Martin Bodén -

Lyckad lördagsutgång igen... hur går de till?

Igår var det lördag igen vilket innebar att det var dags för diverse utgång igen, Vi började kvällen hemma hos ett kändisbarn nämligen hannes som är stolt son till pappan som skrev "om du har ett äpple" detta kom fram under kvällen igår och jag känner mig nu halvt känd och förväntar mig att bli inbjuden på festmiddagar och få träffa kungen och så vidare.

efter denna kändisförfest rev vi av diverse gratisbiljetter på lite olika krogar och hade lite skönt häng med diverse roliga folkträffar på ågatan, bloggen blev även ett hett samtalsämne när malin tittade förbi och talade ut om hur mycket hon älskade min blogg och att hon inte kunde slita sig från den och sa sedan att hon jätte gärna skulle vilja bli kallad för "the man" av någon oklar anledning, "allt för mina bloggälskare" sa jag och gick med på denna lite tveksamma deal.

Sedan rev vi av några fina moves inne på platens dansgolv där de tydlen var ett mycket trevligt drag igårkväll, hängde kvar till lamporna tändes och vakterna blev trötta på oss och slängde ut oss, drog då rätt fina gratis hamburgare på Burger king och gled fram rätt fint före i kön osv... för att sedan sätta lite pommes i halsen halvdö och dra vidare på lite efterfest.
Men en riktikgt trevlig lördagskväll får jag lov att säga om gårdagen! får 5 av 5 gratisburgare

Kommentarer
Postat av: mallan "the man"

nu ska vi väl inte gå till överdrift martin , var tacksam för att någon faktiskt läser din blogg. inte vem som helst heller utan "the man"

2009-08-02 @ 20:03:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback