Martin Bodén -

Helgen

Det blev att korka upp igen i fredagskväll för att riva av lite utgång igen, denna kväll lånade thessmo ut sitt hus för diverse förfest och efter att ja suttit och knåpat ihop något som liknade sveriges genom tiderna bästa paryplaylist på spotify var det bäddat för sucée! vilket det oxå blev.

och några timmar senare, rättare sagt runt klockan halv 5 var det dags att rulla vidare hemåt och efter att ha letat efter en taxi som faktiskt ville köra till gottfridsberg utan lyckat resultat gav jerry och jag upp och bestämde oss för att gå så vi började tydligen att traska i något som liknade en smärre orkan. Efter att ha droppat av "praktis" vid honom fortsatte färden vidare i orkanen till skägget där jag vinglade in runt halv 6 för att snarka lite för höga snark tydligen hemma hos mysungen.

Resten av helgen har spenderats på jobbet och hemma hos sötungen där det blev en mycket lugn och skön samt väldigt mysig lördagskväll för att återhämta sig efter 2 dagars krökande och även lite jobbande på de.. bra helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback