En lördag

Då var helgen så gott som över igen och den går alltid lika fort på något vis medan veckorna inte lyckas gå riktigt lika fort.

Igår var vi sugna på ännu en såndär klassisk krogrunda som vi alltid lyckas få till så vi satte oss först hos mackan och drog oss sedan in till stan och det var precis lika galet kul som det alltid brukar bli. Kvällen avslutdes med en fruktansvärt god trean med ris som jag skulle kunnat äta två av igår kändes de som och efter de blev de taxi hem.




Gårdagens märkligaste människa
: påväg in till stan går de på en kille som först försöker att ragga på nån stackars tjej som satt där men det misslyckdes totalt då hon och ingen hörde vad han sa ..efter den misslyckade raggningen så sprang han mest runt o blängde på alla och jag satt då mest o var orolig att det skulle ske ett mord på bussen o sen när han skulle av så skrek han något till dörrarna o gick.

Bland födelsedagar o dans.


Igår så blev det till att bege sig till vikingstad för att fira robins födelsedag med sjukt god mat med en massa trevligt folk och alkohol, det var riktigt trevligt och när klockan började att dra iväg var de daxs att ta sig in till stan för att gå till platens där det var riktigt kul även där, det hängdes mycket dansgolv och när platens stängde insåg vi att klockan var rätt mycket en torsdagkväll och tog den klassiska svarttaxin hem.
Förjävla trevlig kväll .. tackar vi för !

Gårdagens bästa upplysning: Vi snackade färger på datalektionen .. en i klassen säger något om färgen röd .. läraren tror sig höra att han säger öl och förklarar alldelles för seriöst att öl faktiskt inte är någon färg !

***

I´m waiting for the day that never comes .
But I really hope it does !




Dagen med överaskningar

Då var helgen slut och man är tillbaka på de vanliga igen då .

Idag vill jag bara slänga in ett tack till den vänliga typen som satte igång brandlarmet på ljunkan idag så att vi fick sluta en halvtimme tidigare ! tackar tackar .
Och inte nog med det så fck ja en rolig överassking när jag var hos syon och skulle byta mitt iv val då hon kom fram till att jag bara behövde läsa en enda iv kurs denna termin .. vilket innebär sluta tidigt fredagar o sovmorgon måndagar .. steek !



Lördag

Igår var det daxs för den klassiska nollningen och det dök upp fler nollor än vad vi hade förväntat oss och nollningen blev riktigt lyckad och det var faktiskt en riktigt kul kväll som bjöd på massor av lekar, alkohol och en rejäl vandring genom stan och plundring av katedral osv. efter att vi skrikit oss hesa och trötta lämnade vi av våra nollor i stångebro och drog oss en sväng till krogen och sedan hem med sista bussen.

Idag känner jag att det inte riktigt är min dag efter diverse dåliga drömmar och tankar osv.
Får väl se vad som händer ikväll .

Onsdag

Andra skoldagen är slut.. snacket idag gick mest om nollningen och vad vi skulle utsätta våra stackars nollor för på fredag och om dem överhuvudtaget skulle våga dyka upp efter att ha sett oss i koriodorerna!
Dagen har annars mest bestått av vänta .. vänta i en timme för att få prata med mentorn i 5 min är alltid en höjdare !

Dagens bedrift var att jag tog mig från stan till ljunkan idag på under 10 min .. utan att springa .
blåste förbi en efter en till tonerna av the kooks .. bra gjort !

Första dan i skolan ... sajja

Då var något som ska kallas för första skoldagen avklarad och jag är nu helt jävla slut, kan det vara all fruktansvärd nödvändig information vi fick från våran mentor och utdelingen av busskorten eller kan det vara efteråt på stan när vi gick runt och velade över vad vi skulle äta i typ 2 timmar som har gjort mig trött .. troligen båda !

Och imorn är det daxs för att gå upp sådär fruktansvärt tidigt igen !
Då var man på´t igen då

Aeh !

Sista sommarlovsdagen idag och sitter just nu bara o känner hur trist det är att sommarlovet faktiskt är slut om bara ett par timmar !
Idag har jag varit oväntat duktig och samlat in en hel del vuxenpoäng genom att städa i mitt rum och så vidare va.
har även hunnit med att se en fruktansvärt bra film .. Felon hette den och den var galet bra.

Sista sommarlovshelgen ..

Då har sista helgen på mitt sista sommarlov runnit förbi och det blev faktiskt en riktigt fin avslutning på detta sommarlov.
Både fredagen och lördagen spenderades först hemma hos Kero för att sedan landa på krogen för ett par fartfyllda krogrundor, båda kvällarna avslutdes med diverse fyllekäk och sedan svarttaxi hem till ett alltid lika bra pris och en promenad i farfyllda malmslätt vid klockan 5 på morgonen.
Idag fick det bli en något lugnare kväll och vädret var kiss så det blev filmkväll i lokalen med en massa godis.



Dagarna rullar på ..

..alldelles för fort !


Ångestveckan

Då var det daxs för sista sommarlovsveckan ... veckan där alla dagar känns som söndag och man har ångest för att det snart är skola och man måste gå upp så förbannat tidigt för att sätta sig halvsovande på en buss och sen sätta sig och sova vid nån sunkig bänk medans nån lärare försöker få nån att lyssna.
Vad!? jag är duktigt i skolan !

Händelserik kväll minst sagt

Igår var en galet rolig kväll som börjde rätt oplanerad men blev genast bättre när Britta öppnade upp dörrarna till en förfest, efter det drog vi oss in till stan och krogen. vi var lite överallt under kvällen och träffade på hur mycket olika folk som helst och var med om en jävla massa. runt kl 5 var vi trötta och åkte med en svarttaxi som lyssnade på världens sämsta musik och körde som en biljtjuv.

Äckligast under kvällen var nog när jag o britta skulle köpa korv och testar att sticka in huvudet bakvägen på barcelona vagnen för att slippa att stå i kö och vi nästan blev våldtagna av killen som var där inne .. Efter mycket snack och många snuskiga förslag som han ville att britta skulle ställa upp på så lyckades vi dock få de 4 kr billigare utan att behöva göra något .Ensam kille i kiosken tydligen.


Mysigt med grannar !

Inatt kunde jag inte sova då jag låg och störde mig på ett ljud som kom ifrån huset över där grannarna håller till, det lät först som att någon satt och hamrade men efter att jag hört diverse tjejstön där uppifrån förstod jag vad som hände.. jag låg och störde mig på ljudet i typ 10 min tills det slutade då tänkte jag att jag kunde sova men då skulle dem springa och kissa 50 gånger .. och ja det hörs . Bra isolering i malmslätt tydligen

Så äre

Igårkväll var jag linnea robin o mackan väldigt uttråkade och kom därför fram till att en öl skulle kunna rädda kvällen och att det faktiskt var lilllördag så det blev till att ta sig in till stan och gå på jakt efter något bra ställe där alla kunde få avnjuta en öl eftersom alla inte var 18, efter diverse namnbyten och gamla leggbilder löste det sig och vi hamnade på 55:an.

Idag kände jag att jag skulle testa på att vara lite nyttig för en gångs skull och gick därför upp tidigt och åkte sedan in till gymmet och spenderade några timmar där.
Stolt !


När tiden är för kort

Exakt två veckor kvar till skolan börjar idag ... men vad hände med sommarlovet?
Får väl njuta medan man kan


Glass i storla lass

Idag har regnat lite för mycket för att jag ska vara nöjd med vädret .. men man kan ha kul även när det regnar så idag drog vi oss till söderköping för att inhandla oss varsin stooor glass där och blev alla förvånade över hur stora glassarna faktiskt var.
Köpte in en glass med ett lite blygsamt pris på 105 kr kände mig lite sugen .. åt max 3 av 8 kulor som glassen innehöll och insåg att det troligen var dem dyraste 3 glasskulorna jag ätit i hela mitt liv.



Update

Dagarna rullar på och jag njuter av sommarlovet för fulla muggar.

Igår tog vi oss hem till mackan för att fira honom och kvällen var faktiskt riktigt trevlig ! det uppskattas , det gäller ju att ha kul nu när det inte ä så långt kvar av sommarlovet.
Idag vaknade jag upp och mådde som förtjänat och har inte orkat göra allt för mycket.

Annars har de senaste dagarna bjudit på diverse trevliga långpromenader hem från stan, en hel del alkohol och bara en massa stcheek .