Sjukt roliga festivaldagar

Då var man hemma från borlänge och peace and love festivalen , det har varit ett par sjukt roliga dagar med mycket roligt folk mycket bra musik och en massa alkohol och en hel del sunkande.
Kaggen har även den växt en hel del dessa dagar då det endast har blivit snabbmat ,alkohol, godis och typ ingen sömn.
Men en sjukt lyckad festival med massa roligt folk .. en del var dock väldigt speciella.

Anlände hem igår obeskrivligt sliten och sunkig, det första jag gjorde när jag kom hem var att käka o sätta mig ner i min fotölj för att invänta fotbollen .. tog ungefär 5 min sen somnade jag men vaknade lagom till slutsignalen !
tydligen trött imorse med och sov till klockan halv 4 ungefär.

just nu sitter jag bara här förkyld sliten och längtar faktiskt tillbaka till stämmningen som var.

Fem toast

Nu jävlar !

Då bär det av till Peace and Love festivalen då , ses på söndag gott folk !
Håll lite ordning här hemma ;)
Tjaa .



nedräkning..

Det drar ihop sig nu , 2 dagar kvar idag till peace and love festivalen , taggningen ökar !

Mindre soft väder igårkväll då det bjöd upp till oväder och det lyckades hålla mig vaken lite för länge .
får väl bara hoppas att vädret inte håller i sig för då lär ju vårat tält blåsa bort.





 


Lyckad midsommar

Igår var det midsommar och det firades på hemmaplan i malmslätt , det var då jag som bjöd in till fest och det blev en riktigkt lyckad kväll som bjöd på många nya och spännande öl-lekar och även mycket garv.

En stor händelse igår var även att jag igår för första gången i hela min festkarriär hade med mig en digitalkamera till en fest , kände att hemmaplan var det rätta stället att premiära och därför finns de nu en massa bilder på bilddagboken .

http://martinboden.bilddagboken.se/p/main.html



Annars så har dagen idag mest kännts som ännu en bakfyllesöndag som börjades med att jag gick upp och städade allt efter igår .. fem guldstjärnor till mig .

Hörde jag midsommar?

Midsommar idag och den började med en natt som inte bjöd på mycket sömn .. var tydligen rätt pigg hela natten och det fick bli till att dra på teven , blev ju inte bättre av att det var en fruktansvärt rolig film som ja var tvungen att se klart.

Idag har jag bara varit ute och övningskört annars har ja inte varit allt för rörlig.

Ikväll blir det midsommarfest, får väl se hur det går, hoppas iaf på att få till frisyren något snyggare ikväll något som jag helt misslyckades med om man tittar på bilden från förra året.


Bilden från exakt samma dag fast exakt ett år sedan ! Shibby .


Walk the line

Torsdag idag och den första veckan på sommarlovet är snart slut .

Igår bjöds de på stort fiasko när Sverige skämde ut sig rejält i fotbolls em .. det suckades ordentligt inte bara åt förlusten utan även åt all detta godis som flödade under matchen , blev fruktansvärt mätt !

Idag har jag även tillängnat några timmar till att kolla på filmen Walk the line , kan troligen vara den bästa filmen som någonsin har gjorts eller så är det bara för att Johnny Cash är fruktansvärt bra? är nog både och .



...

Sommarlovet rullar på och ikväll är det Match , inte nådigt taggad !!





Premiär-åk

Första bussfärden på den nya bussen är avklarad .. det blev en sväng till gymmet ...

Såhär efter att ha permiäråkt och insett att dem bytt ut alla stora bussar mot dem små varianterna kan jag bara konstatera att man troligen måste införskaffa sig ett par knäskydd för att kunna åka skönt eftersom att bussarna verkar vara anpassade till dvärgar och pensionärer som får plats med sina ben då avståndet mellan säterna är ungefär 3 cm .

Dagen då 213 blev 13 - bussen med stil .

Det har gått och blivit sommarlov och det har varit skolavslutning och det har regnat ...

Men idag är det ju faktiskt en otroligt stor dag för alla oss malmslättsbor eftersom att bussen som vi alla suttit och svettas, trängts och kanske även släppt en och en annan fis på är inte samma buss längre eftersom att idag slutar våran kära 213 att köra via ryd och byter dessutom namn till 13 .. det betyder att det är slut på alla suckar när 200 människor står i kö för att få åka med våran kära buss .. det är slut på all denna negermusik som likförbannat ska spelas hela vägen från ryd till stan, och som om de inte vore nog så kommer de dessutom att gå så fort hem att man knappt hinner somna på vägen .. ´

Det kommer med andra ord att bli helt okej att sätta sig på denna buss i framtiden ... hiv-mannen släng dig i väggen .. malmslätt har fått en ny stolthet !

Dagens ros ..

Idag vill jag bara slänga in ett stort tack till alla fjortisar som hade spytt ner bussen när man skulle hem , det fick bussen att lukta sådär mysigt gott hela resan hem i en halvtimme ungefär , min sko är även den nöjd eftersom att den nu har fått en ny doft ! så ett stort tack !

Onsdag

Onsdag idag och sommarlovet är nu inte alls långt borta ... dock så känns det redan som att jag har sommalov eftersom att jag har varit ledig varje dag denna vecka .. känns skönt .

Bra dag idag och blev ju inte sämre av att jag lyckades pricka in oddset och blev 200 kr rikare .


En kväll med glädje, fotboll, chips och dipp

Underbar start Sverige !



Årets första bad och troligen årets rekord i nysningar

Hänt en del viktiga saker sen sist jag orkade sätta mig ner och skriva något här .. första doppet för sommaren 08 är avklarat och det skedde i varamon i torsdags .. det pressades ordentligt och badades duktigt .



Annars så har det även varit helg
Och igår så bjöd My in till grillfest .. riktigt trevlig kväll tycker jag som avslutades med en snabb efterfest hos korvgubben på stora torget .. drog sedan hem till mackan och slaggade.
och idag vaknade jag upp hemma hos mackan lite små seg och fruktansvärt ont i knät , första tanken .. " vad gjorde jag med mitt knä igår egentligen? " efter att jag tänkt klart drog vi till donkan för lite frukost och sedan bar det av hemmåt.

Har tydligen varit fruktansvärt allergisk idag med och nyst runt 70 gånger ... men vem räknar .. finns inget bättre än pollen !

Foo Fighters .. SAJJA


Sista skoldagen .. underbart !

Nu är katedrallivet på ljunkan slut och de börjar nu äntligen att likna lite mer ett ljunkan liv , känns riktigt bra att ha haft sin absolut sista lektion innan sommarlovet och få ett lite extra långt sommarlov iform av lediga dagar varje dag tills sommarlovet.. underbart. 


Idag har jag först varit i skolan där det inte var allt för jobbigt utan det mest fikades och skrevs ett prov .
Efter skolan blev de till att hänga stan med Matilda .. väldigt trevligt .. hittade en hel del snyggt på stan oxå.
På kvällen blev de till att dra ut en sväng på gatorna i malmslätt med Linnéa .. oxå väldigt trevligt

Nu är jag trött och jag ska upp tidigt imorn .. fast jag är ledig .. inte ofta de händer !


Prov är inte mitt lyckopiller

Mindra bra start på dagen idag då jag lyckades försvoa mig imorse fick då en otroligt lång håltimme då valde jag att åka till gymmet för att pumpa lite.

Annars har ja bara känt mig rätt nere idag , troligen äre för att jag har ett fetingstort prov på onsdag som jag bara inte orkar plugga till men måste, vilket inte är de lättaste när man är fruktansvärt trött på alla läxor och prov och vill bara att onsdagen ska ta slut för att då har jag gjort mitt sista prov och har inga mer läxor .. hoppas ja .
Vädret kan man ju inte heller klaga på direkt .. fläkt dygnet runt äre som gäller ..

mysvecka

Slapp vecka på ingång går bara i skolan måndag och onsdag denna vecka och resten av dagarna är det ledigt något som uppskattas..  hoppas mest på fint väder så att det kan pressas på en hel del denna vecka !

Nästa vecka är ju oxå sista veckan i skolan  ..



SHIBBY !

Torka ute = Bloggtorka inne

Det har varit lite av en bloggtorka här på bloggen .. kanske är de för att de ä så varmt ute !?


Låten som har gått på repeat hela helgen !