Trötta killar och gästbloggare

i brist på bloggfantasi kände jag att det var dags för lite nytt blod och uttryck här i bloggen och erbjöd därför den våldgästande therese att gästblogga som med nervösa fingrar slängde ihop ett inlägg som tack för att jag lyckades hitta en bra utklädnad till hennes äventyr i helgen.

Annars är jag bara sjukt trött, har inte fått sova en natt på flera veckor utan att behöva vakna av min väckarklocka på morgongen och det är jag inte van vid, längtar till tisdag då jag äntligen får uppleva den känslan igen!!


signerat therese berndtsson

Hej. gästbloggning på högsta nivå.

Ture mår lite bättre idag -inga självmordstankar iaf, och det är vi ju glada för, eller hur Martin?

Så kockan är just nu 22.01 och jag (therese) fick för mig att gästblogga lite, inte min bästa sida dock. Så har nyss hittat en pilotdräkt som Martin (martins pappa) har tvingast ta fram för att jag ska kunna hålla tacktal, då jag vinner för bästa utklädnad, på maskeradfest som är på lördag. Merci till Martins pappa.

Tänkte dessutom tillägga att jag inte ser ett piss av vad jag skirver eftersom man sitter en kilometer ifrån dataskärmen här i Martins fotölj (som dock är mycket bekväm) - det var allt för mig, jag kommer nog aldrig tillbaka igen! (som gästbkloggare då) för det gick ju inge vidare.

lev gott - drick mjölk !


Äntligen

idag lyckades jag äntligen med att ta det hett efterlängtade körkortet som jag sett fram emot väldigt länge, fixade till teorin igår och uppkörningen idag, känslan var guld och eftermiddagen har spenderats på vägen med en nybränd stekarskiva på högsta volym.. nice!

Fira i helgen!


hahah

-Inga elefanter men vi har elefantöl! in i dimman 7,2 %

-Någon som vill ha stock? vill du ha stock kristina? du brukar ju alltid vilja ha stock


once a failure..

..always a retard

engelsk invasion

Denna helgen har jag jobbat lördag och söndag och tydligen passade alla engelsmän på att ta sig till intersport då för att inhandla skor och diverse andra saker, så att jag har verkligen fått träna engelska något som alltid är spännande ... speciellt när man inte kommer på vad snören heter på engelska och tänker "kan jag säga snoooren?" men hejdar mig sedan och det slutar med att ja står tyst och rycker lite i snöret och får ändå engelsmannen att fatta..

Klassiker!

det blev bra drag påt igår och vi fick alla uppleva något som ingen riktikt trodde fanns kvar i våra liv efter att vi har passerat 18 års strecket nämligen en klassisk och hederlig hemmafast som inte kostar en endra krona något som min tunna plånbok gillade skarpt! det blev dock en tur till stan och diverse häng utanför platens med rykten om att självaste lasse satt där nere och krökade .. "äsch" tänkte jag och åkte hem med sista bussen i brist på taxipengar.
Men det var en riktikt rolig kväll iaf


Lördag

Lördag igen men har fortfarande inte fått någon löning in på mitt konto.. lever hårt på de 2 kronorna som ska ta mig långt här i livet, men misströsta ej gott folk för pengarna börjar rulla in ändå, 350 kr hemifrån kommer in i kassan idag.. 500 kr från skolan som ersättning för matpengarna på praktiken på fredag.. och studiebidrag på ingång till nästa helg.. det går bra nu!

Dagen har spenderats på jobbet hade faktiskt riktigt roligt idag och har slitit som ett djur men det har varit kul.
Kvällen bjuder på krogrunda .. dock en något orutinerad sådan som det verkar då jag inte kommer ha råd med taxi hem! kanske kebab.. men inte taxi

Miljonären

Jag är nu tätatare än täät, rikare än rik, bättre än bäst .. med 2 kr på kontot känner jag att det är nu man ska leva livet och passa på att göra allt de där som man inte har haft råd med att göra innan, har stora planer för dessa två kronor och kan inte riktikgt bestämma mig för vad för dröm dessa kronor ska få uppfylla... 

Men ja mitt livs första riktiga löning är mer än efterlängtad så nu sitter jag med myror i fingrar och ben och bara inväntar på att få höra ljudet av pengar som ramlar in på kontot! Hörs det??

Lediga killen

jahopp då har man varit ledig i 3 dagar nu då och det har varit riktikt skönt! tillbaka till verkligheten imorn då
Hade ju som bekant studiedag idag då brukar det tydligen vara poppulärt att slå sig ner på skrivbordet och ta tag i läxorna man ligger efter i något jag "tänkte" göra.. joo tänkte faktiskt det, men insåg att en film nog skulle vara roligare

Oväsen på bussen

Idag på bussen in mot stan kunde jag inte använda min mp3 på grund av att tre fjortiskillar vitare än bergen i alperna satt och dunkade negermusik med en stereo på högsta volym, mitt i musiken blandade de snacket om att de skolat så jävla mycket på sistonde osv. Men det var inte det värsta för mitt i all dess negerdunk byter de drastisk musik till westlife och börjar ta ton till deras sånger.. chocken var så stor på många passagerare att de inte visste vart de skulle ta vägen, några såg rent av äcklade ut.

Då river vi av en ny vecka då...

lovande vecka med bara två skoldar, kör för faaa-an..



nyktert

Det blev som sagt bio igår, fimen blev Yes man och filmen var rolig, hade jobbigaste killen brevid mig som satt och kommenterade om alla roliga kommentarer som de sa i filmen plus att han satt och bresade så mycket på benen att jag för en sekund trodde han skulle föda.

Efter biofilmen mötte vi upp lite fyllevänner och jag hamnade sedan nykter på platens efter att britta bjöd mig på inträde, det var inte jätte kul att vara nykter på en krogrunda så åkte därför hem med en buss som luktade instängd spya och en tjej satt och skällde ut sin kille hela resan, trevligt!

Lördag

Dagen har spenderats på jobbet där det var fullt fart som vanligt, kom in en mysigt glad tant som log och skrek "JAAAAAAAAAAAA" i fem minuter och skrattade sedan vilt.
"Fruktansvärt härlig tant" tänkte jag för mig själv medan jag hjälpte henne att hitta ett par perfekta skor.
kul med lite roliga kunder!

Ikväll blir det bio med fru angberg och sen får vi se vart finden för oss.


Raggningsknep (testa inte detta hemma)

Idag har jag väldigt dåligt med blogginspration, slänger därför in min gode vän brittas raggningsmetod som hon delade med sig av förut idag när vi drog en fika.

För att hjälpa er att sätta er in i situationen, slut ögongen ta 5 djupa andetag och så tänk er mig fråga
-Hur raggar du då?
och tänk er sen hur britta funderar några sekunder fuktar sedan sina läppar för att berätta sitt knep och öppnar sedan munnen och säger:
-Jag går fram till en kille, visar upp mobilen där jag har en bild på ett litet barn och säger:
-Detta är min dotters son.... kan jag få ditt nr??

Nämnde jag att hon är singel?



hockeykväll..fast hemma..billigt tydligen

Kvällen har spenderats framför tv:n och kvällens hockeymatch mellan stora stolta linköping och hv.. det var heta känslor som flög runt mellan väggarna i mitt rum något som mitt bord brevid fotöljen fick känna på när det blev mål.. slog tydligen ner allt som fanns på de.. smidig kille den där martin, och efter diverse lustiga domslut fick väggarna även käna en och annan svordom susa förbi



Filmtips

alltid uppskattat med lite filmtips..
det roligaste jag har sett på länge galet rolig film som får 5 av 5 oskulder helt enkelt!


Jävla stekare

Ringde nyss en sjukt blöt 08, man riktikgt kände hur han satt där med sitt backslick och fingrade på alla sina pengar som han fått från sin allt för rike farsa samtidigt som han suktade efter den där champangen som stod och väntade på honom på bordet, "allrigt, schyyst" sa han 3 gånger i en mening samtidigt som han putade ut läpparna sådär brat snyggt och slängde sedan på luren

Bra lärarcitat idag

Bra kommentar utfärdad av vår lärare för bara några minuter sen... martinboden.blogg.se var självklart på plats och är stolt över att vara först ut att presentera dessa roliga citat för svenska folket:

-"Medan vi väntar kan vi väl steppa eller berätta en rolig historia eller nått!"
*knäpptyst, nervösa blickar*
några min senare
-"Det är fest i mina kalsonger och du är bjuden"
*fruktansvärt knäpptyst och ännu nervösare blickar*

Ingen vet riktigt hur denna man ska hanteras...


Live från sängen

Är för trött för att kunna sova. Kan det bero på att jag sov 16 timmar inatt? Frågorna är många och svaren inte lika många. Nu ska jag räkna får och göra ett nytt försök att ge mig på det här med sova. Känner mig annars galet cool som Bloggar via mobilen för första gången i mitt liv.

sjukling

igår kastade jag in handuken redan klockan 8 på grund av sjukdom och har inatt sovit svettandes och fyrsandes omvartannat i ca 16½  timmar för att sedan vakna upp lite piggare på dagen idag med solen skinades in genom rutan.

har idag inte gjort allt för mycket men har faktiskt samlat in pluspoäng genom att plugga lite grann.. duktig kille


Smart tant


-Nu känner man att det börjar gå upp ett ljus här va...
-halåååå
-Rikard olsson heter jag
-NEHE det gör du inte

-Om du väljer en låda då ska du få se
-NE men hörru de där går ja inte på hejdå!


typiskt

Ledig idag men ändå är jag bitter för att precis som jag började känna mig frisk från en förbannat lång förkylning och hade siktet inställt på att börja träna inför beachen 2015 vaknar jag upp och mår minde bra i halsen och huvudet .. bitter är dagens tema och dagen till ära blir det därför till att knarka huvudvärkstabletter och vatten för att tagga upp lite


Spindeljakt del 2

Jakten gick inte riktigt enligt planerna och det visade sig tidigt att det var en listig liten spindel som jag hanskades med då han tydligen har tagit förnuftet till fånga och försvunnit något jag kunde konstatera efter att ha letat igenom hela mitt jävla rum med ett tennisrack i ena handen och en ficklampa i andra, slutsats... jag haaatar spindlar!
Jakten är dock nedlagd och jag får väl lova att lyfta på hatten och säga grattis.

Spindelns värsta ovän

Igår bjöds det på spindeljakt i mitt rum då det visade sig att jag tydligen inte hade sovit ensam på natten utan hade tydligen legat o myst med en fetingspindel något jag upptäckte när jag vaknade och fick syn på denna fula äckliga skabbiga sjuka ja rent uttav vidriga varelse. Spindeljakten var utan lyckat resultat och efter några timmars intensivt letande lades jakten ner. Planer smids på att ta upp jakten idag och det ska inte visas någon som helst nåd när jag är på spindeljakt finns inga hinder det är bara fantasin som sätter gränser.. med många spindelliv på mitt samvete drar jag mig inte för att döda ännu än och ännu en efter det.. man skulle nog kunna säga att jag är spindelns värsta mardröm och även spindlarna vet detta, att gå in i mitt rum är att leka med döden och det ska jag bevisa för den lilla rackarn som kom undan igår, hans dagar är räknade här ska ske ett mord!

men jag är inte hatisk mot spindlar..hatar dem bara

Uppdatering om dagens jakt kommer senare...

Dagens outfit


Träningstips

Idag har jag tydligen haft nån form av träningspass och gått i fruktansvärt högt tempo runt hela linköping. För att denna blogg är så sjukt givande och ni läsare säkert sitter och har lite ångest för att ni åt den där godisbiten igår som ni egentligen inte ville ha men som ni bara inte kunde motstå för att den såg så god ut men ångrade er direkt efteråt och kunde inte sova inatt för att ni hade en sån ångest.. för er kan ja rekomendera rundan jag tog idag som jag har valt att kalla ölrundan:

Ta på feta kängor mössa vantar och varma kläder för du tror det är kallt ute men egentligen sjukt varmt! + en väska
Ragga skjuts till berga
Gå från berga till ronnys i tannefors på ca 20 min med en halvtung väska på ryggen
Gå och hämta öl i tannefors och lägg i det i den redan halvtunga väskan
Gå från tannefors till resecentrum med all öl på ryggen på 10 min
Sätt dig och njut och vila på buss 13 mot malmslätt

Detta ska utföras 3 gånger i veckan


Bio och godis hårt som betong

Igår bestämmde vi oss för att det faktiskt var på tiden att gå och se lite på bio, vi såg en film som var den längsta filmen jag sett i hela mitt liv, tur då att jag köpte godis för typ 40 kr så att jag blev sjukligt mätt och att det räckte hela filmen. Tydligen lyckat val av godis med bland annat sockerbitar som var så hårda att de skulle kunna döda, Britta och jag satt och spekulerade vilt om de skulle funka att döda med denna sockerbit.. kom inte fram till nått.
Britta satt och berättade historier under hela filmen och fes tydligen så att de luktade ägg och skylldade på de stackars paret brevid.
Filmen var iaf bra med undantag från den första timmen som var rätt seg.


Framtiden ser ljus ut

"Robotforskaren Henrik Christensen tror att människan kommer ha sex med robotar om 3 år"




Sömnproblem

kunde verkligen inte sova igår, skulle gissa på att jag inte var ensam om det så det kommer inte som en chock att det dagen innan skolan börjar när det har varit lov brukar vara sjukt svårt att somna och igår var inget undantag.. jag låg och vred på mig utan resultat i ett flertal timmar med tankar om jag skulle börja räkna får och hur de fåren isåfall skulle se ut, skulle de vara coola eller skulle de vara töntiga, långa eller smala, bruna eller vita ..frågorna blev tillslut så många att de blev för mycket och jag valde därför att sova istället.
sjukt smart taktik

En onsdag bland tidiga morgonar och avsked

Idag var det sådär kallt ute igen, inte riktigkt så kallt att isbjörnarna tittade fram på gatorna, bara nästan, de var nog väldiga sugna om inte annat.
Dagen till ära var det tydligen skolstart igen, gick ut hårt direkt med två hela lektioner idag där det inte hände mycket, var mest snack om kängor och så vidare..Avrundade dagen med en liten runda på stan och så sa vi hej då till ebba som skall prova lyckan i london ett år.

Bloggrekord

Måste meddela att bloggen igår slog nytt besöksrekord och slog där med det gamla rekordet med hästlängder...
keep up the good work

Söndag?

Idag har det vekligen känt som en typisk söndag hela dagen lång, jag har hela dagen fått påminna mig själv mitt i all söndagsångest att det faktiskt är tisdag.. men sen kommer skolan på tankarna igen och paniken startar om så slutsats om den här dagen är att den skulle lika gärna ha kunnat heta söndag för någon skillnad har de inte varit, bara några bokstäver som är annorlunda i kalendern.

En ilsken uppesittarkväll

igår blev det en uppesittarkväll framför tvn, det var juniorvm final i hockey och jag satt som klistrad hela natten.

Slutsatsen när jag gick o la mig klockan halv 5 var att canada och domarna från igår borde sprängas och att det var den största skandalen jag nånsin sett på tv och att det inte alls var värda ett skit så fult som de spelade.
jag funderade starkt på att rå träna hockey bli sjukt duktig och bli uttagen till vm nästa år och tackla sönder alla canadas spelare då .. det skulle de vara värt

men om det finns nån rättvisa så är det sveriges tur att vinna nästa år!


back on track

Kommer med glädjande besked såhär i vinterkylan, Scrubs är äntligen tillbaka imorn efter ett alldelles för långt uppehåll!


Nytt år nya utseenden

nytt år och därför är det ett måste med en ny uppfriskande design till bloggen, tog som vanligt hjälp av Britträven som inte har så mycket annat för sig på dagarna än att sitta och pilla navelludd, så hon tog med glädje på sig uppgiften.

Resultatet blev lyckat även i år och britta behåller därför sin plats som designer till min blogg.

Kändisodling

Det har kommit till min kännedom att tokarpsskolan nu har odlat fram ännu en kändis.. nej det är inte jag men tack för att du tänkte tanken.. men listan kan faktiskt göras lång på kändisar som har gått i tokarps mysiga korridorer, med tunga namn såsom Hiv mannen, Tomas johansson och Mackan från erik & mackan är tokarpsskolan ändå en skola att sätta med på världskartorna!

för kallt!

Det är idag så himla kallt ute i våran lilla stad att när jag tittade ut förut såg jag en isbjörn komma gåendes.. med is

Sammanfattning av året 2008

Då var det dags för ännu ett sånt där klassiskt inlägg där man tydligen ska summera året som har varit och jag ska väl inte vara sämre jag, gjorde ett seriöst försök att skriva ner varje månad vad som var roligast under just den månad för att enkelt kunna sammanfatta året sen.. detta försök höll i 2 månader sen orkade jag inte skriva mer.

men här kommer iaf en sammanfattning av mitt 2008


Gick ut starkt i Janurai och införskaffade mig ett gymkort för att ta tag i träningen men innan de var robin o ja listiga som rävar och provtränade gratis på alla gymmen i stan för att få lite gratis träning.. mycket rutinerat!


Det var året bloggen pryddes med mina allt för kända bakfyllebotare som kom upp varje varje vecka i form av yotubeklipp något som blev extremt poppulärt bland läsarna och bloggen var uppe i besöksrekord söndag efter söndag.


Det var året då alla fyllde 18 och i Mars var det därför sjukt mycket festande och det var en galet rolig månad då allt bara var klockrent!


Som om inte de vore nog så styrde jag & linnea i Mars upp vad skulle komma att bli årets fest på BQ.. sjukt värd kväll med underbart folk !


Det var året som LHC återigen snubblade mot målllinjen i finalen och smärtan haglade över detta.


Det var året då vi första gången någonsin åkte på festival och hade fruktansvärt roligt!


Det var året med alla galet lyckade krogrundor som alltid slutade med ett alltid lika vrålåk med en svarttaxi hem!

Det var året vi hängde sjukt mycket i varamon och blev lika stekta varje gång men hade fruktansvärt roligt



Men för att sammanfatta året lite kort utöver höjdpunkerna som jag nämnde ovan så kan ja bara säga att det har faktiskt varit ett bra år med vissa undantag såklart men det är ju sånt som man alltid får räkna med.
Men ett bra år där jag har lärt känna mycket härliga nya människor och haft otroligt kul med alla mina vänner som jag har.
Det var även ett singelår för mig vilket var spännande

Vill dock peka lite på att året fram emot slutet inte gjort jätte bra ifrån sig då de mest bjöd på en massa otrevliga och oväntade överraskingar.. men vad gör de när man ser på helheten

Årets höjdpunkt är utan tvekan sommaren som vanligt, denna sommaren var bara galet skön med mycket bad.. festival och massa andra roliga händelser!

Men ja, jag hoppas på att 2009 blir ett minst lika bra år som delar av 2008 var och att det bjuder på många nya roliga människor och händelser och såklart inte så mycket tjafs.

Men nytt år nya möjligheter
Så gott nytt år på er alla då!


Fredagsnöjje

hittade ett roligt klipp.. vet inte vilket som ä roligast.. att erik från erik & mackan ä med eller att programmet bara ä sjukt töntigt?


Nyårsfirande

Dålig update på sistonde.. beklagar detta men måste skylla på att jag har haft fullt upp med att fira diverse nyår och annat.

Nyårsafton började med att jag äntligen fick åka in och jobba lite, kändes mycket bra sedan hem och tagga för att sedan landa hemma hos fia som bjöd in till nyårsfirande. Jag var tydligen övertaggad och bestämde mig för att gå all in och de hela slutade med några för många öl innanför västen.. men det var en trevlig kväll iaf!
har även numera skivkontrak efter diverse fantastiska uppträdanden på singstar..