Back on track

Sådär ja då var man hemma i fotöljen igen efter att ha vilat upp sig med hjälp av någon form av recoverysovmorgon imorse vilket var väldigt behövligt efter torsdagens impulsäventyr som slutade många timmar senare än förväntat några hundra fattigare i en av sveriges skönaste taxibilar hem emot malmslätt tsm med mycket bra sällskap efter en mycket lyckad kväll inne på sliver!

På fredagen var det upp och jobba som gällde och efter lite mysigt bakfyllegäs in i det sista var det att hoppa in i bilen och styra mot ikano som gällde för att jobba 4 timmar.. bli ännu mera sliten och sedan åka och möta upp thessmo för en klassisk och obligatorisk bakfyllepizza och det hela slutade med att ja aldrig riktikgt kom därifrån då det bjöds på stödvila osv... albin kom senare och höll oss sällskap och nån timme senare satt vi i jerrys fotölj och avnjöt chips och läsk utan dess like... eller ja och jerry gjorde det, dem andra sov!



Tooorsdag

Även idag har det nalkats lite jobb och nu sitter jag tydligen och laddar med lite bob marley i högtalarna för att sedan dra mig några meter längre söderut i malmslätt.. eller öster.. eller ja vet i fan vad de blir men ja ska iaf uppåt i malmslätt för att göra någon form av gästspel hos mallan the man som håller i lite födelsedagsskiva.

En svart dag i sveriges historia

Det är idag en svart dag och hela sverige sörjer självfallet dagens händelse, det otänkbara som absolut inte fick inträffa inträffade trots alla odds under onsdagskvällen och det är likt en svininfluensa som nyheten och sorgen nu sprider sig igenom landet snabbare än någonsin. Ja jag talar förstås om den hemska nyheten om att vårat allas Hammaby har åkt ur allsvenskan och satt en stor sorg i alla våra hjärtan. Som tur var hade jag ikväll ett mycket bra sällskap som räddade min kväll när nyheten nådde mig så jag hanterade situtionen på bra sätt!



Här ska köpas gymkort!

Nej mina vänner det blev såklart ingen träning.. nu smids istället planer på att börja träna lite ordentligt och till o med införskaffa sig ett gymkört för att biffa upp sig lite inför den kommande bechsäsogen 2015 då jag har som plan att se ut lite som hulken.. inte grön då, ska undvika att bada i sjögräs!

Att träna eller inte träna.. det har ja inget svar på

Även idag har det jobbats och stått i och 9 timmar senare sitter jag nu här i min insuttna fotolölj och funderar faktiskt på att ta tag i själv och kanske köra ett förjävla fint och stenhårt träningspass för att förbättra träningssamvetet lite.. som sagt jag funderar på det, det betyder inte att jag ska göra det! men det vore ju bra.. ja.. jag får fundera ett tag till helt enkelt, oddsen är dock inte på min sida då klockan redan är halv 9 och jag åt nyss.

Konstig stämmning med Micke


Energi köpes!

Dagen idag har spenderats på jobbet men det var dock med väldigt trötta ögon som jag slet mig upp ur sängen imorse, tydligen har helgens äventyr satt sina spår och ikväll planeras någon form av tidig sovtid i ett desperat försök att försöka hitta lite energi igen..


Bra spenderat

Att åka taxi till jobbet är tydligen inne nu har jag hört..


Sliten efter lite förjävla trevlig helg!

Då skulle jag nästan våga lyfta på hatten och säga att en sjukt rolig helg härmed är avslutad! En helg som rivstartade på fredagen med diverse sjukt rolig jobbfest, blev tydligen full som en spruta och spenderade min krogtid med att kolla på när mina kollegor spelade bort sina löner på pokerbordet! avslutade sedan kvällen med diverse mysig efterfest fram tills solen klev fram igen!

Lördagen inleddes med lite härligt bakfyllejobb för att sedan åka hem och på något vis ladda om till krök igen, det nalkades tydligen fulvinskväll! så vi rullade mot fisen och brännde av någon form av mycket trevlig fulvinskväll med inslag av lite klassisk kroghäng för att sedan återigen rulla hem emot fisen för att "kolla på film" 5 min efter att filmen satts igång sov alla! men återigen en förjävla lyckad kväll ändå!


Pinsam stämmning med Rikard Palm


Älgmord i vikingstad!

Läste nyss att det har varit någon form av älgavrättning i wikingtown i veckan och mina tankar flyger då direkt till tidigare i veckan då robin berättade att han fått besök av 3 älgar precis utanför sitt hus, nu när jag tänker efter så nämnde han faktiskt aldrig hur besöket slutade...



Mr trött

Även idag har det jobbats på och 10 timmar senare arriverade jag in till åbylund för att kolla in jerrys nya lya, samt bli bjuden på lite käk samt en och annan godisbit. Förjävla snygg 3a tydligen!
Är för tillfället lite för trött för att ens få ihop något som liknar ett vettigt inlägg och det blir därför mest något som liknar ett utdrag från en dålig dag hos blondinbella, ja tar igen det imorn istället!

herr vitamin har du åkt på svin?

Efter veckor av knarkande av vitaminer och diverse andra knep för att undvika den där förkylningen som alla drog på sig när skolorna började och som har härjat till och från sen dess likt en hivsmittad malmslättbo har man nu tydligen fått vika ner sig och lyfta på hatten.. nu fick du mig din jävla förkylning tänker jag varje gång som jag fattar snorpappret och drar en rejäl snytning! men trösten i denna förkylningshärva är ändå att jag klarade mig mycket längre än alla andra.. MR Vitamin vill jag hädanefter bli kallad!


Mr alarm

Pass på! 05,30 är det uppstigning imorn.. så tidigt har jag inte klivit upp sedan 60 talet!

Senaste videon med den klockrena praktikanten!


Vinodlarna

På fyllan i fredags bestämdes tydligen och planerades det för att göra eget vin och bjuda in till någon form av en "sjuhelvetes jävla fyllevin kväll" när dett var klart, sagt och gjort åkte idag fia jag o robin in till city gross för att inhandla vinet och förpesta fias lya med lite härlig vin/"någon har stoppat en alldelles för svettigfot i vinet" lukt och det är nu med spänning som vi kommer att följa detta vin i dess utveckling, likt ett barn har fia lovat att ta hand om vinet för att få det klart och så bra som möjligt till på lördag.. ska bli spännande att se resultatet!



Praktikant jerry är fan det bästa som hänt svenk tv!


Grannfejden del 4 - Lugnet

Den pågående grannfejden har nu legat på is i ett par veckor och detta börjar oroa mig! lever fortfarande mina grannar eller känner de sig bara rädda för att de hela tiden besegras av mig eller skäms de bara för hur illa dem har skött denna grannfejden? laddar de kanske om för en ultimat utmaning?
Ja frågorna är många och svaren..lite mindre, men detta ska jag försöka reda ut för att det känns som att denna grannfejden är påväg att rinna ut i sanden, men det vill vi ju inte! vad ska man då sysselsätta sig med i sina arbetslösa dagar?! nej vill bloggfolket ha en grannfejd ska de få en grannfejd!

Steg 1 - Lite för hög volym på stereon med lite för hård musik och lite för mycket bas..
it´s on!






Sinnes

ÅFF tar och glider in i allsvenskan, lite glädje i höstmörkret!



Killen är ju kung för fan!




Hatt på platå är ingen stämmingshöjare tydligen, men förjävla trevlig kväll ändå!

Det nalkades kräftskiva igår och det var bäddat för en superkväll.. vilket det oxå blev! En uppställning med riktikgt taggat folk drog sig igår hem till fia som höll i lite trevlig kräftskiva i de omtalade engelska husen! stämmningen var på topp och alkoholen flödade på i massor.

Senare på kvällen rullade vi i två stora taxibilar in emot den farliga ågatan och gjorde tydligen ett gästspel på Platå.. ett gästspel som skulle visa sig bli lite kortare för min del då jag tydligen blev utslängd däifrån efter ca 15 min, anledning till detta var att jag hade hatt på mig och det gick till såhär:

stod och dansade på dansgolvet full och glad och stortrivdes helt enkelt, rätt vad det är så rycker någon bort min hatt från mitt huvud och skriker att jag inte får ha hatt på mig där inne.. jag förstår inget och går därifrån och funderar på om vakten just drog ett jättedåligt skämt för att sedan dansa i ca 1 min och min hatt försvinner, går då fram till vakten som jag pratat med nyss och frågade vart min hatt var för jag visste att den där räven hade ett finger med i spelet och jovisst.. "du ska ut härifrån!" skriker hon och ropar dit en annan vakt som tillsammans med henne släpar ut mig utanför platå och väl utanför slänger dem hatten på mig och säger att jag inte är välkommen där längre.. trevliga vakter har ja hört

Men en förjävla rolig kväll hemma hos fisen iövrigt.. tackar tackar!

Lite fotbollsonsdag

Igår nalkades det lite fotboll så jag och mina gamla barndomsrävar slog oss ner i en svettig soffa i en lokal här i malmslätt tsm med några kilo chips lite dipp och alldelles för lite godis och avnjöt lite svensk fotboll när den är som bäst, och sveriges lyckades ju faktiskt vinna och jerry lyckades ju faktiskt att hålla sig vaken i 10 min in på första halvvlek! resten av kvällen kastades det tydligen studsboll och släpptes väder.. bra drag

Myggjakt under sovmorgon

Idag fick jag äntligen min efterlängtade sovmorgon som jag har gått och suktat efter hela veckan! sovmorgonen såg dock rätt hotat ut när en mygga inatt hade tagit sig in i mitt rum och gjorde sitt bästa för att jävlas med en massa oväsen i mitt öra och sedan flyga och gömma sig.. så mitt i natten blev det trött och arg som jag var lite myggjakt för att ta död på den jävlen som försökter sabba min sovmorgon! efter ca 15 min av letande hittades han sittande och glo och jag tog då vårat supervapen i form av tennisracket med el och eldade den jäveln.. eldade lite extra för att visa för andra myggor att mig stör man inte i min sömn inte!

Ananrs har dagen bestått av lite häng med en "sjuke" thessmo som bjöd in till kladdkaka och jag åkte dit och var lite sådär halvjobbig och seg och låg mest och sov i soffan..trevlig gäst tydligen!

Lill-lördag.. tidigt tydligen

Det nalkas lill-lördag idag och det firades dagen till ära genom att gå upp sådär lite extra tidigt för att känna på lite fina flashbacks till tiden då man gick i skolan och slet sig upp varje morgon, runt 7 slaget klev man upp lite småtrött och åkte till jobbet för diverse utbildning!

Efter denna tidiga uppgång åkte jag och mötte upp smulan karlsson för lite härligt onsdagshäng med lite goda pannkakor samt lite hetsigt snack om hur filmen "I am legend" egentligen börjar och vad den går ut på.. men det var ett trevligt onsdagshäng.

Snabb visit på arbetsförmedlingen

Blev ett klassiskt besök på arbetsförmedlingen idag.. ett väldigt givande besök som tog mig 5 min att utföra och resulterade som vanligt i noll sökta jobb...vilket är väldigt lustigt om man tittar på dem toppjobb som arbetsförmedlingen erbjuder som snöskottare med händerna i 8 timmar i sträck.. eller varför inte vara assistent till en bonde och hjälpa till och gödsla och gräva skit? det är ju drömmjobb!
Efter att ha stått ett tag och suckat kom en arbetsledare fram till mig och frågar:
"hittar du nått bra?"
"nej inga direkt toppjobb ni erbjuder här, jag åker nog hellre runt och söker själv.." sa jag uppgivet
och frågade sedan om när man får ersättning.. jag tror att arbetsförmedlingen älskar mig lika mycket som jag älskar dem!


Ska man vacinera sig eller bli känd?

Har idag gått och funderat på det här med svininfluensan efter att frågan om diverse vaccinering över detta kom upp på jobbet, och min stluttanke är att efter att ha sett filmen "I am legend" där alla som vaccinerar sig blir till några mongon som inte kan vara ute när solen lyser och som äter upp allt och alla är jag lite skeptisk till denna vacinering och tänker att om alla andra tar det där vacinet och blir helt störda i huvudet och springer o gömmer sig i mörkret.. då borde ju jag som inte tar något vaccin bli som will smith, inte brun kanske men jag borde iaf vara lika cool och ha en lika cool hund och gå o skaffa mig skyltdockevänner och har jag riktikgt tur så ser någon detta, inte att jag pratar med skyultdockor utan att jag är en tapper överlevare som tänkte till lite innan jag tog det där vaccinet och kanske de gör en film om mig och jag tjänar flera miljoner dollar på den filmen.. det skulle ju kunna vara så.. eller hur..

