En dag med Affe i bilder




Affe & jag utforskar det stora internetet



Efter några minuter fick Affe plötsligt hjälplöst ont i ögonen och tog stolt fram sina nya glasögon
"Ta en bild skrek han" och började poosa..


Det finns inga ord för att beskriva hur stolt Affe kände sig över sina nyinköpta brillor och efter 20 minuters poosande valde jag att slänga på mig en slapp tröjja och ägna blicken mot tvn medan affe hoppade upp på min mage o fortsatte sin modellstund


Men bara några få minuter efter att jag tappat intresset sprang Affe tillbaka till datorn och ropade med ett ivrigt skrik dit mig för att visa upp sin fina farm han odlat fram på farmville!


Efter att han visat upp sin farm och jag till mitt missnöje råkade säga "ser lite tomt ut.." blev Affe skogstokig och sprang upp i soffan och dumglodde på Tv, han skyllde på att han inte ville missa björnes magasin och han vägrade prata med mig på hela kvällen och vi har än idag inte sagt ett ord till varandra efter denna incident..


The Subways

Har nyligen upptäckt att The Subways är ett sjukt underskattat band och har nu gått och blivit lite besatt av dessa och hoppas nu innerligt att peace and love tar sitt förnuft till fånga och bjuder in detta klockrena band tillsammans med the kooks i sommar.. då snackar vi sommar!!

Grannfejden del 5 - finns den kvar?

Det är med oroliga tankar i huvudet som jag printar ner detta inlägg, oroliga tankar över om mina grannar verkligen lever eller om de har flytt i ren panik mitt i den grannyra som likt en orkan for omkring för nån månad sen på fårbetesvägen.. det känns som att det måste ske något riktikt draskiskt för att få med mina grannar i fejden igen, mitt senaste försök med att spela lite för hög musik med lite för hög bas lyckades ju inte alls och nu smids därför nya planer för att få till en ultimat finish på denn grannfejd eller bara likt tändvätska på eld få lågan att brinna igen..

problemet är bara att jag inte har en aning om hur denna otroliga finish ska se ut och jag behöver därför hjälp med en lösning på problemet! uppdatering om detta otroliga spratt följer för detta får bara inte ta slut!

Mr nöjd med livet!

Till dagens utlovade inlägg har jag kallat in experthjälp i form av Affe the man, en bild på hur denna mystiska nallebjörn ser ut kommer att uppkomma inom snar framtid då Affe nu mera är som en liten bror för mig och vi sitter så gått som ihop!

Helgen bjöd tydligen på dubbelkrök för att kunna avnjuta av en riktikt härlig bakfyllemorgon och slippa gå upp och jobba denna lediga helg. I fredags blev det som sagt lite spontan men fruktansvärt rolig utgång för att sedan vakna upp brevid sveriges smysigaste och sötaste tjej och ladda om till lite inflyttningsfest senare på kvällen vilket oxå den bjöd på en rolig utgång med lite härlig fyllekebab och sladdande taxibilar samt lite härlig efterfest hemma hos praktis jerry!

Såhär i efterhand sitter man nu och konstaterar att helgen har varit bra och man nu ska påbörja någon form av återhämtning under veckan för att börja ladda för diverse festligheter igen nästa helg!  

Affe hälsar... han kan ju för fan inte ens prata? nej men han kan ju skriva...


Mr full fart

Ber om ursäkt för diverse sämre med uppdateringar men det är full fart som gäller och tiden går tydligen sjukt fort när man umgås med världens sötaste tjej!

Men igår blev det iaf en liten spontan utgång som blev väldigt lyckad och ikväll är det tydligen på´t igen som gäller och när jag nu skriver ddetta inlägg är det med stressade fingrar där av blir inlägget lite i samma klass som om det vore en 3 åring full med snor som skulle skrivit dessa rader.. ett lite mer nogrannt skrivet inlägg kommer att infinna sig på bloggen i morgon istället!

Mr moneyman

Fick tydligen löning igår.. efter att ha kollat mitt konto var det en tanke och en enda tanke som jag tänkte: Fint!

Mr Living the dream

Har tydligen gått och blivit kär & lycklig och träffat en fruktansvärt underbar tjej vilket resulterar i att jag tydligen nu för tiden lever i något form av lyckorus samt är allmänt påtänd på livet.. sweet!

Dagen har spenderats på jobbet där det gästspelades lite bland skokartongerna för att bränna av några timmar i jobbtröjan, senare på kvällen blev jag tydligen våldgästad av en något flumm alternativ hög terror som mest satt och skrattade åt sina egna skämt..

snart ska jag rulla vidare till "praktis" för att väcka barnet inom mig efter allt kaffedrickande och spela lite tv-spel för att sedan hämta upp en eventuellt full flickvän på stan och pussa lite på henne... bra dag helt enkelt!


Mr nightmare

Kan ha upplevt den äckligaste mardrömmen i hela mitt långa liv imorse då jag fick ligga kvar ensam i det spökande huset på landet eftersom min sötunge tydligen skulle upp olagligt tidigt och styra med diverse.. hur denna dröm gick till orkar jag inte förklara men det värsta är att jag drömde den två gånger på ca 3 timmar, något som gjorde att jag nu funderar på att dunka huvudet i väggen 33 gånger för att glömma alla minnen från förra veckans hemska skräckfilm som betvittnades på bio som tydligen enligt madde oxå är en sann historia.. va fan!

Mr återhämtning

Efter en hård vecka samt helg börjar man nu ändå närma sig något som man skulle kunna kalla för återhämtning, efter att ha varit fruktansvärt sliten 24 timmar om dygnet sedan i lördags känns det nu bra att ha känslan av att man snart är tillbaka i matchen igen!

I måndags var tanken att det skulle bli välgörenhetskväll på sliver efter en mycket rolig dag på jobbet med herr bagare men det blev tydligen inställt och då vi alla var fruktansvärt sugna på att öla på en måndag öpnnande thessmo ändå upp till en hemmafest något som visade sig skulle bli sucée även denna gång! och det bjöds på en kväll utan dess like som man såhär i efterhand känner att man kan leva på i några veckor! tackar vi för fröken terror!!


Aftonbladet eller kasstonbladet?

Min fundering går idag ut till aftonbladet och varför de har gjort en dokumentär om skogsturken och tagit kontakt med personerna i detta klipp för att få fram sanningen bakom filmen, är detta egentligen så viktigt att jag vill slösa 3 minuter av mitt liv på att titta på denna dokumentär? är detta verkligen så viktikgt att de ens förtjänar att nämnas i min bligg? gör en insats och hitta fågelturken och visa hans ansikte istället.. det vore iaf 3 minuter dokumentärfilm att sätta in i historieböckerna!

Helgen

Det blev att korka upp igen i fredagskväll för att riva av lite utgång igen, denna kväll lånade thessmo ut sitt hus för diverse förfest och efter att ja suttit och knåpat ihop något som liknade sveriges genom tiderna bästa paryplaylist på spotify var det bäddat för sucée! vilket det oxå blev.

och några timmar senare, rättare sagt runt klockan halv 5 var det dags att rulla vidare hemåt och efter att ha letat efter en taxi som faktiskt ville köra till gottfridsberg utan lyckat resultat gav jerry och jag upp och bestämde oss för att gå så vi började tydligen att traska i något som liknade en smärre orkan. Efter att ha droppat av "praktis" vid honom fortsatte färden vidare i orkanen till skägget där jag vinglade in runt halv 6 för att snarka lite för höga snark tydligen hemma hos mysungen.

Resten av helgen har spenderats på jobbet och hemma hos sötungen där det blev en mycket lugn och skön samt väldigt mysig lördagskväll för att återhämta sig efter 2 dagars krökande och även lite jobbande på de.. bra helg!

Mr hockeytorsdag

Blev som sagt att dra på lite hockey igår med ärliga Abbe och då jerry jobbade i baren var det kompispris som gällde under hela kvällen och alkoholen flödade på mycket fint! Blev tydligen lite oddsande om vilket resultat som skulle bli slutresultatet och givetvis var det jag som gick segrande ur detta och kunde utkassera en gratis öl på 55an där vi spenderade resten av kvällen för att sedan gå baklänges osv till gottfridsberg som inte är samma sak som skäggetorp.. dock cyklade jag tydligen vidare till skägget på en cykel som hade gjort sitt och ord som "snälla gå inte sönder cykeljävel" osv flög runt i huvudet!
Men cykeln höll och jag kunde därför anlända hemma hos sveriges sötaste tjej i en helskinnad kropp och pussa lite på henne.

Rättelse

Var jag full redan INNAN matchen igår?!
självklart skulle det stå "gårdagens film" och inte match som jag tydligen knappade in.. någon kunde väl sagt till?

Mr stress

Stressen från gårdagens match har nu lugnat ner sig lite och ska tydligen lugna ner sig ännu lite mer med några öl och lite hockey ikväll!

Mr landet

Har tydligen varit iväg och spenderat ett par underbara fina dagar med en underbar fin tjej ute på landet.. därav mindre bloggaktivitet på sistonde! men good times!!

Sf bjuder på skräckfilm!

Är nyligen hemkommen från att ha bevittnat filmen paranormal activity.. robin albin madde och jag gick alla väldigt tysta ifrån biosalongen och det var inte fler ord än "varför?" "jag vill bara hänga mig" "jag har aldrig var så rätt i mitt liv" osv som utxälades.. såhär i efterhand kan man märka av effekterna av filmen lite grann oxå, jag valde tydligen att ta en grogg för att stilla min nerver och madde sitter och skakar i hörnet..


...

Du är söt!

Mr ide

Jag gillar inte alls måndagar, måndagar är bara en tråkig och seg fortsättning på söndagen och allt vad söndagar innebär! Jag ska börja bojkotta söndagar och måndagar och sova bort dessa dar i ide för att sedan vakna upp på onsdagen och inse att det är lill-lördag och veckan håller på att vända igen! kanske att jag vissa dar går upp på tisdagkvällen..

Back in the game

Sådär ja nu känner man sig fit for fight igen efter att ha tagit en förjävla fin sovmorgon till klockan 2!

Lite impulslördag på det!

Det nalkades lite lördag igår och det nalkades lite ölande hemma hos Fisen som tyvärr snart flyr landet och drar iväg för att prata lite engelska i utlandet! Men det var en riktikgt trevlig förfest som tydligen gjorde att tiden rann iväg snabbare än timmglaset gjorde när vi spelade spel! Några timmar senare satt vi i återigen i en taxi påväg in till stan för att hänga lite platens vilket vi oxå gjorde och stod tydligen och dansade i någon form av rökbomb som platens hade planerat in igår..men det var trevligt!

Även denna kväll flödade på bra med alkoholen och jerry hade tydligen satt på sig guldbyxorna igår och bjöd på öl som man nöjt tackade ja till! Fram emot småtimmarna när det nalkades hemgång var det en väldigt glad och överförfriskad bowlingkung som skulle med hem och det blev därför till att slänga upp henne på axeln (inte bokstavligt talat) och dra med henne till skäggetorps gator efter att ha letat lite desperat efter borttappade bankomatkort osv, men nån timme och en halv korv samt en orolig taxichaffuör senare intog vi dock huset och madde slog någon form av rekord och somnade på ca 10 sekunder..okej kanske 20, men ändå..rekord!

Dagen idag har innehållit ett fruktansvärt fint bakfyllegäs hemma hos pojken med guldbyxorna där det nalkades pizza godis och lite stödvila!

Mr Lördag

Kvällens plan är att först röra sig mot sveriges mysigaste tjej för en snabb visit och tydligen leverera diverse alkohol sedan blir det att ta sig några öl för att stilla bakfyllan något.. nice!

Mr utslängd

Igår nalkades det återigen utgång, det var milla som kör lite gästspel hemma i Sverige under denna vecka som öppnade upp portarna till lite fylleslag. Kvällen flödade på bra och vi landade sedan på krogen och tydligen inne på platå som vanligt men enbart för att det nalkades fribiljetter.. jag gjorde som vanligt stor sucée på Platå och blev efter en kort visit utslängd som vanligt.

Anledningen denna vecka var helt enkelt att jag snubblade/vinglade till lite lätt för att jag trampade fel på trotoarkanten och detta uppfattade vakten snabbt som ett spjut och portade mig glädjeligen därifrån för resten av kvällen, vad han dock inte såg konstigt nog var alla småflickor som hans kollega släppte in.. konstigt

Nu är det iaf bestämt, ska inte sätta min fot på det där stället igen.. på en vecka iaf! ja menar det blir ju bra bloggmaterial

900 inlägg senare

Detta är inlägg nummer 900 i min blogg vilket innebär att det närmar sig inlägg nummer 1000 vilket innebär att jag måste börja fundera ut något speciellt som det inlägget ska innehålla, något spektakulärt! och det firar jag genom att åka och jobba en lite halvlustig tid ikväll, 18 - 21, då kör vi!

900 inlägg på 3 år, är detta bra eller är det ungefär vad blondinbella skriver i veckan?!

Lars and the real girl, varför lars? varför?!

Igår åkte jag in till stan för att fira av min namnsdag lite genom att köpa mig en ny och tydligen rätt dyr parfym. Efter att ha fått lite hjälp av världens mysigaste tjej att välja parfym och sedan grubblat fram en hyrfulm drog vi sedan ut på landet för att riva av någon form av komedi som det stod att det skulle vara, Lars and the real girl hette den och jag fick för mig att den skulle vara rolig.. 1 timme och 40 min senare ville vi båda bränna filmen i en stor eld..

Rev tydligen av något som troligen kan liknas vid Sveriges längsta och mysigaste sovmorgon imorse oxå och klev upp när det började mörkna i rummet fram emot klockan 4 då jag tydligen fick briljera lite med mina otroligt begåvade kunskaper i köket och bjöd på någon form av smaklös pasta sås!

Ärligt talat

En enda grattiskommentar...EN! vad ska man göra här i bloggen för att få lite kommentarer? Ska man behöva flasha något för att få lite reaktion från er läsare..  är detta fallet ska det bli så!


Killen som inte ser några fel med att borsta tänderna mitt under matchen

Detta klipp måste vara bland de mest klockrena jag har sett på flera veckor!!


Mr namnsdag

Framkom imorse när jag vaknade att jag faktiskt har namnsdag idag så det vore ju roligt om åtminstonde någon orkade offra ca 5 sekunder av sitt liv på mig och kommentera in ett grattis på detta inlägg.. eller om detta tar för lång tid kan ni väl skriva ett G bara... eller om detta är för krävande kanske bara en punkt? tack för på förhand kära läsare för att ni bryr er om mig på min namnsdag!


Mr dyngsvändare

Sådär då har man lyckats vända tillbaka dygnet till det lite mer arbetslösa livet efter att ha jobbat på några veckor nu och nu är man tydligen tillbaka i den arbetslösa rytmen som innebär att man så gott som aldrig kommer till skott när man ska gå och lägga och sig och desamma gäller när man ska upp..

Stöldtävling utlyses del 3

Besvikelsen är stor då det fortfarande inte har kommit fram ett enda däck ifrån er bloggläsare, men eftersom jag inte är den som är den så ändrar jag nu taktiken till att hitta dem jävlarna som snott mina vinterdäck och pierca dem i pungen då det visar sig att försäkringskassan inte tänker betala ut mer än ett litet korvöre vilket gör att jag förlorar flera tusen på att några satans idotoer snott mina vinterdäck, så gott folk ut och hitta dem!



Detta är en beskrivning på hur tjuvarna kan se ut och ja ber er därför att hålla utik efter människor som ser ut ungefär såhär:


Den tomma måndagen

Måndag igen och det nalkades lite ledigt idag vilket jag tog tillvara på och tog mig någon form av fruktansvärt fin sovmorgon trots desperata försök från diverse lövblåsare utanför mitt fönster att försöka hålla mig vaken!
Resten av dagen har sett lika tom ut som en uteliggares ficka på pengar och jag har idag inte gjort ett smack mer än att riva av sista Johan falk filmen samt köra lite impulsstädning i mitt rum! eller ja jag plockade undan lite på mitt skrivbord..


