Ingen vanlig söndag

Söndag igen då men denna söndag känns inte riktikgt lika jobbig som söndagar brukar ha en tendens att göra för att jag är nämligen ledig imorn och det innebär att imorn kommer istället att kännas som en stor enda söndag. Inte bara för att det är praktik dagen efter utan även för att ja ska tydligen fixa in vuxenpoäng samt en extra slant i fickan imorn genom att agera nån form av trädgårdsmästare på våran baksida i den stekande solen.

Lördag

Igår blev det att åka till vikingstad för diverse grillning och öldrickande efter en hel dag ute på altan med solen.. en något lite brunare kille åkte därför tsm med Milla till v-stad och Milla kände sig genast hemma "jag är så jävla sugen" skriker hon de första hon gör när hon kliver av tåget. Grillade lite korv och lyssnade på Ralles supermix med Dilba och Madonna i spetsen och åkte sedan in och tog några kalla i stan och träffade på lite folk, gick in på scandic o beställde nästan en flaska skumpa för 300 också .. men de gällde tydligen inte på lördagar så vi gick besviket därifrån..men det var en trevlig och varm kväll iaf! tackar tackar



Bra häng



Bra skylt

hamnfestivalen

intog igår en plats i tältet på hamnfestivalen för att njuta av nåra kalla öl i det fina vädret .. ölen var goda och vädret var fint, träffade en massa kända ansikten och det var ändå en trevlig kväll. Gårdagens kommentarer lyder :" jaha här kommer peter sipen springandes" ... "jaha där är peter sipen ut o springer igen" dessa kommentarer utfärdades då jag stod och snackade lite med Ire om allt möjligt och plötsligt springer denna peter sipen förbi oss .. två gånger om dessutom, sista gången hälsade vi på han då vi kände att nu har vi ändå kommit peter sipen in på livet!

Några bilder från gårdagen blev det tyvärr inte, dåligt men ska göra mitt bästa för att försöka orka ta upp mobilen ur fickan nästa gång

jagad av en get

Inatt så drömde jag att jag blev jagad av en get i typ en timme som aldrig blev trött och det blev tydligen inte jag heller, mitt i allt jagandade ringer thessmo och väcker skiten ur mig då jag tjatade på henne att följa me till ikano igår.. "vi åker om en halvtimme" skriker hon i luren klockan 10 på morgonen och så blev det efter lite hostande och gäspande. pluspoängen haglade över mig och efter att ha varit en tripp på ikano åkte ja hem och la mig för diverse däckning ute på altan i solen! det är därför en något lite brunare martin som skriver detta inlägg


Soligt!

Vilket jävla väder som har kommit då .. helt underbart, höll på att löka sönder förut i diverse solhäng men klarade detta och gick levande ur denna lökning även om det var svettigt!

Soligt!

Vilket jävla väder som har kommit då .. helt underbart, höll på att löka sönder förut i diverse solhäng men klarade detta och gick levande ur denna lökning även om det var svettigt!

nu är de över!

Sista skoldagen är avslutad idag och något fika blev det inte! eller joo några sneda bitar marabou blev det allt. Studiebidgraget rasslade även in idag för sista gången någonsin på kortet.. hörde när de rassalade, detta firades med först en möl på storan ute i solen för att jobba på solbrillor-brännan och sedan med lite impuls handling på H&M med thessmo.

waiting for my real life to begin

Let me trow the dice  again .. i know i can win, i´m wating for my real life to begin!


Sista läxan klar.. men förkylningen återstår

Då var sista läxan klar .. sista pennan vässad sista provet skrivit och skolan snart avslutad. Nu är det bara bli frisk från denna förkylning som aldrig ger sig som är målet! når jag det är jag en fri man... mycket fri!!
Imorn är det nån form av skoldag .. inga lektioner då naturligtvis utan jag hoppas mest på en massa fika som lärarna bjuder på, dem brukar alltid bjuda på så goda saker, eller så är det bara gott för att det är gratis.. vet inte kan vara så! men trevligt vore det iaf med lite fika... eller två .. tre funkar ju oxå .. men sen är det nog! sen är det eftermiddag och då går det bra att fika igen!

Mitt livs sista studiebidrag

Här sitter jag och väntar in mitt livs sista studiebidrag med förväntan! kommer det att kännas annorlunda denna gång? kommer man få en 10 kr extra som avslut? kommer man få blommor när man tar ut pengar? allt detta känns så himla spännande .. mitt livs sista studiebidrag ... men vänta.. då tar ju pengarna slut sen, det är ju inget bra!


Planera inför studenten i full gång

Då är planerna och inköpen inför studenten i full gång! nästa grej som ska införskaffas är finskor.. alltså ett par fina skor, hörs det på namnet? eller måste jag beskriva riktikgt hur fina de ska vara för att ja ska vara nöjd? eller räcker de om ja säge namnet? finskor.. känn på de .. låt de sjunka in .. hur känns de?
Bild kommer förövrigt att komma på mig i uphottat tillstånd när alla inköp är klara!



nu så...

sådär då pluggandet går framåt .. typ.. med ena ögat på fotbollen och halva det andra på tangenterna går detta i säker takt framåt och målet med att bli klar innan jul ser allt ljusare ut nu!



Bra dröm

Drömde inatt att jag gick in i personalrummet på Intersport och hörde nån som höll på o väsnades på lagret (det ska noteras att det var natt) varför jag befann mig där under natten är oklart och ingen har svar, iaf så skrek ja till att han som försökte sno nått skulle komma ut o då kom han ut o sköt mig.. bra dröm!
Detta hände aldrig under min arbetsdag idag som tur var!

Plugga?

Att plugga är inte riktikgt min grej såhär i studenttider, är så galet skoltrött och det tar därför ca 1 timme att ens få ner en mening på min sista läxa som jag har i skolan.. jag känner att detta är ett bra snitt och håller jag denna takten kan ja nog bli klar innan jul iaf!

Mer bilder!

Folk har hört av sig till mig och uttryckt sitt missnöje över att det är för få bilder på denna bloggen "en bild säger mer än tusen ord" säger de och påstår att en blogg blir mycket bättre med bilder... nej de säger de inte, nu ljög jag.. men de skulle kunna sagt så, men istället klagar de bara på för lite bilder så för att göra alla nöjda och glada ska här laddas upp mer bilder för lite skön beskådning för ögat!



Nu jävlar blondinbella

jag har nu fått en idé.. varför jag fått denna idé sitter jag o grubblar på men får inget svar, idén är iaf att jag ska ta steget och bli snäppet seriösare med bloggningen och slänga in minst två inlägg per dag... ja ni hörde rätt TVÅ st om dagen, denna förändring kommer innebära att studetenten får vänta tills nästa år då jag inte kommer att ha tid utan kommer att vara tvungen att sitta hemma o blogga så ni har något att läsa.. men men smällar man får ta! nu får ni tipsa alla era vänner om denna förändring.. om ni har några...

besök i huvudstaden

har som bekant hängt i sthlm hela helgen och det var ju för att få en glimt av lite skönlir på fotbollsplanen, såklart var det bajen som lirade, jag var på plats, dommaren var inte lika mycket på plats, solen var på plats, en kille som hade större bröst än sin tjej var på plats, ja en perfekt dag för fotboll helt enkelt!


Förkylningsbotarn

Åkte som bekant upp till sthlm i helgen för att hänga lite kusinhäng och ha nån form av "nyttig" helg och en gång för alla bli av med denna jävla jobbiga förkylningen jag dragit på mig och planen var därför att inte dricka en enda droppe alkohol. Detta höll i en dag sedan blev jag så less på att häva i mig vatten och snyta upp toarulle efter toarulle så att jag tog saken i egna händer och gjorde ett experiment som har funkat innan, nämligen att ta några öl... gjorde detta under kvällen och visst fäään var jag friskare dagen efter! så eftersom denna blogg är så sjukt givande så kommer här ett hett tips: vid förkylning, drick öl! säljs det receptfritt?



sthlm nästa

Då bär det av till huvudstaden en sväng för att kolla lite fotboll, detta innebär att det kommer att bli lite tunnare med inlägg denna helg..men vi hörs!
(notera gärna klockslaget, för tidigt för att vara uppe en ledig fredag!)

sm i löpning

Drog ut o gick en sväng i sommarvärmen med min malmslättsvän fröken therassen det hela slutade med att vi gick en mil ungefär eller 8 km som therassen tjatade hela tiden om men då vi inte har mätt hur långt vi gått tyckte jag att en avrundning på en mil var på plats!
Efter denna bedrift satte vi oss för diverse vila och therassen satte genast igång att skryta, hon skröt om att hon var så sjukt snabb på att springa och att ingen kunde slå henne "jag är sjukt snabb på att springa o ingen kan nog slå mig" sa hon och spottade sådär lite manligt. "upp till bevis!" sa jag och det annornades nån form av löptävlning på typ 60 m.. 5 min senare såg hon likt förbannat nöjd ut igen.. så jävla nöjd med vinsten var hon, personligen känns det ju lite fusk att vinna på att jag är förkyld sa jag arg men hon sa bara iskallt "vi tar en rematch nån dag.. slår dig då med"
katig !


FÖR nöjd vinnare



förkyld kille


Röd dag

Idag är det en röd dag, en sån där riktikt knallröd dag i almernackan, den är riktikt röd, nästan som en kräfta fast ändå inte .. lite rödare är den allt! i vilket fall så fick jag denna röda dagen hoppa in och jobba lite något som var mycket trevligt och jag åkte därför hem med högsta volymen på stereon med ett litet smile på läpparna när jag kände solen slå emot ansiktet.. eller slog o slog, mer som en smekning en skön smekning.


Uppdatering?

någon uppdatering blev det ju inte igår men kan meddela alla orliga själar där ute att pluggandet gick inte riktikgt framåt, efter en närmare till på pappret drog jag en suck snöt mig lite och insåg sedan att det var bättre att sova än att plugga.. idag då? nej inte idag heller.. pluggade inte alltså, snöt mig gjorde jag en hel del däremot.. vem uppfann förkylningen?

Tisdag

idag är det tisdag och kvällens planer är att knarka sig lite friskare och piggare samt "plugga" .. uppdatering följer

Djur i natur

Igår när jag kravlade mig ut för att gå ut o gå en sväng var de tydligen fler som tänkt tanken då jag mötte ca 5 katter varav 3 st gick i grupp och hade varsin cigg i mungipan, och som om inte det var nog såg jag ett djur jag väljer att kalla för "det" då jag inte såg var det var, men det såg ut som det hade sex.. med vem är ingen som vet

kryssningen

Studentkryssning i helgen bjöds det på som sagt och det var verkligen en kväll utöver det vanliga som inleddes med en förjävla fin buffé med massor av gratis öl och mat som toppades med en tripp till taxfree för att inhandla en platta att förfesta med vilket oxå gjordes några hytter brevid oss där det fanns en del kända ansikten.. några timmar senare begav vi oss till dansgolvet där alla mina hyttvänner splittrades och jag hängde istället med halva båten typ och drog några sjukt fina moves på dansgolvet där stämmningen var sjukt fin! drog oss sedan till peter sipen och dansade till hans låtar lite och runt klockan 6 på morgonen eller nått var jag ensam igen i några min men träffade på robin som tur var och vi höll i nån förjävla fin efterfest lite överallt runt om i båten till klockan 9 ungefär.

helgens roligaste är
-våran toa som aldrig blev sig lik
-liljes kommentar "det måste vara en myt"
-Jag & Robin hittade sveriges längsta plastpåse och kunde inte sluta att skratta åt det
-Britta däckade och vi använde henne som papperskorg samt robin som något att "lufta" sig lite på.
-min & robins efterfest till klockan 9 på morgonen tillsammans med en massa olika pers som innehöll allt ifrån att stå på händer till att låta någon galen tjej peta ut en sticka ur handen på mig


Äckligt lyckad kryssning

Då var man hemkommen från kryssningen då och det kan ha varit det roligaste på år och dar .. med fest från klockan 8 på kvällen till 9 på morgongen var det en kväll fylld med stämmning! är dock för trött och sliten för att få ner något vettigt i bloggen just nu därför sover jag på saken och återkommer med bilder o grejer imorn!

Hm?

Vad har man egentligen med sig till en kryssning är något som jag legat och funderat på hela veckan, frågorna är många och svaren få.. hur dyr är ölen? hur många öl hinner man få i sig på ölbuffén? ska man ta med sig extra pengar och "spruta" lite som stekarna säger, ska man ha med egen flytväst eller ingår detta? .. ja många frågor som sagt men desto mindre svar!

Kryssning nästa

Då drar jag över till finland en sväng då med peter sipen.. han sköter musiken och jag sköter movsen!
hörs då!

Jackpot!

Rätt nöjd med dagens busstur hem då jag lyckades pricka in att åka med 3/3 kända bussmongon som malmslätt har att ebjuda, alla som har någon form av rutin av att åka denna buss 13 vet mycket väl vad jag pratar om och alla dem kan om man skulle ringa mitt i natten och fråga vilka dessa 3 personer är rabbla upp dem.. vad har de med saken att göra? iaf så känner jag mig nöjd då jag inte åker buss så jätte ofta nu för tiden känns detta lite som en jackpott att lyckas pricka in alla tre på en och samma busstur! ska göra ett nytt försök ikväll tänkte jag ... något säger mig att det inte kommer gå lika bra

Fredag bland nyklippta killar och godkända betyg

Idag är det fredag vilket innebär att det snart är helg men oxå att jag har varit och klippt av mig håret, inte allt då utan lite hår har jag ändå kvar på min skälle som jag kan känna den fina sommarvinden i och slänga lite med. det sistnämnda kan jag ju såklart inte då mitt hår är väldigt kort, jag ljög helt enkelt.. ber om ursäkt för detta och det ska inte hända igen.
Annars är kvällens planer att åka in och ta sig en öl och fira att jag efter 3 år äntligen har fått godkänt i matte a !

Sovmorgon? inte om telefonförsäljarna får välja

Tänkte imorse ta någon form av sovmorgon för att ladda för diverse matteprov, detta visade sig bli mycket svårt då försäljarna tydligen fått nys på detta och ringde telefonerna varma flera gånger under min sköna "sovmorgon" ... "jag sover" skrek jag och slängde mig ner i sängen igen och föröskte att inte bry mig om våran fina telefonsingnal som tjöt i hela huset, 10 min senare ringde dem igen!

Horoskop vecka 20

Du känner för att rubba ekosystemet! Du köper en massa gamla batterier på ett restlager och dumpar i Östersjön. Det händer inte så mycket med sjön, känner du, men MORALISKT kändes det riktigt fint. Härligt. En bra vecka!

blir de inget?

lyckades inte imorse heller att sluta med min berömda snoozning och snoozade mig lätt igenom en halvtimme trots att jag hade bestämt mig för att ge fn i dessa snozzningar tänkte jag att "äsch de kan ja göra imorn" och la mig ner o sov igen.
Annars lång dag med jobbet 10 - 22 .. men det vare värt!


Lägg av me de där

jag måste sluta upp med mina snoozar på en halvtimme varje morgon .. blir ju så förbannat stressigt helt plötsligt!

