Hets!!

Jaha då jävlar gäller det att hetstanka hem så mycket som det bara går ikväll då för imorn drar den förbannade nya lagen igång.. så ta så mycket ni kan och spring.. varför ska man springa och vart?



Hatisk

Jävlar vad jag hatar matte.. nu menar jag inte namnet eftersom jag inte känner någon som kallas matte, men hade jag gjort det så hade jag troligen hatat honom också för det han påminde om!

Nostalgimåndag

På grund av diverse lektioner som man inte behöve gå på blev skoldagen inte allt för lång då det var den enda lektionen som vi hade. istället blev det nostalgi för hela slanten, jag & robin valde istället att erövra vikingstad och väcka många gamla minnen till liv genom att dra igång ett klassiskt nintendo 64 med det allt för klassiska james bond spelet i.. minnerna haglade som spön i marken och tog en tillbaka många år i tiden, lite senare kom även britta och anslöt sig.. hon var dock inte den bästa trots att hon själv verkar tro det..sen gick hon






Helgen

Jaha då var även denna helg slut och det är snart dags att göra comeback i skolan och styra upp stämmningen lite där.
Helgen har varit mycket trevlig och fri från alkohol något som gör att ja kan lägga på ännu ett par vuxenpoäng till min samling....jävlar vilken hög ja börjar få!


Lat kille

Legat lite på latsidan när det gäller bloggandet denna helg något som upprört och gjort många läsare ledsna då "de inte har haft något att sysselsätta sig med i helgen" detta bevisar att min blogg är en stor del i många människors liv och jag ber så hemskt mycket om ursäkt om ni hade sett fram emot att spendera en hel helg framför datorn och läsa om mina äventyr!

På repeat hela dagen

Foo Fighters - Best of you



Nya wallanderfilmen

Kollade på den nya wallanderfilmen förut, såg 10 min sen satt jag mest och störde mig på att filmen var inspelad i sverige med troligen svenska skådespelare men likt förbannat pratade de engelska hela tiden och detta resulterade i att jag arg stängde av filmen mycket missnöjd över resultatet... en svensk film känns ju lite roligare om den är på svenska?
Kändes inte så realistiskt när man först fick sen en skylt där de står polisen på svenska och väl inne i polishuset pratar inte en jävel svenska.. framtidens sverige månne?

Arbetarn

lite småsliten känner man sig allt efter att ha arbetat hårt nu i några dagar, 10 - 20 igår och 08.45 - 20 idag men kul är det faktiskt att vara tillbaka på praktiken måste jag säga! har varit mycket att göra så det känns fina fisken
Imorn är det dags att återta skolan igen.. får se om den står kvar

Mobbning

Nu får jag inte ens tag i våren, har tydligen gått och gömt sig, hörde från osäkra källor att vintern troligen är ganska så dum emot våren och är lite av en "dominat jävel" som styr och ställer med våren.. och att våren är den där lite mer osäkra typen som inte riktikt har självförtroendet att säga ifrån när Vintern vill ta över fast det egentligen ska vara vår och trots att våren samlar mod till sig varje dag för att en dag våga säga ifrån och ta över en dag, är det något han ännu inte vågat göra.


För fäään

vad fään nu är bilen skitig igen.. ny tävling utlyses!

corren 24

Hängde lite med therassen efter jobbet, det var trevligt... gjordes försök att bränna superskivor det såg riktikgt lovande ut ett tag där, för några få sekunder var förhoppningen stor på att årets skiva skulle lyckas brännas men det skeeeeeeeeeet sig.
kolla lite tv sen och såg tydligen att åke har tröttnat på pensionärslivet.. stackarn, corren 24 allltid med dem hetaste rubrikerna!



Alla dessa vårtecken

Det är så kul med alla dessa vårtecken som verkligen visar att nu är det vår...



Måndagseftermiddan

I eftermiddags blev det till att träffa Elisa som var nyhemkommen från värmen i Austrailen.. men att ta med sig värmen hit hade hon tydligen inte en tanke på! gick på parfymjakt bland kisslukter och gräsklippar bensin dofter och satte oss sedan ner och diskuterade vilt att krogen faktiskt kommer stänga klockan 2 i helgen då man ställer om klockan till sommartid.. chockerande nyheter minst sagt!

Fyllemåndagar?

Måndagar brukar vara kända för att vara trötta och gråa dagar då man går som i en dimma hela dagen och nästan känner sig lite småfull.. idag var inget undantag höll på att somna den 100 meter långa vägen till bussen och när jag gick av höll ja på att sparka av benen på en dam..

Topplistan

Är inte falska förhoppningar det bästa som finns?

Brännskadad

Jävligt orutinerat att inhandla en kopp varm choklad och sedan slänga i sig detta och bränna sig på tungan.. kom igeeen!

Födelsedagsfesten

Igårkväll rev vi äntligen av våran omtalade och efterlängtade fest och det var med ett lyckat resultat... med öl i massor, groggar från Palms barskåp och en massa chips samt russin dansade till och med fiskarna till musiken... det var helt enkelt ett mycket bra drag i röda området.. inte lika bra drag på krogen vilket resulterade i en tur med sista bussen för första gången på ett mycket bra tag.. tack sa min plånbok





Live från vikingstad

Har just arriverat vikingstad och ska snart kläcka kvällens första och vänta in resten av folket, för ikväll är det äntligen dags... ikväll kör vi!!



Tävlingen avslutad

Då jag inte kunde välja någon värdig vinnare av alla tusen som ansökte om att få tvätta min bil valde jag att ta saken i egna händer och åkte därför och tvättade den själv.. hittade en hel del vuxenpoäng under all smuts.

Före


Efter

Upptäckarn

Har under kvällen gjort en upptäckt.. upptäckt ett nytt band som strömmat ur mina högtalare under kvällen
Papa Roach... bra skit!




And the winner is....?

Många som har anmält intresse till tävlingen jag skyltade lite om förut idag, men som ni vet kan jag ju tyvärr bara utse en vinnare.. får helt enkelt sova på saken, det är viktikgt att det blir ett rättvist beslut när det handlar om en så viktikgt grej.. återkommer med vinnaren imorn, kika in då!

Tävling

Min bil är skitig.. jag utlyser därför en tävling, 50 kr till den som tvättar den ... sjukt värt, jag skulle gjort det utan att tveka!!

Min födelsedag

Dagen har varit mycket bra idag.. då jag var ledig kunde jag ligga och bara njuta och riktikgt känna hur ledig jag faktiskt var idag och kunde sedan gå upp och äta frukost och se att även solen kommit fram för att gratulera mig.

Åkte in till stan och mötte upp min gamle vän Ange fick present och så gick vi o handlade lite för mina födelsedagspengar och satte oss sedan och käkade lite.. blev lite extas för att LHC spelare satt precis bakom osv. sprang sedan till bilen i kylan.

Åkte hem och min bror kom på besök och firade mig och sedan tittade även min gode vän Stekartherese förbi med en kladdkaka som var precis färsk och varm.. tackar tackar sa jag och högg i .. medan therese var lite fundersam på om detta var nyttigt eller ej, men tog sedan ett rejält grepp om skeden och högg i "skulle köpa fruktfri juice utan juice oxå" sa hon .. finns de?

Varit en mycket bra dag så man får väl ta och tacka för alla trevliga presenter och gratulationer!



Alltid fint att fylla år

Fyller alltså år idag..


Hotta upp det hela

Jag ska nu göra ett försök till att göra en förbättring i bloggen.. jag ska nämligen börja bildblogga något som tydligen ska vara "inne" att göra och jag är ju inte den som är den så pass på!

En onsdag bland springade människor och spontana klädköp

Blev till att impulsåka in till stan o hänga lite med Brillo i det fina vårvädret och planera inför helgens bravader, vi sprang omkring lite i stress bland andra springande människor och åkte lite rally även det i stressens hetta, hängde på banken osv.... följde sedan med henne till MQ för att hon skulle kolla kläder "Jag har inte råd att handla några kläder" skriker ja argt och uppgiven då jag inte är på shoppinghumör, några sekunder senare sitter jag ändå i den där provhytten med beslutsångest om vilken skjorta som ja faktiskt ska välja...


Nu jävlar.. nu kommer den

Snackade nyss med våren... och nu äntligen skulle den komma.. det tog ett tag men nu hade den äntligen hittat hit, åkte tydligen fel i jönköping o så men det vi väl alla gjort. Viktigaste är iaf att solen och våren är här nu!!


Ledig idag


Världens längsta hockeymatch

Kvällen spenderades framför kvällens långdragna hockeymatch tillsammans med Ange, Matchen kan ha varit den längsta genom alla tider och den var inte bara lång utan även sjukligt spännande något som gjorde att jag var galet nervös... så nervös som jag inte varit sedan... aldrig

Efter typ 70 års spelande och hjärklappningar i världsklass från min sida tog matchen slut på grund av att Andreas Pihl skulle ut o leka ...

Med 50 - 24 i skott för LHC kanske det är dags att börja träna på att faktiskt få in den där pucken i målet?!?

Superveckan inleds..med sol!

Fin start även på denna vecka med skinande sol och en värme som nästan skulle kunna beskrivas som en vårvärme junior. Fick även fina besked om ledig dag på torsdag vilket innebär att jag kan vara hemma och fira min födelsedag hela dagen låång.


Superveckan

Denna vecka som kommer krypandes är en supervecka vill jag lova, det är nämligen den sista riktika skolveckan någonsin.. vilket innebär att det är den sista veckan då jag har en ledig dag på tisdagen för sen drar vi ut på praktik.. inte nog med det bjuder veckan på födelsedag.. vilket i sin tur innerbär att man får äta sig mätt på tårta och få en massa roliga presenter.. inte nog med de så bjuds de även på roliga hemkomster och veckan toppas av med en superfest på lördag för mig och brillo.

Superveckan minsann!

Congratz

Idag får man passa på att gratulera på 19års dan


Fredagkväll

På kvällen i fredags tog jag mig in till stan för att träffa min gamle vapendragare Ange som man inte träffat på ett bra tag, Hon var taggad till max och satt och talade ut om att hon ville bli kallad för månne då hon tyckte detta var ett mycket fint smeknamn, varför hon tyckte det är det ingen som vet. avslutade kvällen med att dra hem till the Angberg family och kolla lite på tv... Ange blev trött och orkade därför inte avsluta en enda mening utan kortade av precis alla ord...det värsta var att jag ändå fattade vad hon menade..


långfredagen

den långa fredagen var det igår då det blev att stå på UF mässan i 12 timmar utan en endaste matbit i magen + en massa stressande äventyr i jakt på dator osv gjorde att man kände sig rätt trött när man kom hem runt klockan på kvällen igen och slängde i sig lite taco.

Tidigt uppgång.. mycket tidig!

imorn blir de att gå upp sådär förbanant tidigt igen.. jävla UF företag

Roadtrip och klädeskap

Dagen till ära drog vi en roadtrip till lager 157 för att inhandla lite nytt att fylla garderoben med och det blev många mil med en mindre trevlig gps som ville att vi skulle göra u-sväng och dö och sedan åka hem var det enda den tjatade om.. sen dog gps istället. Väl framme efter diverse skönsång i bilen med EN fin ton från mig själv var vi framme och jag gick tydligen lös och handlade en hel del kläder... några timmar senare efter att ha plockat på sig massa kläder och klagat på för stora hamburgare blev de till att åka hem igen, men fick tydligen inte sluta vara chaffuör bara för de utan blev direkt in till stan och hämta morsan men seen fick jag åka hem och kläcka den där läsken som legat o skakat så fint i bilen hela resan och njuta av en underbar hockeymatch


Studiedag

Ändå är jag uppe med den där tuppen... vuxenpoäng?


Vinter året om?

Då har det kommit ännu mer snö och mina förhoppningar om att det kanske snart är vår har dött igen, måste helt enkelt lägga ner de där med att tro att det kommer bli nån vår i år ... troligen kommer det vara vinter året om och i "sommar" kommer man få ligga o "steka" på stranden med snö upp till örononen och när man ska bada får man borra ett hål i isen som man kan hoppa i och svalka sig och sedan gå upp och lägga sig i snön igen.

En ledig dag

Ledig idag vilket innebär att man kan ta en lång sovmorgon för att sedan gå upp ur sängen och jätte långsamt gå till köket och göra frukost och jätte långsamt äta den sedan kan man jätte långsamt gå till sitt rum och sätta på en jätte långsam film osv... så skulle ju en ledig dag kunna se ut men jag har faktiskt varit duktig och passade på att träna lite idag, har även städat och dammat efter vuxenpoäng.. och nu sitter jag här nöjd med dagens insats

med ett huvud dunkandes som trummor

Har ikväll haft en saftig huvudvärk, vad detta beror på är dock fortfarande oklart!
Huvudvärken lättades dock något efter att ha bevittnat den sköna hockeyvinsten ikväll

Solen smyger fram

Vilken rivstart på denna vecka med skinande sol som gjorde att man nästan kände sig lite svettig när man satt och kisade med ögononen samtidigt som solens värme slog mot ansiktet på bussresan, det har man längtat länge efter.. inte att svettas alltså utan att känna solens värme... för svettas kan man ju göra även på vintern

Nyttig filmkväll

Denna helg är tänkt att gå i nyttighetens tecken och det går enligt planerna, ikväll blev de att ta me mig abbeman och dra till vikingstad där britta höll i filmkväll.. där hon hade förberett grönsaker vi kunde dippa istället för onyttiga chips då vi gjorde ett försök att vara nyttiga... det bjöds på filmer i värdsklass och djupa diskussioner om läskiga drömmar.. något som tydligen skrämde britta "kommer inte kunna sova nu" skrek hon förtvivlat och körde sedan ut oss för att hon var tvungen att gå på toa.. trevlig tjej

Fredag idag

Mycket uppskattat med lite helg!




Manligt besök

Ikväll drar hockeyn äntligen igång.. ska bli spännande, therese ska göra mig sällskap framför matchen ikväll och ska enligt henne själv "vara lite manligare" om detta innebär att hon har odlat skägg eller könsoppererat sig återstår att se, men jag är om sanningen ska fram lite rädd för hur denna manligheten kommer arta sig under kvällen

Powernap vid frukostbordet

Tänkte imorse dra något som blivit lite av en klassiker då det har inträffat en gång .. nämligen att ta sig en powernap vid frukostbordet, dock beslöt jag mig idag istället för att ta en lååång dusch i hopp om att få lite energi för att orka ta mig till skolan.. jag kom till skolan, men energin stannade kvar i duschen

Hur trött var jag idag då?

Minst lika trött som igår om inte ännu mer!

Hur trött var jag imorse?

Joo det ska jag tala om för er nu.. jag var precis vansinnigt trött när jag klev upp imorse satte mig ner och åt frukosten, efter att jag hade ätit färdigt kände jag att "äsch det är lång tid kvar tills ja ska åka" stängde därför ögonen och lyckades däcka, satt där med en gamnacke och sov i några minuter vaknade sedan och insåg att ja inte skulle hinna med min buss fick därför ta en senare buss och springa till skolan..


uppesittarplugg

Då var man äntligen klar med läxorna då... nämnde jag att jag verkligen älskar skolan?

Upptäckarn

Hittade under min städning idag en hel del gamla klassiker i form av brev och bilder.. slänger nog upp nån liten fin bild senare kanske, det är ju sånt som märks

Köpa hund?

Som vanligt på tisdagar är jag ledig, passade därför på att ta en fruktansvärt fin sovmorgon imorse.. insåg sedan att jag var tvungen att ägna större delen av dagen till att plugga och kände därför hellre för att städa.. sagt och gjort, städade tydligen hela mitt skrivbord som såg ut som kriget.. sen var jag ändå tvungen att plugga, funderade några minuter på om det var värt att åka och köpa hund trots min hundrädsla, tvinga i honom mina läxor ta bild på detta och skylla på att hunden åt upp min läxor..


Regelsnack på bussen

På bussen hem idag mötte jag min stekar och bussvänn med det nya smeknamenet tjejen-som-skriker-som-en-man-när-hon-halkar.. detta är ett bra och smidigt smeknamn som går smidigt att säga och är lätt att komma ihåg... iaf så mötte jag henne på bussen och vi diskuterade diverse regler inom vår nybildade nyttighetspakt.. hon satt mest och försökte få det att verka som att jag brutit mot reglerna bara för jag skapade lite nya vad de gäller chips.. mig lurar hon inte

Trött måndag

Jag har idag varit galet trött hela dagen.. mummlade tydligen igenom mig hela morgononen då jag inte ens orkade prata ut orden så dem hördes .. när jag väl gjorde de sträckte ja mig i käken .. vad är de om? kan man ens sträcka sig i käken eller var det bara ett undantag från regeln idag?
Men jag var tydligen inte ensam om att vara trött idag då hela våran klass stod i en prestation för sig på den enda lektionen dagen bjöd på och satt mest och garvade åt våran datalärares felsägningar

När kommer egentligen den där våren?

Våren ringde, han sa att han blir lite mer försenad än de var tänkt.. nått fel med molnen tydligen

Törstig kille

Det är söndag igen vilket innebär en såndär klassisk bakfylledag, sitter just nu och häver i mig litervis med saft för att stilla mitt behov av vätska