Nytt försök till ett nyttigare liv .. snart

Mina nyttiga veckor får bli nästa vecka istället har jag besämt mig för .. och det ska bli ordentligt vill jag lova .. såhär har jag tydligen bestämt med mig själv .. ut & gå eller löpa varje kväll (förutom dem kvällar som det är hockey) och sen träna på gym minst två dar i veckan .. plus börja äta lite mer sallad och sånadär nyttiga grejer som man tydligen ska äta ..
Beach 2015 here i come !


Den årliga festen

Då var det söndag igen även fast helgen nyss började.
Igår så bjöd jag in till den årliga festen hemma hos mig .. något som blivit lite av en tradition nu när det inträffat hela två gånger ! Det var faktiskt en riktigt trevlig kväll som slutade med efterfest hos mig till typ klockan 5.
Det blev även en hel del bilder då jag kände att jag var på hemmaplan och vågade visa att ja har digitalkamera.
http://martinboden.bilddagboken.se/p/main.html

Idag vinglade jag upp för att städa och blev så jävla slut att ja inte orkat göra ett rätt efter de..

Jaha mitt nya nyttiga liv gäller bara i veckorna har jag besämt mig för nu efter att ha varit onyttig i helgen.. ska man vara nyttig i veckan nu då kanske ... hmm måste man?

Nyttig dag 2

Mitt nya lite mer nyttiga liv fortsatte även idag då jag på lunchen tog en massa sallad ... något som inte brukar ses allt för ofta på min tallrik.
Nu har jag varit nyttig i två dar och förtjänar därför att få vara lite onyttig och dricka lite öl i helgen !

Nyttig nu?

Då var praktikplatsen nästan fixad, det blir iaf intersport sen om det blir i stan eller ikano får man tydligen veta nästa vecka. Hoppas på en hel del besök när jag väl vet vart jag ska ..

Annars har jag idag umgåtts med brillan en stund på eftermiddan.. det var nice , vi satt mest o kolla på folk och undrade över hur dem tänkte.

Annars så hände även nått stort idag, inne på hemköp valde jag idag ett äpple framför godis.. brillan försökte få mig att köpa chips men jag kände att detta kunde vara början på en nyttigare martin och köpte därför ett äpple för första gången på ett antal år. .. känner mig nu som en helt ny människa.. iaf idag.

Dagarna...

rullar på ...
och jag känner mig bara slappare o slappare för varje dag som går !
Två trötta dar i skolan avklarade .. nu äre ledighet att se fram emot imorn !



Söndag

Idag har jag mest varit seg men har även varit duktig och samlat ihop till ytterliggare lite vuxenpoäng genom att klippa gräset !
På kvällen tittade therese förbi ..det bjöds på bra film och så vidare va ... trevligt !

En lördag bland kräftor och misslyckade efterfester

Igår bjöds det in på krätskiva hemma hos milla.. där det var riktigt trevligt med god mat gott bröd god dipp och en massa trevligt folk... sedan drog vi in till stan men stämmningen missade tydligen bussen och de blev därför bara rätt segt på stan. Så då åkte ja hem till kära malmslätt och tog mig hem till josse som hade någon form av fest .. efter den bjöd linnea in till nån form av efterfest.. men det blev istället så att hon hängde bdb och de var inget kul så då valde jag tydligen att somna med en krona i pannan.. några timmar senare fick ja vingla hem utan kronan till mitt.

En fredag med Rallyharry

Igår bar det av till maxim på Lisas 50 -tals fest.. där var det trevligt .. adde var tät som vanligt och även lilje så dem  beställde in helrör som vi alla fick sitta och snutta på i v.i.p soffan .. tackar tackar.

Kvällens höjdpunkt var nog ändå i taxin påvägen hem då han som körde svarttaxin låg i 90 km/h på alla 70 vägar och när vi glider in i malmslätt så visste både ja o abbeman (gamla malmslättsrävar som vi är) att de var ett gupp längre fram , ingen orkar säga nått o taxin kör full fart över o flyger ett par meter i luften .. alla blir helt till sig och asgarvar .. framför allt chaffuören som sitter o fnittrar och skriker sedan nöjd FORMEL 1 !! och kunde varken sluta garva eller prata om de på hela vägen hem, sen fick han dricks för att han var så duktigt då blev han nöjd o tutade hela vägen hem.
Trevlig kille.








Ikväll äre kräfskiva som gäller !


Dagens fråga

Är det dags att dammsuga när det börjar krypa silverfiskar på en när man sitter vid datorn? eller är det bara daxs att resa sig ur fotöljen?


Den lediga dagen

Igår hann jag med en hel del på min lediga dag, började me att jag var fruktansvärt duktig och slet mig upp ur sängen för att städa (vuxenpoäng) för att sedan känna mig rätt stolt och åka in till stan för körlektion.
Efter de blev de till att umgås med britta va .. förjävla händelserikt och roligt !
Vi snackar misslyckade beställnigar, transvestiter på donkan osv.

Sedan blev de till att dra sig till yngves där robin o kasken höll hus och sedan dra sig hemmåt.

Gårdagens frågetecken: Och påvägen till min buss hände något som alltid händer mig .. en random hälsning igår var de en tjej som ja inte kännde igen som satt o rökte .. då kollar ja på henne .. då typ skriker hon hej .. jag funderar, känner ja henne .. orkar inte fundera o säger hej o går vidare, det kanske inte låter så jävla märkväridgt men då ska man veta att det händer fan minst 1 gång i veckan att någon random hälsar på mig o tydligen känner igen mig .. men ja känner inte igen dem och är alltid nästan säker på att ja aldrig träffat dem innan ! är jag känd eller vad äre om!?

It´s a hard life to live ... so live it well

Det var ju inte såhär de skulle gå, inte denna gången !
Aeh !


Söndag

Då var helgen förbi .. igen

Det blev iaf en klassik krogrunda igår dock en lugnare variant än vad det brukar bli när vi är i farten men det var en trevlig kväll iaf. 

Har även fått årets första julklapp .. lite i förskott sådär, en liten ljusglimt i höstmörekt sajja


Höst redan? när blir de sommar igen då!?

Nu har det verkligen gått och blivit höst något som jag märkte väldigt väl i morse påväg till skolan då jag fick kämpa för att komma ända fram till ljunkan utan att frysa fast i marken eller bara bli jävligt blå. hösten är inte uppskattad .. aeh .


Dagens värsting: Jag tydligen, då jag gick helt rakt fram inne på H&M och någon tjej som försökte se hård ut går in i mig o flyger in i en hyllstång och slår i armen.. och gick sedan vidare , jag vänder mig om o ser att hon går o tar sig om armen som hon slog i men försöker ändå se hård ut .. fick tydligen ont .

Tisdag

Två dar har gått på den nya veckan och det har varit två dagar då bussarna har svikit mig och inte alls hållt sig till tidtabellen och därför låtit mig stå helt ensam och vänta på en förbannat trång buss i 20 min fast jag bara ska behöva vänta 10 min!! inte okej !

Imorn äre ledigt som gäller .. vi snackar lååång sovmorgon sedan in till stan för att ha körlektion och sedan får man väl se vad som hittas på.

så ligger det till

Sovmorgon varje dag förutom torsdag , ledig varje onsdag .. praktik pågång .. 3an känns på nått vis liiite roligare än 2an

En vit helg med vuxenpoäng

Vuxenpoängen har verkligen flödat denna helg då det inte har druckits en enda droppe alkohol ! för att helgen inte skulle bli för nyttig fick det bli till att inhandla lite chips o dipp .. hmm äre vuxenpoäng att handla?
Har iaf tydligen gått och mognat fruktansvärt mycket och samlat på mig en massa vuxenpoäng denna helg.. vad ska man göra med dem?



Går tiden snabbare ibland?

Jag kanske borde lära mig att inse att tiden inte alltid går så sakta som jag vill, har fått löpa genom halva stan för att hinna med bussen nu två dagar i rad för att hinna precis ... och det värsta är att jag trott att jag haft jätte lång tid på mig o sen när de är 1 minut kvar o ja inte ens kommit halvvägs börjar ja inse stressen o de blir löpa !
Blir ju utsliten ju !

Mord i tankarna

Snart .. väldigt snart kommer jag att mörda word ..


Plugga? är ?

Vi har fått den första läxan sedan skolan började och jag sitter nu o försöker att plugga (hänga bdb & lyssna på musik)  det går bara fint .
det luktar Mvg på läxförhöret imorn... bli inte förvånade om ja får de .. ja ligger med svenskalärarinnan.


Aeh

Och när ska saker börja gå som jag vill ?

Jävla oflyt hela t´in



Måndag

Första september och det nalkas tydligen höst och grejer något som alla verkar fira genom att gå o bli sjuka, och jag verkar inte vara sämre eftersom även jag mannen som käkar berocca varje morgon börjar att känna mig förkyld !

Har även blivit rätt galen i The Hives efter att ha suttit och lyssnat igenom deras skivor ett antal gånger !