Sm i truck körning

Har idag konstaterad att jag är en jävel på att köra truck .. inte en såndär truck som man sitter och latar sig i och drar i några spakar nej utan vi snackar en liten handtruck där endast känsliga och smidiga rörelser fungerar och detta är jag en mästare på, med handrörelser som ingen tidigare skådat och med en känslighet och finness utöver det vanliga skulle man nog kunna säga att jag är ganska unik.. nu har ju dock inget sett detta så att de kan intyga det då jag enbart kör mina finesser när ingen ser och vinner truck sm varje dag .. men ändå!


Lite bilder från studentskivkan


[email protected]



[email protected]



Bra drag på dansgolvet ser vi här, en fråga bara.. hur många peruker fanns de egentligen under kvällen och vems peruk är det jag har på huvudet?? annars bra drag!



Var tydligen sjukt bra och romantisk skådespelare och Fia & Jag kammade hem skådespelar segern utan problem.. tror jag



En av många bevis på min berömda kladdkaka

Dagens fundering

Är varför jag har en kladdkaka i handen på 90 % av alla bilder som jag var med på i fredagskväll, viktiga frågor som hur länge gick jag egentligen runt och åt på denna kladdkaka? varför visade jag så stolt upp den? och varför slutade det med att jag gav bort den till ange? kretsar i mitt huvud och måste redas ut!

Måndag i stora drag

Tog tydligen nån form av förjävla skön sovmorgon idag och snoozade i en timmas tid för att sedan vandra upp och slänga i sig en liten blandning av frukost och lunch.
Blev idag även påmind om varför jag inte gillar att åka buss då båda gångerna jag åkte var bussen lite för full och fungerade lite för dåligt för att ja skulle vara nöjd.. plus att jag har haft en jätte dålig hårdag.. måndagar är sega!

Ber om ursäkt

Sämre med inlägg dagen till ära men lovar att skämma bort er desto mer imorn med diverse bilder osv!!

Studentskiva

Igår gick den beryktade maskeradstudenskivan av stapeln och dagen igår handle mest om vilken utklädnad som faktiskt skulle bäras av mig på kvällen och efter att ha spenderat en timme inne på gunnshobbybod stod de klart vilken det fick bli och det blev ett lyckat restultat och slapp därför gå naken till studentskivan, studentskivan var lite stel från alla håll o kanter till en början med diverese mingel och stela samtal vid borden innan alkoholen började göra sitt och alla började ta ton... slutresultatet blev lyckat ändå måste ja säga, tackar tackar



Live update

Fredageftermiddag: det står fortfarande inte helt klart vad utstyrlsen blir ikväll men efter en timme tsm med gunn känns det hela lite ljusare iaf

Live update

Fredag förmiddag: Forfarande inte en susning om vad kvällens utklädnad kommer att bli och det ser forande mörkt ut för mig ikväll. Guns hobbybod är mitt enda hopp just nu och gun och jag ska diskutera vilt om utklädnader i eftermiddag.

Live update

Fredag morgon: Paniken har lagt sig lite över natten och känner mig nog ganska lugn.. detta beror troligen på att jag inte har vaknat än och därför inte inset att jag borde hetsa.
Nakentemat blir nog inte av trots allt

Live update

uppdateringen om denna dramatiska maskeradyran kan du följa direkt här i bloggen .. uppdateringar kommer att komma.

Torsdagkväll: Planer smids på naken tema

Panik!

