Martin Bodén -

Återigen en sjuhelvetes runda i Linkan!

Igår nalkades det återigen en klassisk lördagsutgång i linkan, och kvällen började hemma hos thessmo som öppnade upp portarna för lite förfest, hon hade tänkt på allt... förutom musiken som vissa stunder dödade stämmningen gång på gång! Mallan var där och skrek ut sin längtan efter shot - något som hon tillslut lyckades tjata till sig och blev jätte nöjd. Kvällen bjöd sedan på någon form av löptur till bussen för att inta stadens gator. Blev lite klassiskt häng på 55an och sedan platens där vi spenderade största delen av kvällen på det fullproppade dansgolvet!

Efter att allt hade stängt och folket strömmade ut och vi hade mättat vår hunger med lite fyllekäk i form av varsin kokt korv fick någon snilleblixten... Vi går hem!, oklart vem som myntade detta sjukt oväntade uttalande men alla andra var tydligen inte sega på att säga ja och rätt som det var så var jag jerry och albin påväg traskandes hem emot malmslätt! detta är naturligtvis bara en sån sak fulla människor skulle kunna få för sig så prova därför inte detta hemma!

Började tydligen att regna rätt mycket påvägen hem oxå och vi letade desperat efter något att skydda oss med, när vi kom fram till statiol i ryd fann vi äntligen lösningen på regnproblemet....


Kommentarer
Postat av: mallan

så länge det finns shot är mallan nöjd

2009-09-13 @ 19:32:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback