Året som kallades 2007

Då är det sista dagen på år 2007 och jag tänkte haka på trenden och sammafatta det lite kort ..

År 2007 var som vanligt ett år med väldigt mycket blandade händelser .. många dåliga men oxå mångra bra ..
och det har varit perioder då precis alting har känts hopplöst och meninglöst och det var då speciellt i Maj som jag mådde riktigt pissigt eftersom att allting hände precis samtidigt då så då hamnade ja verkligen i deppträsket !
Men som tur var så var jag ju omringad av bra folk så jag klarade mig !
Och förutom det har så har det såklar varit ett år med lite annat strul oxå men det är ju sånt som alla råkar ut för och som ingår i ett år.

2007 var oxå året för nya sjukdomar ... förutom en väldig massa förkylningar så var det  oxå  året jag fick bröstmuskelinflamation ..helt oväntat .. inte nog med det ja fick även körtelfeber dock en väldigt lindrig variant så jag klarade mig undan väldigt lätt så jag är nöjd !

Det var oxå året då handbollen gick överstyr och jag bestämmde mig för att jag inte ville fortsätta spela mer det här året ... lite synd faktiskt . 

Men nu har jag ju bara rabblat upp allt dåligt som har hänt .. det har ju faktiskt hänt väldigt mångra bra saker oxå ..

För 2007 var nämligen året då jag vågade trosta min flygrädsla och flyga till grekland där det var ritkigt trevligt !

Det var även året med väldigt många otroligt roliga fester och andra roliga grejer .. även ett år när man har träffat en masa roligt nytt folk ..

Sommaren 2007 var oxå den riktigt lyckad så den kan bli svår att slå nästa sommar .. men man kan ju alltid hoppas .

2007 har varit ett bra år tycker jag faktiskt ... kanske lite mycket strulande , vissa grejer som jag själv skapade och vissa grejer som andra skapade och vissa grejer som bara hände .

Men räknar man bort allt dåligt så har 2007 var ett spännande och roligt år med många nya människor och många spännande händelser !

Det som jag kommer minnas mest ifrån 2007 är nog sommaren .


Men nu ska det faktiskt bli skönt att byta år och börja om ...

...Jag hoppas på att 2008 blir ett bra år med många nya och spännaden händelser och nya spännande personer .. 
och inte så mycket tjafs .. 

GOTT NYTT ÅR DÅ !

Testa dig själv ..

Blir du lika rädd som den här grabben när det händer nått läskigt så bör du fundera starkt på att antigen låsa in dig på ditt rum och aldrig titta ut eller låta bli att bli rädd bland folk !!




Dagens visdoms kommentar :

Den här dagen är första dagen i ditt nya liv. Under tiden du sitter och läser detta dravel har du slösat bort nästan en halv minut av det nya livet, som skulle vara så mycket bättre. Nu blev det bara en sur fortsättning av samma liv du redan har, grattis...

Lördag

Dagen har spenderats på stan tillsammas med Matilda .. riktigt trevligt.  Det var dem sista nyårskläderna som skulle inhandlas och de blev ju kanon !


image101



Annars så är väl dagens tråkigaste nyhet att det inte blir några fyrverkrier på tolvslaget på måndag ... vad ska man då till borrggårn och göra? .. nyårsafton är redan överskattat så de räcker.  

Inte mycket kvar av 2007 nu så det är nu man ska passa på att göra de man inte hunnit med det här året .. vad nu det kan vara .. haha. och jag tänkte faktiskt haka på trenden och sammanfatta 2007 men de får bli nån annan dag va..

tja.

Fredag

Då har det blivit en ny design på bloggen igen då ... förstår dock inte varför  för de blir ju aldrig särsklit bra.


image98


Torsdag

Då har den nya tv.n kommit då ... och det blev ju kanon ! 
så nu sitter jag mest och njuter framför den ..

Annars så är nyårskläderna inte inhandlade än .. får väl bli på lördag då .. eller nått .. måste ju fixa till det där innan måndag iaf .

Har inte så mycket mer att säga idag ..


Tja.

Hemma igen

Då var man hemma ifrån julfirandet då !

Det har varit en bra jul måste jag säga , men den här julen kommer jag ändå komma ihåg för att jag är så förkyld och har varit det hela julen så det är nog va ja kommer komma ihåg mest från den här julen ... inte lite förkyld heller utan vi snackar extremt förkyld va !
så det känns ju lite små surt ..

men förutom all snor och hosta så har det som sagt varit en bra jul tycker jag och kan ju inte klaga över julklapparna heller direkt ..
fick ju då ett par bilnycklar .. och en bil då ! dock inte den nyaste av dem nya men inte heller den äldsta av dem äldsta så jag är nöjd ! men körkort fick ja inte med ! ... och en ny tv är påväg ..fick även en hel del pengar ..  det känns faktiskt riktigt bra måste ja säga !

Annars så ska ja fortsätta med mitt inköp av nyårskläder denna vecka oxå .. och även lyckas bli frisk från den här förbannade förkylningen !!

Ha de bra . Tja

God jul då .

Nu är julen riktigt nära och alla julklapparna ä faktiskt färdighandlade .. tur de .

Har även fått tillbaka min mp3 nu och den funkar faktiskt .. ja jag är lika chokad som du ä !


Nu så ska ja iväg till släkten o fira jul va ..

Ha de fint

Och god jul !

Tja

Tomtefest

Igår var de tomtefest på Platå ... kvällen började i Vidingsjö där det faktiskt var riktigt trevligt o ja tycker nästan att vi skulle sålt våra biljetter o stannar kvar där för att väl inne på platå var de ingen höjdare direkt ... visserligen kul att träffa folk och så men känns riktigt ovärt att  ha slängt bort 130 kr på de.. hade de varit gratis ha de känts lite lite bättre idag !
kvällen slutade med taxi hem ungefär vid  3..

Idag har jag inte gjort ett smack ... tänkte dra mig in mot stan men var för trött .. känns som att jag håller på att bli förkyld ... känns ju roligt lagom till jul och allt !

Men om man ska vara lite positiv så är min mp3 klar att hämtas ... får se om det går bättre att få den att funka denna gången då .. vore ju faktiskt en fin julklapp ifrån onoff !


image104

Måndagen med stort M och litet å

Idag är dagen som jag har  väntat väldigt länge på .. nämligen sista dagen i skolan för året .. vilket innebär LOV!

                   dagens idrottslektion .. juldans och grejjer .. eller var de midsommardans? .. det höjde iaf julstämmingen en hel del va !
dock sänktes den när ja kom på att ja har filmkunskapsläxa över lovet  .. ja våran lärare tänder verkligen på att dela ut läxor och prov.. men vadå alla tänder väl på olika saker.

Annars så har denna dagen sett ut som så att först skola till halv 5 och sen hem o halvsov.. 
och sedan drog ja ut och träffade denna tjejjen ... mycket trevligt .. får göras om !  


image103


Resten av kvällen blir de väl till att dra på en film eller nått ... brukar bli så , speciellt när alla går o lägger sig så tidigt för att dem ska till skolan imorn ! hehe ...


7 dar till JUL

Söndag

Idag är det söndag och tredje advent , med andra ord inte nådigt kort tid kvar till julafton !


Annars så slipper jag vänta på det där lovet längre för imorn är det sista dagen i skolan .. grymt skönt eftersom att ja har varit ruggit skoltrött på sistonde ..

Denna vecka måste även bli veckan för inköp av julklappar .. men tur att man vet vad man ska köpa då .  får bli trisslotter till hela släkten. 



 nu äre bara 8 dar till JUL
dock känns de som 80 dar med tanke på julstämmningen ute.


Alkolördag utan Alkohol

denna lördag ska gå till historien som den segaste lördagen som inte kom någonstans!  kan jämföra med ett alko på stan som hittar en trisslott på marken med en vinst på 1 miljon men när han ska lämna in den så gick den ut för en dag sen ..


det är faktiskt ganska så läskigt om man tänker på hur lite man faktiskt kan göra på en dag och så tar man det minus 3 .. ungefär så mycket har ja gjort idag!


___________________________________________________________________________________________

Men nått bra har jag fått ut av den här dagen iaf ...

..För nu känner jag att jag verkligen kan det här med att ragga på tjejjer riktigt bra efter att ha studerat denna killes teknik ..hur man håller samtalet vid liv , vilka frågar man ska ställa, hur man tar komlimanger ... finns så många små detaljer som man har missat genom åren men nu känner jag verkligen att det sitter ! 



Lördag 15 December

9 dar till jul och inte en enda julklapp är inhandlad .. kör ju då taktiken att trängas med alla nästa vecka och handla lite julklappar då !

Annars så fyller faktiskt bloggen 1 år idag ..  men det måste ju firas på nått sätt?

Annars så är denna helg sjukt seg måste ja säga .. idag har det inte hänt ett smack ju !

nej nu ska jag försöka ta tag i dagen .. (om det inte ä försent)

hörs

tja.

11 December

Lovet kommer allt närmare och det känns ju inte helt fel!
om exakt en vecka så är det faktiskt lov för min del!

Imorn blir det att dra till skolan och sluta väldigt tidigt ... och sedan på eftermiddan klippa sig.

har inte så mkt mer att skriva idag va ..

13 dar till JUL

En måndag med förändringar

Som alla kanske har märkt så har mitt humör gott som en jojjo på sistonde och jag har ju inte riktigt bettet mig som mig själv i alla lägen (anledningen till det håller ja dock för mig själv) ... men så kan de ju inte fortsätta .. så de ska de bli ändring på!


Orkar inte lägga ner mer energi på att tjafsa med dig längre heller.. även om du ibland verkligen går mig på nerverna och ja går säkert dig på nerverna med men bara att bita ihop o gå därifrån..eller hur?


Kan väl inte säga annat än förlåt till alla som fått stå ut med mig och min jojjo... ska inte hända igen !

image102

Lördag

Då var det äntligen helg igen och det känns lika skönt som vanligt  !
Nått annat som känns bra är att jag har gjort mitt sista prov för år 2007 .. skönt!

Igår så kom mina släktingar hit så då blev de till att vara hemma och vara social och leka med deras hund lite va!

Idag har ja inget gjort mycket på dan .. kollar lite hockey o tar de mkt lungt va! (vill ju inte slita ut mig inför kvällen)
dock oklart vad som händer ikväll!

Annars så är körtelfebern helt borta nu precis som ja misstänkte och det känns ju bra .. och bättre känns att jag fick den lindrigaste varianten som man kan få och märkte typ inte av den !

16 dar till JUL

måste ju snart börja handla julklappar o grejjer .. suck

13 dar till jullovet!

Just nu vill jag bara ha lov .. är så grymt trött på skolan .. den gör mig bara deprimerad ändå!
Och lite julstämmning ute vore ju kanske inte helt fel heller!!

19 dar till JUL

21 Dar till jul

Idag är det Måndag och inte söndag som det var igår .. för då var en annan dag.

Förövrigt.... verkligen julstämmning ute!!

är även grymt skoltrött !!


3 december,

Idag har milla haft massagekurs där en stakare blev offer och fick bli masserad på rumpan av lärare, grr!

idag är det även 1 månad kvar till milla fyller 18 år! Garttis på henne!

Ha en bra jul för snart åker jag till Thailand, ha det bra fuckers i sverige ;D


// milla


vad gör du i min blogg!?!
-Det skulle du bara vilja veta;)

okeej


Helgen..

.. Fredags blev det en fika på stan med robin milla o bella .. rätt trevligt även om det var förbannat trångt vid stora bordet!!

..Lördags blev det till att sitta hemma hos Anna va .. mkt trevligt kväll tycker jag faktiskt .. och jag stod då för nyktra delen av kvällen!

..Idag typ slappat o pluggat .. mkt nu!

Hörde ja första advent?

22 dar till Jul

Julbloggen ..

                                                                                           image101                                                                                                     image101
Nu känner ja julstämmningen komma krypande eftersom det är 1:a December o allt .. så nu är det en ny juldeign som gäller i bloggen va!