja gjort.


Lördag.. igen

Är han på´t nu igen?!?

Halkörningen avklarad

Igår vaknade jag upp med träningsverk i benen efter min löprunda men var ändå tvungen att ta sig in till stan för att köra halkan .. det gick galant och det var kul och det känns riktigt skönt att  vara ett steg närmare körkort!
Sen på kvällen blev det till att ta sig in till stan och ta några öl för firande av olika slag.

Idag är jag ledig och det är skönt.


nyttigt liv .. pff

i mitt nyttiga nya liv sa jag att ja antingen skulle gå ut eller löpa en runda varje kväll i veckorna som det inte är nån hockey eller nått anant .. så nu jävlar ska ja visa folket att jag kan hålla det .. och ja ingen orkade gå ut o gå så nu jävlar malmslätt var beredd med farkamerorna för nu drar the hurricane ut o löper.


Årets... vadå?

"Årets fest" som våran lärare utlovade idag visade sig vara årets segaste två timmar istället!
Det visade sig att vi bara skulle få sitta o lyssna på massa folk som stod och snacka .. om nått .. det ändå som var kul var två grabbar som tydligen var galet lika filip & fredrik i sättet .. var de dem? nej tror inte de .

Måndag

Det är måndag igen och dagen i skolan gick mest åt att planera vårat uf företag .. har kommit en bra bit på vägen va! efter skolan blev de till att dra sig hemmåt och kolla på hockeyn.

Dagens mest sugna: måste vara idag på mentortiden när våran mentor stod och förklarade hur han var väldigt tänd på en annan lärare och var väldigt sugen på att bjuda henne på en date .. men det kändes inte riktigt som att han hade modet utan att de mest var hans drömmar men ändå fruktansvärt sugen!


Imorn ska alla som har ett uf företag tydligen iväg på nån kick off som enligt en lärare "ska vara årets fest" något som känns lite överdrivet.. men bara att slippa lektioner är väl en fest iuf .. så kör för fa-an !

Lördag en gång i veckan

Det sägs att man mår som förtjänat dagen efter men frågan är vad gjorde jag igår för att förtjäna sveiges kanske fetaste baksmälla .. frågan är om nån förtjänara att ha en sån baksmälla .. dem första tankarna som flög i huvudet i dem timmarna den var som värst .. ska aldrig mer dricka en droppe... nästa helg är man ändå på´t igen .. vaaaad ska man göra

Igår bjöd kasken iaf in till förfest och vi landade sen på ett fullproppat maxim .. det var en trevlig kväll.



dags att öla igen

Då var man på´t igen


Snart äre lördag igen .. men först äre fredag

Då var det helg igen .. det är lika skönt varje gång. Idag tänkte jag vara duktig och träna stenhårt men efter lite för mycket mat i skolan försvann lusten o därför blev de onyttig vecka denna vecka .. ska väl vara nyttig nästa istället då .. joo det ska jag.

Ikväll fick de bli en lugn kväll, med tanke på att jag så gott som sov gåendes i skolan idag så är de nog välbehövligt, bara att tagga tills imorn istället ! taggar !


Torsdag

Det är torsdag idag och idag blev de en snabbsväng på stan med robin som avslutades med en nykter kebab.. slutsats efter de var helt enkelt att kebab är godast som fyllekäk !

Ikväll har jag tydligen var fett opepp .. blev dock lite mer pepp när LHC vann .. men ändå opepp

En torsdag förmiddag sittandes i skolan i väntan på maat

Idag är jag en trött mört.. tydligen hunrig oxå