Mitt liv som tidsoptimist...

Alla som känner mig vet att jag troligen är sveriges största tidsoptimist, säger jag att jag ska vara där vid 8 kommer ja troligen runt 10 över, säger jag att ja ska vara där vid 10 över kommer jag troligen vid halv osv. De flesta som känner mig har lärt sig att räkna lite på det där och lägger alltid på 5 - 10 min på den tiden jag säger, andra har inte gett upp hoppet än och sätter sig förväntansfulla och väntar den utsatta tiden.. vissa blir ju till och med positivt överraskade när jag väl kommer i tid några gånger per år och det är ju alltid kul att kunna göra folk glada! Problemet kan ligga lite i att jag alltid börjar åka/gå den tiden som jag ska vara där och det gör ju det hela lite svårt att komma i tid, ändå undantaget är på jobbet där jag på något vis lyckas komma i god tid!

Så det jag skulle vilja är att det uppfanns en tävling i vem som är Sveriges största tidsoptimist så att jag skulle kunna vara med í den och slåss som en tät finalplats och kanske vinna ett livs förbrukning av insmugglade klockor från thailand som går några minuter före så att jag lär mig att komma i tid! löser ni det?

Svensk sommar - finest!

Nu har ju vädret ballat ur totalt! Dagarna ser ut precis likadant varje dag - solen tittar fram lite på morgonen och ger viss hopp när man vaknat om att man kanske hinner springa ut en snabbis och bättra på brännan.. när man väl kliver upp sticker han snabbare än blixten och gömmer sig i alla molnen som intar himlen, som om inte de vore nog så börjar sedan en massa jävla regn att falla och man riktikgt känner hur solen sitter där bakom molnen och bara ger en fingret och säger "fuck you", svenk sommar är så härlig!

Fin sovmorgon

Tog tydligen nån form av förjävla fin "recovery sovmorgon" imorse.. kände mig tydligen sliten och detta hjälpte minnsann så nu efter 12 timmars sömn är jag piggare än en kines unge hög på crack.

Saru?

Brille bjöd in till någon form av sjukt onyttig filmkväll igår och det hetsåts chips i ca 15 min till vi båda satt och gjorde allt för att hålla kvar chipsen inom oss, 10 min senare började vi käka dem igen.
Det bjöds på lite svensk film när den är som.. töntigast, brille skrek stolt "ja har laddat ner kenny starfighter.. den måste vi se!!" och jag som inte ville göra kvinnan ledsen gick med på detta, filmen var väl sådär men vi tröstade oss själva genom diverse sjukt roliga erik & mackan avsnitt, sedan slängde brille ut mig och jag åkte hem och vandrade bort alla nyätna chips tsm med thessmo... skapade lite nya gränser för våra skämt osv.


Fullt ös men ändå inte medvetslös..

..så skulle man kunna sammanfatta dagen som, börjar med att jag blir ingrind till jobbet så jag glider till jobbet för att tjäna lite sjukt värda pengar, var tydligen fruktansvärt varmt där idag och jag gick ner ca 5 kilo genom att bara svetts (eventuell överdrift) efter denna arbetsdag blev det att åka in till stan för att bevisa för robin och brille vem som egentligen är den bästa spelaren på denna fina sommarsport som kallas för minigolf, det blev en jämn tillställning och efter några svettiga puttar och diverse fel på banorna kunde brille se sig själv som segrare... jag väljer dock att skylla på diverse störningar i form av fula garv runt banan!


Mör kille

Här sitter jag och är sådär härligt slut i hela kroppen efter ett hård träningspass.. tydligen sjukt slut i kroppen, kan de vara den tuffa förra veckan som gjort sitt eller kan det vara vädret som hjälper till eller kan de bara vara att jag inte haft vax i håret på två dar, ingen som vet!


Då de inte gick att beskriva med ord hur jag såg ut efter ett fint träningspass valde jag att ta nån form av töntig svettbild..varför?


Hata göteborg

Då var det måndag igen och jag tog tydligen nån form av behövlig och fruktansvärt skön sovmorgon idag för att återhämta mig lite efter diverse hårda veckor och hårda helger som har varit.. nu är jag fit for fight igen som man kan säga om man vill låta lite sådär halvengelsk och häftig, Ikväll är det match igen Bajen ska ta och vända på den dåliga trenden som man har hamnat i och börja klättringen uppåt så passa dig brille du och ditt tjöteborg får snart sällskap där uppe!


Hård lördagsutgång

I lördags blev det till att åka hem till mackan och göra det som är en tradition en fin sommarkväll, nämligen att öla lite hemma hos mackan för att sedan dra sig in och göra stan osäker, och i lördags var inget undantag. efter en rafflande förfest med gitarspel och diverse skönsång satte vi oss i sveriges trångaste porsche och åkte in till stan för att sedan hänga ågatan...

trevligt var det och sedan var de dags att ställa sig i korvkön och hamnade tydligen som vanligt i bråk där, varför är folk så tjuriga i korvkön är frågan? sedan en rafflande taxiresa med lite spillande av pommes i hela baksätet och sedan hem till Abbeman som höll i efterfest och stekte ordning lite käk som vi slängde i oss och orkade typ två tuggor och drog på nån sjukt kass film som var så dålig att vi inte kunde sluta titta! efter detta kände jag klockan 6 att det var dags att dra sig hemmåt till sitt och gick därför hem i ljuset och stekte mig lite i solen som kommit fram, sa "god morgon" till farsan som satt och kollade på tv och gick sedan in och tvärdäckade i sängen.


Hittade nån form av jävligt snygg hatt hemma hos abbeman med

Jag är lite ur funktion för tillfället

Uppdatering om gårdagens ölande kommer senare ikväll....


Liket lever knappt

Drog med mig thessmo till ikano för diverse inhandling av lite nya kläder idag, det hela slutade några timmar senare med två feta påsar i handen och en massa nya kläder i garderoben vilket tydligen gjorde mig helt slut vilket i sin tur resulterade i att jag ikväll inte orkat röra mig en meter och sitter nu med fet huvudvärk och planerar på att sätta på en film och självdö...

Nån form av "syskon" träff

Åkte in till stan i regnet igår för att hänga lite med Ange Anka vilket var länge sen man gjorde känns de som, tog tydligen nån form av halvkort promenad tills de började regna för då blev vi rädda och sökte skydd men gav oss snabbt ut på stigen igen efter regnet tydligen slutat hetsa, gick runt lite.. snackade lite..Jag sjöng på diverse psyklåtar dock rätt bra.. blev rädda för polisen osv, det gamla vanliga helt enkelt.



Tydligen varmt i mitt rum

Det är just nu ca 100 grader i mitt rum och då överdriver jag inte ens.. det är så varmt att jag börjar nästan på att känna mig lite brun när jag sitter här.. planer på att sätta på fläkten är framlagda!


I brist på blogg inspiration..blir de nått halvdant

Här sitter jag och klurar på vad man kan lyckas få ner i bloggen en seg och lite halvtråkig torsdag som denna när vädret är skit utanför och regnet hänger i luften och man själv är segare än ett gelegodis som har legat ute 180 dagar i solen på en öde ö efter att ha ramlat ur fickan på någon B-kändis som gjort ett försök till att göra sig ett namn genom att spela in någon skit film på en ö som han väljer att kalla "mitt liv på en öde ö" som ingen precis ingen ser när den äntligen är klar och gelgodis har då legat där ute och jäst utan någon som helst mening!

Solen på snabbesök

Idag hände det äntligen.. något som inte har hänt på flera veckor, något som alla blev otroligt chokade över.. ja ni förstår såklart att jag talar om solen som idag tittade fram ur sitt gömställe och stekte på som aldrig förr, sedan försvann den igen och snart börjar det regna... men lite brun hann jag allt med att bli! eller?

Diverse måndagsklubbar

Drog igår till vadstena för att göra ett besök på den omtalade måndagsklubben och gänget som från början var runt 8 stycken slutade med att 4 tappra själar satt och halsade i sig öl, Jag och Thessmo lyckades tydligen även ha lite tur då vi lyckades bli de två sista att få plats på bussen.. kvällen var helt okej men förjävla dyr tydligen!

Bowlingkungen?

Måste bara berätta om chocken jag fick uppleva i torsdags när vi drog iväg och bowlade och jag som aldrig riktikgt lyckas få ner dem där jävla käglorna när jag är nykter var ändå taggad för utmaningen, jag var den enda som inte drack något då jag körde bil och detta skulle visa sig bli min räddning då jag totalt krossade motståndet och vann överlägset, såhär i efterhand grubblar jag fortfarande på hur de gick till.. kan man kalla sig kung på bowling nu eller är de för tidigt? nej men vi säger bowlingkungen då.


Bloggen tydligen tillbaka

Tydligen sjukt dåligt med uppdatering på bloggen senaste dagarna.. dåligt vill jag lova men lovar även att det ska bli ändring på det igen.. då kör vi!


Minigolfmästaren

Vaknade idag upp av att det var sjukt fint väder och drog därför med mig robin till berg för diverse förbjudet bad i slussarna, när vi kom dit hann vi sitta i 10 min och sedan invaderade molnen och solen blev rädd och försvann vi bestämde oss då för att dra årets första parti minigolf, Det blev en mycket jämn kamp till en början och hela Berg levde med i vårat skönspel, barnrekord på gång tänkte vi och när jag lyckades sätta en lång putt skrek damerna brevid oss och hoppade av glädje "Tiger Woods!" skrek jag och kände mig as häftig.. sedan pratade vi inte mer med dem. Det var baner av världsklass som mötte oss denna dag och vissa baner saknade till och med hål.. men tillslut avgjordes kampen och slutresultatet blev
Robin:76 Jag: 56



Ber om uräskt för att mitt finger täcker halva bilden..vad skulle ja där med fingret att göra?

Detta håller ju inte!

Börjar bli dags att vända tillbaka på dygnet nu tror jag, gått och lagt mig vid klockan 3 - 4 nu varje kväll och gått upp vid 1 - 2.. det kanske funkar när det regnar men blir de soligt nu gäller att vara på hugget ananrs blir man ju inte brun!

Måndagen som inte blev som planerat men väldigt trevlig ändå!

Gårdagskvällen blev inte riktikgt som planerad och det blev istället en impuls grillkväll hemma hos ange vilket visade sig bli en riktikgt trevlig kväll som mest ägnades åt att planera diverse bandlåtar och bandnamn till det nystartade bandet "måndag den 13:e"  och försöka göra allt för att nå målet om att stå på största scenen på hultsfred om två år och med låtar som "all in" Mackan landar alltid upp o ner" "Elktrotältet" osv ser de mycket lovande ut!
Fick sedan låna anges mindre hela cykel och cykla in till stan för att möta upp thessmo som hade kommit hem från utlandet brunare än någonsin, planen var sedan att hojja hem men med noll luft i däcken bestämde jag mig för att jag inte orkade cykla och gav mig ut på taxijakt istället

Diverse höjpunkter från kvällen:
*En kille kom fram när jag stod och pumpade cykeln och talade ut om att han skulle cykla ändå till tallboda för att få ligga
*Jag fick dra de såkallade "New york - fingret" och vifta till mig en taxi mitt på gatan som sedan visade sig vara sveriges skönaste taxichaffuör.
*All denna bandplanerning som kvällen ägnades åt
*Trevliga hemkomster från utlandet

Mitt liv som vältränad..

Tydligen lite slut i kroppen efter dagens träningspass, snörade på mig löpardojjorna och gav mig ut på en runda efter att ha låtit löparskorna stå och damma i nån månad, inte nog me de så drog jag mig igenom en fin helkroppsträning och känner mig nu väldigt fit for fight.. ska fira detta med lite öl ikväll tänkte jag!

Sömnlösa nätter och roliga telefonsamtal

Kvällen igår blev inte riktikgt som planerat och det fick därför bli nån form av lugn kväll framför lite grymma serier som tusenbröder osv, sedan kastade jag in handuken runt klockan 2- alldelles för tidigt skulle de visa sig för de slutade med att jag låg precis klarvaken och rullade tummarna i en halvtimme tills de ringde ett oväntat och roligt samtal från skåne i mobilen och typ 1½ timme senare efter många garv blandat med seriöst hat mot videbloggare gjorde jag ett nytt försök att sova och lyckades denna gången mycket bättre! tackar tackar!


Sjusovaren

Tydligen rätt fin sovmorgon imorse.. vaknade upp efter diverse sjuka och konstiga drömmar där jag bland annat drömde att jag gick o la mig ute på altan och sov för att min bror la sig i min säng och däckade.. jaja nog om drömmarna, vaknde iaf och kände mig sjukt trött, "nu är klockan 8" tänkte jag och tar mig en försiktig titt på uret som tydligen var halv 12.. "där ser man" tänker jag och hör hur regnet slår mot fönstret "är ju ledig" är nästa tanke och lägger mig därför och somnar om till klockan 2.. tydligen rätt fin sovmorgon

Fredag bland grill och halvfint väder

Igår kom dagen som man längtat efter hela veckan, dagen då det inte kom en droppe regn på hela dagen och solen till och med tittade fram dock för att jävlas och gå i moln så fort man fick tanken på att springa ut och sola men den var ändå där och visade upp sig och visade att den levde! denna fina dag firades med lite grill och chill tillsammans med lite jobbarkompisar och kvällen innehöll en hög mysfaktor då Johnny inte bara visade upp partytrick på vattenkranen utan även tände upp mysbelysningen och grejer... trevligt!

Mästerkocken

Blev lite av en nostalgidag idag då jag hängde med min gamle barndomsräv till vän Linnéa.. hon kom hit och agerade nån form av kock och försökte visa upp sina kunskaper i att både laga pasta och negerbollar, pastan var väl kanske inte den godaste jag ätit och jag har då ätiit mycket pasta! men negerbollarna däremot lyckades hon ändå få till även om de blev stora som hus och jag fick äta upp typ allihop för att hon "inte orkade mera"  vi avrunade det hela med att dra på en sjukt rolig film sedan hostade linnea och sa "nej nu ska jag hem och kolla på herr jacksson" och så drog hon på sig sin tåg/bussjacka och traskade ut i regnet.. sedan dess har ingen sett henne






Blek utan sol

Jaha då har färgen som man kämpade stenhårt med i två veckor för att få börjat att försvinna mer o mer för varje dag som går och för varje regndroppe som faller.. jävlar också! jag som skulle knäcka mina föräldrar med att vara brunare än dem när de kommer hem efter 2 veckor i grekland bara ställa mig i dörröppningen och knappt synas för att jag är så brun och när de sedan tänder lampan så ser de mig och blir ckockade och avundssjuka och ger mig 100 kr ser dock inte ut som detta är möjligt nu.. om de inte finns något sätt man kan dopa sig brun?

Onsdagsjäs

Orkade tydligen inte röra mig en meter på hela kvällen och bestämde mig därför för att ha nån form av nyttigt kvällsjäs framför en bra film.. tydligen rätt fint



Uttråkad till max

Just nu väldigt uttråkad och trött på detta regn, det mest spännande som har hänt hittils idag är att det har kommit ny reklam på spotify, det säger väl en del om dagens inledning

När solen jävlas

Lurigt väder idag då solen tittar fram lite då och då för att jävlas och säga "ha du hinner inte gå ut och sola innan jag försvinner igen!" men man gör ändå ett tappert försök och springer ut så fort solen kommer fram men blir då bemött av blåst och skugga och så fort man sätter sin fot innanför huset igen tittar han fram, han är riktikgt jävlig den där solen ibland!


Städhjälp sökes!

Lön: 3 glas vatten / timme
Arbetstid:När jag säger till men helst dygnet runt
Krav: Måste vara hörande och förstå halvdålig ösgötska



Hela köket stormar

Som bekant lever jag numera helt ensam i två veckor vilket betyder att man måste prova på en massa nya hemska saker så som att tvätta och diska osv.. gav mig idag på tvättmaskinen något som jag aldrig i hela mitt liv förut gjort så det var lite av en debut skulle man nästan kunna säga, tog hjälp av en lite mer erfaren person inom området nämligen min bror dock hjälpte inte detta så jätte mycket och efter många funderingar fram och tillbaka, lite olika knapptryckning och huttrande samt lite garvande testade vi att trycka igång maskinen, det såg bra ut.. väldit bra ut men när jag sedan skulle ta ut alla kläder var de precis vansinnigt blöta vilket resulterade i att jag nu har handdukar på hela golvet samt en halv pool inomhus.. kör baah!



Mr nightmare

Hade tydligen sjukt saftiga mardrömmar inatt vilket inte var det mysigaste jag upplevt kanske men det var ju iaf trevligt att jag vaknade av mitt enorma skrik jag låg och skrek samt väldigt mysigt att jag var jätte svettig.. Bra drag i mitt ensamma hus igår natt med andra ord


Nu har vi inte bara hiv mannen att vara stolta över!




Snabba igelkottar

Varför är malmslätt invaderat av igelkottar? påvägen hem igår lyckades jag nästan pricka in 3 stycken på malmslättsgator, de sprang över vägen som om de skulle träffa varandra på andra sidan gatan och att de var lite sådär sena ni vet att de nästan blir lite pinsamt.. att ala andra igelkottar suckar och säger "åh nu är han sådär sen igen" men den där sena igelkotten säger lugnt och iskallt men ändå väldigt anfådd när han kommer fram "fina igelkottar kommer alltid sent" bara för att försöka rädda situationen men det är inte alltid det går eftersom han inte är så fin längre då han blivit helt svettig och äcklig efter all språng.. så då är det ju helt enkelt bättre att gå i tid era dumma jävlar så slipper ni springa!


Taggad för att sola..misslyckat tydligen

Idag var jag sjukt taggad på att gå ut och lägga mig på min altan och bara steka tills huden nästan ramlar av, så jag satte därför klockan på rigning imorse kliver upp och möts av en massa härliga solstrålar och tänker att "nu jävlar ska här stekas" slänger i mig lite frukost, smörjer in mig med solkräm osv.. och nu var det äntligen dags ögonblicket jag väntat på att få gå ut och känna solen steka mig och göra mig brun.. öppnar dörren till altan och BOM så börjar det åska och solen gömmer sig och låter tydligen en massa äckligt regn falla ner för himlen och så har det sett ut hela dagen..åskar tydligen fortfarande! man brukar säga att det blir dåligt väder om man dödar en spindel.. ja måste ha dödat en värdefull spindel igår.

Här kommer de

Fått in många klagomål på att jag glömt nämna Malins och min buss-stopp i tisdagskväll.. vi stoppade en buss som slutat gå och lyckades få med en person på den och jag blev klämd i dörren.. men kom loss efter några sekunder och kunde fortsätta dricka.. sådär nu var de nämt

Bad bland sladdormar

Tog en tripp till borensberg idag för att visa robin och thessmo vilken bra strand det faktiskt är.. det hela gick sådär, tydligen hade borensberg ställt in sig på att inte visa upp sin finaste sida och bjöd därför på en massa oväntade grejer som bara händer en gång var 50e år.. eller ja en grej hände som iaf jag aldrig varit med om förut.. vi var ute och badade och klagade lite på att det var så äcklig botten osv.. plötsligt hoppar thesmo och skriker att hon trampade på något jätte äckligt och "en sladd" som hon uttryckte det.. detta trodde varken jag eller robin på såklart då just sladdar inte brukar vara något vanligt förekommande i vatten men efter några sekunder dök en blind orm upp ur vattnet och det hela blev då väldigt utrett men äckligt.. ormen simmade förbi sjukt fort, rakt in i bryggan..backade och åkte igen hålet till andra sidan.
Annars var det varmt och trevligt


Sorry.. eller?

Har tydligen haft fullt upp dessa stekiga sommardagar och bloggandet har därför fått lida lite på grund av detta och jag får väl be lite om ursäkt för att ni inte haft något att läsa.. fast å andra sidan ska man inte sitta inne när det är sjukt varmt och stekigkt ute.. nej jag tar tillbaka min ursäkt!


Money

Idag vill jag ta och tacka csn för att de skänkt mig mitt livs sista studiebidrag en gång till, fast denna gången var det nog den sista.. eller? fint som grus iaf och nu lever liket igen!


Hård grillfest

Igår var det fullt upp hela dagen då det först blev att åka en snabb visit till Berg för diverse bad och sol.. solen orkade inte följa med och det blev därför ingen lång solning, sedan på kvällen öppnade therassen upp portarna till en trevlig grillfest som slutade med diverse deppdrickande vilket resulterade i att jag gav ordet all in helt ny mening... men det var ändå i helheten en rolig kväll det bjöds på.