Mr google

Efter lite googlande har det framkommit att det stavas Kenyan, inte Kenian.. det kunde man ju ge sig fan på!

Helgen som likt mjölk varit vit!

Helgen har sprungit förbi likt en kenian..(hur stavas sådana?) i nya löparskor och det har inte varit vilken helg som helst utan det har varit en helg utan en endra droppe alkohol i blodet! detta inträffades senast ungefär den tiden då berlin muren revs och det var därför en skrämmande känsla att imorse vakna upp utan att vilja hänga sig själv eller känna att man behöver 20 liter vatten! men som tur var hade man bra sällskap brevid sig och kunde därför känna sig lugn i denna ovana känslan! I övrigt har det varit hög mysfaktor på denna helg och den har faktiskt varit riktikgt bra.


Fredagsmys och diverse vithelg

Igår bjöds det på riktigkt fredagsmys hemma hos min favorit där det tillagades diverse bränd taco och lite idoltittande för att sedan bränna av någon sjukt spännande film! hög mysfaktor helt enkelt.. sånt gillar vi!

Idag är planen att fullborda den vita helgen på något vis och motstå alkohol för att sedan känna sig nöjd imorn på jobbet när jag slipper springa runt och svettas och vara mer bakfull än en alkis en dålig tisdag!

What the fuck is going on?

Kom nyss fram att jag tydligen ligger i någon from av riskgrupp till det härjande svinet som håller på och sätter skräck i vårat avlånga land! gör detta mig lite finare? kommer jag komma in lättare på platå nu? kommer folk se upp till mig? planen på att absolut inte vaccinera sig får kanske tänkas om.. tydligen är man i riskgruppen om man har någon form av allergi.. allergi in my ass!


I brist på blogg inspiration slänger jag in ett klassiskt klipp!

Lite otroligt sköna samtal ur detta klipp:


-Rentemen!
-Rentemen..

-När vi fick chansen att köra idag då tänkte jag, nu ska hon få en riktig jävla åktur!!
-hur hur de känns att åka med en bilintresserad kille! här ska kännas!!
-*Livrädd skrik!*

-Det var roligt det här va?!
-Det tycker du?
-Ohhhh göött
-Du ser rädd ut!
-Jaaa du...jag ju trodde ju du skulle ta livet av mig där ett tag
-Ahh dä
-Nu tänkte jag att nu kommer jag aldrig hem härifrån
-Ahjo..
-Det var roligt vi åkte runt här ett tag och sladdade och så, det märktes på Sofia hon va WÄÄÄÄTT NERVÖS!! Hon satt där.. Uhhhh

-Det var otäckt ju!
-Neee det är det inte, det är ingen fara! du åker med Sveriges säkraste förare!!
-Ehh hehe neej

Det är livet detta... det är kaaanooon fint!




Föööör pigg!

Tog mig tydligen nån form av riktig recovery sovmorgon på 12 timmar och vaknade därför upp mer rastlös och segare än någonsin på samma gång! detta årtgärdades lätt med ett fint styrketräningspass för att göra av med lite energi och nu är det hela i rätt balans igen!

Honest Abe eller som man i Sverige säger.. Ärliga Abbe

Dagen till ära har det jobbats på och 9 timmar senare var det dags för den omtalade filmen brölloppsfotografen som det länge pratats om att masa sig iväg och se men det har tydligen aldrig riktikgt blivit av men efter att fått föterna ut skorna så drog vi ett tappert gäng på 5 pers och såg denna film... och garvade tydligen nästan konstant under hela filmen då sköna översättningar som Honest Abe = Ärliga Abbe osv förekomm!
Förjävla rolig film helt enkelt.
Efter filmen blev det lite klassiskt biosnack och alla var tydligen fruktansvärt trötta och bestämde sig för att kasta in handuken så långt de bara gick och under bilresan hem förekomm någon form av "urballning" eller "fucking mental beteende" och testades lite fartbegränsningar med familjebilar samt skapade hat mot radiolåtar


Stöldtävling utlyses del 2

Fortfarande inte ett enda däck har kommit fram... vad sysslnar ni med? det börjar ju bli halt ute!!

En onsdag..med snö!

Idag har det nalkats lite vuxenliv och jobbats på för fulla skokartonger, och trots rätt så stor brist på kunder har dagen varit rolig faktiskt och gått förbi med snabba steg..powerwalk skulle nog vissa vilja kalla det!

Annars har även årets första snö kommit och även jag som tidigare tydligenv ar väldigt negativ till allt vad vinter och snö innebär gav tydligen med mig och insåg att det ändå var sådär helt okej soft att det faktiskt kommer lite snö.. ja menar då kan man ju snart gå o sula iväg snöbollar på folk!

Happyface

Kvällen bjöd på finfrämmande här hemma och detta har resulterat i att jag varit i nån form av lyckorus hela kvällen och tycks vara det fortfarande! Mycket bra kväll helt enkelt.


Hulken

Har rivit av en ledig idag vilket inte var igår och detta firade jag genom att bli jätte rastlös och drog därför igång med träningen igen efter att ha haft någon form av uppehåll från denna i några veckor. Men nu finns inte längre någon udanflykt för nu är träningschema kirrat i väntan på inköp av ett gymkort så nu sänker jag nog min tidigare målsättning från beach 2015 till beach 2013!

Stöldtävling utlyses

Nu jävlar nu händer det grejer minsann! har ju helt glömt av att berätta detta för er trots att detta är så mycket bloggmaterial som det kan bli.. fick ju hem en lapp förra veckan ifrån däckfirman där jag förvarar mina vinter och sommardäck och eftersom det varit sommar kan ju även en blind apa räkna ut att det var vinterdäcken som var förvarade där nu,

ialla fall så fick jag hem en lapp.. sa ja inte de nyss? skit samma.. på den lappen ja fick hem stod det iaf att mina vinterdäck till bilen hade blivit stulna under ett inbrott hos dem för några helger sedan och att jag därför nu inte har några vinterdäck och måste lösa detta innan den första december då det är lag på att man måste ha vinterdäck.

med en närmare uträkning räknade jag ut att däcken tydligen var värda 10 000 kr! därför vänder jag mig till er kära bloggläsare.. skaffa fram ett par vinterdäck till mig innan den 1 december på ett värde av 10 000 kr.. ett pris i form av en åktur i min bil kommer att delas ut till den som snabbast fixar fram fyra däck.. sååå ut och leta!!

Hur fort går en helg?

Jaha då har helgen tydligen tagit slut lika fort som ett glas mjölk tar slut en sen bakfyllesöndag! Får ändå lov att säga att min lediga helg har varit trevlig och det har varit fint att få ta sig lite välförtjänta recoverysovmorgonar.. långt ord de där tydligen


Pass på det har varit halloween!

Igår bjöd lisa in till lite halloweenfest hemma hos henne i hennes svårhittade men sjukt fina lya, det hade planerats spratt från damernas sida tydligen, något som inte riktikgt gick hem hos oss andra även om det var välplanerat! kvällen bjöd på lite krånliga kortspel och lite klassiskt spelande av det hemska spelet Alias..efter en förjävla trevlig förfest och efter att ha tagit någon form av lagbild på oss alla utanför huset rullades det in mot stan där det rullades hatt på platå.

Några timmar senare blev till att röra sig emot ett smockat burger king och avnjuta några burgare för att sedan rulla vidare hem till jerry för diverse efterslagg. Och idag vaknade man upp med en fet huvudvärk men med ett mycket trevligt sällskap och med gott samvete över att man faktiskt inte behövde åka och jobba idag och vi gick därför ist till donken för lite frukost och avrundade det hela med att dra hem till mig och kolla på seriefinalen som det bjöds på .. tyvärr vann ju fel lag och min stora fråga var varför AIK inte har så gott som en enda svensk spelare när de spelar i Sverige.