Bloggkändis

Tar på mig priset som en av sveriges sämsta bloggare och gör inte ens något försök till att försöka förklara bort detta 6 dagar långa uppehåll, ett försök känns i detta läge helt meningslöst.. det känns lite som att åka skidor till stan nu när våren äntligen är här så att säga!

Slänger istället in en bild på mig och hasse från den kändistäta utgången förra torsdagen!
Hasse som är en av mina dagliga läsare här på bloggen var alltså mannen som kan fram till mig till krogen och frågade "kan vi inte ta en bild ihop..och sätta upp tummen sådär snyggt?" härlig kille den där hasse!


Årets första utelöp avklarat

Ca 3,5 km löpning bjöds de på och såhär i efterhand känns det bra efter årets något försenade utepremiär !

Hör upp!

Bilder ifrån helgens bravader kommer att infinna sig på facebook samt lite på bloggen under eftermiddagen imorn!

Vilken helg!

Vilken otrolig helg det bjöds på i helgen med 2 helt otroliga dubbelkrök samt en hel helgs firande av både mig och min snyggning samt min broder och maddes mamma!

Det öppnades upp starkt hemma hos mig med en sjuhelvetes förfest, det spelades ölspel,östgötasången på repeat, det spelades wiii i mängder och stämningen fullkommligt flödade och likaså alkoholen och det hela toppades av men diverse klockren krogrunda där man lurades på mig flatline osv.

Det hela började igen tidigt på lördag morgon hemma hos madde med firande och sedan korkades det upp igen och ölen flödade ännu en gång på hur fint som helst och kvällen var mycket lyckad rakt igenom men mycket härligt folk!

På söndagen var det återigen dags för middag samt firande hemma hos mig med min bror o familj så de var bara att ta på sig solbrillorna och ge sig ut och nu såhär några dagar efter så börjar jag faktiskt närma mig något som liknar en återhämtning!

Men vilken otroligt lyckad helg!!

 

Madde<3


Mr bakfull

Grymt sliten efter den hårdaste helgen på väldigt länge, men vilken helg sen! bloggen räknar jag med att återuppta när jag återigen lever... skulle tippa på runt imorn!

Tupplur?

Imorse var jag uppe med tuppen som man brukar säga, var dock så tidigt att inte ens tuppen var vaken tydligen och jag gick därför upp med en sovande tupp.. tog han en tupp-lur?!

Imorse nalkades det ett litet besök på jobbet för att sedan åka hem och inte göra allt för mycket och nu sitter man här då många timmar senare och tänkter tillbaka på hur lite man faktiskt har gjort idag! jag inser snabbt att detta inte håller och ska därför snart dra mig till gymet för att bli av med lite överskottsenergi och sedan bär det av hem och mysa med min sötunge!

Madde<3

Snart så

Då var det dags för en ny vecka men det är inte vilken vecka som helst utan det nalkas nämligen födelsedagsvecka vilket innebär en startad nedräkning tills jag får sätta min vuxna fot inne på systemet!

Vit helg?

Svaret på vad man gör en vit helg är att man sätter sig på pitchers och tar några öl och lyckas under hela kvällen vinna vinster i form av gratis jordnötter då man är de enda som svarar på frågorna som DJ:n ställer!
Trevlig lördagskväll med Älskling, Abe & Elli helt enkelt!

va fään

Vit helg stundar... men vad hittar man på när det är vit helg?

!

06.30?!?

Klockan 06.30 ringde klockan imorse och det kunde konstateras att det var ett par trötta ögon som klev upp..(resten av kroppen då? låg den kvar?!) för att inta gymets lugna golv och riva av lite gymmande 2 timmar innan jobbet idag, resultat blev helt enkelt att hade jag väl satt mig ner på jobbet tog det minst 10 min att ta sig upp..

What have i become?

Precis som rubriken säger så får det nu faktiskt ta och vara nog, detta är faktiskt ett av alla få inläg som jag publicerat i min blogg de senaste 3 åren som jag faktiskt har bloggat som faktiskt inte innehåller ett enda skämt utan bara är ett seriöst inlägg helt enkelt! så om ni förväntar er något roligt får ni titta in imorn igen!!

Som alla mina vänner troligen känner till så är jag inte världens bästa på att passa tider och lyckas därför alltid att vara sen och tvinga folk stå och vänta på mig i allt från 10 min till 30 min! detta har pågått alldelles för länge och när jag nu verkligen har insett (lite sen?!?) hur illa detta faktiskt är och att det för tillfället mest drabbar den personen som jag älskar av hela mitt hjärta med jämna mellanrum och både sårar och upprör henne.. jag talar så klart om den finaste flickan i världen, min kära flickvän som lyser upp alla mina dagar på ett sätt solen inte ens är i närheten av!

när jag nu insett vad jag håller på med.. vad jag kan förlora.. vad jag hela tiden har utsatt mina vänner för så inser jag att nu är det fan på tiden att sätta ner foten och ändra på detta.. för att citera thåström "jag är en idot, jag borde ha förstått!"

Jag vet inte hur det är med er om ni gjort eller inte men troligen har de hänt någongång men iaf att inse att man sårar de människor man älskar mest av allt innerstinne och att man kan förlora världens bästa flickvän på grund av att man beter sig som en liten barunge och inte kan passa tider med mera är en riktikg hjärtskärare som får en vakna till och verkligen vilja förändras för deras skull och säga till sig själv "väx upp för fan, vad håller du på med?!!"

och det är precis det som jag har gjort nu och hädanefter ska jag förändras till det bättre för att sluta såra folk runt omkring mig och denna gången ska det verkligen märkas av att jag försöker!!

Till sist vill jag bara säga, jag älskar dig Madelen Johansson! <3








Mycket snack & lite verkstad!

Då var det bestämt! det ska inom en snar framtid tatueras in något snyggt på min underarm efter många års snack om saken!

"Men hade jag vetat att de fick springa så hade jag ju självklart sagt ja!"

Idag har jag inte så mycket att dela med mig av så jag bjuder istället på detta otroligt underbara youtubeklipp!


Den bakfulla kocken

Då det var halvöppna ögon som gällde igårkväll blev det en mycket lugn och skön lördagskväll som innehöll god mat,godis och en jävla massa läsk!
Jag imponerade stort igår med mina matkunskaper jag snappat upp i älsklingens kök och briljerade när jag helt på egen hand igår tillagade en mycket god taco till oss båda!
Nu funderar jag på att öppna egen resturang och enbart servera taco.. för det är typ det enda jag kan laga än så länge.. lite pasta oxå då iuf.. det löser sig!



Fredagskvällen får 5/5 spotifylistor

Det rullades som sagt basker hemma hos jerry i fredags och kandidaten hade hittat hem från de kalla skogarna och bjöd på lumpenhistorier i massor! Det bunkrades upp med öl i massor och en såkallad spotify fest intog sig som vanligt senare under kvällen då det oxå börjades sjunga någon form av allsång, även om tonerna inte var jätte vackra var musiken bra!

Senare fram emot kvällen tittade Thessmo & Co in på ett gästspel och mallan tog fyllekäk till en helt ny nivå.. hon mallade ur som vanligt och hade med sig en matlåda.. med någon form av kött i som hon satt och slängde i sig medan vi andra förundrat tittade på men vi behövde inte sitta hungriga länge för mitt i den dimma som rodde så tog kocken jerry tag i saken och sprang ut i köket och kom sedan ut med fyllemackor till oss alla.. utan mallan då som fortfarande satt och tuggade på sin biff.

Kvällen fortsatte att rulla på och blev bara blötare och blötare.. abe skulle göra ett rapmove och spillde ut hela sin öl tex. men efter många öl så tog vi oss in till staden till fots och skakde sedan loss på platensdansgolv! senare på kvällen kom även min älskling och gjorde gästspel efter diverse lantisfest och förgyllde kvällen ytterliggare lite.


Några av alla dessa öl som det laddats upp med inför kvällen



Resultatet av kandidatens rap-move..blöta byxor




Tecken på "Spotify-Fest"

Baskerprov

Igår rullades det basker hemma hos praktis som så många gånger förr! det var en mycket trevlig kväll och bilder och diverse uppdatering på spännande händelser kommer att infinna sig i bloggen imorn!

Idag är det med en uttorkad strupe, lite skakiga fingrar och en väldigt sliten flickvän som detta inlägg skrivs.. värt det!

Finns inte mycket att klaga på

 





Pro(v)sitt! nej tack jag har träningsverk

Jag har som bekant börjat likt halva sverige "ett nyttigare" liv och har därför bokat upp mig ett år för diverse gymmande! Tillsammans med min vapendragare praktis jerry samt min flickvän var det igår jag satte min fot något försenad på ett passa bland de första gångerna i mitt liv.. imorse när jag vaknade kunde jag inte röra mig och jag berar nu att kvällens öldrickning är i fara..får nog stå upp hela kvällen för om jag sätter mig ner kommer jag likt en pensionär skrika ut i smärta och sedan ta fram en käpp ur backfickan och stödja mig på! får den plats?

 


Väl mött!

Jag måste medge att jag är mycket imponerad att ni likt blodiglar hänger er kvar i bloggen trots noll uppdatering på 6 dagar och ett smärre blogguppehåll igen! detta måste medges att det känns fint i själen att se och jag väljer därför att träda fram ur skuggan och gräva mig fram ur mitt ide igen och återuppta bloggen med lite mer motivation denna gång!