Martin Bodén -

mannen myten pundaren

Kvällen till ära nalkades det lite efterlängtad konsert här hemma i linköping, det var vårat kära johnossi samt thåstrom som tagit turnebussen och parkerat utan för sporthallen för att riva av lite konsert! Johnossi började som vanligt direkt med diverse hitar och försökte få fart på sporthallen.. detta gick inte så bra då folket runt omkring stod som levande gamnackar och diggade med, Jag jerry & brille bestämmde oss därför för att ta saken i egna händer och gick som de så fint heter Bananaz!

Vi lyckades få upp stämmningen i hallen och fick medhåll från ca 5 pers som nu vågade släppa lös!
Efter diverse paus och brille pratat ut om sina heta dejter med diverse innebandyspelare från Linköping var det dags för mannen myten legenden.. pundaren.. tårtan thåström! Vilken röst.. vilken sång.. vilken fylla!!

Men med spretiga fingrar dominerade han sporthallen och bjöd på en rejäl uppvisning!
Kvällen till ära hade han tydligen bjudit någon form av gästartist som var poet och som dödade toalt all stämming som thåström lyckats bygga upp! Efter en dikt på 20 min med orden teeeeeeeror... och livmoder som dödar spermier osv var det med glädje som denne man gick av scenen och vi kunde alla konstatera att thåströms pundarvän inte var något att ha!

Men tummen upp för en bra konsertkväll i stela linköping!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback