Martin Bodén -

Lite impulslördag på det!

Det nalkades lite lördag igår och det nalkades lite ölande hemma hos Fisen som tyvärr snart flyr landet och drar iväg för att prata lite engelska i utlandet! Men det var en riktikgt trevlig förfest som tydligen gjorde att tiden rann iväg snabbare än timmglaset gjorde när vi spelade spel! Några timmar senare satt vi i återigen i en taxi påväg in till stan för att hänga lite platens vilket vi oxå gjorde och stod tydligen och dansade i någon form av rökbomb som platens hade planerat in igår..men det var trevligt!

Även denna kväll flödade på bra med alkoholen och jerry hade tydligen satt på sig guldbyxorna igår och bjöd på öl som man nöjt tackade ja till! Fram emot småtimmarna när det nalkades hemgång var det en väldigt glad och överförfriskad bowlingkung som skulle med hem och det blev därför till att slänga upp henne på axeln (inte bokstavligt talat) och dra med henne till skäggetorps gator efter att ha letat lite desperat efter borttappade bankomatkort osv, men nån timme och en halv korv samt en orolig taxichaffuör senare intog vi dock huset och madde slog någon form av rekord och somnade på ca 10 sekunder..okej kanske 20, men ändå..rekord!

Dagen idag har innehållit ett fruktansvärt fint bakfyllegäs hemma hos pojken med guldbyxorna där det nalkades pizza godis och lite stödvila!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback