Hulken snart

Idag har jag tydligen ingått i "nån form av ett lite nyttigare liv" avtal, har nämligen efter en springtur i malmslätts allt för fina spårrunda idag med jerry beslutat att gå med på att springa en runda på ca 5 km nästan varje dag denna vecka samt biffa upp min muskler med diverse styrketräning efter löpningen!
Om jag kommer att se ut som hulken eller holken efter denna vecka är oklart.. uppdatering följer dock!

Tydligen nån form av socker-bingolottokväll

Ikväll blev det tydligen nån form av vuxenkväll och diverse bingolotter inhandlades av mig jerry thessmo och emlia för att huggas in på! Då ingen riktikgt var med på hur detta spel gick till och kunde dominera med sina kunskaper uppstod nån form av panik när det visade sig att man var tvungen att riva och slita för att ens få upp lotten och efter halva första lottdragningen kunde vi stressa igång medan våra pizzor stod och kyldes på sidan om!

Hatet mot programlederen växte sig starkae och starkare under kvällen och tillslut utbröt till och med håra ord som "jag hatar henne!" alla chokades först över det brutala ordvalet men valde sedan att instämma, personen i fråga som skrek uttalandet vill vara anonym.. eller ja jag minns inte vem det var helt enkelt!

Vuxenkvällen förvandlades snabbt till någon form av sockerkickkväll och bjöd på diverse kortspel tills allt språade ur och skämten var på såkallad "doggy nivå". Även musiken gjorde sitt bästa för att höja våra trötta huvuden ur sina dvalor och komma i stämmning, med ett tiotal fjortislåtar på tal på East Fm kunde vi inte annat än känna oss stora & vuxna där vi satt och spelade kort.

Jag förlorade förövrigt kortspelet med cirka 100 poäng, kung är jag!

Rostig kille

Då har man jobbat i en helg nu då och det är inte för inte att man känner sig lite sliten efter att ha rostat igen totalt efter flera arbetslösa veckor hemma i fotöljen! Skönt dock att komma in i hetluften lite igen och känna pengarna rulla in på kontot lika snabbt som en hare springer efter att ha snattat flera kilo fikon på ica.


Dags att vända dygnet

Jobbade tydligen idag och fick slita mig upp ur sängen imorse klockan halv 11! är tydligen inte van vid att gå upp vid sådana extrema tider, runt 1 brukar jag ju väcka mig själv ur min skönhetssömn. Planer smids dock på att göra tappra försök till att vända tillbaka dygnet igen nästa vecka då det nu är som man skulle kunna säga fucked up! Om vändningen kommer att lyckas eller inte är dock mycket osäkert och hör egentligen hemma i boken med stora frågor som "vem är jag" "vad är meningen me livet".. finns det ens en sån bok? ja den frågan hör oxå hemma där!


Diverse födelsedagsfirande

igår kunde vi välkommna robin till vuxenlivet som följer när man fyller 19, för att fira detta nalkades det igår lite fest hemma hos mackan innehållandes lite vänlig och ljuvlig läsning ur vänskapsboken osv... det var en trevlig kväll som slutade med en tur på sista bussen hem bland alla barnen!

Band of brothers

Sådär då har man 10 avsnitt senare sett färdigt på denna serie som har hållit mig fänglsad i 10 timmar!  snukigkt bra serie är slutsatsen och nu är frågan vad ja ska kolla på om kvällarna istället nu när denna serie har tagit slut? arbetsförmdelingen kanske skulle kunna vara något en natt runt tolvslaget?


Vad hände egentligen igår?

Det hela var tänkt att det skulle bli en relativt lugn kväll med några öl bland trevliga människor, det hela slutade med att jag, jerry & emilia sitter fulla som sprutor i en svarttaxi några timmar senare.. som även visade sig vara sveriges skönaste svarttaxi nisse och vi ville nästan inte gå ur bilen så trevligt det var!

Men kvällen började iaf med att jag & jerry gled in mot stan för att möta upp thessmo och lite classmates till henne, gick och satte oss och lät pengarna rulla tsm med ölen som flödade på riktikgt fint! runt 5 öl senare begav vi oss för ytterliggare lite billig öl på 55an där ölen fortsatte att flöda, flaska efter flaska lämnde vårat bord tommare än någonsin.. sedan gick det bara utför på den vägen och efter att ha blivit utslängda från 55an för att de tydligen stängde blev de lite fyllekäk i form av korv och sedan hemfärd! alla var fulla som sprutor och jag var den enda som kunde njuta och leva på att jag faktiskt var ledig imorn så att jag kunde sova hur länge jag ville.. och njöt i morse gjorde ja verkligen! men nu är jag äckligt bakis.. på en torsdag! vad i helvete?


På´t igen.. rehab nästa

Livet som arbetslös flyter på och efter att kvällens planer låste sig så blir det ändå till att åka in till stan för att ikväll ska det tydligen ölas igen.. det är mycket välkommet i dessa dystra tider!

Tydligen impulstisdag

Skulle idag följa med linnea som stöd i hennes shopping på stan på grund av diverse rastlöshet i arbetslöslivet och denna stadsrunda som inte skulle kosta mig mer än 20 kr i parkeringspengar förvandlades sanbbt till något helt annat och efter diverse rassel på kontot stod jag sedan med ett par nya skor samt en ny klocka men 1500 kr fattigare, "har tydligen fått lön idag" sa jag och beundrade mina inköp... samtidigt som jag häpnades lite granna av linneas inköp på 3500 kr på bara några få timmar!

Firade dagens kap med några kalla goda öl på ågatan oxå för att fullgöra dagen.. det var trevligt men insåg just att tjejen på ur och penn har ställt om min klocka fel så jag måste nu sätta mig lite halvt onykter och börja pilla om tiden på den.. det var då en jävla tjej i affären att krångla!

Malmslättshäng

Mitt i min rastlösa yra tog jag mig ikväll ut och hängde lite med Linnéa för att göra malmslättsgator osäkra! om de blev så himla osäkra vet jag inte.. men trevligt var det iaf!

Rastlös ledig kille

Måndag igen då, ny vecka nalkas i det arbetslösa livet, börjar nu känna mig lagom rastlös om dagarna då jag inte är van vid att vara ledig såhär länge som jag har vairt nu och börjar därför hitta på saker som jag aldrig tidagare drömt om att jag skulle kunna vara kapabel till att göra, sjuka saker som att storstäda mitt rum har förekommit och jag fasar över vad jag skulle kunna ta mig till härnäst! den enda lösningen är att kedja fast mig själv i väggen för att förhindra fler oväntade överraskingar.. eller bara söka jävligt mycket jobb!

Update

allt rullar på som vanligt och helgen har blivit förvånandsvärt lugn och slö med undantag från äventyren i fredags!
Och det är nu dags för en ny vecka i arbetslöshets träsket.. får väl se vad denna vecka har att bjuda på


Dagens låt

Dagens låthumör är tydligen denna låt för dagen och det blir ju inte direkt sämre av att pubilken verkar hålla med mig!



Sommarfylla hos mackan

Rev loss en klassisk och kanske tyvärr årets sista sommarfylla hemma hos mackan igår, det var en trevlig kväll måste jag säga även om vädret inte riktikgt var på sitt bästa humör! Brilles kille windyman gjorde ett gästspel också och presenterade sig.. tydligen förjävla trevlig kille det där trots att han håller på IFK Tjöteborg! Bra jobbat brille!

Paintball premiär!

Igår nalkades det lite paintballspel för första gången i mitt liv, vi var ett tappert gäng på 8 per som satte oss i 3 volvobilar och for iväg på diverse roadtrip till åtvidaberg.  Taggningen var till max och efter diverse stängda bommar och väghinder kom vi äntligen fram och kunde avnjuta 3 timmar med smärta, en jävla massa garv, svett och en hel del adrenalin.
Detta kan ha varit det roligaste jag någonsin har gjort och alla andra instämmde och kände sig äckligt nöjda efter 3 timmar på paintball banan! Det var så sinnessjukt kul att jag nog inte har släppt det än... nej inte än.. nej jävlar så kul det var, har inte släppt det än



















Det var då en jävla rygg att krångla

Idag är jag lite i mellanåldern i min kropp, målet att känna mig som en 15 åring när jag klev upp i morse krossades väldigt hårt då jag snarare kände mig som en 80åring igen, skrek ut lite smärta för att ta mig upp osv.  Nu smids planer på att hugga av hela ryggen och bli kvitt smärtan.. alernativt bara låta någon skjuta ett stort hål i ryggen ikväll när det nalkas paintball!


En diverse onsdag

Min kroppsålder börjar på att sjunka och jag känner mig nu snarare som en gubbe i 65års åldern som har jobbat hela sitt liv med att lyfta upp småmynt från marken och har därför en rätt fin arbetsskada i ryggen men kan ändra röra sig utan rullator... det går framåt, imorn hoppas jag på att känna mig som en 15 åring igen!

Annars är dagen idag inte den bästa på grund av diverse dåliga jobbbesked samt diverse tråkiga avsked för diverse flytt långt upp i landet.

Mitt liv i en 90årings kropp

Mitt liv i en 90årings kropp fortsätter och inatt har jag tydligen haft nån form av "kramp i hela ryggen för att inte kunna sova samt göra det lite extra jobbigt att andas" Frågorna om vad som orskat detta helvete är fortfarande obesvarade och jag funderar nu på att slänga iväg ett sms till 118118 för att en gång för alla få svaret på frågan som finns i allas huvuden!

Tydligen äckligt ont i ryggen

Har tydligen haft galet ont i ryggen hela dagen, orsaken är oklar men klart är att jag känner mig förtillfället som en gammal gubbe som intre stretchat på 60 år..


Jävlar nu drar skolan igång igen! just ja jag är ju ledig!

Då var det en ny vecka då, veckan som alla småbarn har fruktat i flera månader.. veckan livet tar slut och återgår till att bara vara tråkigt och kvällarna återgår till att spenderas framför nån halvsliten läxbok med 3 lite läsk vid sidan om och kaffekokaren i högsta hugg samt en hjärna som slutat att fungera och bara tänker tankar som att städa och andra skrämmande saker faktiskt är ganska lockande.. just ja skolan börjar ju imorn! det är faktiskt snuskigkt.. nästan lite äckligt skönt att jag slipper sitta och ha ångest över allt detta ikväll och att jag slipper att ens sätta min sko i skolan igen! kanske att jag sätter in skorna bara men inte foten!

Vad sägs om lite impuls?

Thessmo tittade förbi igår för diverse klassiskt bakfyllegäs, började direkt att hetsa om diverse friidrottstittande som vi var tvungna att utföra och la direkt upp en planering över hur vi skulle lösa detta, körde även lite fin impuls tydligen då vi satt och hängde lite på youtube och råkar glida in på en trailer till någon random film och båda blir tydligen helt jävla extas och måste se denna film.. springer därför och hoppar in i bilen och impuls åker o hyr den och sitter tydligen med lösa hakor under 1 timme och 42 min... detta gjorde mig törstig!


Malmslättsfesten-vilken kväll

I fredags gick den omtalade "malmslättsfesten" av stapeln, det var jag albin mallan och thessmo som i veckan smidit planer på att styra upp någon form av malmslättsfest här på hemmaplan och temat på festen var 4 -personer- som- sitter -och- går -all in -i en -lokal -i -malmslätt. Så blev oxå fallet så efter diverse oroligheter över plats att vara på samt diverse cykelolyckor där min fot var inblandad, slog vi oss äntligen ner i en soffa och korkade upp.. vissa med mer svullna fötter än andra!

Kvällen gick minst sagt fort och började inte jätte bra med att mallan spillt ut en jävla massa energidryck på stereon som vi skulle använda.. kanske tyckte hon att den såg sliten ut men desto slitnare blev den och vi tvingades därför att ta till nödlösningen nämligen att lyssan på mobilen.. thessmo var dj och rullade runt på ca 3 låtar, bra drag!
Men kvällen fortsatte ändå och bjöd på diverse sjuka ölspel som var svårare att förstå än självaste växthuseffekten samt lite 3 i rad med shots något som mallan älskade och kunde inte få nog av denna magiska dryck. 

Tiden for iväg snabbare än en igelkott ivägsparkad av en full 19åring en fredagkväll och runt klockan halv 6 på morgonen började det på att se ut som 20 alkolister varit inne och tömt sin dagsförbrukning på vårat bord och man kunde skymta viss slitenhet i våra ögon då alla låg halvtdäckade i soffan efter att verkligen ha gått all in och therese skriker "vi ska inte sova här" och en minut senare ligger hon och snarkar och vi andra var inte långsamma att hänga på! runt klockan 9 vaknar vi mer slitna än en sönderknarkad apa och drar oss sedan efter lite städning till playa för diverse bakfyllegäs samt hängandes med lite för otrevlig personal en bakis lördag.

Men kvällen blev iaf sjukt lyckad och detta var förhoppningsvis bara början på vad som kommer att bli en tradition i malmslätts historia - den berömda malmslättsfesten.. it´s on!









Väl mött

En bloggupdate på helgens galna äventyr får ni hålla till tåls med till imorn!

Recoverysovmorgon

Tog ännu en såndär härlig recoverysovmorgon imorse, ni vet en såndär sovmorgon då man ligger kvar tills man verkligen inte orkar ligga kvar i sängen mer och nästan börjar på att få liggsår efter att ha legat o vridigt sig hela morgonen och bara somnat om och somnat om, men problemet är ju då att sover man så jävla länge blir man ju segare när man vaknar än vad man var när man gick och la sig och man känner sig som att man har varit ute och festat en hel vecka i något u-land tsm med infödingarna... men sen jävlar vänder de och energin i kroppen vaknar och då minsannan då är man glad och nöjd över denna recoverysovmorgon!


I hetluften

Som arbetslös är man inte riktikgt bekant med begreppet "gå upp tidigt" något som man har hört att vissa människor sysslar med lite i mörkret på vardagsmorgonar men jag har nu jobbat och fått känna på hetluften i några dar och blivit lite bekant med det där med att gå upp tidigt och efter att ha klivit upp ur sängen med pigga steg runt klockan 1 varje dag i sommar var det med något tyngre steg jag masade mig upp ur sängen vid klockan 8, men man ska inte misströsta för det för jag piggnade faktiskt till väldigt fort och kunde glida iväg till jobbet pigg och glad!
"vilken tur" tänker ni och surfar in på blondibella.se ...


Lite impulstisdag bland goda mackor och minigolf

Tisdag idag och tillbaka på jobbet, kändes faktiskt riktikgt trevligt och dagen flög förbi snabbt, efter denna snabba dag blev det tydligen att impuls åka in till stan för att hänga lite med thessmo och mallan, gick tydlligen och åt lite nyttiga mackor på subway då jag hade bestämt mig för att jag absolut skulle vara nyttig idag.. det gick bra tills mallan efter maten slängde upp en choklad och tvingade i mig att äta, "vill du ha?" frågade hon och några minuter satt jag med halva chockladen i munnen.

Efter denna otroligt nyttiga macka samt lite onyttig men förjävla god choklad blev vi tydligen impulssugna på att åka och spela minigolf så åkte tydligen till valla och kände på uttrycket att hänga på låset lite granna och kom dit ca 1 min innan de stängde men lyckades ändå hinna med 18 hål, vad slutresultatet blev är det dock ingen som säkert vet, för thessmo "räknade" ihop poängen länge och tyst och muttrade obegripliga siffor som sjuor osv, och hetsa sedan något om att jag kom sist, jag insåg snabbt att det var en nypa fusk med i räkningen då detta aldrig skulle kunna inträffa minigolfkungen men jag höll tyst för att inte göra henne ledsen.

Eftersom kvällen innehållit så mycket impuls valde vi att fortsätta på den linjen och åkte därför till gamla linköping för diverse häng på en bänk med lite godis samt vitamindrycker, mallan talade ut om hur mycket hon älskade therese och räknade upp hur många gånger i sitt liv hon gråtit samtidigt som thessmo ville spy för att hon hade ont i benen..


Beste far


som i en dimma

Jävlar så lat jag har varit idag, det är nästan lite skrämmande att jag gick upp klockan 2 och slog mig sedan ner framför datorn för att lyssna på musik och vaknade sedan ur min dimma klockan 4 för att äta mat och träna lite.. och likt förbannat sitter jag här nu igen som förtrollad framför min dator i ett rum som är varmare än solen själv

Lite sliten

Tydligen lite slö och fladdrig vad det gäller uppdateringen på bloggen här nu i helgen men det har iaf varit en fartfylld helg som har satt sina spår minsann och dagen idag har mest ägnats åt recovery, något som var behövligt tydligen!

Lugn grillkväll .. Naeh

Gårkvällens grillning var tänkt som en lugn tillställning med mysfaktorn på topp... det blev inte riktikgt så, istället blev allting tydligen all in och efter diverse trevligt grillhäng med en grill som inte funkade samt lite härligt slagsmål som skrämde slag på pensionärer i bakgrunden var mysfaktorn hög, sedan drog vi oss emot mackan för att känna pulsen och sigge blev av med sin cykel som stod olåst i en halvtimme

Sedan bar de in mot stan för att förfriska oss ytterliggare..tappade lite flaskor osv på platens, sigge spelade och vann lite gratis öl till mig och robin.. efter ett hårt varv på platens gick jag robin sigge och dellby ner mot stan för leta efter robins försvunna glasögon men fastnade istället i en telefonkiosk där vi stod och försökte klura ut hur i helvete man betalar.. gick inget vidare! likaså glasögonjakten, efter 1 minuts letande gav vi upp och vandrade vidare genom stan.
Blev tydligen en förjävla rolig kväll tillslut igår, med stor betoning på ALL IN




Badhäng

Tydligen varit förjävla härlig väder hela dagen vilket resulterat i diverse skönt badhäng i tinnis i ett vatten som ... jaa.. vi säger mindre fräscht för att de inte ska låta för otrevligt

Äntligen sol

NU är det sådär underbart fint väder igen.. inte en minut får spillas, blogguppdatering kommer först i eftermiddag!!

Godismonster

Igår tittade thessmo förbi en sväng och det blev en klassisk tur upp till ica för att inhandla diverse smågodis för att trycka i oss. Allt gick bra tills thessmo inte kunde stå ut med tanken på att jag gick och höll i godispåsen och slängde sig därför över påsen vilket resluterade i att den flög ner på marken och ut ramlade en massa godis! jag stod i chock i några sekunder och fasade över godisens framtid men thessmo inledde direkt ett räddningsförsök och sprang snabbt fram räddade de som kunde räddas och sprang i väg med påsen... detta utspelade sig alltså på en bilväg, inga bilar fanns på plats under tiden tyvärr - det hela hade på något vis blivit mycket roligare om bilar varit i närheten.


Bamsejakt med erik & mackan, kan vara det roligaste någonsin

-Kolla där! vilken liten
-Ja det är ett barn..
-----------------------------------------------
-Det var en röd fläck på kartan, såg du den? så om vi bara försöker hitta en röd fläck här nånstans så kommer vi hitta Bamse
---------------------------------------------
-Do you speak english? deutsch! sehr gut.. ehm vet ni vart bamseklubben ligger?
-Was?
-wo..wo.. playa is..
-Mackan kör!kör!kör... fy faaan vilka gamla människor de finns ändå





Lite impulsvolleyboll

Rev av lite impuls volleyboll igår för första gången i mitt liv. och för första gången på typ 3 år tog jag fram cykeln ur förrådet dammade av den hoppade upp på sadeln och cyklade tsm med mallan the man in till stan för att möta upp de andra, ja ni hörde rätt jag cyklade! anledning till cyklingen var för att jag skulle kunna fira det fina träningspasset på volleybollplanen med en eller två öl efteråt, vilket jag oxå gjorde.

Matchen då, den är det ingen som riktikgt vet hur den slutade då räkningen dog ut efter 10 min men det var en jämn kamp med bländande spel ifrån båda lagen... mestadels, en och annan snedspark bjöds ju på oxå.. ja man får köra med fötterna också!
Kvällens ord: Score och bark

Sömnlös i malmslätt

Mycket bra drag i mitt rum inatt, hade en såndär underbar natt som alla har haft någon gång i sitt liv, en natt där  man verkligen inte kan somna hur man än gör. I desperation testade jag på alla fula sömnknep man har hört talas om men ingen lyckades ge något resultat, inte ens när jag låg precis galet trött och räknade får lyckades jag somna in i min dvala. Klockan 6 lyckades jag ändå tillslut att däcka efter att ha legat o lyssnat på musik i nån timme i hopp om att somna.. jag ska nu börja kalla mig för sömnkungen och lära folk hur man ska sova rätt för att vara pigg dagen efter.

Mitt liv som arbetslös..

Måndag idag igen då, man märker dock inte så stor skillnad nu när man lever livet som arbetslös och vänder upp och ner, in och ut på precis alla dagarna i veckan, idag valde jag att ta nån form av förjävla härlig sovmorgon igen och gled upp runt klockan 2 fortfarande lite små trött... men är man arbetslös så är man

Lyckad lördagsutgång igen... hur går de till?

Igår var det lördag igen vilket innebar att det var dags för diverse utgång igen, Vi började kvällen hemma hos ett kändisbarn nämligen hannes som är stolt son till pappan som skrev "om du har ett äpple" detta kom fram under kvällen igår och jag känner mig nu halvt känd och förväntar mig att bli inbjuden på festmiddagar och få träffa kungen och så vidare.

efter denna kändisförfest rev vi av diverse gratisbiljetter på lite olika krogar och hade lite skönt häng med diverse roliga folkträffar på ågatan, bloggen blev även ett hett samtalsämne när malin tittade förbi och talade ut om hur mycket hon älskade min blogg och att hon inte kunde slita sig från den och sa sedan att hon jätte gärna skulle vilja bli kallad för "the man" av någon oklar anledning, "allt för mina bloggälskare" sa jag och gick med på denna lite tveksamma deal.

Sedan rev vi av några fina moves inne på platens dansgolv där de tydlen var ett mycket trevligt drag igårkväll, hängde kvar till lamporna tändes och vakterna blev trötta på oss och slängde ut oss, drog då rätt fina gratis hamburgare på Burger king och gled fram rätt fint före i kön osv... för att sedan sätta lite pommes i halsen halvdö och dra vidare på lite efterfest.
Men en riktikgt trevlig lördagskväll får jag lov att säga om gårdagen! får 5 av 5 gratisburgare

Glassätning i regenet.. som vanligt

I fredags så var det dags igen, förra året vi åkte spöregnade och vi ville därför inte vara sämre i år och åkte därför i regn och rusk även i år, jag talar såklart det årliga besöket i söderköping, i år tog jag taktiken att inte ta en lika stor glass för att för en gångs skull orka äta upp hela glassen och inte lämna allt åt flugorna. Taktiken höll i sig och hela glassen slant i och efter det sat jag robin och milla med 3 kurrande magar och påvägen hem kände jag för att testa nya vägar och tog därför med mig bilen och sällskapet i den på en roadtrip som slutade med lyckat resultat, "jag borde fan bli gps" skrek jag nöjt och missade sedan en avfart.



Dåligt med inlägg idag

Det blir sämre med inlägg idag.. tvärr, men desto mer att gotta sig åt imorn på bakfyllan utlovas!