Martin Bodén -

Fredagskvällen får 5/5 spotifylistor

Det rullades som sagt basker hemma hos jerry i fredags och kandidaten hade hittat hem från de kalla skogarna och bjöd på lumpenhistorier i massor! Det bunkrades upp med öl i massor och en såkallad spotify fest intog sig som vanligt senare under kvällen då det oxå börjades sjunga någon form av allsång, även om tonerna inte var jätte vackra var musiken bra!

Senare fram emot kvällen tittade Thessmo & Co in på ett gästspel och mallan tog fyllekäk till en helt ny nivå.. hon mallade ur som vanligt och hade med sig en matlåda.. med någon form av kött i som hon satt och slängde i sig medan vi andra förundrat tittade på men vi behövde inte sitta hungriga länge för mitt i den dimma som rodde så tog kocken jerry tag i saken och sprang ut i köket och kom sedan ut med fyllemackor till oss alla.. utan mallan då som fortfarande satt och tuggade på sin biff.

Kvällen fortsatte att rulla på och blev bara blötare och blötare.. abe skulle göra ett rapmove och spillde ut hela sin öl tex. men efter många öl så tog vi oss in till staden till fots och skakde sedan loss på platensdansgolv! senare på kvällen kom även min älskling och gjorde gästspel efter diverse lantisfest och förgyllde kvällen ytterliggare lite.


Några av alla dessa öl som det laddats upp med inför kvällen



Resultatet av kandidatens rap-move..blöta byxor




Tecken på "Spotify-Fest"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback