Martin Bodén -

Malmslättsfesten-vilken kväll

I fredags gick den omtalade "malmslättsfesten" av stapeln, det var jag albin mallan och thessmo som i veckan smidit planer på att styra upp någon form av malmslättsfest här på hemmaplan och temat på festen var 4 -personer- som- sitter -och- går -all in -i en -lokal -i -malmslätt. Så blev oxå fallet så efter diverse oroligheter över plats att vara på samt diverse cykelolyckor där min fot var inblandad, slog vi oss äntligen ner i en soffa och korkade upp.. vissa med mer svullna fötter än andra!

Kvällen gick minst sagt fort och började inte jätte bra med att mallan spillt ut en jävla massa energidryck på stereon som vi skulle använda.. kanske tyckte hon att den såg sliten ut men desto slitnare blev den och vi tvingades därför att ta till nödlösningen nämligen att lyssan på mobilen.. thessmo var dj och rullade runt på ca 3 låtar, bra drag!
Men kvällen fortsatte ändå och bjöd på diverse sjuka ölspel som var svårare att förstå än självaste växthuseffekten samt lite 3 i rad med shots något som mallan älskade och kunde inte få nog av denna magiska dryck. 

Tiden for iväg snabbare än en igelkott ivägsparkad av en full 19åring en fredagkväll och runt klockan halv 6 på morgonen började det på att se ut som 20 alkolister varit inne och tömt sin dagsförbrukning på vårat bord och man kunde skymta viss slitenhet i våra ögon då alla låg halvtdäckade i soffan efter att verkligen ha gått all in och therese skriker "vi ska inte sova här" och en minut senare ligger hon och snarkar och vi andra var inte långsamma att hänga på! runt klockan 9 vaknar vi mer slitna än en sönderknarkad apa och drar oss sedan efter lite städning till playa för diverse bakfyllegäs samt hängandes med lite för otrevlig personal en bakis lördag.

Men kvällen blev iaf sjukt lyckad och detta var förhoppningsvis bara början på vad som kommer att bli en tradition i malmslätts historia - den berömda malmslättsfesten.. it´s on!









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback