sportskadad

Låg och funderade förut idag när jag låg ute och solade hur min kropp påverkats av allt mitt sportande som jag sysslat med genom åren och jag kom fram till att med en stortå som benet ligger fel i efter att ha fått en sjuhelvetes stämpling av en idot under min fotbollskariär och med två fingrar som är mer sne än lutande tornet efter min handbollskariär och med knän som kan liknas vid en 70 årings som knakar hela tiden och med en fot som krånglat lite till o från när jag gör något i sportväg sedan jag bröt den under min fotbollskariär, med dessa skador kom jag fram till att sportandet har nog påverkat min kropp lite grann iaf.

Premiärernas dag

Ledig dag idag vilket jag firade stenhårt genom att dra en premiär av årets första solning ute på familjen Bodéns altan.. detta resulterade i en halvsovande kille som låg och stenhårt pressade i hopp om lite brun färg på sin kropp.. två timmar senare var jag så nöjd med premiären att jag snörade på mig löpardojorna och drog även premiär i årets första löpning..tydligen rätt dålig kondis  

OBS!

har egentligen inte så mycket att skriva idag mer än att det är valborg imorn... om nån undrar

Att löpa eller inte löpa..

ja har nu sagt i 3 veckor att ja ska dra igång med löpningen... detta har enbart resulterat i löpning till bussen och inget mer

Superskiva på ingång

Jag ska sätta ihop den ultimata sommarskivan med mina bara händer, den skivan kommer inehålla så mycket bra musik att den kommer troligen utses till århundrates sommarskiva och bli mer uppmärksammad än solen i år. Skivan beräknas att vara klar i mitten av maj då den noggrant måste gå´s igenom och kollas igenom efter diverse mindre vattentäta låtar inför den kommande badsäsongen..skivan kommer inte finnas att köpas utan kommer att befinna sig i min bilstereo större delen av sommaren eventuellt kommer den också att befinna sig i diverse festivalstereor (stavningskontroll tack)

Vilken hetta!

Det har varit en riktig stekar dag som började på bästa möjliga vis för min del då jag på nått vis lyckades missa två stycken bussar i rad och blev lite bitter över detta och när jag sedan kämpar mig till skolans enda lektion visar de sig att den varar i 5 min... går då och sätter mig och är duktig och pluggar lite matte och sluter sedan upp med therassen för att avnjuta en glass och bli på lite bättre humör samt jobba på min påbörjade bondbränna... allt gick vägen..nästan


Hurt

What have I become my sweetest friend? 
you could have it all, my empire of dirt
If I could start again a million miles away, I would keep my self, I would find a way



Festivalbiljett äntligen bokad.

Biljett till P&L 09 införskaffades förövrigt i helgen så nu är taggningen stor inför dem kommande festivaldagarna i sommar, plus att man slipper nu gå runt och ha den där klumpen i magen om att det kanske kanske tar slut och man inte får någon biljett bara för man känner sig så sugen.. ses i borlänge då gott folk



Duktig kille!

Idag har jag tydligen var galet duktig och hunnit med både det ena och det andra, och även för första gången de tredje.. så nu känner jag att jag förtjänar en väldigt lugn och skön och slapp och lugn och skön och slapp kväll!

djurisk lördag med inslag av fotboll

Idag har det varit full rulle med brille i solen hela dagen. Började med att jag & brille bestämde oss för att åka till åtvidaberg landet i ingestans som de kändes som för att kolla på lite fotboll, Bajen var ju nämligen på besök! åkte dit och taggade med diverse stämmningslåtar i bilen innan och matchen slutade sedan lyckligt efter några nervösa och svettiga minuter. sedan åkte vi in till stan med ännu högre musik o ännu gladare humör och hade tydligen svårt att bestämma oss för vart man skulle parkerka.. Blev sedan en impuls bio och se filmen fast and furios.. den var galet bra och sedan åkte vi hem bland hoppande harar (minst 30 m) och spökbilar... har förövrigt upplevt den riktiga djurkänslan idag då vi sett två jävla ormar en massa harar, vissa döda o vissa levande samt en kille med magväska.




Tydligen tidig uppgång

Imorn bär det upp ur sängen mycket tidigare än vad det brukar göra på lördagar, i vanliga fall brukar jag ju vingla upp runt 1- halv 2 men imorn ska de bytas däck på bilen och så ska den få sig en liten tvätt också så det är bara till att kliva upp imorn när klockan ringer... vuxenpoäng? nehe .. men volvo poäng då??

Bra fredagsjäs


En fredag bland gamnackar och nyttigheter

Fredag igen och har idag varit sjukt trött tydligen vilket resulterade i gamnacke så fort jag kom hem från skolan... blev sedan sjukt sugen på lite dipp när jag vaknade upp ur min sömn och åkte därför till ica för att inhandla lite och kände för att vara lite extra nyttig i kanten och hoppade därför över chipsen och smider istället planer på att dippa grönsaker... sjukt nyttig  

Torsdag

Riktikgt stekarväder har det bjudits på idag något som alltid är uppskattat!
Sista praktikdagen idag för veckan och den bjöd på roliga äventyr, en kille från jobbet och jag åkte lite racerbil till ekoholem dunkade lite bas osv och monterade sedan en träningscykel och firade med lite glass efteråt för att vädret faktiskt var så steeeeekigt.. det var trevligt. Senare på kvällen drog jag mig in till staden och hängde lite med min gode vän ange en stund och lökade lite grann..eller de var mest ja som gjorde

Skoltrött kille

Tydligen skoltrött kille. Detta bevisas då vi fått våran första läxa på några månader och jag lyckas tydligen inte alls få någon som helst ordning på den utan hittar hela tiden en massa andra saker som är roligare och lyckas därför skriva en mening och måste sedan vila lite från pluggandet för att inte slita ut mig och så håller ja på fram och tillbaka, detta gör att pluggandet tar sin tid och resultatet inte blir de längsta men med studenten precis framför nosen känns de ändå bra.

Att vara en stekare..

..är stockholmsslang för en oftast solbränd kille med god ekonomi, gott kontaktnät och ett bländvitt leende. En stekare ska ha pondus och vara väl ansedd av sina medmänniskor. Han skulle kunna ses likaväl i näringslivets topp som i en rosa skjorta i baren på Laroy (inneklubb i Stockholm). Kanske är han på Pepe's Bodega (namnkunnig krog) i Båstad eller i Spanien på sommaren. Stekare finns i alla åldersgrupper.



 

Drömmarn

Kan förövrigt ha drömt sveriges kanske sjukaste och knasigaste mardröm inatt.. vad jag faktiskt drömde står oklart nu såhär långt i efterhand men imorse minns jag att jag suckade en pust när jag insåg vad natten hade innehållit

Musikal & grejer

Vi snackar tisdag och vi snackar tillbaka som praktis. Efter dagens arbetspass drog jag mig in till staden och mötte upp therassen, vi begav oss sedan ännu mera in emot staden och testade på det här som vissa folk brukar göra ibland, nämligen att gå på en musikal. Vi fick snabbt bevisat för oss att vi inte är allt för kulturella då vi var tvugna att fråga oss fram till vart de var och när vi väl fått svar på frågan och kom fram gick vi till fel dörr och bankade men hittade tillslut in och kunde samla kulturpoäng i massor.

Sådär ja.. Äntligen !


Live från tv soffan

Sitter just nu bänkad framför tv soffan och tittar på årets första derby och det är med en hes hals som detta inlägg skrivs, läget just nu 1-1 och domaren försöker förstöra för bajen även idag precis som sist och dömde bort ett sålklart mål vilket gör mig lite smått arg och jag smider planer på att eventuellt åka lite snabbt till stockholm och ta mig ett snack med denna man! riktikgt säga till på skarpen.. döda honom helt enkelt


Lång skoldag

Hade en enda lektion idag som varade i ca 20 min sen utbröt våran datalärare i gråt när det inte funkade som han planerat och sa att "ni kan gå hem, det var starkt att ni kom hit men nu kan ni åka".  jaha tackar tackar sa jag som hade kämpat med att faktiskt orkat göra mig iordning och åka till skolan efter att ha legat o slappat i två timmar efter jag ätit frukost.

Bra drag!

Det blev igår inte riktikgt som det var planerat och det fick därför bli en lite impuls inspirerad kväll som visade sig bli en sjukt rolig kväll.. lite höjdpunkter från kvällen :

-Satt och hängde lite offside vid stångång för att få så mycket sol som möjligt och sedan frysa ihjäl när den väl försvinner.
-Britta skryter om att hon har skruvkork på ölen och jag försöker desperat få upp dem och skär upp alla fingrar så blodet sprutar och britta inser att "det var visst inte skruvkork"
-Gick in på ett solarie och satte oss för att fortsätta förfesten i ett lite varmare ställe.
-Ogge glider in på 55an och lyckas få ett halv hockeylag att bli utslängda utan att bli det själv.
-Ludde raggar på engelska tjejer och beställer öl genom att säga "one big strong" osv.
-Vi lär de engelska tjejerna lite bra svenska ord såsom "hej men nej" 
-Jag försöker att lära dem lite mer användbara ord så som "stekarbrillor" och "stekare".. utan lyckat resultat.
-Jag ringer till Ange och pratar in meddelande och står tydligen och disktuerar tiden i ca 1 min med någon random människa .. bra meddelande.
-Ludde drar ner brallorna och strippar utanför platens
-Britta blir uppraggad och en kille friar till henne i korvkön
-Tappar ut en massa småpengar i taxibilen påvägen hem medan brille tappar en massa lök




Bra soliarehäng


"hej men nej!"


Diktaren diktar om sovmorgon

En lördagmorgon är morgonen då tiden står stilla,morgonen man sover tills man helt enkelt inte kan sova mer, och när man vaknar känner man sig ändå seg och nästintill bakfull för att man har sovit alldelles för mycket och denna seghet sitter i till framåt kvällen då man börjar att göra sig iordning för en fartfylld kväll ute i dimman, men då känner man minsann att det var jävligt skönt att sova ut!


Onödigt inlägg

Gårdagens planer gick i lås och det blev därför en lugn och stilla hemmakväll med diverse bra filmer och annat slappande.
Idag är det sol ute men trots det är det rätt kallt... ifall nån undrar alltså

Dancing king

Torsdag idag och veckans sista praktikdag har gått av stapeln, hängde i lagret idag och hjälpte till där, svettades efter allt slit och även efter en hel del dansande samt lite bländande fotbollsspelande inne på lagret.. stämmingen var på topp och efter en kul dag på jobbet kunde jag gå hem och bevittna när bajen bjöd upp till dans i helsingborg.. men domaren förstörde dansen

Upprörd kille

Mycket synd att en dommarskandal ska förstöra denna fina kväll för bajen!!


aaannngghh

läxor? vem uppfann egentligen läxor?? var de du som gjorde de?!? 30 kr och en pucko till den som gör min läxa... 30 kr? inte mer? ... snålt!

Steeeeek

Idag var solen framme och visade sitt rätta jag vilket resulterade i att halva intersport idag förflyttade sig ut i solen och jobbade på brännan, planer smeds på att bygga en affär utanför intersport allt för att man skulle kunna stå ute och sola samtidigt som man hjälpte kunder, dessa planer gick i lås och jag kunde istället efter en timmes stekande gå in o konstatera att.. ja inte fått nån färg alls, men att steka är alltid välkommet!

Praktis

Tillbaka till livet som praktis idag då efter en vecka med lite lov, det var faktiskt fint att vara tillbaka och det firades med en alltid lika god mat på burger king.. galet gott tydligen!

Lördagen i bilder


Sanny drog fram och bjöd på den lite blygsamma 95.5 % drycken



"kolla så jävla bitig ja blivit" skrek brille och ställde sig o började spänna



Ange valde att dansa istället



Medan jag valde att lugnt o stilla hänga i soffan

Vårstädning

Idag blev det tydligen nån form av vårstädning i mitt rum, något som tydligen ska göras såhär års men inget som jag orkat göra förut, hittade ja vuxenpoäng? oohhja

Spindeljägarn i farten igen

Skulle precis gå in till köket och trampar på nått som känns kladdigt.. eftersom det hela utspelade sig i köket kopplar jag de till att nån slarvig jävel har slängt nån fet matbit på marken och tänker inte mer på det .. tänder lampan för att se vad det handlade om, då ligger där en fet jävla spindel ihjältrampad och fin, då kände jag mig arg men ändå rutinerad som den spindeljägare jag är.. behöver inte ens anstränga mig för att ta död på dem. de springer in under fötterna på mig


Fyllekorv

Fyllekebab är nu historia, fick igår upp ögonen för en helt ny värld som innehåller fyllekorvar med en massa ketchup på, allt man behöver är en 100 lapp och en massa alkohol i kroppen för att kunna få smaka på denna himmelska smak.. 5 st korvar är obligatoriskt att äta!

Vilken kväll..

Galet rolig kväll igår som började med att sitta o hänga lite i stångån med en kall öl och desperat försöka få lite sol på sig innan den gick ner vilket resulterade i att vi fick byta plats ca 100 gånger och tillslut gav solen upp och det blev snorkallt då förflyttade vi oss till sannys lya där alkoholen fortsatte att flöda och musiken likaså .. efter att ha druckit upp dem sista dropparna begav vi oss till platens där jag tydligen hängde hela kvällen utan att gå utanför dörren en enda gång, hängde tydligen en hel på dansgolvet, dansade på räcken osv.. uppskattat bland vakterna tydligen. Efter att ha dansat och hängt klart drog ja o abbeman och hetsåt lite korv i en halvtimme eller nått och åkte sedan hem med en svarttaxi som inte riktikgt vågade sätta foten på gasen och låg därför i 60 Km/h hela resan hem.. "här brukar de vara kul att gasa på lite och låta motorn brinna" sa jag för att få honom att öka farten men utan lyckat resultat..men kvällen var iaf rolig!


Grillpremiären i bilder


Laddat upp med allt som behövs inför en grillpremiär i solen


Jag & Abbeman hade lite problem med att få glöd i våran grill...tog hjälp av allt naturen hade att bjuda på såsom gräs..o eld, men inget funkade!



Den stora ketup incidenten som orsakades av brille och fick oss alla att matcha varandra med röd färg på kläderna


Se så jävla skyldig hon ser ut ... och nöjd..

Grillpremiär

Idag gick årets första grillkväll av stapeln, vi klättrade i berg och intog tydligen de så kallade "apberget" vid stångån och firade in sommaren med lite klassisk folköl och korv, det var en mycket trevlig tillställning som det bjöds på i denna varma sommarkväll... sommarkänslorna var på topp, brille blev till o med så extas att hon kastade ketchup så att det skvätte ner alla som befann sig på stranden för att inviga sommaren med en kall öl i handen.. och ogge eldade allt han fick syn på i hopp om lite värme och för att "slippa disken". sedan dog musiken och likaså stämmningen och myggen såg sin chans att försöka bita ihjäl oss.. dem blodsugande jävlarna!

Smak för naturgodis

Dagarna flyter på och lovet flyger förbi.. idag blev de till att åka in till stan och hänga med therassen, gick och köpte naturgodis och therassen visste tydligen allt om detta märkliga godis och plockade ut lite favoriter "den här är bra för nybörjare" sa hon o slängde i nån banansmak i påsen, hon fick mig sedan att för första gången i mitt liv prov detta "nyttiga" godis smak för smak dock tyckte jag att allt såg likadant ut "vad är det här nu då?" frågade jag hela tiden.. men måste erkänna att det var helt okej, hittade två favoritsmaker och kan nu skryta med mina nya kunskaper om dessa och kanske även då och då äta dem! 


Uhm?

Bloggfantasin sviker och det är med brinnande hjärna och sega fingrar som detta inlägg skrivs.. sedan att inlägget inte har någon som helst betydelse spelar ju ingen roll för det tar ju ändå nån min att läsa detta vilket innebär att dagen går lite lite snabbare för de personerna som sitter hemma och trotsar solen och satsar på en bränna från taklampan istället och känner sig något sådär lite uttråkade och kanske mätta efter den där lite lite för stora lunchen som de slängde i sig för nån timme sen.. men sitter ändå och laddar inför all påskmat som ska ätas under påsken... ja detta inlägg skulle man kunna säga är till er!


lov är fint

Kan lov vara den bästa uppfinningen som nånsin har uppfunnits? denne man som kom på att man ska ha lov och slippa skolan för en vecka måste vara ett geni..en miljonär..en riktig kung! .. framgick det att jag tycker det är skönt att ha lov?


Datakungen

Idag har det ju inte riktikgt varit lika strålande väder som igår vilket har inneburit att jag mest har spenderat min dag med mina gode vän datorn och även försökt mig på det här med att "kunna något om datorer" och försökt hjälpa therassen med mina goda dataråd via telefonen.. med ord som "mm"  "jaha" "aeeh"  och diverse tips på hur jag gjorde när min dator hade samma fel kände jag att jag var "en jävel på datorer" nu räckte det ju naturligtvis inte ändå fram men ändå.. datakungen

Walk the mile

Efter att ha legat hemma och inte rört mig mer än ca 1 cm igår så har jag idag känt mig lite lite rastlös.. brittfisken ringde o hetsade om en glass på bosses och då jag inte hade mer för mig än att kolla på en film ja sett 3 gånger tidigare åkte ja in o mötte upp denna byggjobbare (som tydligen Åt glass och förbrännde den tydligen genom att gå några mil med enbart en benvila på 3 min... men vem räknar?
Brittfisken förklarade sin kärlek till ett par gäss och sa att hon ville ta en bild när hon höll om denna fågel.. det ville dock inte fågeln..därför blev de ingen bild på detta.








Nån som är sugen på en gratismobil?

sådär då var man tillbaka i bloggvärlden gott folk och börjar direkt med att utlysa en fråga som ingen kommer att ta seriöst trots att den är 100 % seriös.
Såhär ligger de till .. 3 ringde o väckte mig imorse och berättade om hur otroligt nöjda de är att ha mig som deras trogna kund och gav mig därför ett erbjudande om en valfri gratis mobil med 3 abbonemang som jag fick ge bort till nån person som jag tycker förtjänar de o som ja vill kunna ringa gratis till så pass på:

Är det någon som är sugen på en helt valfri gratis mobil med tre abbonemang samt möjligheten att kunna ringa gratis till mig .. hojta till

Pass på!

Uppdateringen av den bärbara går galant och bloggandet beräknas vara tillbaka senare i eftermiddag... förjävla fint tydligen

snart tillbaka!

Tror inte att det har undgått någon att min blogg inte uppdaterats på flera dagar, telefonerna har gått varma och tidning efter tidningar har ringt för att desperat få ett svar på frågan alla ställer sig.. vad är det som händer?
Svaret är enkelt, min dator började gräva sin egen grav samma dag som ipred lagen började vilket gör att jag blivit tvungen att hotta upp våran bärbara dator för att kunna blogga och allt igen... arbetet är i full gång och snart är bloggen tillbaka och rullar lika fint som den gjorde innan detta blogguppehåll som fått tusentalsmänniskor att drivas till panik... härda ut!


Datorn protesterar

min dator har ingått i nån form av protest där den inte funkar alls.. vad datorn protesterar för och varför är ännu väldigt oklart, forskare tror att datorn har visat sin sista film andra menar att han bara behöver en veckas semester på något lite varmare och behagligare ställe för att koppla av lite och slippa all denna press och stress som ständigt ställs på honom. Jag själv är mest arg över att han inte funkar!

Linda raggar lammkött



Smidigt på alla sätt .. nu behöver hon inte tänka på att skaffa barn då hon redan har en grabb att ta hand om.. hon har en kille som får studiebidrag några månader till .. ALLTID fint med lite extra pengar, hon kan vara till hjälp med hans läxor.. och han kan hjälpa henne med .... att visa upp sin samling av big brother kanske? perfekta paret

Hur tänkte du nu?

Det är idag onsdag och inte tisdag som det var igår för igår var en annan dag och imorn är det också en annan dag för då är det torsdag men inte fredag för det är inte förrän en annan dag.

(När detta inlägg skrevs var det av en trött och troligen lite flummig bloggare...det bästa vore kanske om han helt enkelt gick och la sig..ryktas om att det finns planer på detta men att det blivit "mycket snack och lite sömn" som man brukar säga där nere i... smygehuk)

Inga löften här inte

Nu vågar jag inte säga att våren äntligen har kommit för att stanna för då lär det väl komma en massa snö och jävlas bara för de.. så därför säger jag inget *precis vansinnigt tyst*