Kandidaten

Igår var det finfrämmande på besök i vår stad, kandiaten abe gjorde någon form av gästspel efter en vecka i det hårda lumpen livet, Med rakad skalle och ett kriminellt utseende tog han gatorna med storm och ett kärt återseende utspelade sig alltså därför igår kväll.. under kvällen idag framkom denna video på just denne.. kandidaten din förbannande linslus!

http://www.tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/skaraborg?videoId=1.1448117

Is-Björn

Någon form av sjukt vidrig kyla infinner sig tydligen just nu i vårat avlånga land, snart blir det till att skjuta isbjörnar om denna iskyla ska hålla i sig.. is-björnar? är dessa gjorda av is och smälter om solen kommer fram? jaa men det stämmer

Bloggkyla?

Vad har hänt med bloggen är frågan som formas på alla läppar runt om i hela landet, det och "var fan är sommaren?!" vart sommaren är kan jag inte tala om för er då detta är lika oklart som en riktikgt svår gåta i fångarna på fortet men vad jag kan tala om för er är att bloggen hamnat lite på latsidan då jag inte haft den tiden och inspirationen till att klämma ner ett bra inlägg i bloggen.. men nu nalkas tydligen diverse ledighet då min karriär som fast antsälld är över för denna gången och bloggen kommer nog därför att få sig ett skjut! "troligt" tänker ni.. fy fan så taskigt

Poliser överallt

Fick någon form av smärre panik då jag under hela min långa färd på 10 min hem mötte ca 4 polisbilar samt diverse ambulanser som troligen skulle hämta upp eller bara håna alla stackare som varit ute o slirat...av vägen

Tydligen lite småhalt

Infann sig tydligen någon form av sjukt mycket snö under hela dagen snöande... såå kan man ju inte skriva?
Men det är iaf så det ligger till och efter att ha stått och skrapat bort snö från bilen i 10 min för att ens kunna tänka tanken på att kunna åka nånstans efter jobbet var det med snabba händer det fick styras då bilen inte riktikt ville hålla sig kvar på vägen. Men tack vare mina snabba händer sitter jag nu här och bilen står ute i kylan och samlar snö. Men det var inte alla som hade snabba händer noterade jag och vinkade till ett antal bilar som inte riktikgt klarat av det här med att behålla bilen på vägen!

Hur många gånger kan man skriva "snabba händer" i ett o samma inlägg är ju funderingen efter att ha läst igenom detta.. vet att du tänkte precis samma sak din jävel!

Inget mer snö..lite? NEJ!

Hörde rykten om att det imorgon och på torsdag kommer att infinna sig någon form av snöfall över linkan och spola bort alla våra drömmar om att våren snart är här, jag tycker att vi alla sluter upp i en enda stor kamp emot snön för att visa att den faktiskt inte har något här att göra och att vi alla har fått nog av den.. vi kan väl alla kanske hälla massa varmt vatten på den så den försvinner...? massor varmt vatten.. ca 3 liter? NEJ mer!!

Lite tisdag

Dagen till ära har det rivits av veckans första jobbpass på 9 timmar, efter att dessa 9 timmar fullkomligt flugit förbi bjöd praktis hem mig på middag och jag var inte sen med att tacka nej så slängde mig in i bilen och körde dit där det hängdes resten av kvällen och smeds planer inför allt som komma skall framöver.. det är mycket pågång nu tydligen!


Då kör vi..

en vecka fullproppad med jobb, min sista vecka som fast anställd efter en månads vikariat och det ska ta till varas på, nästa vecka är det tillbaka till det arbetslösa livet med en fritid i överflöd! kör bah kör

Helgens bästa citat..

Helgen bästa citat kommer denna vecka tyvärr att utgå pga att det helt enkelt inte kläcktes så många bra citat! så kan det gå ibland och det är inte mycket att göra åt och planer smids nu istället på att välja ut veckans bästa citat varje vecka istället för helgens då det ibland helt enkelt blir för några dar och för några citat att bolla med!

En update sen sist

I fredags vaknade man upp brevid sin favvotjej efter att ha avnjutit någon form av sjukt härlig sovmorgon och följde sedan upp detta med att bara ta de lugnt hela dan för att på kvällen åka in och göra någon form av gästspel hemma hos thessmo där det var en nykter kille samt en halvnykter hund som gjorde sitt yttersta för att supa ner de 3 tjejerna som korkat upp sina vinflaskor.. jag tycker vi lyckades rätt bra!
Efter detta åkte jag nykter..jätte nykter.. hur nykter som helst..fan.. och hämtade upp min snygging och åkte hem för att pussa lite nyktra pussar på henne.

I lördags nalkades de jobb och efter jobbet hade det tydligen tillagats någon form av lyxmiddag av min kära flickvän så då fick jag glida hem och känna mig som en kung och äta vad som kan ha varit det godaste ja ätit! kvällen gick i lugnets tecken då vi båda var trötta efter diverse jobb och träningspass och slängde därför på lite filmer och hade det allmänt mys!

Ännu en vit helg

Då var ännu en helg över och inskriven i historieböckerna som en helt vit helg! med lite härliga jobbpass var det med ett gott samvete det igår och i fredags endast intogs läsk i flytande form och inte en droppe alkohol, som tur var har jag under hela min helg haft ett mycket bra sällskap som stöttat mig igenom detta och lyft upp mig i de allra tyngsta timmarna samt förhindrat mig grovt från att ens tänka tankarna till att höra det härliga ljudet av att en öl öppnas... fan nu hör ja ljudet framför mig.. hur vet jag att det är framför mig? örorna sitter ju på sidan?


Puuh

Som tur var såg min sötunge inte ut som på bilden och hon hade kvar samma ansikte o hår.. tur!

Livrädd

Imorse avnjöts någon form av sinnesjukt skön sovmorgon då det nalkas lite ledig dag dagen till ära!
Idag är planen att spendera denna lediga dag med min sötunge som tydligen skulle in till gymet och pumpa upp musklerna lite innan hon skulle komma hit.. hon har nu pumpat i ett antal timmar och jag känner mig nu orolig för hur stark hon har blivit under dessa långa timmar hon spenderat på gymmet..det är med det värsta tänkbara scenariet ja tänker mig att hon kanske kommer se ut såhär..ja det finns risk att hon färgat håret och bytt ansikte.. fan det hoppas ja verkligen inte!


Donken ballar ur


Byggare snobb

Dagen till ära har det bränts av veckans sista jobbpass där man även idag fick agera byggjobbare då vi håller på och bygger om hela våran skoavdelning på intersport! tyvärr går inte arbetstiderna därefter, ja byggjobbare jobbar ju en kvart och tar sedan en halvtimmes fika och håller sedan på så tills de tillslut klockan 4 slänger sina grejer i väggen och spottar ut snusen, kliar sig i springan och brummar iväg med bilen.. kanske för att dricka en sista kaffe på vägen hem? nu påstår inte jag att jag har några fördomar mot byggjobbare, det var ni som tänkte den tanken!


Mustachkampen - Avslutad med omedelbar verkan

Det är utan någon som helst förklaring om varför eller om när denna kamp gick i graven men nu är den iaf över lika snabbt som den kom, alla tröttnade på att se ut som små moppeturkar med för stora mustacher och tog genast till kniven och en vinnare var omöjlig att utse... det höll iaf i 20 dar, över förväntan!

Som salt i plåstren på såren för att helgens citat blev försent får ni här ett extra utfärdat under dagen


Klockren helg tydligen

Då är bloggen tillbaka i bruk igen efter något som man skulle kunna kalla en utomordentligt lyckad helg som bjöd på två dagars ölande!

Fredagen korkades upp med avskedsölen hemma hos militär abe som tar klivet in i lumpen
medan lördagen korkades upp med firandeölen..kan man säga så? hemma hos mimmi som "tog klivet in på systemet med ett giltigt legg ålder!"

I söndags kunde en slutsats dra av att denna helg skulle vi kunna leva på länge...säkert i flera dagar!

Helgens bästa citat - v.2


Full rulle

Bloggen är tillbaka igen imorgonkväll!!

Då kör vi lite ledig helg

Min första lediga helg sedan någon gång i november firades av med ett sjukt lyckat avskedskrök hemma hos albin som ska ta o rycka in lite i lumpen nästa vecka, kvällen var som ett prick över ett i skulle man nästan kunna säga och klockren kväll är sammnfattning som var på alla våra läppar när vi imorse vaknade upp hemma hos praktis och summerade gårdagen.. tackar vi för!

Klockan är..

..runt 10 och jag funderar starkt på att slänga in handuken för att tagga diverse uppgång imorgon klockan 7, det är okej att kalla mig sliten!

Vill även passa på att länka till den stora premiären för dagen som herr bagare ligger bakom..ett lyft på hatten och ett stort grattis till det nya jobbet! 
http://www.runnersworld.se/blogs/prylbloggen/index.htm

Mustachkampen -

Det cirkulerar just nu en massa falska rykten om min mustach på jobbet, rykten som hävdar att jag rakat av mig min mustach en gång effter första rakningen men dessa rykten är inget annat än falska och jag känner mig just nu frustrerad över min dåliga mustachväxt som jag så kaxigt innan skrutit om på jobbet.. tur att minst mustach inte förlar för då hade de nog blivit piskrapp på intersport för min del!

Mr omställning

Börjar känna mig lite småsliten då min kropp nu tydligen är påväg in i någon slags hastig övergång från att gå hemma och vara jätte myket arbetslös till att köra lite vick i en månad som fast anställd.. har min kära flickvän att tacka för att jag lever idag då hon presenterade mig för en värld av kaffe och det är nog det som idag gör att jag fortfarande kan stå på benen innan denna omvädning är slutförd till hundra procent!

Nyttig tydligen!

Jag har under Januari månad bestämt mig för en lite nyttigare samt en lite vitare månad än vad som brukar infalla..man skulle kunna kalla det för recoverymånad och det känns som en mycket klok idé innan alla vårkrök som stundar under snön

Och som om inte det vore nog (och nu är de nog läge för er att stänga hakan) så har jag återigen detta år gått med i vad man skulle kunna kalla en lite nyttigare pakt, denna gången med min sötis! Den innefattar att godis får endast infalla i kroppen 1 enda gång per vecka och likaså gäller läsk.. och till detta toppas lite härliga promenader på en halvimil om inte mer varje dag för att sedan avrunda med ett litet styrkepass efter detta!




Hard work work

Dagarna flyter på och det är i dessa tider mest jobb som gäller och en arbetslös gammal stel räv som jag känner att det tar på kratterna att jobba som fast anställd i en månad men måste medge att det är väldigt roligt och det tycker tydligen även min plånbok!

Helgens bästa citat - v.1

Måste tyvärr meddela att denna helg faktiskt inte innehöll något citat som når upp till standarden i bloggen och jag slänger därför in ett gammalt men ack så klockrent citat utfärdat i dimman någonstans i stan för många nätter sedan:



Doctor volvo

Höll tydligen på att köra på ett riktikgt stort rådjur igår påväg hem till min snygging men som tur var så ville tydligen min fot och bilen annat och löste detta galant.. min bil räddar alltså liv..vilken pärla!

Mustachkampen - vecka 2

Hade tydligen skrivit en jättelångt inlägg om detta men min dator ville utmana ödet lite och stängde därför ner detta..så därför blir de ett kortare ihopplock av vad ja skrev!

Den pågående mustachkampen går nu in på sin andra vecka och det kan redan nu börja skymtas en hel del fina hårväxter över läpparna på herrarna på intersport.. oväntade mustacher har börjat se dagsljus för första gången hos vissa och jag skulle såhär redan i vecka 2 höja min chanser från goda till otroligt goda då min växer fram sakta men säkert i en utomordentligt bra takt!

För er som inte är med på reglerna är de enkla, alla rakar sig helt den 1a januari och låter sedan mustachen växa vilt och den som sedan först tar till kvinen förlorar och så håller de på tills en man står ensam kvar.. bäddat för dramatik!

Bilder osv på deltagarna kommer att komma inom en snar framtid allt för att höja dramatiken ytterliggare för er läsare!

Tar tillbaka´t!

Den utlovade skärpningen om fler inlägg på bloggen gick ju inte riktikgt som planerat och jag tar därför tillbaka den och säger istället att jag ska försöka hinna med att blogga när det bjuds på diverse tid och motivation... idag är inte en sådan dag och jag hänvisar istället till morgondagen då det som vanligt på söndagar bjuds på diverse klockrena citat samt även en uptade om den spännande pågående mustachkampen samt även ännu en följetång om mitt liv i någon form av lite recovery månad!

Skärpning utlovas!

Har noterat ett stort fall på bloggläsarna och det går rykten på stan om att det inte längre presteras i bloggen som på gamla goda tiden, bara höromdan blev jag utskälld på jobbet och fick kännedom om 2 tunga avhopp bland mina trogna läsare, detta ledde till stor frustration och jag satte mig därför o skrev ner 5 inlägg på en och samma kväll allt för att rädda upp alla missade dagar då ni kära läsare har fått vara utan något att läsa!

Men nu säger jag detta för sista gången. jag ska ta tag i kragen och vika den 2 gånger och sedan skärpa mig med bloggandet och utlovar därmed igen minst ett inlägg per dag för att rädda er i den kyla som råder i landet!! om detta medför fler trogna återstår att se...

Att skrapa bilen är tydligen inte stämmningshöjjare

Har idag noterat mycket starkt att det är fler än jag här i världen som inte orkar ta tag i den lilla isskrapan och ta sig ut ur bilen för att skrapa tills händerna är blåa, idag mötte jag en bil som hade skrapat ett extremt litet hål på rutan och satt framåtlutad likt en ringare i nottredamm (stavning tas med klackspark) för att ens få en skymt av vad denna människa körde över under färdens gång.. medan jag var lite smartare och skrapadet ett större hål på ena sidan av rutan så jag lite lett vridern i bilen kunde luta mig tillbaka och passera alla andra bilar som inte tänkt lika långt..


Årskrönika över året som kallades 2009

Då var det dags igen för att kladda ner ännu ett sånt där klassiskt inlägg i bloggen som tydligen hör till vanligenheten såhär när det nalkas lite nytt år, har noterat att det är väldigt många som har hängt med i trenden och gjort någon form av bildsammanfattning över året som gått men då jag inte besitter varken ork till detta eller ens jätte många bilder kommer jag att kombinera detta års krönika lite med en kortare sammanfattning nu för att sedan varva på ett bildspel med några härliga bilder från året som gått för att sedan efter det avsluta med någon form av lista... detta kan mycket väl leda till storslagen sucée!

Gick ut starkt diret i januari och det visade sig att det var månaden då jag för första gången i mitt liv tog på mig en jobbtröjja och fick för första gången i mitt liv en riktig lön med riktiga pengar! Detta avrundades sedan perfekt till sluten av månaden med att jag äntligen klarade av att ta det förbannade körkortet efter 3 misslyckade försök och vuxenpoängen för månaden var ett faktum!

2009 var oxå ett stort år för min lilla hemby malmslätt som verklige gjorde sig ett namn på kartan detta år med storheter som hivmannen som prydde våra svenska tidningar samt framodling av Mackan Edlund som det visade sig under året.. inte av hivmannen då förstås!

2009 var året då brille höll i alla klassika filmkvällar hemma hos henne följt med garv chips och en hel del dipp!

Det var ett år fyllt med sjukta många roliga fyllor och med storheter som studentkryssning nollning och självklart studenten i sig var fylleåret 2009 en dundersucé! Och då detta var året då vi äntligen fick ramla in på dansgolvet på platens upplevdes därför många otroligt roliga samt sjukta mental kvällar innanför just dessa dörrar!

2009 var året då jag fick känna på livet som arbetslös och ett liv med lite för mycket fritid för sitt eget bäsata ibland.

2009 var året då man inte längre fick ladda ner film.. alla fortsatte ändå..

Sommaren 2009 var bäddat för en klockren sommar vilket det oxå blev, med ett peace and love besök även detta år samt en massa härliga öl i solen och lite student på det var det en toppen sommar som passerade snabbare än godståget!

2009 var ett år där jag samlade in lite härliga vuxenpoäng med diverse körkortstagande samt studentagande  men iövrigt såg det ut att bli som vilket år som helst fyllt med intriger emellanåt, diverse otroliga deppkurvor blandat med diverse riktiga glädevågor..

2009 års höjdpunkt är det ingen tvekan på utan detta år slutade på bästa tänkbara sätt årets dunderhöjdpunkt är att jag träffade en sjukt underbar flickvän som inte bara är världens sötaste och snyggaste tjej utan även världens bästa tjej i alla kategorier och jag kunde därför avsluta året 2009 som världens lyckligaste och mest lyckosamma kille med ett stort fett leende på läpparna och med en helt underbar nyårspuss på min älskling!
Vilket förgyllde hela mitt 2009 egentligen och den 24 november är ett glädjedatum utan dess like!


2010 hoppas jag korfattat på att det ska bli ett bra år med ännu fler och större vuxenkliv i form av fast jobb och egen lya!

Gott nytt år då gott folk!

It happens to be true, I only want to be with you.


Poliskontrolls premiär

Fastnade tydligen idag påväg till jobbet i någon form av smärre poliskontroll och då det var premiär för mig att fasta i en kontroll var det med nervösa ben jag sladdade in till kanten i det hala vädret och gjorde tydligen någon form av sucée.. med nervösa händer försöker jag fifla upp rutan som tydligen frusit fast, efter några desperata försök att öpnna den tar jag tag i dörren och öppnar den och polisen hälsar och säger sedan "körkort och nykterhetskontroll, vi ska bara kolla så den inte ger några utslag" varav en nervös kille som samtidigt fumlar efter sitt körkort någonstans i fickan svarar "det hoppas jag inte det ska göra..he he he"

Efter denna stela öppning tar polisen fram blåsinstrumentet och ber mig blåsa hårt vilket jag oxå göra och efter 3 försök kunde vi tydligen båda konstatera att den var trasig och jag som redan var stressad klämmer fram "är lite stressad till jobbet.. he he he" och polisen går och hämtar kollegans blåsinstrument och efter att ha tagit någon form av superandetag och blivit godkänd kunde jag fumla mig vidare till jobbet något förundrar över hur denna polisdebut gick till och galet glad för att igårkväll faktiskt blev en lugn kväll och inget annat!

snart så!

En sammanfattning av året som kallades 2009 kommer infinna sig på bloggen under morgondagen..


mustaschkampen - Dag 2

kampen är nu inne på sin andra dag och som tur är börjar man kunna skymta några få skäggstubbar långt där inne som äntligen börjar titta fram för att pryda mitt sjukt nakna ansikte! ett liv som skägglös känns väldigt offside och detta kommer nog aldrig att ske igen då mitt ansikte likt en sandpapper just nu river sönder allt som kommer i dess väg..är de ens lagligt att vara såhär oskäggig?!


Helgens bästa citat - v.53


mustaschkampen - Dag 1

Jag har idag gått runt och undvikit speglar hela dagen då jag nu ser ut som en liten 12 årig kille som inte sett skägg i hela sitt liv utan drar i de få fjun han har på hakan för att försöka få dem att växa! denna mustaschkamp tar kål på mig och det är frågan hur länge jag kommer stå ut då jag redan dag 1 börjar känna tvivel till mitt beslut att raka av skägget, men jag ska kämpa på för er läsare.. fortsättning på denna kamp följer!

Gott nytt

Då har det rivitas av ännu ett nyårsfirande som sagt och årets fest måste jag säga att den var även den mycket lyckad, gick in med inställningen att inte ha några som helst förväntningar vilket oxå visade sig vara nyckeln till framgång då hela kvällen var en mycket rolig kväll som slutade hemma hos praktis klockan halv 6 med funderingen på vart fan all dipp har tagit vägen?!


mustaschkampen - start

En av sveriges mäst lästa blogg kan idag stolt presentera en ny följetång för er läsare som ni kommer att kunna följa under en obestämd tid, det är nämligen så att jag har gått med i något som kallas för mustaschkampen (googlade för att få rätt stavning) på jobbet och reglerna är enkla och tydliga, 1 januari helrakar sig alla killar i ansiktet och låter sedan bara mustaschen växa ut och håller sedan de andra områderna i ansiktet helrakat.. detta kommer att osökt leda till att killarna på intersport kommer att se ut som ett gäng moppeturkar och eventuellt sänka försäljningen drastiskt, men kampen om vem som kommer att odla störst mustasch kan bli spännande

Bloggen kommer naturligtvis att vara med under denna spännande kamp och ständigt rapportera om händelser samt spännande mustaschväxter och se till att ni får följa med i allt som händer, bilder på mustaschutveckligen kommer även att infinna sig i bloggen under tiden så pass på för nu bjuds de på följetång!






Innan den fruktansvärda rakningen


Då var det tillbaka till det vanliga

Då har det tydligen rivits av ännu ett nyår och även detta år kan det konstateras att det var en succé som höll på ända in på småtimmarna! på grund av diverse stress och press inför nyår har bloggandet blivit lite lidande och detta får jag väl lyfta på hatten klia mig i håret och be om ursäkt för men trösta er med att bloggen nu är tillbaka som vanligt igen efter diverse jul samt nyårsfirande!

Update på äventyren som förekommit kommer att infinna sig i bloggen imorgon