Den arbetslöse

Klassisk arbetslöshet dag idag vilket innebär att jag inte har gjort ett skit på hela dagen och börjar nu därför att känna mig frukansvärt rastlös och börjar redan nu att sukta efter den där omtalade ölen som ska drickas ikväll för att fira att vi har just dagar som denna.. tråkiga sega och precis tomma dagar, det ska jag iaf fira med öl!

Jaha höst..

Jävlar så kallt det börjar på att bli nu! Det spelar ju inte längre någon roll att solen lyser för det går ju ändå inte att dra någon nytta av den när man fryser ihjäl för att det "såg varmt ut"

Tydligen löning igen

Rev av nån form av förjävla trevlig superrunda på stan idag med ange, kikade runt i nästintill alla affärer som staden linköping har att erbjuda och några kap för 800 kr blev slutnotan för mig medan ankan bara hittade en ynka grej ... jag hade tydligen fått lön och det börjar ju bli lite av en tradiotion att bränna åtminstode över 500 kr samma vecka som lönen trillar in!

Öl är överskattat, svamp är ju så mycket billigare och verkar ju såå mycket roligare!

Här har vi resultatet man får om man knarkar svamp.. man skrattar ju snyggt iaf.. ehm..


Måndag

Måndag idag och det nalkas återigen en ny vecka! tog nån form av recovery sovmogron imorse för att återhämta mig ifrån helgens äventyr och det lyckades jag bra med tycker jag allt! annars har det inte hänt allt för mycket nämnvärt under dagen, ska tydligen ut o löpa snart.. ja ni hörde rätt!

Grannfejden del 3 - besöket

Den pågående grannfejden på fårbetesvägen tog i fredags en mycket oväntad vändning när jag hade fest och min granne plötsligt stormar in, "jaha här ska det klagas" tänker jag men chockas snabbt av att han skriker att han bara vill ha öl och tittar sen på tjejerna dräglar lite o säger "vart har du hittat dessa puddingar då?" och till saken hör nu att min granne är inte direkt fotomodell som det kanske har framgått utan min granne är en sönderrökt gubbe i medelåldern som tycks lida av nån slags 50 - 60 års kris! Detta gjorde att jag inte blev på mitt gladaste humör när denna mannen stormar in och försöker ragga upp tjejer som är ca 40 år yngre!

Även min andra granne ovanför valde att visa sig och visa att han finns kvar igår när jag kom hem från jobbet dröjde det inte länge förrän det skakade i väggarna och musiken fullständigt dånade i vardagsrummet.
Det var inte sådär lite för högt som det brukar vara utan igår var det alldelles alldells för högt, ni vet sådär högt att så man förstod att han verkligen menade "här har du din jävel för i fredags, jag kan oxå spela hög musik om jag vill! även om jag spelar jätte dålig musik!"

När nyheten om incidenten i fredags idag kom fram till mina föräldrar beslöt de sig också för att hoppa på tåget och gå med i min grannfejd mot mina två grannar och vi är nu större än någonsin och grannfejden är hetare än vad den någonsin har varit.. undra vart detta ska sluta, undra vad nästa steg blir!


Höstfesten

Den årliga höstfesten gick som sagt av stapeln för tredje året i rad i fredags och det var en mycket taggad uppställning med folk som ramlade in hemma hos mig och vardagsrummet för fyllt till max. Det hela var en såkallad "spotifyfest" och innebar naturligtvis en hel del låtbyten med en ny dj ungefär var 5:e min, men det var ändå bra drag på allsången och musiken.

Fram till klockan 1 flödade det på förjävla bra med musik och alkohol och det var en förjävla trevlig stämmning, tydligen så trevligt att min granne kom in inte för att klaga utan som han uttryckte sig "dricka lite öl och ragga" (mer om detta kan läsas i grannfejden del 3)

Alla åkte sedan med 1 bussen in mot stan.. jag med tydligen och vi drog av nån form av snabb krogrunda för att sedan möta upp thessmo och co som hade rört sig upp mot henne och höll tydligen i lite efterfest, okejdå tänkte vi och tänkte ta och titta förbi en snabbis och sen vara duktiga och åka hem.. klockan 6 åkte vi hem.. men det var ändå trevlig efterfest med diverse sjuk film samt lite gitarrspelande från mackan som gjorde sitt bästa för att komma ihåg texterna tros all alkohol i blodet!