Idag börjar det växa lite smått panik inom mig .. nästan lika snabbt som skägget växer fram en söndag efter en riktikgt hård krogrunda kommer denna panik och sprider sig nästan lika snabbt som en sjukdom genom hela kroppen, panikkänslan skapades då jag fortfarande inte har kommit på någon utklädnad till imorn då det bär av till studentskiva, efter en hel vecka av stenhård fundering och runtfrågande hos halva världen är resultatet fortfarande oförändrat.. om detta håller i sig kommer det att sluta med en naken studentskiva för min del

Klipp

Måste bara tipsa om detta youtube klipp ... såg att brille tydligen lagt ut detta och klippet fick mig att garva i ungefär en hel minut utan att sluta vilket ledde till att jag nu har ett sexpack på magen och därför slänger jag även upp det här i min blogg:

Spola fram till 1.59

en ny sida

har idag sett en ny sida av mig själv som har kommit smygandes mer o mer .. en sida där min hundrädsla inte är lika stor som den alltid har varit utan den känns rätt liten, fick träffa den där sidan lite idag då jag var ute o gick en sväng så kom en liten lösspringande hund fram och hoppade upp på mig flera gånger och till o med nafsade på min hand "åh akta vanten" sa ägaren till hunden "okej" sa jag och drog ut handen ur munnen på hunden och gick vidare helt lugn och forfarande as frän.

Beach 09 nu jävlar

Dagen idag har sett om ut som så att tillbaka till jobbet som praktis för att sedan åka hem, slänga i sig lite mat och sedan snöra på sig löpardojjorna och dra ut på en runda för att avsluta lite fint med lite träning hemma sen.. känner mig nu nöjd över bedriften och firar genom att sitta och eftersvettas framför msn

Välkommen

Då var äntligen min pärla hemma igen efter en vecka på verkstan



Måndag

tillbaka till skolan idag med bravur.. glider dit trots diverse inställda lektioner.. skriver lite matteprov och blir nöjd över att få godkänt och inse att det bara är ett enda prov kvar nu till den kursen äntligen är över... gled upp och bokade klipptid.. ingås att jag kommer att vara bakfull då jag ska klippas, får man klippa sig bakfull? eller kilpper de till en då? (paus för skratt)

Lite bilder från valborgshelgen

Valborgsfirande med grillning i trädgårn.. här verkar någon ha sagt något roligt.. utanför bild satt även en exakt kopia av johan palm.. kan det vara det som lockar fram skratt?


Robin hade hittat en mycket bra lösning på problemet med tunga påsar .. man kör det på tub istället



Nån form av chipshysteri på denna bilden.. jockson ser så ivrig ut att han häller ölen i knät



Trevligt lördagshäng på 55an

best of svante från hata göteborg

Denna man har verkligen glidit rakt in i mitt hjärta och kan inte säga annat än att det kan vara den roligaste karaktären svenk film nåsin skådat.. efter filmtittandet på valborg har jag inte kunnat skratta åt denna gentleman.. se o njut!


har du leg? nej men jag har skägg!

Sådär då.. då var denna liite längre helgen slut och det är tillbaka till bitterheten i skolan imorn som gäller. Har dagen till ära hängt lite med therassen.. köpte lite glass pluggade lite matte och försökte skaffa en säker framtid med pengar genom 5 kr på jack vegas men fick inte forsätta spela på grund av glömt legg hemma..var on fire så att säga men drömmen om att de stora stålarna fick vänta och vi gick istället hem o käkade pizza.

Lördagkväll

Igår blev det nån form av impuls utgång som startades upp med några goda kalla öl på 55an och slutade med några goda kalla öl på platens samt lite god pommes på burger king där en trevlig kille tydligen var sugen på att döda.. "någon av er kommer inte överleva" skrek han o slängde sin cola och alla brickor på golvet... sedan sprang han ut o deckade på gatan

lååååååååååååång

helg!
Tackar man för!

Valborgsfirande

Igår blev det till att fira lite valborg och fira in sommaren 09.. det blev en sjukt lyckad kväll som aldrig riktikgt tycktes ta slut men runt klockan halv 6 på morgonen tog kvällen ändå slut efter diverse efterfest med film osv hemma hos pastorn. med andra ord blev det lite av en repris av förra årets härliga efterfestkväll på valborg... mycket trevlig kväll rakt igenom .. ger den 5 av 5 engångsgrillar.
Bilder och höjdpunkter kommer att dyka upp inom en snar framtid!