Martin Bodén -

18års fest på BQ . Igen ...

Kvällen började med att försöka hitta hem till britta som stod för förfest , och med marcus som vägvisare så blev det en spännande resa över stängsel och emellan trädgårdar tills vi tillslut hittade hem till britta svettiga och glada för att det var hockey slog vi oss ner ... det var en trevlig liten förfest faktiskt förutom att LHC förlorade då .

Sedan blev de till att ta med sig allt folk o lite chips och sätta sig på bussen in mot BQ .

Där det var typ 80 procent killar eller något och de blev därför ett jävla liv . Men det var trevligt och det bjöds på mycket skönsång iform av LHC ramsor inne i barområdet medans tre personer tappert hängde dansgolvet.

Runt kl 3 blev vi utslängda och då drog vi till kebabbaren och avnjöt liite kebab och även på kebabbaren bjöds de på LHC ramsor från alla som åt. stämmning . Sedan drog ja o hampe och hängde gatorna på stan och hittade på allt möjligt .. även då bjöds de på LHC ramsor . Runt 4 började svartaxichafuörerna att bli sugna och sprang o raggade på oss men de blev vit taxi hem och runt halv 5 kissa horhenke ner hela malmslätt o sen drog vi oss hemmåt.

Det var en trevlig kväll .. dock var de nog roligast efter vi hade blivit utslängda ifrån BQ festen var slut. Och efterfesten på stan .

image130
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback