Vuxenliv

Denna vecka är jag inte bara ledig utan även ensam hemma vilket betyder att jag måste agera duktig och både laga mat och diska och allt annat som hör till vuxenlivet.. klarar jag detta kommer jag ha så mycket vuxenpoäng att jag inte vet vart jag ska göra av dem... kanske lägga de i ett pensionskuvert för att samla pensionspoäng?

Årets första wii kväll

Igår kom jag hem sliten efter en veckas supande och hängde lite med therassen som tydligen gått och blivit sjukt brun, drog en pizza och sen hem till mig och kollade på den värsta filmen ja sett i mitt liv som therassen älskade och inte kunde slita sig ifrån och för att glömma den dåliga filmen tog vi och spelade lite wii.. tydligen sjukt roligt och jag vann över therese 5 gånger i rad i bowlingen..då ville hon boxa av sig sin ilska



Hemma igen efter en rolig festivalvecka

Sådär då var man hemma ifrån en veckas liv som sunk i borlänges trakter. var som sagt iväg på peace and lov festivalen och det var sjukt roligt och innehöll sjukt måna roliga händelser som dock är svåra att förklara för er som inte var där.. vart va ni?! det har varit 5 dagar med fruktansvärt mycket steek på dagarna i hopp om att få lite färg och all in på kvällarna där alkoholen har flödat och toppats med att kolla och dansa omkring bland en massa sjukt bra band! känner mig sjukt nöjd med veckan även om man nu är sjukt sliten var det ändå värt det! varför sa jag ordet sjukt 500 gånger i en och samma mening?? måste forska i det!



Då drar jag på festival

Då sticker jag iväg på festival det är dags för peace and love festivalen för andra året i rad.. då kör vi!

Ses söndag gott folk, håll ställningarna här hemma nu när jag är borta!



Packad?

Sådär då var packningen inför imorn i full gång.. synd bara att jag troligen är sveriges sämsta packare och inte har en aning om vad ja ska ha med mig och sitter därför mest och stirrar på högarna som jag skapat och undrar om allt få plats eller om jag ska överraska och köra impuls och skita i att ha med någon väska.. är nog bättre om jag bara tar tagi de.


Spindeln 1 Martin 1

Igårkväll hittade jag den luriga spindeln som smet undan sist vi råkades vid.. jag lyfte på hatten då och gratulerade till att han var så smart och fick därför överleva.. men igår var han inte lika smart och ja var då inte långsam och kände för att utjämna duellen lite.. snygga till siffrorna så att säga så smack sa det så låg han där nu står det alltså 1 - 1 !

Slappkväll

Nån form av slappkväll ägde rum hemma hos mig igår då therese tittade förbi med en pizza i handen.. hängde spotify och therese blev extas då hon hittade ett spel på datorn som hon tydligen ägnat timmar av sitt liv på förut och satt därför stolt och visade upp sina kunskaper och jag fastnade direkt.. "Nu är den jätte gul" skrek jag titt som tätt och syftade på fisken som blev gul om den inte fick mat.. spelet gick ut på att mata fiskar och skydda sig mot aliens.. ehm..


Midsommarfirande

MIdsommarfirande för fulla muggar igår. Firandet gick av stapeln hemma hos Fia i tannefors och det blev faktiskt en riktikgt lugn och trevlig midsommar som innehöll allt ifrån kubb där jag förövrigt var bättre än någonsin och slängde ner motståndarnas klossar en efter en.. kvällen innehöll även lite Alias spel där jag & thessmo återigen slog våra kloka huvuden ihop och gjorde ett nytt försök till seger efter förra sommarens stora förlust.. det gick bra i början sen började alla att fuska och spelade spårade ur... men en trevlig midsommar tycker jag allt !


Midsommar

Midsommar idag.. vädret är klassiskt svenskt och man känner sig därför väldigt hemma, ena sekunden regn och andra sol.. då kör vi!

Så glad midsommar på er då gott folk!

Spindeln 1 Martin 0

Som ni vet är jag inte bästa vän med spindlarna här i världen och jag vill kort och gott döda alla spindlar som jag ser för att de är det värsta jag vet. Inatt runt klockan 3 när jag kom hem från en filmkväll sjukt mätt efter alla kilos godis och chips som man hällt i sig var det en spindel som ville gå en rond och utmana ödet, och jag var inte långsam och gav mig genast på den rackarn.. men han var klyftig, mycket klyftig och efter en halvtimme av hårt arbete för att försöka få rackarn död lyfte jag på hatten sa grattis och lät honom leva ännu en dag.. men nästa gång, då jävlar!


Att vakna på en landninsbana

Imorse vaknade jag och trodde att jag gått i sömnen och lagt mig på någon jävla landninsbana för det var ett jävla liv imorse när jag vaknade.. tydligen gillar flygplanen att flyga när det regnar för dem åkte runt i en jävla timme eller nått och förde ett jävla liv... kanske svalkar det mer när de regnar, kanske gillar piloten spänningen att inte se något för allt regn, kanske tar de dem tillbaka till barndomen då de lekte kurragömma och kanske var de det som planen höll på med imorse

Årets första dopp

Åkte och drog lite impuls bad med Robin idag efter att ha funderat i 40 min åt vilket håll alla moln rörde sig.. beslutade oss sedan för att trotsa molnen och åkte därför långt.. riktikgt långt.. nämligen till v-stad och hängde med alla kids på badet där. Så nu kan jag faktiskt ta och skriva upp att årets första dopp i ett iskallt vatten skedde den 17 juni 2009! ännu en dag att skriva in i historieböckerna

Årets roligaste film

Åkte in till stan för att hänga på arbetsförmedlingen.. kom inte långt då dörrarna vägrade öppna sig och vi insåg att det var stängt.. går då och impulshandlar lite på MQ för att sedan sätta oss ner och impulsplanera ett impuls besök på biografen..sagt och gjort, gick och såg den nya filmen baksmällan som kan vara det roligaste jag någonsin sett.. tänkte träna när jag kom hem men efter allt skratt kände jag mig så jävla vältränad så hoppade över det!





Påhoppad på Internet.. jaha man tackar!


Äntligen

Då har man äntligen hakat på trenden som varat i ungefär ett halvår... men nu har jag äntligen fått tag på spotify, Stor dag!






Fortfarande sliten

Känner mig fortfarande sliten från helgen.. med en rygg som värker så fort jag rör mig eller ens tänker på att röra mig och med en röst som då och då försvinner för att retas lite sådär extra och bara vara jävlig... nu försvann han igen, väntar 5 min sen ringer ja polisen!

Lite bilder från helgens studentäventyr och jobbfestäventyr


Lite flakhäng i regnet



Lite middagshäng-infravärmen steker på



Brille var sjukt laddad för middag efter att ha hällt i sig några liter vin innan, kör på bah



Bildbeviset - the smoker



Robin bad sangria att blanda ihop en god drink och detta blev resultatet.. något tjejig ser den ut men ändå en touch av Bond!



Fint InterSport häng- frågan är varför jag pekar och vad jag säger.. ingen vet

ska man ta och städa kanske?

Jag funderar på att städa mitt rum lite idag.. denna fundering skapades då jag var tvungen att gå en hinderbana för att igår komma till min säng då hela mitt golv ser ut ungefär såhär...



Sliten kille

Här sitter jag och är sjukt sliten efter helgens äventyr och gör nu allt för att försöka komma i form igen.. men det går trögt.
Vaknade upp sjukt sliten efter studenten igår och försökte direkt att börja tagga om inför jobbfesten som var på kvällen.. taggningen gick sådär men efter första ölen kom den fram ändå och det var en mycket rolig kväll som InterSport folket hade att erbjuda med ett mycket bra drag! gillar vi! detta resulterade såklart i att jag imorse vaknade upp ännu slitnare och orkade inte röra mig en meter på typ 5 timmar i sängen.. sliten var ordet men värt det för denna helgen har varit en sjukt rolig sådan med två kanonkvällar.. kör på baa

Då var man arbetslös då.. men jävlar så kul dag

Sådär då... då var man en arbetslös student då! det hela känns nu väldigt tomt men även kul.. dagen och kvällen bjöd på en riktikgt trevlig stämmning och alkohol i massor.. precis så som det ska vara när man firar att man klarat av 13 år i skolan och nu inte kommer behöva sätt sig ner klia sig i huvudet och sedan sitta som ett frågetecken framför läxboken varje kväll.. sjukt värd dag som man kommer att leva på nu ett bra tag känner jag!



Återhämtning.. snart på´t igen!

rafflande inledning på denna student med sjukt rolig morgon som innehöll en två timmars flakåkning och diverse konserter osv... sjukt laddat! Nu har man suttit och återhämtat sig med släkten lite och det är snart dags att kläcka kvällens första och ge sig ut i regnet och fira vidare!


Studentdags!

här sitter jag och laddar för att gå upp 05.20 imorn och tagga för studenten!


Dödsfall och begravningar i datorvärlden

Det har som sagt varit lite datorbyten här i huset pågrund av att den förra datorn tappade livslusten efter ca 11 år.. den blev alltså väldigt gammal och levde de sista åren väldigt lycklig på sin pension som den sparat ihop i hela sitt liv.. sedan dog han i sömnen samma dag som ipred kom.. då fick han helt enkelt nog och tackade för sig. R.I.P
Men ingen olycka som inte för någon lycka med sig...
här är min nya pärla!


Bloggen tillbaka!

sådär då! då är bloggen uppe och springer igen för att leverera det senast till er alla!
Det har som sagt varit lite datorbyte här hemma då min andra dator helt enkelt tappade livslusten och vägrade göra något som jag bad den önskade jag mig helt enkelt en ny i studentpresent och fick till min lycka min önska igenom.. datorbytet gick smärtfritt och ingen dator kom till skada under bytet!
Annars har det varit ... eller ja det är fortfarande studentveckan nu och man lever därför livet och känner sig stor och allt som man nu gör som student, allt förutom att känna sig rik egentligen!


det nalkas ett litet blogguppehåll... men bara väldigt litet

lite beräknat blogguppehåll på grund av diverse datorbyten (nämligen fått en ny dator) osv...
bloggen tillbaka som vanligt igen torsdagkväll!


Älgspanaren fick äntligen napp!

Det blev som jag misstänkte, blev sjukt uttråkad fram emot kvällen efter att ha varit superledig hela dagen, drog därför med mig den gamle kändisen Linnea ut på en sväng i vårat fina malmslätt... hon berättade stolt om hur hon numera är tv-kändis och tjejen som förstörde balen genom att dansa fel. Vi tog oss på nya äventyr och gick på nån jävla stig mitt ute i ingestans jag var livrädd för alla djur som kunde finnas där och rätt som de var så stod där såklart en stor jävla biffig älg precis där och jag som aldrig i hela mitt liv typ sett en älg men alltid velat se en fick panik o skrek "ÄLG!"och pekade och skrämmade iväg den... blev efteråt sjukt besviken då jag knappt fick nån skymt av den då både älgen och jag sprang och försökte desperat att hitta den igen.. Linnea blev oxå rädd... så rädd att hennes hår krullade sig men döljde detta väl genom att se häftig ut..eller nått


Sjukt ledig idag!

Idag är jag så sjukt jävla ledig och har därför inte rört mig mer än ca 5 meter under dagen än så länge. har bestämt mig för att ta nån form av slappdag då jag bara sitter still och blir sunkigare och sunkigare för varje minut som går och inga planer på att ens orka klä på sig finns. Eller joo ikväll kommer jag bli uttråkad och kommer därför då att vakna till liv men under dagen.. jävlar så ledig!

Mr moon

Här sitter jag i sommarnatten hänger lite msn och lyssnar på lite bra musik, såg just att det är 3 grader ute när jag var ute i köket för att fylla på mitt glas med saft... "3 grader.. kallt ikväll" tänkte jag och gick iväg...


Något tjurig kille för tillfället

Är idag sjukt tjruig då jag ägnat i princip hela dagen åt att försöka få ordning på min dator på alla sätt som bara går.. men den vill ändå inte installera om sig. mitt i allt sprang jag iväg en snabbis för att rösta på paratpartiet och tänkte att kanske datorn skulle gilla det och ge med sig.. men nej då! han skulle självklart fortsätta krångla så dessa ord är till dig datorjävel: Skjut dig själv! eller hur nu en dator tar självmord..


bakfyllegäs hela dagen

var tydligen sjukt bakis idag när jag blev väckt klockan 10 mitt i min skönhetssömn, gick upp och anslöt med Thessmo och Emilia och hade lite fint bakfylle gäs med godis lite toahäng och sånt som hör till en rejäl baksmälla.
Efter att ha försökt piggna till gjorde jag o Thessmo ett försök med en fotbollskväll och drog tydligen nån ny form av bakfyllegäs med lite pizza läsk och godis samt lite fotbolls tittande.


Middag a la Thessmo

Igår bjöd thessmo in till den omtalade middagen för att fira av hennes födelsedag lite grann! jag gled in med kvällens coolaste present och kände mig därför nöjd under hela kvällen. Efter diverse god mat och drickande begav vi oss in mot staden där det för en gångs skull faktiskt inte blev platens för min del utan jag kände på stämmningen på platå ist.. stekarjävlar var de första som slog mig då jag klev in men hade en trevlig kväll där ändå. när ljuset tändes och alla sprang ut drog vi igång nån form av efterfest som höll sig till klockan 6 ungefär sen gick alla i ide i varsit hörn efter att länge och nogra frågat "vart är josef?" (mycket internt)
Men det var ändå en väldigt trevlig kväll måste sägas!

Träffade även på en något sliten jockson och min favorit anka.. "jag ska rösta på mona salin" skrek han och spydde och då var jag inte långsam med kameran inte! dessa två bilder blev också dem två enda under kvällen...









signerat Thessmo

Therese är rätt nöjd med sin födelsedags partaj, ja visst serru, OM hon är.Therese blev nämligen 18 tordagen den 4 juni och bjöd in lite folk fredagen den 5:e juni, däribland Martin. Bålen var god, maten va god, sällskapet var trevligt - alltså kvällen började så bra som det bara gick. Sen blev det utgång. Tydligen va Platå stället att hänga då man inte nått upp till platensåldern än så att säga. Vid stängningstid skildes Martin och Therese åt för en stund då Therese hamande på efterfest men sedan tog vi upp våran vännskap igen och kvällen avslutades med en efterfest till för tre pers (Therese,Marren och Emilia), då i i min ägenheten till kl 6.


På efterfest nummer 2 börjar Martins hjärna gå på högvarv, helt från ingenstans kommer kommentaren "jag funderar på att hoppa ut från balkongen, har ju räknat lite på det här nu va, om  jag hoppar och träffar bordet, som är rätt mjukt, (notera att detta var ett rätt hårt plastbord) så borde jag ju klara mig helskinnad asså" och sen försvann han... På grund av denna incident kommer därför jag att skriva alla inlägg hädan efter. Det är alltså med en klump i halsen, en tår i ögat och en cola i handen som jag skriver detta inlägg. Överlag en värd kväll, trots några få dödsfall- man kan ju inte få allt!


Just de ja, att par rätt fina skor fick man ju av den avlidne..


(några få vita lögner kan ha förekommit i texten)



bostongurka för 700 kr

Hade en såndär sjuk och konstig dröm inatt igen.. för alla er som inte vet är jag killen som alltid drömmer något nytt varje natt och som oftast kommer ihåg drömmarna när jag vaknar det är inte alltid kul men ibland är det mycket bra för då har man något att fylla ut bloggen med.
som inatt drömde jag att jag köpte bostongurka på burk för 700 kr som jag och Britta skulle dela på.. men efter inköpet så ångrade hon sig och jag fick betala allt själv och åt typ 2 gurkor så jag var sjukt arg några sekunder när jag vaknade i morse och ville ringa och skälla ut denna kvinna och säga några väl utvalda ord innan jag insåg att jag nog inte hade köpt gurka för 700 kr utan att det hela bara var en dröm!


ledig imorn

casual klädsel obligatorisk


Kan vara roligaste historien någonsin

Historien utspelar sig i någon okänd liten by i Sverige för några år sedan . det är en helt vanlig dag hos en helt vanlig familj som det plötsligt ringer på dörren och sonen i familjen öppnar. Där står en neger och pojken som aldrig i hela sitt liv sett en neger förut står ett tag med öppen mun och kollar.. "vem är det?" ropar mamman från köket och sonen svarar "Jag vet inte men jag tror det är en häst"
Detta kan vara det roligaste någonsin då detta är en sanna historia och inget påhittat tjafs


Sista praktikdagen

Imorn är det dags för min sista praktikdag, och efter 16 veckor kommer det att bli lite tomt måste jag ändå säga!  


vad ful den blev hörru!

Idag är det onsdag igen och det mest spännande som dagen har haft att bjuda på var att vi idag fick skriva på våra betyg och min underskrift blev så jävla ful att jag satt och blickade ner på pappret med mina klassiska hundögon och verkligen skämdes över hur ful den blev. "vad ful den blev" sa jag och lämnade in mina betyg. nämnde jag att ja inte blev nöjd med signaturen?
Betygen då? jodå det var inget att klaga på!


hur ofta besöker du ikanohuset?

jadu 500 gånger per år låter väl rimligt?

Detta inlägg kan innehålla spår av internskämt




Det var då en jävla dator att krångla

Har gett mig på ännu ett försök att fixa min dator som inte alls vill funka som jag vill, efter att ha bevittnat Thermos desperata försök att installera om sin dator utan något som helst lyckat resultat hade jag gett mig tusan på att nu jävlar ska jag visa hur de ska gå till.. allt gick bra tills jag insåg att man måste ha en diskett som jag inte vet var den är! "det var då en jävla dator att krångla" skrek jag och tog ett kort och hotade med att skicka den till ipred om den inte fixade fram disketten, jag ger den till fredag på sig sen jävlar ska han få smaka på  50 GB smäll


tandläkarbesök

Var på besök hos tandläkaren idag! gled dit och kände mig inte alls lika cool som jag hade räknat med.. kände mig mera rädd och därför skrek jag inget om att det var sista gången ja fick gå gratis, men tandläkaren påminde mig om detta så att jag inte skulle ut genom dörren helt nöjd. Hade jättefina tänder men borstade tydligen tandköttet för dåligt (denna information kan vara bra att spara för framtida bruk, läxförhör om två veckor) sedan skulle hon in o pilla i munnen på mig, det hela slutade med att jag gick därifrån med blod rinnandes från iprincip alla tänder men vi hade det mys! detta gjorde att jag kände mig verkligen hemma när jag gick och spottade blod på väg till bilen genom skäggetorps kvarter!

Horoskop vecka 23

Du är på bushumör i veckan. När turister kommer fram till dig för att fråga närmaste vägen till slottet visar du dem helt fel väg. När någon lagt ifrån sig ett paraply på Waxholmsbåten så kastar du det i vattnet. Du köper charkuterier på ICA och betalar endast med 50-öringar. En pensionär ber dig om hjälp att ta sig över gatan och du säger KUSTEN ÄR KLAR just när det kommer en långtradare som liksom bara KATCHONG-KATCHONG kör över det lilla aset med fyra hjulpar. Du ska alltid busa, du, va.




Snart är inget gratis längre

Ska imorn upp tidigt tidigt och göra mitt årliga besök hos farbror tandläkare, har insett att detta är mitt sista besök innan jag måste börja betala för att gå dit en gång på år. "sista året" ska jag säga as fränt och känna mig sjukt vuxen när jag glider in genom tandläkarens portar, ska sedan slå mig ner i väntrummet och tugga en ca 4 tuggumin samtidigt som jag slafsar så mkt som möjligt för att göra alla uppmärksamma på att jag är där för gratis tandvård för sista gången och jag nu är vuxen, sitter det någon liten kille ska jag eventuellt också bara håna honom lite lätt för alla hans år han har framför sig.. efter att jag gjort allt detta ska jag sätta mig i ett hörn och deppa för att jag måste börja betala för besöket nästa år!

Ledig dag

Idag har jag varit ledig men har ändå varit duktig och jobbat på ute i den stekande solen tillsammans med min gode vän klipparn