Times like this .

Finns ju inte mycket mer att säga än att det är fruktansvärt varmt ute och att jag har blivit lite brun !
och att helgen närmar sig .. underbart !


image147
 

underbart ..

Glada nyheter idag då jag insåg att det bara ä typ 8 skoldar kvar innan sommarlovet börjar !

Shibby !


image146

Solpremiär

Då var det ny vecka då .. men som tur är så är det ingen jätte jobbig vecka !

Igår så hade våra lärare fått för sig att vi skulle sätta oss på en buss och åka ner till småland för att kolla på glas .. och lärarna som var helt extas kunde inte sluta le på hela dagen ... eller joo maggan kunde .
Vi var borta i typ 11 timmar varav typ 6 timmar spenderades i en svettig och sunkig buss .. låång dag ..

Idag har jag varit ledig , mycket skönt ! det var tänkt att jag skulle vara duktig och dra mig till gymmet men när jag såg solen när jag vaknade så kände jag att den lockade mer så jag tränade lite snabbt hemma och drog sedan ut och genomförde årets första riktigt solning på våran uteplats .

Helgen...

Det har varit en bra och rolig helg och sånt uppskattas alltid !

Fredags blev det slappkväll hos mackan
Löradgs blev det fest hemma hos my.. trevlig kväll ... blev även en sväng till garnisonen där de inte va lika kul .   
Söndag blev det slappdag

image144

En fredag bland rika lärare och gratis fika

Äntligen fredag och det har varit en rätt slapp fredag .

Har bara haft två lektioner idag varav en bara har bestått av fika och film
Sen efter skolan blev det till att dra och gymma där tröttheten tog över och det blev ett lungt pass .. sen ikväll blev det till att dra sig hem och chilla hos mackan .

Dagens roligaste är när vi idag hade vårat sista iv val och våran inte allt för svenska lärare står och mumlar någonting i stil med att vi får gå ner och köpa fika eftersom det är sista gången , okej helt normalt tänker man men känner att man inte orkar betala för att gå o köpa fika, då drar läraren upp en 500 kr tydligen rätt tät .. så där fick vi gå 6 elever med 500 kr att handla för till cafeterian .. haha antingen är han jävligt blåst som ger bort 500 kr till elever eller så är han bara fruktansvärt tät !  


Det går mot bättre tider nu va

Även idag blev det till att sluta tidigare än förväntat och det satt ju inte helt fel när äntligen solen har hittat fram att glida hemmåt runt klockan 12 .

Idag har jag annars varit rätt duktig och först klippt gräset som kanske inte är så jätte stort men med en gammal klassisk gräsklippare tar de sin tid .
Efter det så har jag varit ute o övningskört i några timmar , alltid lika kul .

Imorn äre två lektioner som gäller sedan gymmet och på kvällen får vi se vad som hittas på .

Annars rätt glada nyheter om kommande veckor då de visade sig att jag är ledig tisdagar och fredagar ... shibby . äntligen lite belöning för allt slit !

image142

Plugga är överskattat

Onsdag idag och det blev en kortare dag än förväntat vilket gjorde att de blev lite mera pumpande på gymmet än de var tänkt från början.

och det var även tänkt att det skulle bli lite plugga ikväll eftersom det är engelskaprov som gäller imorn men mycket av det har det ju inte blivit då jag känner mig frukansvärt skoltrött och så fort jag försöker plugga känns allting annat så mycket roligare och när man sen försöker koncentrera sig så känner man att ja varför inte vila huvudet en sekund och två timmar senare vaknar man med ett ryck ..

sommarlovet ä välkommet .. bara 22 dar kvar idag faktiskt !



Sommaren 08 ser riktigt lovande ut !

20 Maj ...

Idag är jag en trött man som faktiskt fick åka med bussen imorse ... snällt.



Ett år sedan idag

R.I.P


Tydligen coolt att vara busschaffuör och håna folk (inlägget kan innehålla spår av hat)

Måndag idag och jag hade inte direkt någon kanonstart på denna vecka och denna måndag , det börjar med att jag glider upp äckligt seg är så seg att tiden är lite snabbare än mig så ja får slänga i vax i håret och dra till bussen ..
Väl framme vid bussen kommer jag inte långt efter den sista människan som går på och precis när jag står utanför dörren för att gå in så stänger bussjäveln dörrarna och sticker iväg , jag blir då lagom sur och skriker
-Men är du helt störd i huvudet eller ! samtidigt som jag och två kompisar som oxå är måttligt förbannade bankar på rutan för att han ska stanna och det gjorde han oxå efter några meter .. skönt då kan man gå på tänker man .. men när man närmar sig dörren igen så drar bussjäveln på och åker iväg igen , jävla skojjare.
mycket chockade och förbannade står vi 3 kvar medan bussen sakta glider iväg .. inget annat än ett stort hån där alltså.

Så de blev till att med tunga steg gå till andra sidan vägen för att sätta sig på en sunkig 213 och sedan gå från bussen till skolan .. KANONbra start på dagen .

Resten av dagen har inte varit lika hemsk .. hade en simmdate med Ullis gick bra .. som fisken i vattnet.


Söndag

Då var det söndag igen och skolan börjar komma sådär skrämmande nära , dock så börjar även sommarlovet att komma nära så att jag ska inte klaga allt för mycket .

Helgen har varit bra , fest på Maxim i fredag och resten av helgen har jag istortsett bara slappt , faktiskt riktigt skönt.
För den som inte har märk det så har även bakfyllebotaren blivit nedlagt .. funkar ju ändå inte.

Och eftersom jag fortfarande heter LazyBoy på msn är jag för lat för att orka skriva något mer så därför delar jag istället med mig av denna otroligt sköna låt :

http://www.youtube.com/watch?v=WG294M_kYWM

Gick inte att lägga in den direkt direkt så ni får helt enkelt hoppas att ni orkar klicka på länken och gå in o lyssna själva.
aeh

Fredag Sajja

Igår var det fredag och det blev först förfest hemma hos adde en snabbis för att sedan dra sig till maxim i regnet .. väl inne i det torra var det faktiskt en trevlig kväll .

Idag har jag inte gjort allt för mycket .. slappat och sen slappt , skolan tar ju knäcken på en så att det är faktiskt skönt att få en dag att bara slappa på .
Vad som händer ikväll ä fortfarande oklart men det är sånt som märks jue !


Update

Lite dåligt med bloggande på sistonde !

Ska ta tag i de .. lovart


image140

Ikväll blire impulsfestkväll igen ..

Super måndag

Månda idag och som vanligt en riktigt lång dag . Men idag har det faktiskt varit lite av en special måndag då jag har haft min sista idrottslektion .. kanske i hela mitt liv , vem vet .. Ullrika insåg detta och bjöd därför med mig till simhallen på måndag allt för att få träffa mig en sista gång .. självklart var det så .

Imorn bjuds på det på en skoldag med två lektioner och en håltimme på 5 timmar ! aeh .


Kvällen har spenderats framför tvn och fotboll där det bjöds upp till en fruktansvärt spännande match idag som Bajen tillslut tog hem och då vart jag en nöjd man !
image139

Helgen

Det har varit en bra helg som har bjudit på mycket sol och värme och sånt är ju aldrig fel !

Igår så blev de till att först på dan bara ta det lungt och njuta av solen för att sedan på kvällen dra sig till mellis som bjöd in till fest .. var trevligt där men sen så fick tydligen vi för oss att vi skulle utnyttja våran ålder och dra oss till krogen så då blev det så , väl inne i stan blev det inpuls av allting typ . 

Kvällen avslutades med korv för att sedan åka limousine hem med Linnea som förövrigt kördes av en fruktansvärt torr kille som inte alls tycktes uppskatta mina försök att gå ingång ett samtal . väl framme i malmslätt bjöds de på nån form av efterfest i typ 3 minuter innan linnea började frysa och gick hem till sitt .. själv höll jag ut en stund till för att sedan vingla mig hem o sova . 

Det var en trevlig kväll dock jävligt mycket inpuls över den .


Annars så har det varit en riktigt trevlig och varm helg .


Fredag

Fredag idag , en fredag som bjöd på mycket varmt och underbart skönt väder något som uppskattades ännu mer då mitt iv val var inställt på grund av att han var sjuk idag och jag fick slutade lite tidigare .. underbart .


På kvällen blev det till att dra sig mot stångång för att njuta av det underbara vädret  och bara sitta och slappa i solen och när myggen kom i flock och solen gick o la sig blev de till att dra till mackan för att lyssna på lite skönsång och slappa .


Och nu är det en efterlängtad helg med sovmorgon som väntar .. underbat .


Helgen är pågång

Torsdag idag och ännu en kort dag i skolan vilket innebär häng på gymmet några timmar, där jag förövrigt bevisade att jag är ungefär lika vig som ett kylskåp ..för att sedan dra sig hemåt och leva livet som en katedralare .. nej inte gå o köpa massa nya kläder och lägga håret i backslick utan sätta sig och plugga en massa..

Underbart väder idag med .. sommarfaktorn blir bara högre o högre nu !

Annars så är även biljetten till Peace and Love bokad nu då så nu är det väl bara att hoppas på att det blir lika fint väder då som det är nu ! eller varför inte finare ..

213 via ryd ... om folket själv får välja

Onsdag idag och det har varit en mycket varm och solig dag och sånt uppskattas alltid och det uppskattas alltid lite extra när man får börja dagen med en liten fin sovmorgon,

för att sedan sätta sig på 213 som troligen är sveriges snabbaste och bästa buss genom tiderna , vad sägs bara om att den klarar sig runt vallarondellen på smått otroliga 5 minuter och bara behöva stanna mitt i en enda gång ! väldigt bra !! och för att inte tala om hur otroligt generös buss det är som alltid stannar så fint i ryd och släpper på runt 500 personer som inte har råd med varken snygga kläder eller bil utan lägger alla sina sista pengar på ett busskort för att få sig en åktur med denna otroliga buss som åker runt i 20km/h allt för att folket ska hinna se allt som är värt att se på den långa bussturen .. och som inte de vore nog så har dem verkligen tänkt på att ingen ska frysa då de bastuvärme på bussarna .. dem tänker då på allt !

Det är inte lätt när det är svårt

Katedrallivet på ljunkan fortsätter även denna vecka då det är en massa läxor och prov som ska fixas till , bara att bita ihop och tänka på att det faktiskt bara är typ 38 dar tills mitt sista sommarlov .. ganska okej !

Imorn blir det även till att återförenas med gymmet igen efter 2 veckor av slapphet, då äre daxs att sätta igång igen inför beachen ... vi säger 09 .

image138

Veckans bakfyllebotare V.18

Denna vecka blir de klipp från en annan del av köping

Enjoy !






Valborg i år igen

Det var valborg igår .. ifall nån forfarande inte hängt med .

Kvällen började och slutade hemma hos mackan , väldigt trevlig kväll som bjöd på förfest , fest och efterfest , allt i samma hus.

Runt klockan 7 började kvällen hemma hos marcus , inte jätte mycket folk då men det kom en hel del tillslut , tiden gick lika snabbt som folket kom o gick ungefär och helt plötsligt började de närma sig småtimmarna och efterfesten drog igång , den bjöd på mycket garv och lite mindre sömn , runt typ kl 6 dog den ut och det blev tyst i typ 2 timmar innan alla andra vaknade och det var då daxs att dra till donkan och sätta sig där helt förstörd och dra i sig några burgare för att sedan dra hem och sova .

Som sagt en trevlig och lyckad kväll faktiskt ..