Signerat Lillkusin oskar eklund

hej hej jag är martins lillkusin han lät mig gästblogga här på hans berömda blogg, som alla linköpingsbor läser, själv är jag från STHLM  fint fint. ja ni vet säkert att alla stokholmare är difare, jag blev chockad i gårkväll när djurgården förlorar mot täljetattare men men. så det blir kvalserien igen men jag ser fram emot matcen mot AIk funder på att gå, ja det börjar bli vår nu så isbjörnarna börjar försvinna. i dag har jag åkt skriskor med min far, när man åker i solljuset och njuter så vill man kuna göra det utan att flygplanen ska väsnas så förbannat. så tappade jag stäminigen och ville där ifrån men min pappa ville stanna kvar. men precis när vi var klar att gå så kommer det en amerikansk turist som vill låna pappas klubba och min pappa som är så snäll lånar ut sin klubba. så man fick sitta och frysa igen. sen går det ganska lång tid så det var nästan så att isbjörnarna kom fram men efter en timmes kallhet kom truisten tillbaka med klubban, så då fick man äntligen lämmna isplanen. jag det finns inte mycket mer att säga så hej då            


Stoppa pressarna!!

Senaste nytt... the kooks kommer till peace and love festivalen, kan ha varit sveriges största nyhet nånsin.. vakna aftonbladet!

En torsdag bland kändiskap och trötta ögon

Dagen till ära då har man gått upp tidigt.. slitit med att få sålt på våra lock i skolan som tydligen gick åt som smör.. passade på att vara med på en liten intervju i tv oxå när jag ändå var igång.. sedan hem somna direkt vakna lagom några timmar senare. Fick äntligen ut och åka med min älskling till vrålåk på vägarna så vi tog en runda och älskade varandra sådär som bara en bil och en man kan göra.

Filmen från intervjun förövrigt hittar du på corren.se klickar sedan på webtv så ska ni nog lyckas hitta mig.. autografskrivning kommer äga rum på stora torget på statyn klockan 13.00 imorn.


Skrämmande var ordet

06.15 är klockan inställd på till imorgonbitti... skrämmande

Sånt där nyttighetssnack igen, men denna gången gäller det!

har idag börjat ett "nytt liv" låter otroligt bra att säga det säger det därför en gång till ett "nytt liv" .. ett "nytt liv" tänker ni .. ja jag har tydligen ingått i någon nyttighetspakt med diverse regler som måste följas för att bli något nyttigare och kanske ha en kropp formad som en gladiator fram till sommaren 2030.. målet känns rimligt och kommer troligen nås, uppdatering om detta föjer under resans gång.

Dagens..

..i-lands problem upstod förut idag då jag kände för att ta reda på vad som döljde sig inne i mitt välanvända och slitna kort genom att ta ett kontoutdrag, så kämpade mig upp i den täta trafiken och fick gå i vatten djupa som hav för att nå fram till bankomaten för att sedan mötas av en stendöd bankomat som inte visade några som helst livsstecken, det är väl ett i-lands problem om nått

Skärpning!

Efterlysningen jag utförde igår har bara gett skit tips.. kom igen nu svenska folket jag vet att ni vet vart den jävlen gömmer sig!


Kanal 5 bjuder på bra tv

Jag kan ha bläddrat förbi det sjukaste jag någonsin sett när jag efter hockeyn kollade igenom vad Sveriges Tv kanaler hade att bjuda på, när jag kom till kanal 5 och såg kommentaren "oohh vilken fin bil... den skulle jag vilja slicka och komma överallt på!" blev jag något äcklad och fundersam på vad detta var för sjukt, det visade sig att det var två killar som tände på bilar och ville ha sex med dem.. efter denna upptäck slängde jag mig efter fjärkontrollen och bytte kanal och pustade ut med frågor som varför i helvete kollar folk på sånt och framförallt vad finns de för folk här i världen??


Efterlysning!

Jag letar desperat efter mitt kära imunförsvar som är på rymmen!
Imunförsvaret sågs senast hängandes utanför en korv kiosk för några år sedan och försvann sedan spårlöst, ingen har varken hört eller sett några spår.
Imunförsvaret passar in under beskrivningen väldigt svag och dålig effekt och har varit eftersökt och saknad i några år nu. Har du tips som kan hjälpa mig i mitt sökande är du skyldig att höra av dig till mig omgånende!
Jag kan nås dygnet runt på mejladressen: Förkyld_kille_söker_imunfö[email protected]

OBS!
Endast seriösa svar tack!

Pojken med snor i näsan

Har gått och blivit fruktansvärt, nästan läskigt snorig.. har bara idag lyckats snyta upp en hel toarulle och det ser ut att kunna bli en halv till innan det är dags att kasta in handduken ikväll... mysigt

Kan inte någon bara ge henne ett körkort eller en fusklapp?


ja jävlar..

..snöflingor stora som dvärgar faller just i detta nu ner från himmelen


Vad håller ni på med?

Dags att vakna!


"Köpte jag just en shoot för 69 kr?"

Utgång igår, Fisen bjöd in till förtagg med våghals lekar och andra små favoriter, bar sedan av till staden i nån form av partytaxi för att sedan landa på ågatan där det sprangs mellan Platens och Platå hela kvällen, köpte öl på flaska som var mycket dyrare osv. 
Kvällens bästa funderingar var "köpte jag just en shoot för 69kr?" efter att jag glatt lagt mina sista 69 kr på en fnuttig liten shoot som man kan få för 22 kr typ på ett annat ställe.. men är man "rik" så är man!



Hur länge kan man sova?

vaknade idag upp och kände mig lika seg som jag gjort varje morgon detta lov för att jag sovit alldeles för länge på dagen men man kan ju inte låta bli att ligga en hel dag i sängen och bara somna om gång efter gång bara för att man kan! Sen att man känner sig bakfull och otroligt seg i kroppen ont i halsen osv när man väl går upp ur sängen efter att liggsåren börjar komma är ju en sak, men det är ju ändå värt det.. för man har faktiskt inte lov varje vecka !

Humör på hög nivå!

Två sjukt klassiska och roliga klipp skapade av Sveriges utan tvekan Roligaste kille!
R.I.P


-Hej vad tycker damen om sveriges television.. nöje
-*skakar på huvet*
-Vad tycker dem om dig då?
__________________________________________________
-Hej hörredu har du lärt dig att dansa efter radion?
-Nej
-Ja du verkar ha fått med störningarna oxå





-Vad heter du
-No coments
-Du är ju så jävla sur att de luktar sälodling

_____________________________________________________________
-Jag är alldelles ensam,
-Kommer ihåg min sexuella debut, då var jag oxå helt ensam.. bara jag och högerhanden


Godisräven

Det blev ett Erik & Mackan maraton hemma bos palmen i vikingstad igår, jag var tydligen sugen på godis och var den enda i sällskapet som åt upp sin godispåse.


Våldgästning och bra filmtittare

Idag tittade ange förbi i sitt vrålåk.. käkade lite tårta och efter alla dessa rykten om att filmen Bolt skulle vara bra bestämde vi oss för att ta saken i egna händer och satte därför på denna beryktade film, vi kollade i en halvtimme sen konstaterade vi att vi inte ville se mer men ville veta hur den slutade och kollade därför dem 5 sista minuterna och kände oss nöjda..

Kvällen lutar emot en Erik & Mackan kväll i vikingstad.. fint med godis

Lovtradition

vända på dygnet är en tradition när det gäller lov, något som jag gick in för stenhårt igår när ja kom i säng vid 4 och vaknade till vid kl 2 för att gå upp att äta en frukost/lunch.. kvällens planer om en hockeykväll ändrades drastiskt ikväll och ja for istället till vikingstad och tur var väl det för någon vidare match var de tydligen inte... trevligt var det dock i vikingstad, hängde lite med min favoritnalle osv.

Uppesittarkväll

Sådär då, nyligen hemkommen från vad som visade sig bli en riktikgt uppersittarkväll. Kvällen bjöd på filmkväll i en lokal här på hemmaplan malmslätt med ca 190 kg godis, 180 kg chips och 300 g dipp..trevligt!
Känner mig nu inte allt för smal.

Planen nu är väl att försöka ta sig till sängen och njuta av att det är lov och sova länge imorn!

klockrent citat ur smala sussie

-Jag skulle väl aldrig döda min egen syrra?!?
-Du det finns folk som till o med dödar sig själva.

Klassisk filmkväll och rådjursdate på vägen

helgens planering är att denna helg ska vara vitare än mjölk och det går ju faktiskt enligt planerna.
Denna alla hjärtans dag spenderades först på jobbet och sedan drog ja o milla hem till britto och myste med hennes nalle..eller ja jag gjorde det, milla sov mest. Blev att kolla på klassiker som Smala sussie och Fucking åmål.. hetsades vilt om 90-talet och hur fula alla var då osv.

Påvägen hem mötte jag två stycken rådjur i mörket.. inte samtidigt dock .. men dem gillar tydligen mig, eller så gillar dem bara att springa framför min bil.


pass på nu kommer isbjörnarna snart

Chockkallt ute för tillfället med 9 minusgrader just nu och det blir bara kallare och kallare, hålla sig inne ikväll verkar vara ett rimligt alternativ för att undvika att bli dödad av en isbjörn

Hemfärd bland geekmilitärer och bussmongong

Påväg hem i kylan idag var det händelserikt, det hela började på station där jag möttes av en drös militärer som kom gåendes..på håll tänkte jag "jävlar nu äre bäst att passa sig" men ju närmare ja kom började ja fundera på om det var militärer eller schackspelande tv-spels nördar som hade klätt ut sig till militärer för det var inga machomän där inte.. tankarna flög som hagel i huvudet och den slutgiltiga tanken blev"ska dem där försvara oss i krig?!?"
Åkte även buss med båda malmslätss bussmongon, den ena sitter o skakar me benen och hela korppen o den andra prata me sig själv.. trevligt!

Arbetar hårt tydligen

Jag har idag varit mer aktiv under denna skoldag än vad jag har varit under hela detta läsår nästan, två redovisningar och ett prov har jag hunnit med idag så det är nu med trötta fingrar som jag knåpar ihop detta inlägg för eran skull.

Psykolog

Sitter just nu och försöker "plugga" psykologi men eftersom jag inte är van vid att plugga nuföritden går det inget vidare och alla annat lockar mycket mer , saker som man aldrig haft en tanke på förut kommer plötsligt upp i tankarna och lockar.. kanske är det för att vad som helst är roligare än att sitta och inte komma nånstans med den förbannade psykologin..ska nog bli psykolog eftersom jag älskar de så mkt

Ringa och beställa korv..vad äre om?

som bekant bland alla oss malmslättsbor har det öppnat nytt här i malmslätt en mackbar som även säljer korv, "Ring och beställ för avhämtning" står det på deras reklamblad som de skickat ut, är väldigt nyfiken på hur ett eventuellt samtal för beställning av en varmkorv skulle låta:
-Mackbaren
-Ja hej jag skulle vilja beställa en korv med bröd
-Ok senap eller ketchup på den?
-Bara ketchup
-Ok 10 minuter en kvart *slänger på luren*
-Jaha... ehm.. ok

Coolaste vore ändå om dem hade hemkörning och kom och ringde på med en enstaka formodligen redan kall korv med rinnande ketchup.

Studenten..nära nu del 2

Idag hämtade jag ut resten av mina studentgrejer nämligen min studentröjja, även i detta fall var det med nervösa händer jag satte på mig tröjan men när jag insåg att tröjjan faktiskt var sjukt skön kunde jag pusta ut och släppa tankarna om att den skulle vara som ett tält på min kropp.


Varför kan man inte springa i drömmen medan de som jagar en kan?

Inatt drömde jag en såndär klassisk mardröm att man blir jagad av någon jävel som gör allt för att ta död på en trots att man är helt oskyldig, men det är inte det värsta utan det värsta är hur stressad och rädd man än är i drömmen så kan man verkligen inte springa! har testat alla möjliga taktiker så som ta tag i väggarna i drömmen och hasa mig framåt i hopp om att det ska gå snabbare, har även testat att ta jättekliv.. allt för få lite fart på benen men alla taktiker är hopplösa och hur mycket man än försöker går man alltid fram i snigeltakt medan den som jagar än såklart kan springa som vanligt, något som känns lite fusk om man tänker efter.
Sedan vaknar lite omskakad efter marddrömmen men ändå väldigt frustrerad över att man faktiskt inte kom någonstans trots att man var jagad!

tar till saxen

Efter att ha haft diverse dålga hårdagar förra veckan bestämde jag mig för att det var dags att ta saken i egna händer.. gick därför till en frisör och klippte mig.
Tankarna var många, ska man våga testa något nytt, ska man kanske låta henne välja en frisyr bara för att hon är så snygg, eller ska man be henne göra sig av med allt?
Det slutade med att jag slog mig ner i stolen och när hon frågade hur det ska va blev svaret ett klassiskt
-"tar det vanliga"

Ja jag är en stammis där så jag kan säga "det vanliga" utan att få konstiga blickar.


The screw up kid

känner mig just nu lika värd som en nedtrampad fimp...och det värsta är att jag förtjänar det

man lär sig av sina misstag..

..men det är fan inget roligt sätt att lära sig på

Tips på stämmningshöjjare

Att ligga och hosta hela natten och sedan vakna av att man hostar så fort man äntligen lyckats sluta ögonen och somna är verkligen en stämmningshöjare. något som alla borde testa .. verkligen jätte kul

Annars skön dag idag med enbart en lektion och sen hem och slå sig ner i fotöljen och fastna!


Studenten..nära nu

Provade min studentmössa när jag kom, efter att ha hört att vissa mössor var för stora och för små på ryktesvägar var det med nervösa fingrar som jag trädde hatten övet mitt huvud, men till min förvåning och lycka satt den som gjutet. Fint!

Tjuvlyssnat igen

lyckades vässa örat och höra ett sånt där kul bussnack igen, denna gången utspelade det sig på buss 572 mot malmslätt där en tjej kliver på pratandes i en mobil som hon riktikgt skriker ut orden i så att det inte skulle undgå någon att hon faktiskt hade en mobil, samtalet då? joo det lät ungefär såhär:
-Alltså shit, jag har typ värsta pedofilen på typ 45 år efter mig som vill ha sex me mig o grejer
-Vi snackade lite och han frågade efter mitt nummer och grejer .. ja bara.. alltså shit va äckligt
-Han ville typ ringa mig och säga gonatt och grejer .. skit äcklig


Efter dessa meningar kopplade jag till eran besvikelse bort samtalet, orkade inte med denna ljusa stämma som skar i öronen toppat med dessa små fjortismeningarna.. nej !


Ikea syndrom

Idag skjutsade jag morsan till ikea och hängde med in och fick till min förvåning se att hon drabbats av det klassiska "ikea syndromet" nämligen att man plockar på sig en massa grejer som man egentligen inte behöver men som man tänker kan vara bra att ha när man väl står där inne i butiken men som sedan hamnar längst inne i förrådet och samlar damm.

Hämtade även ut mitt körkort idag.. ännu mer vuxenpoäng

Nu jävlar

Idag har jag varit ledig hela dagen och har därför inte ansträngt mig allt för mycket, men helt förlamad har jag inte varit, nej nej.. för idag var dagen jag bestämde att nu får det vara nog med denna lathet, drog därför tummen ur röven och körde faktiskt igång med lite träningen igen .. kände mig så pass duktig och stolt efteråt att jag satte mig ner och gjorde ett träninschema.. så nu jävlar.. beach 2025 here i come!

Vuxenpoäng

Samlade idag ihop till skapligt fina vuxenpoäng då jag blev tvungen att åka och handla mjölk och fil, vuxenpoäng får man om man går in i en matbutik och handlar enbart nyttiga saker utan att köpa eller ens titta åt godiset står det i reglerna.. finns de regler?

Filmtips

Grymt bra film som vanligt när jag tipsar film .. full pott!


Kallt

Efter en lång dag på jobbet är jag nu en smula trött och längtar till dagen imorn då jag ska sova tills jag får liggsår.. nästan

Det var sol idag och jag trodde och hoppades på att få se lite vårtecken komma krypandes men till min förvåning var det istället sjukt kallt och ett antal minusgrader när jag satte mig i en kall bil påväg hem.. därav mindre bra humör just nu.

Back in the game

Då var man tillbaka med bloggandet efter ett litet uppehåll på grund av diverse grejer som gör att jag inte haft tid till att slå mig ner och skriva några vackra rader, har bland annat firat körkort, jobbat och möblerat om mitt rum i minsta lilla vrå på grund av ny säng!

Planen imorn är att jobba 10 - 20 och tjäna pengar och bli rik som ett troll.. ja troll är rika trots att de har jätte rufsigt hår och bor i skogen!