Slutsatsen av kvällen var ändå att den ännu en gång blev sjukt lyckat.. det är något speciellt med dem där höstfästerna hemma hos Bodén!


Trött kille..

Updaten dröjer till imorn på grund av diverse precis slutkörda och slitna bloggare som ska sova... grannfejden del 3 kommer även den att komma upp på tapeten under morgondagen!

Den berömda höstfesten.. vilken jävla kväll!

Igår gick den tradiotinella höstfesten av stapeln för 3e året i rad hemma hos mig på hemmplan och vilken jävla kväll det blev oxå, det var en sinnesjukt kul kväll med en klockren uppställning folk som lät alkholen flöda i mängder!

Nu är jag mest hungrig och seg och därav dröjer hela updaten om alla roliga saker som hände igår tills senare ikväll när jag fått i mig lite mat och tagit diverse stödvila... förövrigt till lagerfolket: hubbabubban uteblev igår trots klockrena försök att få tag i det! det var nära ett tag men den var tydligen slut!

Uptade kommer...

Lagerråttan

Fick hoppa in och gästspela lite på jobbet idag men dagen till ära var det lagerjobb som stod på tapeten vilket var ett bra tag sen så det var trevligt. Ryktet om min nya skiva har tydligen inte undgått många och inte minst lagerfolket ähla & soffi på intersport som krävde att denna skulle tas med för diverse provlyssning... resultatet blev dock överranskande negativt även om Ähla faktiskt tog ett par riktikt fina toner i sitt soloframträdande han bjöd på, annars var det mest gnäll på att låtarna var för softa, "det är ju en bilskiva" fick jag försvara mig med att säga och förklarara att det låter helt annorlunda i en bil.

Till dagen imorn har jag dock lovat att göra ett nytt försök och försöka att sätta ihop en skiva som kommer slå alla med häpnad och som ska locka fram till mycket nöjda miner! mina damer och herrar vi har årets bästa lagerskiva på ingång.. pass på!

Grannfejden del 2 - hämden

Grannfejden som pågår här hemma fick igår en nytändning när mina grannar på övervåningen valde att återigen dra på sin stereo på högsta volym med högsta möjliga bas, detta resulterade i att hela vårat vardagsrum lät som en liten bunker i centrala bagdad, "nej nu jävlar ska dem få" skrek jag och bad morsan söka skydd och drog sedan på min stereo på så hög volym att tavlorna nästan flög av väggen. "det kan dem ha" tänkte jag och 5 min senare blev det minsanna tystare än stumffilm där uppe och jag ansåg mig själv som klar segrare i denna fejd! 

Pass på för denna fejd är lågnt ifrån över känner jag!


Ät gul snö...

..det kan vara öl!

Lata dagar

Just nu är det lata dagar som flyter på i det arbetslösa livet! rörelsemönstret som gäller just nu är sängen toan köket och fotöljen. Detta var iaf mönstret för gårdagen och det ser inte bättre ut än att det blir likadant för dagen, dock ska det avnjutas diverse spännande fotboll ikväll när Bajen ska spela lite måste vinna fotbool!

Jävlar vilken premiär!

Det nalkades hockeypremiär igår och jerry och jag var genast med på noterna och slog oss ner hemma hos honom för att ta några öl innan det var dags för den stora premiären. Han hade tydligen fixat plats åt oss i resturangen så det var bara att glida in slå sig ner och beställa in öl för 20 kr st.. med det priset är det ganska väntat att alkoholen flödade på ordentligt och att vi i 3 perioden var oväntat knackiga, runda som bollar vinglade vi sedan ner mot stan för att ta någon form av aftergame öl och sedan hävde vi i oss varsitt meal på burger king på några få minuter.

Det var en förjävla trevlig kväll och en bra match trots att den inte slutade så bra kanske men det är idag med en såkallad "träkeps" jag sitter och trycker ner detta inlägg och nu ska jag sätta min beerbong på en vattenflaska och köra all in på vattenfronten! mina tankar går idag ut till jerry som tappert klev upp och jobbade imorse klockan 8, må stödvilan vara med dig!

Kom igen Cluben!!

Sådär ja då är det en ny vecka och denna vecka inleds med några kalla öl för avnjuta lite härlig hockey i diverse Elitseriepremiär! Update kommer...

Hiv mannen slår till igen...på lunar?!

Jaha då har malmslätts kändis hivmannen varit igång igen och kladdat och tagit för sig och ska få skaka galler återigen efter att ha smakat på det ljuva livet i linköping några månader som fri människa.
Genom lunarstorm och Plaza har han tydligen fått kontakt med tjejer och då är ju frågan vilket som är värst egentligen, att han hänger på plaza eller att han fortfarande är medlem och aktiv på lunarstorm? bara en sån sak gör ju att man förjänar att sitta inne bakom galler! Ska införa detta så att hänga på Plaza och vara aktiv på lunar inte längre är okej och straffas med antingen döden eller fängelse.. om de inte redan sitter i fängelse dvs för då blir bestraffningen en helkväll på Gulan!

Den vita helgen

Den vita helgen rullar på lika bra som förväntat och detta ser ut som att det ska gå vägen hela vägen in i mål! Även om det var en mycket främmande känsla att vakna upp imorse och inte må skit och vilja hänga sig själv som man brukar göra på söndagar så kände jag mig stolt över att ha klarat detta trots diverse frestelse på ölfronten igårkväll!

Den där Jens Lekman har verkligen satt ihop en bra text om den klassiska svarttaxin!


now at the central station
no time for being patient
I feel like going home
but at the same time I don't


black cab, black cab
black cab, black cab
black cab, black cab
black cab, black cab


and I've heard all the stories
'bout the black cabs and the way they drive
but if you take a ride with them
you may not come back alive

they might be psycho killers
but tonight I really don't care
so I say turn up the music
take me home or take me anywhere


black cab, black cab
black cab, black cab



you don't know anything
so don't ask me questions
you don't know anything
so please don't ask me any questions
you don't know anything
so don't ask me questions
just turn the music up
and keep your mouth shut



black cab, black cab
black cab, black cab




Vit helg på schemat!

Helgen närmar sig med större steg än väntat och denna helg kommer inte att se ut som alla andra helger.. denna helg ska nämligen inte inehålla en enda droppe alkohol.. inte ens en liten tesked av den himmelska drycken!! Tydligen har alla mina polare triggat upp oddsen emot mig då jag inte haft en helt vit helg utan en enda droppe öl på evigheter och ser detta som en omöjlig uppgift och bara sitter där hemma och väntar på att höra ljudet av en nyöppnad öl.. men icke! inte denna helgen.. jag menar hur jävla svårt kan de va? de löser jag!



Även idag..

Även idag har det jobbats på och slitits hårt vilket alltid är trevligt när man annars bara sitter hemma och rullar tummarna och funderar ut olika saker att hitta på.
Och även idag blev det att glida till och från jobbet med min nya superskiva i bilen!
och även idag stannde folk till och började sjunga med i texterna så gott de kunde.. eller så skrek de återigen åt mig att sänka.. fan får ta o veva ner rutan nästa gång så jag hör vilket det är!


Diverse torsdag

Fick impulshoppa in och jobba lite idag vilket kändes väldigt uppskattat i min arbetslösa vardag som inte innehåller allt för mycket annars.. kul oxå att träffa lite gamla kändisar som man inte sett på länge!

Gled ju till jobbet med den nya skivan i stereon i bilen och ja det är troligen sverigest bästa bilskiva som någonsin har satts ihop.. eller ja det är det tills jag tröttnar på den ialla fall! men just nu är den het och den är nästan så het att folk vänder sig om när man åker förbi och börjar sjunga med i tonerna som man hör innanför dem tonade rutorna! eller så skriker dem bara till mig för att jag ska sänka.. oklart vilket det är.


Sveriges bästa skiva pågång

Idag har jag verkligen inte gjort ett smack, kollat på diverse film och pillat fram vad som kanske skulle kunna vara sverigest bästa skiva.. den är inte helt klar än men jag känner att nu har vi något stort pågång här hemma!

Jaha då är väl sommaren slut då?

Jaha då har det börjat nalkas höst då! märks ju ganska så tydligt på en dag som denna då solen faktiskt steker på ordentligt om man blir nästan lite lurad att man kanske ändå kan smörja in sig med lite olja sololja eller rapsolja om man nu vill det och gå ut och lägga sig och steka! Men sedan så kollar man på termometern och inser att trots att solen är framme är de likt förbannat bara 15 grader...FEMTON GRADER!! det går ju för fan inte att steka på altanen i 15 grader!

Så pass på gott folk nu går vi tydligen emot kallare och mörkare tider och snart kommer isbjörnarna att inta våra gator och leta efter varma skinnjackor på halva priset som de kan skydda sig med sen i vintertid när snön ligger lika tät som Linda Rosings läppar!

Impulshäng och 500 kr fattigare

Även idag har jag varit arbetslös vilket ledde till att planeringen för dagen var precis lika tom som vanligt. Men som tur var impulsringde thessmo och bjöd in sig själv och styrde upp stämmningen lite grann i mitt arbetslösa liv... Har även varit duktig och åkt och tankat bilen idag, rubbet på kortet rann rakt ner i tanken på några få minuter och nu är jag fattigare än en lus, men banken är ju dock inte så långt här ifrån! ska alltså inte råna den, bara "ta ut lite pengar"


En måndag bland varma drycker och paraplyer

Måndag idag och det nalkas tydligen ny vecka, detta firades idag genom att åka in till stan för att hänga lite med ange, gick och tog en fika och jag beställde för första gången i mitt liv in något annat än en läsk, nämligen en stor.. jävligt stor mugg med varm choklad. tydligen gott såhär i lite kallare tider..inhandlade även ett nytt paraply då jag lyckats att supa bort min familjs andra 5.

Återigen en sjuhelvetes runda i Linkan!

Igår nalkades det återigen en klassisk lördagsutgång i linkan, och kvällen började hemma hos thessmo som öppnade upp portarna för lite förfest, hon hade tänkt på allt... förutom musiken som vissa stunder dödade stämmningen gång på gång! Mallan var där och skrek ut sin längtan efter shot - något som hon tillslut lyckades tjata till sig och blev jätte nöjd. Kvällen bjöd sedan på någon form av löptur till bussen för att inta stadens gator. Blev lite klassiskt häng på 55an och sedan platens där vi spenderade största delen av kvällen på det fullproppade dansgolvet!

Efter att allt hade stängt och folket strömmade ut och vi hade mättat vår hunger med lite fyllekäk i form av varsin kokt korv fick någon snilleblixten... Vi går hem!, oklart vem som myntade detta sjukt oväntade uttalande men alla andra var tydligen inte sega på att säga ja och rätt som det var så var jag jerry och albin påväg traskandes hem emot malmslätt! detta är naturligtvis bara en sån sak fulla människor skulle kunna få för sig så prova därför inte detta hemma!

Började tydligen att regna rätt mycket påvägen hem oxå och vi letade desperat efter något att skydda oss med, när vi kom fram till statiol i ryd fann vi äntligen lösningen på regnproblemet....


En fredag bland spel och godis hets

Blev tydligen någon form av spelkväll hemma hos brille som för kvällen agerade svarttaxidriver och premiäråkte med mig jerry och robin i bilen, och det gick ju faktiskt riktikgt bra.. träffade lite rådjur osv vilket resulterade i en del tutande från brilles sida. Sedan blev det chips och godis hets blandat med lite svåra spel med frågor som ingen riktikgt visste svaren på förutom brille som inte helt oväntat vann, jag kom tvåa med mina chansingar på varenda fråga.

Runt 11 började folket tydligen att svacka lite och gick i halvdäck en efter en "vi har jobbat" skrek dem och ville sova medan jag själv som inatt sovit alldelles för många timmar och inte gjort ett skapandes dugg på hela dagen var pigg som en hund hög på crack. Fick dock tillslut ge med mig och slå mig ner i brilles bil igen som lite iskallt skjutsade hem oss utan några körkortsbevis vilket resulterade i stor hets och några svettdroppar när hon insåg detta samtidigt som en polis gjorde ett gästspel på vägen... men kvällen gick bra och det var en lugn och trevlig kväll måste jag säga!



Jasså de ska vara vitt

Bra samtal då den nyktra kvällen skulle planeras

Brille: vad händer ikväll då?
Martin: jag vet inte.. vad kan man göra nykter då?
B: ja vet inte...
M: man kan väl.. eller.. kan man inte...
B: hmmm..
M:Kan man vara nykter en fredag?
B: jag tror de.. det är väl bara att man....hmm..

Och så höll de på i ca 10 min

Sova för länge!

Idag kan jag konstatera en sak.. jag har helt enkelt lyckats med det omöjliga, nämligen att sova för mycket! visste inte att detta var möjligt men tydligen går det att göra de och resultatet blir en seg och lat kille som inte orkar röra sig en meter.
ikväll ska ja dock röra på mig.. blir att dra hem till brille och dra en såkallad klassiker med diverse chips dipp och godishäng med lite trevligt folk

Grannfejden - kan innehålla spår av en del hat!

Nu jävlar får det vara nog på dessa felskapta grannar som alltid lyckas komma och gå där jag bor! under min tid i detta hus har jag haft en jävla massa grannar som flyttat in och ut brevid oss och över oss, om detta har något att göra med att jag är en jobbig granne vet jag inte! men det jag vet är att de grannar jag har är troligen sveriges värsta grannar.. skulle de vara med i grannfejden skulle Aschberg storkna och aldrig mer våga sig hit om han fick möta dem.

Anledning till detta hat just nu är att hela vårat kök stinker gamla fimpar varje dag eftersom vår granne extrakncäker som en skorsten och röker som ett jävla ånglok och håller på tills han hostar upp sina egna lungor senare på kvällen och tror fan även att en och en annan spya har man fått höra även från denna mannen efter en hård dag som skorsten!

Grannarna som bor över mig är inte heller de så bra, sena kvällar drar de på högsta volymen på stereon i hopp om att visa grannskapet att dem har köpt en ny stereo för 20 000 kr som de vill att alla ska höra och samlas utanför för nån slags granndans! Och likt förbannat är det alltid skit musik som de spelar.. vi snackar inte nya låtar utan vi snackar gamla radioplågor från 90 talet! När musiken sedan väl tystnar och man tror att man äntligen ska få lite lugn och ro då kommer andra oväsen däruppifrån i form av diverse höga stön och gnisslande sängar!

Tänk er då detta, till vänster har vi en gubbe som hostar tills han spyr och tänder sedan en cigg igen så de luktar helvete i hela vårat kök, över oss har vi samtidigt några dårar som drar på högsta volym så de dunkar i väggarna och hosten hörs inte lika mycket och senare på kvällen är det hosta och sexstön som är temat!

Grannfejden är officellt igång, robban du är välkommen hit och banka ner en skylt!



Hulken eller holken del 4

Hulken eller holken var det ja, efter förra veckans överraskande hårda träningar var planen att följa upp de även denna vecka! denna vecka har ja tränat... noll gånger och jag ligger fortfarande därför närmare holken än hulken men även holkar har sina fina brädor!

Sunkens dag

Dagen idag blev inte riktikgt som planerat och det har istället bjudits på nån form av förjävla slapp dag istället.. klassiska filmer som the waterboy samt en hel del how i met your mother har rullat runt i tv-rutan under dagen! planer på att dra på ytterliggare klassisk film under kvällen smids i detta nu och vi får väl se hur det artar sig..

Fotbollshysteri

Igår slog sig jag jerry nicke och albin ner i den berömda lokalen här på hemmaplan i malmslätt för att bevtittna diverse utklassning och målkalas ifrån Sveriges sida, Innan matchen drog vi igång nån form av chips samt tipphets och jag lyckades slänga in min tippning 30 sekunder innan de var försent medan albin inte riktikgt var lika snabb och blev utan kupong. varken målen eller tippningen gick riktikgt som planerat och efter diverse hårda ord samt skrik som ekade i lokalens tunna väggar kunde sverige ändå peta in bollen och vinna!
Efter matchen bevittnade vi alla årets upplaga av idol trots att jag igår sa att jag skulle bojkotta.. men ja kanske bojkottar nu framöver.. eller kanske efter ikväll..

Ordet svin har fått en ny betydelse..

det värsta är att den där jäveln har krypit omkring i skogarna här i östergötland.. vad kommer härnäst? dvärgar stora som basketspelare?!?


Jasså det nalkas fotboll ikväll..

..ite dipp lite chips, lite tippning och lite zlatan.. då kör vi!



Inglorious & idol bastards

Igår nalkades det lite bio, det var filmen som vi egentligen skulle sett i lördags men som vi ändrade oss om och såg idag istället..nämligen inglorious bastards. Kan vara det roligaste jag sett sedan jag satt och totalgarvade framför baksmällan, sinnes vilken sjukt oväntad och förjävla härlig film det var då! Den mysiga filmstämmningen sänktes dock lite av att 3 "kulturella" satt längst bak och härjade precis hela tiden!

Det märktes också att idol igår drog igång då det var näst intill tomt i biosalongen och likaså på stadens gator, är idol så jävla speciellt tycker att det är samma skit varje år, någon bonntölp ställer upp och skämmer ut sig o får betalt, aeh ska bojkotta idol i år!
Fan undra om idol är bra ikväll? måste nästan kolla...

Vad äre om?

Jaha då har spotify gått fucking mental och ballat ur, jag har nu suttit i stressande 10 min med ett precis knäpptyst ljud i högtalarna som riktikgt skär in i själen och man får minnesbilder ifrån tiden man levde innan spotify ens existerade.. jävlar vad hårt!

Hulken eller holken del 3

Det lutar fortfarande mer åt holken och vi kör därför några härliga träningspass med lite styrka på de även denna vecka.. sen blir jag väl som hulken? var inte han grön? då måste jag alltså äta massa gräs

Parkeringshysteri!

Hade tydligen uppstått nån form av parkeringshysteri här hemma i malmslätt när jag ikväll gled hem tsm med min bil, var tydligen smockat med bilar och inte en parkeringplats var ledig så långt ögat kunde nå.. då detta iprincip aldrig har hänt förut var jag tvungen att gnugga mig själv i ögonen innan jag insåg att det faktiskt var fullt och att jag var tvungen att åka jätte långt för att hitta en parkering ställa min bil där och tvingas gå hela vägen hem, detta tog mig kanske 4 min extra! Jag ska nu bygga en egen parkering där bara jag får stå, den ska bestå av ett par pinnar lite ketchup och och en jävla massa ledigt utrymme!


på´t igen

Det nalkades tydligen nån form av utgång även igår, 3 slitna själar i form av jag albin och jerry gjorde vårat bästa för att komma ur våra bakfylledvalor och börja ladda om och efter diverse pizza samt några öl skulle man kunna säga att vi kände oss hemma igen... vi var helt enkelt påväg mot "lets go fucking mental" stadiet.
Alkoholen flödade på sjukt bra som vanligt och det är idag mycket ångest i våra huvuden och tankar som" hur jävla mkt brände ja igår" kretsar omkring som en igelkott i buskarna på kvällen.
Men gårkvällen var händelserik ändå in i tånageln och bjöd på oväntade händelser hela tiden vilket gjorde att vi när vi sedan landade i malmslätt på våran klassiska efterfest som tydligen blivit nån form av tradiotion att ha när vi kommer hem hade mycket att snacka om!


Förjävla trevlig kväll

blev tydligen utgång igår med förfest på hemmaplan i malmslätt där jag bland annat lyckades omvanlda thessmos vita helg till allt annat än vit på bara några få minuter. Det var en förfest som hette duga som innehöll alla klassiska lekar som en kväll ska innehålla och stämmningen var på topp! vi landade sedan i stan för diversekroghäng som även det var förjävla trevlig och händelserikt! V avrundade sedan kvällen fulla som sprutor med någon form av mindre rolig taxiresa då våran favorittaxi hade "problem med bilen" och kunde inte köra. Väl hemma i mamlslätt bjöds de upp till någon form av efterfest i lekparken där vi hängde som små.. smidde lite planer inför den kommande kvällen osv. Hur vida de planeran blir av när man idag är fruktansvärt bakis och seg är sånt som märks!

stödvila

Tydligen varit full rulle hela dan med diverse löpning på 5 km samt lite öljakt på det hela efter det,
Nu planeras en klassisk stödvila för att komma i form inför kvällen!

Hulken eller holken del 2

Mitt liv som träningsnarkoman för att bli hulken i slutet av veckan har gått sådär... jag skyller på gamla krigsskador och dåligt väder! men imorn är jag på´t igen!!
Uppdatering kommer...

En arbetslös onsdag

Igår tog sig jag jerry och robin in till stan för att "fira" våra (inte jerrys) arbetslösa dagar som gör oss allt mer o mer rastlösa, tog tydligen några förjävla goda kalla öl på 55an bland en massa andra troligen rätt arbetslösa eller bara väldigt rastlösa ungdomar! Det var iaf en trevlig kväll som avslutades med nån form av korthysteri på Burger King då ingens kort funkade och kassakörskan kom på sanningen "ni har inga pengar va??" skrek hon


Bra jobbat!

Första steget mot en någorlunda mindre arbetslös vardag är tagen och jag har idag varit iväg och kastat in cv i lite olika affärer runt om i hela världen.

Tydligen rätt trött kille

Dagen idag har även den innehållit diverse löpning, dock var det med något tyngre steg som vi idag susade igenom spåret! Även vädret har varit på strålande humör och det firade vi med diverse promenad.. detta har resulterat i att jag nu är sinnessjukt trött och måste anstränga mig till max för att ens orka med att lyfta på fingrarna och skriva detta inlägg.. detta inlägg tog mig kanske 5 min att skriva, jag ska nu starta upp ett vandrarhem i fillipinerna där jag ska undervisa isbjörnar i hur man tar på sig en strumpa utan att ramla!


En tisdag bland arbetslösa folk och snabba p-nissar

Var idag iväg en sväng till arbetsförmedlingen för att tydligen hänga lite i "jobbrummet" bland 1050 andra arbetslösa stackare samt sätta in lite pengar på banken. Jag parkerade för första gången i mitt liv precis utanför arbetsförmedliningen för att slippa gå så långt då det finns risk att slita ut sig, man fick tydligen bara stå i en halvtimme och jag kände att det skulle jag nog ordna, efter besöket på arbetsförmedlingen myntade ja i några extra slantar och fick stå typ 5 min till för att hinna in på banken och lösa lite pengar men väl på banken var det några sega jävlar som skulle mynta in hela sin myntsamling som de gått och plockat från gator och sparat ihop hela livet så detta tog såklart lite tid.

Med 2 min efter att min parkering gått ut tänkte jag att äsch de kollar nog inte så jävla snabbt ja hinner lösa pengarna men ändrade mig sedan när jag såg att där stod en jävla svartklädd jänta och fingrade på bilarna, fick tydligen därför dra löpet mot bilen med folket runt om som var med på noterna och stod och klappade händerna och hejade fram mig.. väl framme vid bilen drog jag en såkallad "bolt poose" eller? och slänge mig sedan in i bilen och körde iväg innan kärringjävlen hunnit sätta dit nån lapp! det jag vill komma till är alltså att de är sinnesjukt snabba dem där jävla p-nissarna!