Fjortisarnas kväll

Ikväll äre då dags för valborg en jävligt överskattad kväll men va fn det blir vad man gör det till!

Frågan är firar man första maj ikväll eller firar man alla små fjortisar som ska supa till o däcka i nått dicke nånstans??

Jag ska iaf fira båda!!!



Får väl se vad kvällen har att bjuda på...

Lelle <3

Nedräkningen har börjat

60 Dar till Grekland

33 Dar till Hammarby

52 Dar till Sommarlovet

Inflamationer o helvete

Jahopp jävla träligtdå att man börjar få tillbaka sin jävla muskelinflamation i bröstet igen då!!
känns förjävligt

var ju annars grymt jävla taggad inför träning ikväll men Nej blev inget ... så nu blir det till att vila o se va som händer.


Älskar lelle<3

Jobbiga dagar

Den här veckan har ju inte börjat allt för bra direkt då!

har varit sjukt jobbiga dagar den här veckan!!

Känner mig rätt så jävla trött på allt skit!

Hoppas att allt löser sig snart då för ja pallar inte mer nu ....
¨

Älskar dig lelle <3
152732-25

Rätt trevlig kväll.

Igår så var det då lördag och LHC spelade match va. Då tänkte man sig en liten fest va men vi drog oss till milla där vi kollade på matchen det var trevligt dock synd att dem förlorade då!
sen så efter förlusten så drog vi oss tjuriga mot stan för att se om det var något drag där men det var ju inte mycket att ha plus att milla förgiftade mig dock blev hon med förgiftad :P båda gick runt o hade as ont i magen va jätte roligt! så både hon o ja var extremt festsugna!!

Men sen väl inne i stan var det så sjukt dött så vi gick runt lite sedan så satte vi oss på bussen hem och på bussen så träffar man ju josse o linnea så då slutade kvällen med en liten efterfest vid kärna centrum med linnea :) mkt trevligt var det mkt gamla minnen som kom upp där va! :)
Och sen vid kl 3 drog jag mig hemåt en aning trött o la mig o somna direkt

image32





Och idag har jag bara slappat typ väntar på lelle som ska titta förbi här sen blir det en fika på stan eller nått. kan det bli bio?? :)

ajja rätt lyckad helg ändå.

SJUKT JOBBIG!!


Älskar lelle <3

Jävla bra humör på de!

Var ett tag sen jag skrev blogg nu va men idag har jag faktiskt varit på ett jävla bra humör hela dan asså! det har varit fint!
Kan det kanske vara för den där otroligt lilla sovmorogonen som jag fick imorse eller kan det vara för att mina nya jeans är så sjukt snygga? ja nått är det iaf

Idag har jag då varit i skolan då först va segt men ändå roligt på nått vis :S

sen så träffad jag josse och det var inte igår det var rikigt kul att träffa henne och snacka lite gamla minnen och gå och förbränna lite dock så slank det ju ner en marabou oxå men det gick vi bort sen ;)  haha.
men det var riktigt kul som sagt att träffa dig jorre :D <3

image31






Japp annars så är resan till Grekland i sommar bokad nu och det känns ju bra.



Det blir jobbigt i längden.

Älskar dig lelle <3


Lyckad kväll igår då.

           image29


Fest igår då ... det började och var tänkt som en grillfest men det var ju inte allt för kul där tycker vi inte så jag milla robin o totto drog vidare till någon fest vid Konsert & Kongress

och på vägen dit förlorade robin bland annat oskulden till tage, som vi ser härimage30


haha ajja men på den där andra festen som vi kom till var det lite blandat folk måste jag säga men vi lyckades ju ha rätt kul ändå :D dock var ju totto SÄMST på tv-spel sedan bar det av till rece där vi gick in i den såkallade kisssalen som dock luktade rök och sen åkte vi hem va...

det var faktiskt en jävligt rolig kväll måste jag då säga .... blev en hel del skratt och extra skönt var det ju att jag hade lånkalsonger på mig! haha

Skulle dock iväg på fest ikväll med men det blev inte så eftersom att jag var tvungen att ha handbollsmatch JÄTTE tidigt imorn men men man kan inte få allt!


Älskar min lilla honey <3