Söndag

Idag har det varit en sådan typisk slappsöndag där det är lite av en tradiotion att inte göra något vettigt på hela dagen egentligen.


På kvällen bjöd jag in stekartherese på diverse film och youtube hån emot videbobloggar.. kvällens tema var hat emot bloggar och stekare och det fullständigt haglade hån mot såväl stekare som bloggare blandat med lite seriöst mobil snack
Men kvällen var iaf en stämmningshöjjare så tack för de min stekarvän.

tipsarn är här igen

Såg nyss denna film och måste verkligen slänga in ett filmtips på denna film i dessa gråa mellandar

Den får 5/5 brandsläckare


fräschhht

snart nyårsafton därav en lite mer passande design..

Tråkig kväll som nästan slutade med ett mord

Gårkvällen kan summeras såhär : ge mig mina 120 kr tillbaka.

enda roliga och spännande var när ja abbeman o robin hetsade omkring efter en taxi o nästan fick uppleva ett mord.. varav abbeman blir extas ställer sig o hoppar o skriker "vi får se ett mord.. vi får se ett mord!"
 
Såhär gick de till iaf:

var kaos bland taxibilarna .. och då var de en kille som sprang fram o slog på en taxi för att den skulle stanna .. då blev blatten i taxin galen och i världens jävla fart backade på killen sen sprang typ killen därifrån då åkte han efter sprang ur taxin o tar tag i han o skriker nått och bränner sedan av snabbt därifrån.. några min senare kryllade de av poliser

spänning!


Så här är det:

Nu är det bestämt, så fort ja får chansen kommer jag att flytta ifrån denna skithåla till stad, ska bli fruktansvärt skönt!


Hänger på klockan

Ja då var det väl dags att önska alla en god jul då det faktiskt har gått o blivit självaste julafton nu!


Juletider

uppstod nån form av bloggtorka såhär i juletider när man är som mest stressad och hetsar för att handla dem sista julklapparna ibland 500 miljoner andra människor som ska vara lite smarta och tänker precis samma sak och det blir inte mindre stressigt heller när man tar ett kontoutdrag och inser att ens kort innehåller mindre pengar än en rånad bank.

Härligt med jul

Mätt som ett djur

Skrämmande mätt för tillfället efter att ha dragit i mig en hamburgare med pommes från stånkans gatukök, borde nästan vara olagligt att bli så mätt!

Hets!

Det är 4 dar kvar till jul, måste hetsa med att få ihop lite jullkänsla nu.. den kanske kommer på måndag och tisdag då jag ska hetssköpa julklappar, denna jul känns på nått vis lite oseriös men det är väl bara hetsa så är man med i matchen igen.

Slutsats: dagens ord är utan tvekan hets då det ordet nämndes 5 gånger i ett inlägg på typ 3 rader.. det är hets

Hörde jag jullov?

Ja men det stämmer bra.. du hör mycket bra!



för fa-an!

Igår var det celebert besök på jobbet då självaste pumba da man gled in han är ju även känd som sonen till britt marie, han gled runt och tuggade på något som såg ut att vara på ett ungefär 20 st tuggumin och pillade på alla grejer. 
Jag skrek "Kan ja hjälpa dig med nått eller annars kan du gå för fa-an!!...han gick 

Obs!
Inlägget kan inehålla spår av överdrift..
Naturligtvis vill understryka att det finns ingen som helst sanning i detta inlägg.. förutom att han faktiskt var inne på jobbet..detta är bara ett exempel på vad som händer om man sätter en trött och uttråkad människa framför en blogg en sen onsdagkväll, samma dåliga resultat som blondinbellas blogg ungefär!

Blivande tv stjärna?

Idag var tydligen raganar dahlberg på tv så därför var ja tvungen att slå mig ner och se ifall han hade på sig de fina skorna som jag så duktigt sålt till honom på jobbet. Och se där.. där var dem.. skorna som jag hållt i.. kändisskorna..han nämnde dock varken skorna eller mig i tv men det kommer en dag då han kommer tacka mig!


Mordent fika och ett godismonster

skola idag igen och dagens höjdpunkter var att lärarna bjöd på nån form av fika idag, men ingen klassisk fika som bullar och saft som man fått i alla år under sin uppväxt nej utan nån snackar vi nya tider. Tider då lärarna slänger fram en burk med skumtomtar och låter eleverna slåss om dem, idag behövede vi inte slåss.. jag åt up alla

Tredje advent

Har ju lovat er att varje advent ge ett klassiskt klipp från en gammal julkalender, då jag insåg att de typ bara gjorts två roliga kalendrar så slänger jag istället in ett klipp igen från sunes jul

Gillar mest avslutet i detta klipp
-Oj vad pappa svär...

En lördag bland händelserika bussturer (överdrift) och trevliga krogrundor

Igår var det en händelserik bussfärd.. eller det var det egentligen inte överdrev bara för att öka spänningen men det som hände var iaf att de först o främst satte sig ett gäng killar och talade ut om hur bra det var att jobba på en sopptipp för man kunde ta gratis grejer därifrån..intressant samtal. Efter att ha lyssnat mig varm på detta samtal ska en kille gå av och drar en fet halka utanför bussen precis så det smäller till och hela bussen kollar chockerande på och nån säger nervöst.."han halkade" efter att han hoppat upp igen o sprungit därifrån andades alla ut och det blev ett jävla liv igen.

Efter denna fina busstur anlände ja till Fisen där det korkades upp ordentligt och det var riktigt trevligt.. sedan landade vi på krogen . trevlig kväll


Lyssna nu

Vill faktiskt påstå utan att överdriva att Johnossi är ett av sveriges bästa band, galet blir ju för helvete helt extas så fort man lyssnar på dem.. som en drog.. en bra drog.. inte alls som skumtomtar


Dagens fundering..

.. varför är ikanohusets securitas vakt världens mesigaste kille som blir lika glad varje gång vi hälsar på varandra? kan han brotta ner någon eller skulle han bara bli glad av att någon uppmärksammade honom i hans nedbrottningsförsök som slutar med en känga i huvudet, jag tror på en ljus framtid för denna mannen där han glider runt i ikanohuset som säkerheten själv medans alla som ser honom egentligen måste bärga sig för att inte ställa sig och skrika GEEEEEK till honom.
Men det är ju bara vad ja tror...


Bra snack

Bra snack idag på buss 13 när en fjortistjej och en fjortiskille började tugga ordentligt lät ungefär såhär:

-Azzå shiet ja har inte varit en hel dag i skolan på hela året.. orkar inte hehehehehe
-Azzå aeh inte jag heller det är ju så jävla jobbigt
-Jag vet! vi har ändå bara tråååkiga lektioner så ja missar ju inget.
-Nej jag ska inte få nått studiebidrag.. har varit i skolan för lite..
-Men GUD!! får dem göra så?
-Ja tydligen ska ja få böta oxå
-Men vaaa?!? azzå dem är ju störda
-Ja men jag bryr mig ändå inte

Kopplade bort samtalet i några min sedan när ja lyssnade igen hörde jag tjejen hetsa:
-Alltså man blir rasist
-Jag skojjar inte man blir rasist
-Man blir mer o mer raisist
-JAG ÄR RASIST!!

Sliter man som ett djur får man äta hamburgare för 89 kr

Idag fick jag verkligen känna på det ljuva livet som praktikant då jag fick stå och tömma ut luften på en massa baskebollar, har slitit som ett djur hela dagen och på lunchen drog ja o käkade med två grabbar från jobbet drog till deras stammishak burger king.. där de lyxade till de med mat för 89 kr, i brist på annat att beställa så beställde även jag detta.. det sved till i själen när jag såg prislappen men tyckete att jag hade jobbat hårt och förtjänade detta.. och jävlar såg gott de va.

Tisdag

Idag var det jobbet som kallade och efter diverse mindre roliga drömmar inatt kändes de som en riktigt stämmningshöjjare att få lite annat i skallen och få höra lite roliga skämt inne i fikarummet.

Dagens funderingar är hur många jobbar de egentligen på intersport? ser typ nya ansikten varje dag.. märkligt

I am slowly going crazy and there is no solution!

Då var man på god väg ner emot träsket igen då.. börjar bli något av en stammis.


Stora förhoppningar på våran klass

Idag hade våran mentor antingen vaknat på fruktansvärt fel sida eller bara fått bägaren att rinna över när de gäller våran klass, han förklarade sitt hat och sa till en i vår klass att hon troligen aldrig kommer lyckas med nått i livet eftersom att hon är så jävla jobbig och så fortsatte de tills han avslutade med: "nej nu ger jag upp för detta är ju meningslöst".. våran mentor är en trevlig och väldigt inspirerande man!

Andra advent

Då var det dags igen

som utlovat med en klassisk julkalender klipp varje vecka fram till jul kommer denna vecka

-Mysteriet på greveholm

svar på läsarfrågan

Har fått in lite förfrågningar om vart denna påstådda nedräkanre som så många diskuterar egetnligen sitter i min blogg, och till dessa människor eller jag ska inte ljuga... Britta Palm om du kollar lite längre upp på sidan så hittar du svaret som håller dig vaken om nätterna. ledsen om det uppstått nån form av panik bland folket i julruschen på grund av detta ska vara tydligare nästa gång.

Bloggtorkan lider mot sitt slut

Det tycks ha uppstått nån form av bloggtorka beklagar detta men jobbar för fullt med att få bloggen på fötter igen, bloggen beräknas att vara uppe och åter läsbar under helgen. 
Kan som sagt bara beklaga och ursäkta mig med att jag har haft fullt upp och även understryka att detta inte är ett acceptablet beteende hos en seriös bloggare!

Andra nyheter är att bloggen har blivit lite julpyntad nu såhär i juletider och även utrustad med en nedräknare till julafton, allt för att hetsa alla som inte tänkt en tanke på julklappar och på hur nära det faktiskt är till självaste julafton! 

outfit på gymmet

Idag var det en fruktansvärt porrig stämmning på gymmet då nästan alla tjejer man såg körde med genomskinliga leggins trosor ett linne o inte så mycket mer. grabbarna blev som skogstokia och spanade som dem aldrig hade sett en liten 14 årig tjej gå runt halvnaken på gymet förut.

mitt nya hatobjekt

Skäms är det rätta ordet!