Nehe

Det blev ju inte riktikgt som planerat, planen om en sjulhelvetes hockeyfest med ett galet basvrål ser ut att utebli.. otur för mig.. tur för grannarna!


It´s a beatiful day

3 Månader med denna snygging idag!

Och vädret hade ju inte kunnat vara bättre dagen till ära!


Nytt projekt

Har påbörjat någon form av nytt projekt för att lyfta denna blogen lite från den feta grav som den faktiskt ligger i, sitter för tillfället och renasar min mobil för att kunna ta någon form av lite suddiga bilder som jag kan pryda denna blogg med. Varför rensar du mobilen tänker ni, är det för att den ska bli ren? nej det är för att mina satans mobil som jag kallar den inte har något som helst minne och får plats med ca en halv bild på minnet.. bra skit

Vilken comeback!

Då var det redan onsdag igen och igår var det tisdag som det brukar vara dagen innan onsdag!
På dessa 2 dagar har inte hänt mycket mer än att jag äntligen har gjort comeback på gymet efter hela 2 veckors uppehåll med snorsnytning som den enda träningen. Det var en storslagen comeback och folk hade radats upp i hundratal för att välkommna mig tillbaka till träningen efter mitt uppehåll och jag måste säga att jag kände mig minst sagt hedrad av detta och nu såhär i efterhand när jag sitter och skriver detta måste jag faktiskt erkänna att det hade varit jävligt mycket coolare om detta hade hänt men så var inte fallet! i verkliga livet var det enda som mötte mig i min comeback en skylt med feta bokstäver "ta av skorna!"

Nej men så mycket snö har det ju inte kommit!


Grannfejden - nystart?

Då min grannfejd här hemma verkar ha dött ut totalt funderar jag nu på att starta någon slags grannfejd med maddes grannar för att testa lite nytt så att säga! Tror dock att en grannfejd med dessa grannar är lite som att gräva sin egen grav! igår när jag skottade snö hemma hos älsklingen hade jag tanken i bakhuvudet att sula iväg en riktig snödriva på grannens tomt för att se reaktionen över detta men jag hejdade mig snabbt. Mitt beslut känns idag väldigt klokt då jag igår fick bevittna hur samma granne stod och skottade sin uppfart i ca 2 timmar, och jag kan då enkelt konstatera att en sån granne är ingen man vill ha i en fejd.. ja menar.. 2 timmar!!!

Söndag

Dagen till ära har det rivits av ett härligt jobbpass trots att det krävdes många snoozningar för mig o madde imorse innan vi faktiskt tog oss upp ur sängen för att ta tag i dagen!
Planen för kvällen är att åka ut till landet och förhoppningsvis slippa skotta snö i en halvtimme för att kunna ställa bilen utanför som igår men ja iaf ska jag ut till landet och åka och söndagsmysa lite med min sötunge!

Så då vet ni exakt vad jag gjort och ska göra idag.. frågan är ju nu.. känns det bra för er nu?

Plus på kontot

Sådär ja! då skulle man kunna konstatera ännu en helg att inkassera på den vita listan brevid jobblistan.. ja där, precis till höger...där ja! Med undantag från en utsökt öl kvällen till ära igår är det med chockade fingrar och en halvtorr strupe det kan konstateras att denna vita helgen snart är fullbordad, bara några timmar till. Förhoppningarna är nu stora att jag ikväll inte ska få något sammanbrott och börja häva i mig litervis med öl och klara detta för att plussa på karmakontot ytterliggare och känna mig lite småstolt sådär.. känns som jag kommer lyckas!

Hockeyfredag

Dagen till ära nalkades det lite härligt jobbpass som sedan följdes upp med att åka till donken och hämta upp en fetingbeställning som herr praktis gjort för att sedan åka hem till mannen i fråga och avnjuta några goda burgare framför lite skönlir i form av os-hockey. Kandidaten tog sig även han hem från lumpen för att få avnjuta lite hockey samt vårat häliga sällskap...tror jag.

Det hela blev en mycket trevlig och soft fredagkväll med lite för saltade popcorn som brände sönder våra läppar under kvällen och en soffa hemma hos jerry som ständigt tycktes vibrera..

Efter några skarpa tillsägningar till herr praktis om denna kraftiga vibration utan resultat beslöt sig jag och kandidaten för att helt enkelt byta ut honom.. namnet på hans ersättare "surrogat-praktis"


Mr update

Har tydligen uppdaterat min spotifylista med en hel del thåström efter förra helgens konsert.. killen är ju fan bra ju.. dyster, men bra!



Det tar sig!

Det tog näst intill en hel helg och en hel vecka för att bli kvitt förkylningen som härjade och jag är fortfarande inte helt kvitt den jävlen! Men ett steg i rätt riktning är ju iaf att jag nu förtiden inte behöver springa och snyta mig var 10e sekund utan nu klarar jag mig nästan i 10 min!

Sen att min blogg verkar ha åkt på någon form av influensa är en annan sak..

Troligen världens lyckligaste kille

 

 

 

 

You are my brown eyed girl <3


like a hangover

Har under hela helgen legat däckad i något som skulle kunna liknas med sveriges värsta förkylning och är tydligen fortfarande inte helt återsälld! som tur var har jag ju haft en underbar flickvän som tagit hand om mig bland alla snorpapper och diverse nässpray när jag själv legat lika utslagen som en uteliggare efter en riktikgt hård "grannfest"!



Bruno krossar imunförsvar!

Har gått och dragit på mig någon form av sinnesjuk förkylning, kan det vara thåströms andningar i sporthallen igår som tog sig in i mig och totalt krossade allt mitt imunsförsvar? kan det vara hans vän bruno som genom någon form av hypnos tog sönder allt mitt imunförsvar med sina håra ord?!

Frågorna är helt enkelt många men svaren få, klart är iaf att jag nu sitter här snorigare än någonsin och efter diverse jobbpass idag känner jag att ikväll blir en kväll att kuriera sig på! som tur var har jag ju en underbar sötis som tar hand om mig kvällen till ära och pysslar om mig, bjuder på mat o grejer! sweeet!


va fan

Nu gör jag ännu ett nytt försök att ta tag i det här med bloggandet!

mannen myten pundaren

Kvällen till ära nalkades det lite efterlängtad konsert här hemma i linköping, det var vårat kära johnossi samt thåstrom som tagit turnebussen och parkerat utan för sporthallen för att riva av lite konsert! Johnossi började som vanligt direkt med diverse hitar och försökte få fart på sporthallen.. detta gick inte så bra då folket runt omkring stod som levande gamnackar och diggade med, Jag jerry & brille bestämmde oss därför för att ta saken i egna händer och gick som de så fint heter Bananaz!

Vi lyckades få upp stämmningen i hallen och fick medhåll från ca 5 pers som nu vågade släppa lös!
Efter diverse paus och brille pratat ut om sina heta dejter med diverse innebandyspelare från Linköping var det dags för mannen myten legenden.. pundaren.. tårtan thåström! Vilken röst.. vilken sång.. vilken fylla!!

Men med spretiga fingrar dominerade han sporthallen och bjöd på en rejäl uppvisning!
Kvällen till ära hade han tydligen bjudit någon form av gästartist som var poet och som dödade toalt all stämming som thåström lyckats bygga upp! Efter en dikt på 20 min med orden teeeeeeeror... och livmoder som dödar spermier osv var det med glädje som denne man gick av scenen och vi kunde alla konstatera att thåströms pundarvän inte var något att ha!

Men tummen upp för en bra konsertkväll i stela linköping!

Bra missförstånd

Jag & min kära flickvän var trötta efter diverse krogrunda och ville bara hem och jag skymtar då näst intill inte en enda svarttaxi till min förvåning men efter några minuters spanande ser jag en kulturell stå och äta en burgare och tänker att han måste vara ledig...

Går därför fram och kläcker kommentaren:
"Tja.. kör du ikväll eller? vi tänkte åka till gottfridsberg"
Mannen i fråga tittar förundrat några sekunder på mig och svarar sedan
"Nej jag kör inte taxi.. jag väntar på en!"
"Jaha.. oväntat" Säger jag när jag inser mitt misstag men tänker sedan att va fan, ett ärligt misstag.. alla ser ju trots allt nästan likadana ut!

Mycket har hänt sedan sist!

- En "kulturell" har sparkat på min bil för att han tyckte jag stod i vägen då hans cykel tydligen behövde 20 meter i bredd som avstånd

- Jag har för första gången i hela mitt 19 (snart 20) år långa liv besiktat bilen och fick just klagomål på denne "kulturelles" verk!

-Jag har hängt med i trenden och införskattat mig det allra senaste busskortet och lärt inte bara mig själv utan fulla gamla tanter hur de funkar!

-Jag och min sötunge drog en impulssväng på stan och det hela slutade 1100 kr senare med 5 påsar!

-Jag har börjat gymma igen och min kropp är nu mer sliten än någonsin men börjar återhämta sig..

-Jag har haft en ledig helg

-Jag har fått klagomål för mina försök att laga mat

-Jag har åkt buss flera dagar i rad och lämnat bilen hemma

Det har varit ett par händelserika dagar som ni märker!

Snart

Bloggen är tillbaka imorgon eftermiddag igen!

Lite tisdag och träningsverk

Dagen till ära har det jobbats några timmar med vad man skulle kunna kalla sveriges fetaste träningsvek efter att ha kommit igång med gymmandet igen efter nästan ett års uppehåll! Resten av kvällen är tänkt att spenderas med min sötunge framför en riktikgt fet godispåse och finalen av paradise hotel... ja jag kollar tydligen numera på detta program!

En liten nypa salt.. en väldigt liten

Efter att ha hävdat i snart ett år att jag inom en snar framtid ska köpa gymkort är det många runt om landet som helt enkelt börja ta detta med en nypa salt som man så fint säger, detta jag kommer säga nu vill jag däremot att ni tar med extremt lite salt.. nästan inget salt alls.. osaltat helt enkelt! jag ska helt enkelt inhandla gymkort!!

Efter att ha smygtränat gratis i en dag är planen att fortsätta med detta för att sedan nästa vecka hosta upp lite kontanter och binda upp mig för ett års pumpande!