Måndag..igen

Måndag idag och det nalkas återigen en ny vecka men denna vecka inleddes inte riktikgt på samma vis som de andra arbetslösa veckorna brukar göra.. nej utan det blev nämligen till att åka in och gästspela lite på  jobbet idag vilket var riktikgt trevligt måste jag säga!

Påvägen hem från jobbet såg jag ananrs ett rätt mysigt roadkill i form av något dött djur.. oklart vilket och även oklart när det inträffade men det som syntes på vägen var iaf lite uspridda kroppsdelar samt en hel del blod och jag satt därför resten av bilresan hem och funderade på vilket djur det skulle kunna vara som jag just bevittnat.. kom inte fram till nått

Ett ord har jag att säga efter denna helg..

Sliten..


Lite lördag

Rykterna om att det hängde en impiulskväll i luften igår efter den spännande matchen var tydligen sanna och efter att ha skrikit mig hes hemma hos thessmo drog vi två ner mot stan för att möta upp diverse folk för att dränka våra sorger efter den pinsamma matchen i diverse öl. Hamnade tydligen tillslut lite random inne på platås stekiga golv och drog av nån form av lite halvsömning utgång för att sedan åka hem med sveriges märkligaste svarttaxidriver som hann med att förklara hur man ska få tjejer att bjuda på kaffe dagen efter osv för att sedan avsluta med en fin handbromssladd på malmslätts gator.


En liten update sen sist!

Det har ju hänt en hel del sedan sist man slog sig ner här för att uppdatera denna blogg och jag ber om ursäkt till att vilsna själar som varit utan någon uppdateringen sedan i torsdags! men här kommer iaf en update..

i torsdagskväll blev det någon form av impuls utgång som visade sig vara väldigt lyckat och en förjävla rolig kväll bjöds det upp till inne på sliver!

i fredags ängnades dagen mest åt återhämtning och att försöka överleva en av sveriges värsta bakfyllor i historien. Jag klarade mig till kvällen då jag inte orkade längre och det bjöds på diverse återställare hemma hos thessmo för att sedan rulla av ett avsnitt av idol och hänga lite på stan!

Och idag har det jobbats lite och nu sitter man här och laddar in för diverse impulsäventyr som det ser ut att bli efter dagens händelsrika fotbollsmatch!

Mannen som kunde tala med hundar.. eller vissa iaf

Idag pratade jag med thessmos hund i telefonen, ibland är det skönt att ha någon som man verkligen kan prata om allt med!

Fikahänget

Gårdagen spenderades på ett fik i ett antal trevliga timmar med näktergalen karlsson, där det inte bara dracks läsk utan även åts nån form av enormt sjukt jätte stor macka för 48 kr som jag tappert kämpade mig igenom!
Agerade även nån form av hockeyexpert och lärde ut mina hockeykunskaper.. "skrik när de blir mål, skrik när domaren dömmer fel, sucka lite då och då... ja gör som alla andra så ser du ut som en riktikg hockeykung"
Jag funderar nu på att söka en tjänst som expert på hockeykväll med mina tips..

Fullast på Berns

Denna kvinnan är i mina ögon anledning till att dödstraff finns till här i världen!



Robins är äntligen tillbaka

Då är bakfyllesöndagarna återigen räddade i 12 veckor framöver!






Ännu en spotifyreklamare

Jaha då har tydlign även Hasse Aro börjat reklama på spotify, och han har tydligen även tagit sig friheten att sätta ihop en egen spellista.. ska nog ta o kolla upp vilka låtar den mannen har valt, känns som att det skulle kunna vara intressant att se slutresultatet av vad som ekar i stereon hemma hos Hasse... mycket björn rosenström känner jag, hur känns de? aeh inget ont om denna mannen han är ju kung för fan! skål på dig hasse



Den där lugna tisdagen

Dagen idag har sett ut som mina besök i jobbrummet på arbetsförmedlingen ungefär bruka göra, dvs ganska så tom och inte mycket att hänga i granen som man kan säga såhär i juletider. Det har nalkats diverse film under dagen samt avrundat det hela med lite spännande hockey på kvällskvisten.. en rätt skön och lugn arbetslös tisdag med andra ord! Men efter att ha haft två sunkiga dagar i rad får det nu vara slut på detta och här ska det hittas på saker för resten av veckan.. ska försöka iaf, är ju trots allt rätt arbetslös!


Vart är alla svenska filmstjärnor?

Jag har funderat på en grej och det är varför är det alltid samma svenska skådiar som förekommer i varenda liten svensk film som görs? jag menar hur några svenska skådiar finns det egentligen? det är ju nästan så illa att dem får spela olika roller i en och samma film, sätta på en lösmustach och låtsas vara någon annan! Det som skulle förvåna mig skulle vara om det skulle komma en bra svensk film med bara en gammal kändisräv i som man redan sett i 15 andra filmer under åren man levt och resten bara nya skådiar som chockar en djupt! För som det är nu så är det ju alltid minst 3 kändisar som man sätt röra sig i olika filmer i 5års tid som nu förekommer i en och samma film, detta måste väl nästan bero på att det är så dåligt betalt med svensk film att man inte ens har råd att komma in på spybar en lördagkväll.. detta måste få iaf få ett slut om jag så måste gå o bli en filmstjärna själv!


Rutinerad återhämtning

Dagen idag har varit en såkallad full-recovery-dag, vilket innebär att man öppnar stenhårt direkt på morgongen genom att sova ut lääänge och ignorera allt som stör runt om såsom telefoner som ringer osv, sedan kliver man upp piggare än någonsin och tar sig en förjävla fin frukost för att sedan ladda hem någon film man har hört ska vara bra. Lagom till filmen är nedladdad och klar kliver man in i köket och kokar ihop lite mat för att sedan sätta sig och äta den framför filmen som helst ska vara minst 2 timmar, efter detta händer inte mycket och man spenderar helt enkelt sin dag och kväll i fotöljen och gör inte ett smack för att sedan vara laddad för vad som helst dagen efter och en vecka framåt! 
Det är vad jag kallar recovery!

Konstanderande efter en rolig helg

Den har satt sina spår och jag känner mig nu faktiskt lite småsliten vilket resulterar i någon form av tadig inkastning av handduken ikväll!


Fredagskväll bland impuls öl och shopping

Igår blev det till att hänga lite med den gamle räven thessmo och det bjöds tydligen på nån form av stadsvandring för att bränna av ännu lite mer av min nya lön, lyckades riktikgt bra tycker jag.. thessmo lämnade mest tillbaka kläder och det verkade inte riktikgt som hon förstått innebörden av att gå och handla kläder på stan!

Fram emot kvällen tjatades det om Öl hemma hos familjen thessmo och då jag är svag för denna dryck tog det inte lång tid förrän det börjades att öla framför idol för att sedan runda av med nån form av spontan krogrunda på sveriges vassaste ågata tsm med robin mackan o den hitåkte krabban från storstaden.

Efter diverse jobb samt stödvila ska det tydligen vara dags att vara på´t igen ikväll.

Paolo Roberto gästspelar i lite film

Blev lite svensk bio när den är som bäst i form av filmen flickan som lekte med elden, den var bra men allt vi kunde fokusera på efterråt och som ingen av oss kunde sluta prata om var Paolo Robertos insats i filmen, han kliver in och gör ett stunt som aldrig skådats i svensk film förut.. för er som inte sett filmen är stuntet att han står helt still och flyger sedan plötsligt 2 meter upp i luften samtidigt som han flyger 1 meter framåt och knäcker näsbenet på en kille! det är vad jag verkligen kallar ett gästspel med stil, ge killen en guldbagge för fan!

Impulsrundan

Några öl var planen igår med betoning på några och en billig och lugn kväll var det som stod på schemat. det hela slutade 420 kr senare klockan 4 på morgongen. men förjävla trevlig och härlig impulskväll var slutresultetet av kvällen som faktiskt innehöll en preimiär på Lorioent där det tydligen var sjukt bra drag igår och halva linköping hade beslutat sig för att Lorient var stället att hänga på!